Twee medeburgers met bijl en mes door Berlijn

Screenshot_42

De Mohammed-en-machete-spelletjes hebben Duitsland al lang bereikt. Op klaarlichte dag ontplooiden twee medeburgers hun cultuur midden in Berlijn, waarbij twee mannen in een groep zwaargewond raakten:

Onbekende geweldplegers hebben een man een mes in de rug gestoken en een andere met de steel van een bijl op zijn hoofd geslagen. Volgens de politie liggen beide slachtoffers zwaargewond in het ziekenhuis. Ze zouden echter niet in levensgevaar verkeren.

De beide mannen van tot nu toe onbekende leeftijd waren vrijdagavond in de Kochstraße in Berlin-Mitte op een groep gestuit van vier tot zes personen. Na een woordentwist kwam het tot handtastelijkheden, die culmineerden in de gewelddadige aanvallen. De daders konden vluchten. De politie beschikt nog niet over aanwijzingen omtrent hun identiteit. Ook waren de achtergronden van de daad nog niet duidelijk, omdat de zwaargewonden nog niet ondervraagd konden worden.

N-24

Niemand kan de etnisch-culturele karakteristieke eigenschap van de daders over het hoofd zien, ook al spreken de media nog van “onbekenden”. Misschien waren het “onbekende journalisten”? Of “onbekende Groene activisten”? “Onbekende homofielen”? Of toch “onbekende Mohammedanen”?

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/26/zwei-mitbuerger-mit-axt-und-messer-durch-berlin/#more-49805
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn. Bookmark de permalink .

9 reacties op Twee medeburgers met bijl en mes door Berlijn

 1. Jean zegt:

  The future for Europe.
  Europeanen gelieve u terug te bewapenen vëër het te laat is met die achterlijke gewelddadige barbaarse moslim/islam/schapenneukers ons opgedrongen door die EU misdadigers.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  En dan te bedenken, dat de idioot Malmström van de EUSSR, de HOER VAN BABYLON, van mening is dat WIJ verdomme nog meer van dat “soort”, primaten moeten toelaten tot Europa en dan natuurlijk ook in Nederland.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Primaten hebben een hogere ontwikkeling en beschaving, Tom.
   Ik zou echter niet weten waar we dit schuim/tuig/gespuis onder moeten wegschrijven.

   Like

  • realist zegt:

   natuurlijk,dit is de enige mogelijkheid om nog verkozen te raken en aan de macht te kunnen blijven.tot de moment dat hun geimporteerd kiesvee zelf mensen verkiesbaar zal beginnen stellen en die in dezelfde vijver zullen vissen als de linksen achter stemmen.maar zoals gewoonlijk zien ze dit natuurlijk niet aankomen

   Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  Hoogtijd dat wij dit gespuis uit ons land opruimen. Daar moet tegen alle moslims gezegt worden, dat zij moeten verdwijnen, want er is voor hen geen plaats in Europa.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Twee dagen geleden hadden wij familiebezoek uit Duitsland. Ze wonen heel ver weg van het Duits Nederlandse grens, dus het was weer leuk om elkaar weer te zien. Het viel mij op dat het bezoek behoort tot de ‘Orde van de Gutmenschen’. Er werd vol lof gezongen voor de EU, Halleluja voor het Verdrag van Schengen. Natuurlijk is de multiculturele samenleving een geweldige vooruitgang en wij moeten zeer dankbaar zijn voor de politiek-correcte houding van onze leiders en ga zo maar door. Men moet hier vaststellen dat het bezoek woont in een vrij afgelegen bergachtig gebied, waar weinig of geen allochtonen wonen. Dus zo’n houding van mensen behorend tot de Duitse ‘linkse kerk’ is begrijpelijk. Ik deed mijn best mijn kaken dicht te klemmen om de sfeer niet te bederven. Niet de indruk te wekken dat het familie in Nederland bestaat uit fascistische xenofoben of gewoon racisten. Doch vraag ik mij af hoe lang zal het duren totdat de realiteit zal bereiken ook de Europeanen, die in de periferie van hun land wonen? Als de olievlek van Islamitisch en Afrikaanse verspreiding ook de periferie zal bereiken, zou het niet te laat zijn?

  Like

 5. Tiny zegt:

  Machetes en bijlen behoort ondertussen, zeker in de dichter bevolkte, stedelijke gebieden, tot het “normale” straatbeeld. Iedere dag gebeurt dat wel ergens in de Bonte Republiek.
  Niks over afkomst bekend? Zijn waarschijnlijk gewoon Plus-Duitsers, wie anders zwaait daar met machetes om zich heen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens weg met alle moslims.Er zijn geen goeie moslims die bestaan gewoon niet.

  Like

 7. Argusoog zegt:

  @ Thomasson: ik wist niet dat ze nog bestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s