Polderjihadisten betrokken bij gruwelijkheden Syrië

Screenshot_19

Volgens inlichtingenbronnen zijn polderjihadisten betrokken bij de vreselijkste misdaden tegen de menselijkheid.

De Telegraaf kwam gisteren met het bericht dat polderjihadisten die vechten in Syrië, betrokken zijn bij allerlei soorten gruwelijkheden, waaronder standrechtelijke executies van gevangenen en onthoofdingen. Dat vertellen verschillende inlichtingenbronnen aan de krant van Wakker Nederland.

Zoals één van hen uitlegt:

“Wij hebben stevige aanwijzingen, zoals verklaringen, beelden en verhalen, dat ook Hollandse jihadisten erbij betrokken zijn, erbij aanwezig zijn. Ze hinten er ook naar, gaan er prat op. Hun eigen verklaringen daarover zijn beslist geen grootspraak. Polderjihadisten staan midden in de gruwelijkheden. Op grote schaal”.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Polderjihadisten betrokken bij gruwelijkheden Syrië

 1. Cathja zegt:

  NOOIT MEER TERUG NAAR NEDERLAND!

  Maar ik hoor Opstelten al brommen: “we houden de zaak scherp in de gaten”. Ja ja, wat een naïviteit! We moeten voorkómen dat ze ooit weer voet op Nederlandse bodem kunnen zetten, door hen tot ongewenste vreemdelingen te verklaren. De overheid dient wel te beseffen dat zij aan de bevolking verplicht is om uitschot te weren, in het belang van de veiligheid van alle Nederlandse burgers.
  De overheid heeft een hele verantwoording hóe ze met deze kwestie omgaan.

  Like

 2. Ze zijn hier echt van de pot gerukt dat ze deze moordenaars hier weer binnenlaten! Alsof we al niet genoeg van dit tuig hier hebben!

  Like

 3. exter39 zegt:

  Onbegrijpenlijk,dat deze moordenaars straks weer met open armen hier ontvangen worden , of hoogstens ,even aan gehouden voor de politieke correktheid , en dan weer een uitkering , en een hulpsjerf , op kosten van de belasting betaler.terwijl eingelijk hier de toegang ontzegd zou moeten worden of 10 jaar cel , en ook de ouders die deze ratten voort gebracht hebben een enkeltje land waar ze gemoord hebben.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Bij de terugkomst in Nederland volgen zij dezelfde routine als voorheen, er wordt wel een onzichtbaar net gespannen van instanties, zoals hulpverlenende instanties, gemeenten, uitkeringsinstanties, politie kortom het hele register van hulpverlening wordt vol opengetrokken om zo maar zo snel als maar kan alarm te slaan als de aanwezige dreiging omslaat en echt gevaarlijk wordt. Wel wordt er overwogen om een eind aan de uitkeringen die zij genieten te maken, tjeempie van doortastendheid gesproken. De bezorgdheid voor de terugkerende polder jihadisten naar ons land is niet helemaal ongegrond, men heeft al maanden lang een beklemmend gevoel dat er aanslagen gepleegd gaan worden. Ben er persoonlijk van overtuigd dat dit gaat gebeuren, dan pas ontstaat de juiste mentaliteit en misschien beleid om deze dreiging voorlopig een halt toe te roepen. De polder jihadisten ( citeer de Telegraaf van gister) moeten veelal bij wijze van initiatie gevangen genomen Syrische-soldaten standrechtelijk executeren, onthoofden, als beloning wordt de nieuwbakken terrorist opgenomen in het ‘leger’ van voorvechters der sharia die bestaan uit moordenaars, verkrachters en onthoofders, gesteund door westers geld de terroristische strijd tegen Assad zijn bewind.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Eens met bovenstaande reageerders. Hierbij dient ook nog vermeld te worden, – luister GOED LINKSE-KERK, VVD,CDA,D66- dat de OUD SPANJE STRIJDERS, die dienden in de SPAANSE BURGEROORLOG, bij de Internationale Brigades ( de RODEN) na terugkeer HUN NEDERLANDERSCHAP WERD ONTNOMEN! En deze mensen waren ECHTE NEDERLANDERS. Toen ze vanaf 1938 terugkwamen werden ze niet ONTHAALD met UITKERINGEN, GRATIS HUIS enGRATIS GELD. Maar verdomme deze VUILE PRIMATEN-moslims- WORDEN snotverdomme binnengehaald alsof het SINTERKLAAS is. GLOEIENDE,GLOEIENDE VINKETERING, de stoom komt uit mijn PC!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Bizar hé Tom om een overheid te hebben die eigenlijk zegt: weg met jullie.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Peterselie1: 16.41. Ach Peter, ik ben het wel zo zat, ik kan er niet meer over uit. We worden uitgebuit, belogen en bedrogen, en onze zogenaamde volksvertegenwoordigers m/v, wat doen ze: HELEMAAL NIETS. Ik denk terug aan wijlen Pim Fortuyn, had hij maar een kans gekregen. Ik kan alleen iedere jongere die een goed vak geleerd heeft, of een goede studie heeft gevolgd aanraden, vertrek maar uit Nederland/ Absurdistan, want we denderen met zowel de PISLAM als de EU af op de afgrond! En het Nederlandse volk snurkt maar verder. Wat een tijden, wat een moraal!

    Like

 6. luckybee zegt:

  Overal ter wereld waar Jihadisten betrokken zijn worden gruwelijkheden begaan, denk aan de Mashumi in Surabaya en omgeving.Waar ze alle Indo vrouwen die ze pakken kunnen ,gebamburuncing worden.Daar om ben ik blij dat de spoorweg naar Bandung onderbroken wordt, anders komen deze halve idioten naar Bandung, en leidt het de zelfde lot als Surabaya.

  Like

 7. Sim. Pel zegt:

  Voor deze gasten heb ik een vrij simpele oplossing . Deze POLDERJIHADISTEN , zien zichzelf als “sodaten van en voor de Islam” . Hopelijk hebben deze mensen dan ook allemaal de NL-se nationaliteit . (en ipv deze “arme stumperds op te vangen met psychische nazorg ivm het geweld wat ze hebben meegemaakt aan het front” ) , behandel ze dan ook als SOLDATEN. Als ik mij NIET vergis , ” IEDERE NEDERLANDER (houder van NL paspoort) , die in VREEMDE KRIJGSDIENST GAAT ( en al helemaal vrijwillig) en in dit geval de Syrische , VERLIEST AUTOMATISCH DE NL-se NATIONALITEIT. Dus laat dit via de Civiele rechtbank + Krijgsraad even afhandelen. erder zouden ze dn als internationale terroristen angpakt kunnen worden en voor het internationale gechtshof wordn gebracht wegns rlogs misdaden tegen de mensheid…Laat ze dan dus lekker een aantal decennia zitten .

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Sim.Pel: 18.19. uur. Mee eens. Voorbeeld, de Spaanse Burgeroorlog, de Nederlanders die tussen november 1936 en januari 1939, dienst deden bij de Internationale Brigades ( de RODEN), werd bij terugkomst hun NEDERLANDERSCHAP ONTNOMEN. Dus zeker bij de HAATJURKEN dient men tot intrekking van het Nederlandse paspoort over te gaan! Maar dat vindt de Partij van de Allahtonen weer niet goed! Kots!

   Like

   • Josh Bensen zegt:

    @Tom Hendriks , in reactie op de uwe van 18:19 uur. Ook de Partij van de Allahtonen staat NIET boven de wet. Ze kunnen vinden wat ze willen , WET is WET. Ga je als NL-er in vreemde krijgsdienst (en raak je betrokken bij oorlogsmisdaden (ongeacht onvrijwillig of vrijwillig) , en denk je daarna naar NL terug te kunnen keren zonder consequenties , dan zit je er naast. Verder zou ik ook voorstellen om de ouders en of andere gezins leden van zo’n polderjihadist ook te straffen met het intrekken van de NL-se nationaliteit als gevolg van het gedrag van hun zoon , dochter , echtgenoot/echtgenote , vader, broer enz enz. Om op deze wijze de rest af te schrikken . Enige wat hiervoor nodig is , is een kleine aanpassing van de wet.

    Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @ Josh Bensen: 03.44. uur. Dat zou de beste oplossing zijn. Maar ik vertrouw de PvdA daar niet in, het is hun stemvolk. Ze zullen alles doen, om deze haatmoslims ter wille te zijn. Socialisten zijn de 5e colonne van de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s