Nazi-Duitsland wil geen Turkse huurders

Screenshot_12

De website “Deutsch Türkische Nachrichten” klaagt over een zogenaamde discriminatie van Turkse woningzoekenden door Duitse huizenbeheerders. Zo zouden Duitse huizenbeheerders steeds opnieuw Turkse woningzoekenden op grond van hun herkomst afwijzen. Dit zou ook gelden voor Turken, die “een goed inkomen hebben, ontwikkeld zijn en westelijk overkomen.”

De website verwijst zelfs naar het volgende:

De door de deelstaat Nordrhein-Westfalen gesubsidieerde Integratievereniging Planerladen e.V had hierover al in 2007 een onderzoek gepubliceerd. Het onderzoek werd uitgevoerd in Dortmund.

Een onderzoek bewijst dus dat ons duizendjarige Nazi-Duitsland nog altijd en tot in alle eeuwigheid Turken-vijandig is. Duitsers kom in verzet, verhuur niet aan Turken?

De “Deutsch Türkische Nachrichten” komen ook meteen met schandalig bewijsmateriaal. Er staat bijvoorbeeld:

Er bestaat een serie woningbouwverenigingen die geen geheim van deze wantoestand maakt. Dit wordt duidelijk aan de hand van een voorbeeld van een AGG-adviseur. Zij wilde voor een Duits-Turks echtpaar een woning huren bij een woningbouwvereniging in Duisburg. Maar het verzoek werd afgewezen.

Motivering: de Duitse huurders in het wooncomplex willen geen turken als buren. Het echtpaar diende een schriftelijke klacht in. Het antwoord van de woningbouwvereniging luidde:

“Het was slechts onze bedoeling u ertegen te beschermen dat u door de overige bewoners en buren gediscrimineerd wordt.”

Ik vraag me af of je deze individuele zaken serieus kunt gebruiken om een zogenaamde golf van discriminatie te bewijzen. Zelfs als deze zaak klopt, stel ik de volgende vraag:

Waar komen dan al die Turken en andere immigranten uit het Midden-Oosten vandaan, die met honderdduizenden in onze grote steden te vinden zijn, als niemand aan hen ondanks hun “hoge inkomen” en hun “westelijke en ontwikkelde manier van doen” een woning wil verhuren?

In Duitsland wonen miljoenen immigranten in Duitse woningen, waarvan de huur van veel woningen betaald wordt door de welvaartsstaat, terwijl veel studenten zich geen woning kunnen veroorloven of überhaupt geen geschikte woonruimte kunnen vinden.

Deze groot en breed aangekondigde terugkeer van het fascisme in het midden van de samenleving is ook bekend bij onze elites:

De discriminatie op de woningmarkt is ook bekend bij de Duitse regering. In haar 9e situatierapport over “buitenlanders” in Duitsland schrijft de gevolmachtigde van de Duitse regering voor migratie, vluchtelingen en integratie:

“Een actueel onderzoek over discriminatie van personen met een migratieachtergrond bij het zoeken naar een woning maakt duidelijk dat migranten op grond van hun etnische herkomst nog steeds gediscrimineerd worden (…). Een in het kader van een onderzoeksproject uitgevoerde online enquête met gedupeerden komt eveneens tot het resultaat dat bij het zoeken naar een woning discriminatie vaak plaatsvindt vanwege de ´donkere huidskleur´, de ´migratieachtergrond´, het ´islamitische´ geloof of het ´dragen van een hoofddoek´.”

Daarom krijgen ook zoveel verrijkers een woning van de staat en worden aangenomen met een absolute huurzekerheid.

Nu wordt het echt brutaal:

Onder deze voorwaarden zijn parallelsamenlevingen voorgeprogrammeerd.

Alles duidelijk…

Dus de fascistische Duitse huizenbeheerders zijn verantwoordelijk voor de wanhoop van de verrijkers en hun weigering tot integratie. Dat is een absolute brutaliteit en laat zien dat de nazi-knuppel weer eens plaatsvervangend voor iedere legitimering moet laten zien dat de deconstructieve impuls van de Duitse Jan Modaal komt.

Zoals gebruikelijk wordt er met de achtergrond van vervalste feiten geprobeerd op de emoties in te spelen. Wie het pamflet wil bekijken, vindt dat hier.

Ongelooflijk wat Duitsland moet accepteren van de door luxe verwende Ottomanen in het welgestelde Westen…

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/10/nazi-deutschland-will-keine-turkischen-mieter/#more-367297
Auteur: Rechtskonservative Denker

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Duitsland, Immigratie, Turken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Nazi-Duitsland wil geen Turkse huurders

 1. jowitteroos zegt:

  Moet nazi Duitsland in de kop van het artikel niet tussen aanhalingstekens? Of wordt die onterechte betiteling overgenomen!

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Wie wil er nu Turkse buren hebben, behalve wanneer je interesse in de cultuur en gebruiken hebt van deze kolonisten.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   peterselie de meesten die zeggen interesse te hebben willen die cultuur niet naast hun eigen deur of trappenhuis hebben.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Misschien is mijn reactie niet zo genuanceerd uit de verf gekomen, maar ik blijf er bij wie wil er nu een Turk als buurman, niet allemaal gelijk de vinger opsteken hoor:-).
    Je hebt toch genoeg van die halvegaren die een andere cultuur mooier vinden als de Nederlandse. Zij kunnen het meestal prima rooien met deze kolonisten. God zij dank woon ik niet in een trappenhuis ergens in een voormalige arbeidersbuurt. Heb wel in zo een buurt gewoond 27 jaar geleden de onderburen waren Chinezen nooit geen last mee gehad. Ben wel bewust als deze lui er lucht van krijgen dat je ze negeert en geen notitie van hun cultuur en gebruiken wil weten, je borst wel nat kan maken wat er dan allemaal over je gezin en jezelf heen komt is al vele malen beschreven en aan alle kanten plat gewalste variaties op dit thema.

    M.v.g.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, wíe? Want zonder die interesse is het binnen de kortste keren niets dan ergernis en ellende.
   Lees maar na in het artikel “Fascisme” van VanhetGoor.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja ik heb het gelezen een fantastisch artikel, ik herken hem in mij zelf, met als uitzondering dat ik een fascist ben geworden wanneer men het heeft over deze kolonisten. Op het werk genoeg van deze gluiperige staaltjes mee gemaakt van deze Turken, weet precies hoe zij in elkaar steken dat is een voordeel wanneer men het heeft over deze lui, praktijk ervaring gaat boven alles mijns inziens.

    Like

  • Repubikein zegt:

   Behalve wanneer…..
   Dan ga je daar naartoe, voor je werk. of op vakantie o.i.d.
   Maar dat is te simpel gedacht, je moet een cultuur importeren omdat jouw cultuur geen waarde heeft, dat gaat wringen mensen!
   Op dat je bij de tandarts meteen even gesteriliseerd wenst te worden, het gaat met het grootste gemak, je bent er toch, niet zo moeilijk doen!

   Like

   • Jean zegt:

    Republikein,
    Naar dergelijk land wat vergiftigd is met die achterlijke gewelddadige barbaarse islam op vakantie gaan?
    Nog in geen duizend jaar, NOOIT zal ik één teen zetten op dergelijk grondgebied want ik walg van die smeerlapperij.

    Like

 3. Tiny zegt:

  Zou zeggen, klik het originele bericht eens op en lees de reacties, ook van verhuurders en de buren van dit volk. Nee, die wil je niet in je huis en ook niet als buren. Heel misschien een enkele uitzondering daargelaten, maar die zijn zeldzaam.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste Tiny heb de reacties gelezen van de verhuurders en de buren van dit volk en zij zijn geheel in overeenstemming met wat ik heb gehoord van collega’s die in achterstand wijken let wel, gewoond hebben, allemaal de zelfde reacties sterker nog overtreffende reacties. Op het werk was het een publiek geheim, bijna al mijn collega’s en ik waren het jaren geleden al eens dat Turken een gluiperig uitschot is, verraderlijk, hielenlikkend en kruiperig tegen de chef’s en achterbaks naar de autochtone collega’s en meestal humorloos.

   Like

   • Tiny zegt:

    Het is zelfs erger als ze durven te vertellen. E
    Grinnik, de Duitsers snappen meestal ook de humor van de Nederlanders niet. 🙂 Daarbij zijn ze echt niet zonder humor. Cultuurverschil zeg ik dan maar.

    Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Het is opmerkelijk hoe subtiel de reden van de afwijzing reeds vermeld wordt. In de eerste alinea staat het al: het geldt ook voor Turken die “een goed inkomen hebben, ontwikkeld zijn en westelijk overkomen.” Ook de uitzonderingen worden behandeld als de grote groep. Kennelijk is het probleem dus doorgaans dat men geen westers voorkomen heeft, niet ontwikkeld is en nu komt het belangrijke: géén goed inkomen heeft!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wie wilt die Turken wel??? of nog erger, die Marokkanen?
  Je zult maar elke dag wakker worden met zo een kattengemiauw en of allahgezeik naast je deur.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  Germany threatens ties with Israel over UN human rights review

  http://www.albawaba.com/news/un-israel-529280

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Zal EU richtlijn hierachter zitten? !!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik ben ook van mening dat de Turken meer Nazi’s zijn als Duitsers.De meeste hebben toch al genoeg gehad van Hitler en zijn trawanten.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Het zal ons allemaal inmiddels wel duidelijk zijn dat de Europese cultuur absoluut haaks staat op de Arabische of Aziatische.
  Met name islam-aanhangers zullen zich NOOIT aanpassen aan welke cultuur dan ook. Zij nemen hún cultuur mee naar elders, en verwachten/eisen dat anderen zich aan HEN aanpassen. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.

  Het leven van miljoenen Europeanen heeft inmiddels zijn glans al verloren, nu vrijwel elk EU-land besmet is geraakt door de islam! Geweld en irritaties zijn aan de orde van de dag. Het begint al op jonge leeftijd bij die moslims, want je staat er van te kijken wat jochies van pakweg een jaar of zes tegen ons durven te zeggen! Wij zouden het toch nooit in ons hoofd halen om als kind bijvoorbeeld ‘hoer’ tegen een vrouw te zeggen? Zij wel, want dat krijgen ze thuis met de paplepel ingegoten!
  Het wordt tijd dat er ook van officiële zijde regels worden afgekondigd waaraan MOSLIMS zich te houden hebben in het land waar ze zijn gaan wonen. Wij hebben niks te maken met hun gewoontes. Wie naar óns toe komt zal zich moeten aanpassen. Zo niet, dan uitkering inperken of helemaal stopzetten. Dat is iets wat ze wel begrijpen.

  Hoe vaak is dit al gezegd?

  Like

  • Tiny zegt:

   Maar die regels zijn er wel. Alleen worden die door de regelgevers zelf met voeten getreden. Erger nog. men dwingt de oorspronkelijke bevolking zich aan de regels van de binnenkomers aan te passen en ze te dulden en te ondergaan.
   Maar beste mensen, we zijn er wel zelf bij. Men laat het gebeuren. Door steeds toch weer op de partijen van deze regelgevers te stemmen, steeds weer. Zoals in Nederland gebeurde en nu ook in Duitsland is gebeurd.
   Gelukkig is er in Noorwegen eindelijk eens een einde gemaakt (tenminste voorlopig) aan het surpa linkse bewind van Jens Stoltenberg. In Tjechië heeft men tegen alle voorspellingen van de MSM in, op de nieuwe rechtse partij gestemd. Notabene is de partijleider een Slowaak van geboorte. Hongarije wil ook niet meer. In Denemarken rommelt het ook.
   In Oostenrijk is de nieuwe partij ook in de regering gekomen en bovendien heeft de rechtse partij heel veel stemmen gekregen.
   In Duitsland kruipt de bevolking in de schuilkelders en alleen een deel laat zich nog heel voorzichtig uit op een blog,in toch wel fatsoenlijke bewoordingen, want stel je voor en stemt toch de oude blokpartijen, bang als ze zijn. In Nederland hebben we weer een groot muil. meer niet en we hebben ook gezien wat er van komt, niks als een soort van eenheids- partij uiteindelijk inclusief zelfs de verraderlijke SGP.
   Zet ze bij Scheveningen over de 12 mijlen zone grens zonder zwemvest.

   Like

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Zowiezo zal een verhuurder geen spanning willen tussen zijn huurders en men zal ook niet vergeten zijn dat Turken een huis huurden en dat de huurder het een aantal jaren later kon renoveren omdat het totaal uitgewoond was.
  Dan komt ook om de hoek kijken dat een verhuurder er niet op uit is om spanningen tussen zijn huurders te kweken want dat zou wel eens ten koste kunnen gaan van een aantal ramen.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Bekijk de video en maak voor jezelf uit welke groep het racistisch tuig is en welke de tolerantie zelve. Het ergste is dat het tuig ook nog eisen kan stellen en dat deze eisen door de zogenaamde nazistische Duitsers ook nog ingewilligd worden. Er is maar een remedie. De hele familie van jong tot oud en van man tot vrouw oppakken in veewagens (fatsoenlijke mensen zijn het namelijk niet) stoppen en linea-recta richting Turkse grens. Wat mij betreft mogen ze zo in de Bosporus gekiept worden. Kan namelijk nooit meer wat worden in Duitsland. Let wel ik heb het niet over alle Turken, maar over het type Turk zoals te zien is op deze video. Geloof me maar, daar zijn er veel van. Loop maar in de stad rond met je ogen open. Man man, wat laten we ons aandoen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds: 19.10. uur. En het ergste is nog wel, het volkomen wegkijken van politici van “links en rechts”. Men heeft hier zelfs schuld aan, omdat het dezelfde politici en partijen zijn, die, ” De Resolutie van Straatsburg”, aangenomen hebben!

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Nogmaals een staaltje van cultuurverrijking. Er wordt politiek correct niets gezegd over de etnische achtergrond van deze hellehonden maar ga er gerust vanuit dat ze een licht getinte huidskleur hebben. Kijk op dit soort volk kan ik zonder gewetenswroeging de mitrailleur zetten. Gek hé, hoe zou dat zo gekomen zijn. Dit soort lieden laat je toch G***d geklaagd niet meer in je land rondlopen. Die bestuurders die dat wel doen zijn net zo schuldig als deze doodschoppende gewetenloze smeerlappen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds: 19.24. uur. En dat gaat maar door, dag aan dag. Dat is de ware mentaliteit van de MO volgers, vernielen, laf als groep mensen molesteren, stelen, liegen, bedriegen, en het verdommen om te werken.

   Like

   • Cathja zegt:

    Bij het bekijken van het filmpje over het in elkaar slaan van politieagenten, begon mijn bloed werkelijk te koken! Het woord TUIG is nog veel te vriendelijk voor dit gajes!
    Het zal er toch een keer van moeten komen dat de overheden van de EU-lidstaten gaan beseffen dat door dit soort gebeurtenissen de autochtone bevolkingen in hun welbevinden ernstig worden aangetast, en dat er keiharde en onomkeerbare maatregelen genomen moeten worden! Deze klerelijers horen niet in een beschaafde wereld rond te lopen! We laten toch ook geen mensen tussen de leeuwen rondlopen? Dat is vragen om je dood!

    ER UIT, met die lui! En NOOIT meer wagen terug te komen. We kotsen jullie uit, en wensen verschoond te blijven van dit ongedierte!!

    Like

 13. delamontagne zegt:

  Ik weet niet of de illustraties bij artikelen ook met DE WERKELIJKHEID MOETEN corresponderen. Maar dat dit een foto is ergens in duitsland geloof ik niet. De stand van de antennes is zowat loodrecht omhoog. Moet dus meer richting evenaar zijn. Mogadishu, Addis Abbabba ? ! ? In ieder geval dichterbij……. allaaah.
  Ook de uitrustingen van de veranda,s/balkons lijkt me meer Cairo of ander ächterlikistan-steden. Heeft verder natuurlijk niets met artikel te maken.. Je zult er maar (tussen) [moeten] wonen.

  Like

 14. Ad zegt:

  Ik zou beslist geen Turkse of Marokkaanse buren willen hebben, die horen hier niet thuis. Ze zijn er alleen op uit om hier de baas te komen spelen met hun eisen. Het gebeurt natuurlijk niet maar het zou het beste zijn om ze allemaal terug te sturen naar hun eigen land, daar horen ze thuis, laten ze daar de boel maar gaan verzieken want hier veroorzaken ze steeds meer problemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s