De Spaanse droomvilla van Rehwinkel (+ video)

Screenshot_2

DENIA – Terwijl in Nederland grote ophef ontstond over zijn vertrek als burgemeester van Groningen om in Spanje een onbetaalde functie te gaan vervullen en ondertussen wel gewoon wachtgeld op te strijken, hield PvdA’er Peter Rehwinkel zich verscholen in zijn luxe Spaanse droomvilla.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

31 reacties op De Spaanse droomvilla van Rehwinkel (+ video)

 1. Avidia zegt:

  Ja, ja!!! zo kennen we de PVDA wel weer, links lullen en over de ruggen van rechts zakken vullen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Ook bij elkaar gegraaid ?????

  Like

 3. Monalisa zegt:

  In Denia wonen veel Nederlanders maar als burgervader heeft hij daar een knap spulletje staan kost ook geld! heel veel geld maar ja het is een pvda er die weten wat graaien is.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Eigenlijk is dit stulpje van ons, van de Nederlandse belastingbetaler.
   Misschien moeten we al die door ons betaalde villaatjes maar eens gaan claimen.

   Like

 4. Monalisa zegt:

  goh heer bron als ik verder wil lezen word ik door Gelink naar de telegraaf, helaas u stukjes plaatsen ze niet,het is wel de waarheid maar ie mag je niet schijven jammer

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of ,t een buurman van hem is, maar een andere zakkenvuller van een woningbouw/firma- te Amsterdam, heeft er ook een 2e (3e) woninkje met zwembad uiteraard. Heeft de “sociale”-woningbouw te Amsterdam voor enkele miljoenen getild. Hij is niet zo geliefd bij z,n NL-se buren daar……..

  Like

  • Monalisa zegt:

   loopt ons huis de hobbit ook gevaar daar,maar ik was geen zakkenvuller .recht tegen over de ifach

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik hoop van niet, wist uiteraard niet U er woont. Ken dat Denia alleen van de Spaanse afd. van de vereinging VCNG, ( NL-ers in buitenland, die door hun voormalige “vaderland” worden b.b.b ,t (= bedonderd, bestolen en belazerd…..) Woon zelf iets noordelijker,ten noorden van de Pyrenees

    Like

   • Monalisa zegt:

    nee ik woon niet daar ik woon in de omgeving van Haselünne maar ik zit daar wel een maand of 3 vakantie woning. al meer dan 30 jaar.

    Like

   • Nico Omen zegt:

    @delamontagne om 10u52: vermoedelijk doelt u op de VNGS?
    Klik dan eens op deze link: http://www.vngsint.com/laatstenieuws01_deel2.htm#nieuwebelasting_18102013 en lees hoe de achtereenvolgende Nederlandse kabinetten al sinds jaar en dag verwoede pogingen doen om de permanent in het buitenland wonende Nederlandse gepensioneerden te blijven bestelen. Ook Rutte-II is daa weer druk mee bezig, waarbij geen truc te dol is om alle EU-regels (die normaliter zo heilig zijn in Den Haag) te omzeilen.
    Kortom: ook hier weer zwendeli, list en bedrog.
    Tijd voor actie!

    Like

 6. Rudi zegt:

  Het gegraai is in België niet anders, maar dit is wel absolute dieptepunt: ‘Hoofd Brusselse daklozenorganisatie strijkt 190.000 euro per jaar op’ en Yvan Mayeur (PS), de voorzitter van het OCMW en gedoodverfd opvolger van Fred Fait-divers als burgemeester van Brussel, vindt het heel normaal.

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20131026_00810662

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “De PvdA’er deed eerder al de wenkbrauwen fronsen toen hij 3150 euro bij de gemeente declareerde voor een cursus Spaans.”

  Ik heb er gewoon geen woorden meer voor…
  Ik heb dat filmpje van z’n Spaanse stulpje zitten bekijken; hoe dúrft die vent zo schaamteloos te handelen, en dát terwijl zijn ‘nobele partij’ nog steeds beweert er ‘voor de arbeider’ te zijn.

  Ach, onze ‘linkse’ ‘koning’ heeft een nóg aangenamer luizenleventje: de ‘koninklijke’ familie bezit miljarden, heeft overal paradijzen, leeft op onze kosten en wordt nog bewierookt en aanbeden ook.
  Moeten WIJ eens doen: aankloppen voor een uitkering terwijl je je eigen woning nog niet hebt ‘opgegeten’.

  Zolang er nog ‘linksen’ zijn (‘politici’ en ‘koningshuis’ met hun aanhang) is er geen redding mogelijk.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tistochwat ik zal mijn stulpje er maar niet op zetten valt in het niet wad hij heeft, baas boven baas blijf je altijd houden.

   Like

  • Monalisa zegt:

   En het mooiste komt nog ze betalen geen vermogen belasting op hun aandelen van het bekende olie merk.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 11.42. uur. Ben het met U eens. En de moraal van het artikel; deze politicus en de andere politici, zijn de burger vergeten, die ze zeggen te vertegenwoordigen. Graaien en meestelen, en dan vooral de leden der LINKSE KERK, dat is hun adagium! Ik durf de stelling te poneren, dat: als ieder kamerlid m/v persoonlijk aansprakelijk zou worden gesteld, voor zijn/haar handel en wandel, er niemand meer op het pluche wenst plaats te nemen!

   Like

 8. Nico Omen zegt:

  Dit land is ziek, doodziek, terminaal zelfs.
  Keer op keer blijkt dat de politiek geen enkel zelfreinigend vermogen heeft, want de graaiers verdwijnen hooguit een tijdje uit beeld, maar zodra de storm wat geluwd is begint het stelen en roven weer opnieuw. Logisch toch als er niet of nauwelijks straffen worden opgelegd?
  Allerhoogste tijd voor een alles omvattende, niets en niemand ontziende schoonmaak, dwars door alle geledingen van overheid, semi-overheid, publieke omroep, rechterlijke macht, publiekrechtelijke bedrijfsorganen, waterschappen, enz.
  En tevens dient het OM dit soort figuren veel harder aan te pakken: bij de eerste keer een fikse straf en volledige terugbetaling van de ten onrechte geïncasseerde bedragen en andere onterecht verkegen voordelen Bij de tweede keer een levenslang verbod op het bekleden van openbare functies.
  Maar het zal er wel nooit van komen, want daarvoor is het ‘old boys network’ gewoon te wijd verbreid.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ heer Omen

   Degenen die deze reiniging zouden moeten uitvoeren en degenen die ons zouden moeten beschermen, zijn zélf al zwaar aangetast door het ‘hoogverraad-virus’.
   Van wie kunnen we nou nog iets verwachten?
   Geert Wilders zou een mooi begin zijn, maar hoe krijgen we die aan de macht?
   Hij staat er in feite helemaal alleen voor…

   Like

  • delamontagne zegt:

   Nico Omen zegt:
   27 oktober 2013 om 12:57 …………………. / /. /
   Ja diè VNGS bedoel ik inderdaad. Ik meen zelfs dat ik Uw naam geregeld op http://www.zorgwet.info/buitennl/ tegen kom.
   Nu weten U en ik, hoe de NL-ers in ,t buitenland,: “be-b.b.b, t”- worden en je MACHTELOOS bent. Je uitkering AoW / Pensioen komt tenslotte uit ,t voormalig vADERLAND.
   Ik zeg weleens tegen sommige van die “new-bies” immigranten (penshonados )…,die hier ook hun ouwe dag willen slijten……. HET MOET u toch niet gaan verbazen als van de een op de andere dag Uw inkomen uit NL gehalveerd wordt, onder het motto uit Nederland.
   “”Jullie moeten niet zo klagen daar, je hebt de hele dag ZON en willen dan ook nog eens een volledig pensioen ontvangen.””

   Like

   • Monalisa zegt:

    delamontagne wat dacht je van de AWBZ die je mag afdragen en niet gebruik van kan maken met mijn vrouw is dat op jaar basis toch 3,750 eurie die je betaald voor die zeikers die in nederland wonen, dus u en al die mensen betalen mee aan hun verzorging en hun space cab car, en dan durven ze nog te zeggen dat als ze terugkomen dat we de pot leeg eten terwijl je jaren door betaald maar zo is het mens dom ze gunnen je niks na 51 jaar hard gewerkt te hebben,zelf u regering niet .daarom doen die turken het uitgekookt die schijven bij hun kinder in.

    Like

   • Nico Omen zegt:

    @delamontagne 14u57:
    Na een vluchtige blik op de door u aangeduide http://www.zorgwet.info/buitennl/ vrees ik toch dat u mij verwart met Ria Oomen, CDA-politica van Limburgse afkomst met een dikke vinger in de pap in allerlei nogal onduidelijke zaken. Vroeger regionaal actief in Limburg met de focus op Roermond (het Jos van Reij-VVD-corruptiebolwerk), tegenwoordig haar zakken vullend in het Europese nep-parlement in Brussel.
    Ik heb haar ergens in de jaren 80 wel eens persoonlijk ontmoet (bij een KvK-sessie voor ondernemers), maar geef er toch nadrukkelijk de voorkeur aan om met haar en met haar partij NIET geassocieerd te worden.
    Waarvan akte!

    Like

 9. luckybee zegt:

  Tsia de Nomen Clatura kunnen hun rijkdom al binnen strijke zo te zien.

  Like

 10. Tiny zegt:

  Nick Omen 12.57.
  Heb het stuk gelezen. Maar dan is er nog meer verschil, want de gepensioneerden die in Dld. wonen, daarvan wordt zeker de AOW gewoon door Nederland belast. Ik denk dat in dat stuk een foutje geslopen is.
  Verder ze noemen zich wel de belangenbehartigers van de gepensioneerden in het buitenland. Alleen toen ik me wilde aanmelden, werd dat afgewezen. Ik moest in Duitsland eerst een aantal gelijkgezinden bij elkaar zien te krijgen om dan als Nederlandse gepensioneerden in Duitsland er lid van te mogen worden.

  Ik heb dus in m’n uppie diverse rechtszaken gevoerd, maar helaas zonder enig resultaat uiteraard. En moest ik ermee stoppen, daar niet meer betaalbaar.

  Overigens vanwege de KOB is vorige week de brief met de aangekondigde betalingen al aangekomen. Zal in november overgemaakt worden.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Tiny bedoel je de AWBZ premie??

   Like

   • Tiny zegt:

    Ja, en vooral die, maar ook vanwege de KOB. En vanwege het gedonder met de belastingdienst. Ik wordt er doodziek van.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tiny de belastingdienst de ene hand weet niet wat de andere hand doet, de een belooft dit en de ander zegt dat het niet waar is, maar de belasting dienst durft dat nooit op een papier te zetten dus je vecht tegen de bier kaai

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tja het leven bestaat alleen maar uit werken en (belasting)formulieren invullen.
    En als je dan oud en op bent, stoppen ze je -als je ‘geluk’ hebt- in een verzorgingstehuis (wat daar nog van over is).
    Er zijn natuurlijk lieden die nooit hoeven te werken en die alleen maar lintjes doorknippen en van vakantievilla naar vakantievilla hopsen in hun (door ons bekostigde) voertuigen en gouden koetsen. Ik kan even niet op de naam van de allergrootste parasieten komen. Het heeft iets te maken met een bepaalde kleur; ‘rood’ dacht ik.

    Like

 11. Thomasson zegt:

  Ach! ach! ach!. Is er nog iemand die er van opkijkt? Dat is nou zo’n typische PvdA gedrag. Een partij die niets bijdraagt aan onze samenleving en is uitsluitend bedoeld voor Go Getters en Schamrotzers die via politieke weg snel rijk willen worden. Corruptie bij PvdA is het sleutelwoord voor het Zwitserleven. Alle wegen leiden naar de Bahnhofstrasse in Zurich of de banken in Geneve: van steekpenningen als directeurtjes van Woningbouwcorporaties, valse declaraties en exorbitante salarissen als managers van gezondheidszorginstellingen tot massieve aanname van lobbyistengeld in de EU voor gunsten. PvdA’ers (en ook VVD’ers) zouden hun eigen moeder verkopen voor een handjevol dollars.

  Like

 12. Tiny zegt:

  @ Tistochwat zegt:
  28 oktober 2013 om 10:38

  Verzorgingshuis??? Ik niet, niet bij leven en ook daarna niet. Heb al voorgezorgd.
  Ohhh, die parasieten, ja hoe heten die nu ook al weer. Echt autochtoon zijn ze ook al niet zegt men 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s