Palestijnse stemmen: “De Israëlische soldaten staan in de voorste linie bij de verdediging van de vrije wereld. Wij staan achter hen!”

Screenshot_1

Het is niet een geheel nieuwe ontwikkeling – en voor kenners komt ze ook niet als een verrassing: maar sinds enige tijd nemen steeds meer Palestijnen het woord die het zat zijn door misdadige en corrupte terreurregimes, zoals Fatah op de “Westbank” of Hamas in de Gazastrook, betutteld en zogenaamd “vertegenwoordigd” te worden. Evenzo zijn ze de betweters uit Europa zat, die, óf vanuit pure haat óf vanuit onwetende domheid, op hen willen inpraten hoe ze zich moeten voelen en dat ze gewoon van mening moeten zijn dat ze in een “Apartheidsstaat” leven.

In werkelijkheid gaat het bij deze betweters, die zwetsen over “Israëlische Apartheid”, vaak om blanke racisten – want blijkbaar denken ze dat de Palestijnen zoiets nodig zouden hebben als betutteling, om hen uit te leggen hoe ze zich moeten voelen en die voor hen hun zogenaamde “belangen” vertegenwoordigen. Dat is geen wonder – wie namelijk de pré civilisatorische NS-rassentheorie aanhangt en in de waanvoorstelling leeft dat de “zwarten” gemiddeld minder intelligent dan de “blanken” zouden zijn, moet logischerwijze mensen uit het Middellandse Zeegebied als “half geciviliseerd” of “half wild” beschouwen.

De feiten zien er echter anders uit. Niet alleen dat alle Israëli´s – onafhankelijk van herkomst, etnisch of religieus lidmaatschap, geslacht of seksuele geaardheid – onbeperkt gelijkgesteld en gelijkberechtigd zijn, maar steeds meer Palestijnen identificeren zich, ondanks dreigingen en hetze, openlijk en offensief met de joodse staat. Met de onrechtregimes in Ramallah en Gaza voor ogen, zien zij daartegenover de democratische, liberale, Verlichte en pluralistische rechtsstaat. Het zou ongetwijfeld intellectueel teveel gevraagd zijn om aan de “Apartheidsapostelen” te vragen waarom geen enkele Palestijn van Israël naar de door Fatah bezette delen van Judea en Samaria of naar de door Hamas bezette Gazastrook vlucht –  maar wel degelijk Palestijnen uit deze gebieden naar die delen van Israël vluchten, die onder Israëlische controle staan en niet door terroristen bezet zijn. Arabische Israëli´s als rechters bij het hoogste gerechtshof, als parlementariërs, als ministers, burgemeesters, hoge ambtenaren, vrijwilligers in het Israëlische leger en als leidinggevende officieren – dat is de realiteit, waarvoor de primitieve haters willens en wetens de ogen sluiten.

Nu heeft een groep Arabische Israëli´s een tekst ondertekend, die een duidelijke bekentenis is voor het Israëlische leger (IDF/Zahal), want: “Het Israëlische leger verdedigt in de voorste linie de vrije wereld!”

“Over het bestaansrecht van Israël moet niet gediscussieerd worden. Hama, Hezbollah of de Islamitische Jihad en hun aanhangers moeten uit de weg geruimd worden. Niets moet Israëls leger er aan hinderen zijn eigen volk met alle beschikbare middelen te beschermen en de veiligheid van Israël te garanderen – van Tel Aviv tot aan de kleinste “nederzetting” binnen Israël, inclusief Judea en Samaria (“Westbank”).”

En de verklaring bevat een zin, die de notoire “Israël Apartheid”-zwetsers vanwege een gebrek aan intellect en ethiek niet zullen begrijpen:

“Het bestaan en overleven van Israël is in werkelijkheid een test en de verantwoordelijkheid van de hele geciviliseerde wereld.”

Oorspronkelijk stonden deze zinnen in een artikel van een jonge Palestijn uit Beiroet, die in zijn pink meer kennis, verstand en fatsoen heeft dan menigeen in zijn hele lichaam. Het artikel stond eerst bij Arutz Sheva en daarna in de Duitse vertaling bij haOlam.de. Intussen circuleert de Engelse versie onder Arabische Israëli´s.

Er gebeurt iets – en dat betekent: “Israëlhaters, luister naar de signalen – jullie tijd is voorbij. Jullie zullen publiekelijk ontmaskerd en terechtgewezen worden!”

Bron:
http://haolam.de/The-cheerful-Coyote/artikel_15249.html
Auteur: The cheerful Coyote

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", Appeasement, Arabieren, Desinformatie, Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op Palestijnse stemmen: “De Israëlische soldaten staan in de voorste linie bij de verdediging van de vrije wereld. Wij staan achter hen!”

 1. Theodoor zegt:

  Fantastisch en wat doet dat zeer voor alle partijen in de Tweede Kamer, op twee na!!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Dit zullen we morgen vast en zeker niet in het Nieuws zien of in de kranten lezen, want dat zou ten koste gaan van goede baantjes en zou de gutmensch wel eens wakker kunnen schudden

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Henk der Niederländer: 18.54. uur, op 27/10. Dat zal nooit in onze RODE PERS en op de RODE OMROEPEN komen Henk! Want Israel wordt hier positief benaderd, en dat mag niet van “de linkse kerk”, en de gutmenschen!

   Like

 3. Rudi zegt:

  Daar kunnen de Israëlbashers nog een puntje aan zuigen.
  Dat landverraadster en terroristengroupie Haneen Zoabi mee op de poster mocht, zegt veel over Israël en de democratische waarden die het land maken tot wat het is.

  “Het bestaan en overleven van Israël is in werkelijkheid een test en de verantwoordelijkheid van de hele geciviliseerde wereld.”

  Of zoals Ann Barnhardt zegt: ‘Israël is een proxy voor de hele mensheid.”
  Daarop voortbordurend zou men kunnen stellen dat wie Israël haat de mensheid haat.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Verrassend, maar ook weer niet zó verwonderlijk.
  Als een heel volk er dag aan dag middenin zit, gaan er van tijd tot tijd wel enige ogen open. Die mensen komen dan tot nadenken.
  Het is een hoopvol teken. Dat er in de toekomst maar veel zo mogen volgen!

  Like

 5. Lucie zegt:

  Hallo,Hallo…..Gretta de toverheks en Driesje,hebben jullie dit al vernomen??????

  Like

 6. Jantje zegt:

  Met alle respect, maar ik vertrouw ze niet gelijk.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Denken julie dat Dries van Agt hier wakker van wordt?Hij is een Jesuit,en ligt vast in de klauwen van Satan.

  Like

 8. toetssteen zegt:

  @Henk der Niederländer

  Volkomen off topic, vergeveing EJ, maar ik stootte op een blog van een fotojournalist waar uw naam in de comments staat.

  http://gerritdeheus.wordpress.com/2013/10/27/zwarte-piet-the-day-after/

  19:23

  Deze man is naar mijn idee zijn eigen comments aan het schrijven, op een enkel geval na is er nauwelijks een hyperlink die ergens toe leidt.

  Mvgr. toetssteen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s