Sydney: Moslimbende valt joodse familie aan (+ video)

Screenshot_1

In Sydney werd een joodse familie op weg van de synagoge naar huis aangevallen door een moslimbende. De politie arresteerde twee 16-jarigen en een 23-jarige, de andere vijf personen konden vluchten. Het begon met pesten, maar volgens de politie ontstond daaruit al spoedig een lichamelijke aanval.

De “opbrengst” bij de slachtoffers in de leeftijd tussen 27 en 66 jaar: hersenschuddingen, bij het oudste slachtoffer wellicht zelfs een bloeding in de hersenen, een gebroken neus, gebroken gezichtsbeenderen, huidwonden en bloeduitstortingen.

De woordvoerder van het ziekenhuis, David Faktor, zegt dat de slachtoffers hem vertelden dat ze volledig zonder reden aangevallen werden, alleen maar omdat ze Joden zijn. De familie van de slachtoffers zijn uitermate opgewonden en begrijpen helemaal niet waarom dit gebeurd is. Op zoiets had men hier nooit gerekend.

“Misschien in Duitsland in de jaren-30 en ook in Rusland in de jaren-70, maar in Sydney, Australië, zeker niet. Hier verwacht je niet zo´n aanval zonder de geringste provocatie.”

Stepan Kerkyasharin, president van het antidiscriminatie punt zegt dat hij ontsteld is over het feit dat deze antisemitische aanvallen nog steeds plaatsvinden. De aanvallers van deze racistische overval moeten dienovereenkomstig bestraft worden.

“We zijn een tamelijk rijpe samenleving, we hebben er toch een heel duidelijk begrip over dat we mensen van verschillende rassen en met verschillende achtergronden zijn. We zouden in verscheidenheid en respect moeten samenleven”, zegt Karkyasharin.

Ja, dat zou je denken en op een bepaalde manier was de westerse wereld in dit opzicht ook al veel verder.

Nu echter, nu de islam en zijn daaruit voortkomende van haat vervulde misdadiger- en moordenaarsbendes zich wereldwijd uitbreiden als een virus, dat ons overvalt en zich voedt met het leed en het bloed van de “ongelovigen”, bevinden vrede, democratie en vooral menselijkheid zich dichterbij de afgrond dan ooit tevoren.

Video:


Bron:
http://www.pi-news.net/2013/10/sydney-moslemgang-greift-judische-familie-an/#more-367360
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Australië, Islam, Jodenhaat, migrantengeweld, Moslims, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Sydney: Moslimbende valt joodse familie aan (+ video)

 1. exter39 zegt:

  Alleen door keihard ingrijpen van de regeringen en politie ,voorkomt dat dit een normale zaak word.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Inderdaad, de islam is een virus. Een zéér hardnekkig virus! We zullen wereldwijd een bestrijdingsmiddel moeten vinden om dit virus voor eens en voor altijd uit te bannen!

  Ik heb medelijden met de Joodse familie, die op zo’n gewelddadige manier aangevallen is! Zeer zware straffen, dat is het enige wat de daders zal raken. Worden er te slappe straffen uitgedeeld, dan kunnen we op een herhaling wachten.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Tja Ieslam ie vrede nietwaar.
  Heel eenvoudig oplossen te voet het land uit jagen.

  Like

 4. Jade zegt:

  Mooi geschreven, die laatste alinea…
  Ik hoop maar dat men in Australie meer verstand heeft,
  dan onze zelfmoordbrigade in Brussel/Straatsburg.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad, de laatste zin is geheel to the point. Schop dat moslimgespuis terug naar hun achterlijke zandbaklanden. Alleen drastische maatregelen kunnen hier nog alleen helpen!

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Die Stepan Kerkyasharin, president van het antidiscriminatie, snapt het nog steeds niet, die is gehersenspoeld en spreekt zijn eigen ( aangeleerde) mantra’s op.

  Beangstigend zoiets maar voorspelbaar………………ook daar is men vervult van de LINXE multiculturele idiotie vervult……………………

  Like

 7. luckybee zegt:

  Als de christenen denken dat ze veilig zijn, dan vergissen ze geweldig, ook wij zijn voor moslims Kafirs en behoren tot de vijanden van Allah

  Like

 8. Urbanus zegt:

  Dat ze Wilders nog niet de schuld hebben gegeven, voor het scheppen van het klimaat.

  Like

 9. Ben IK nou slecht geïnformeerd of zijn jullie het? Bij mijn weten is het in Australië exàct hetzelfde als in Europa en Amerika! Ook dààr zijn de uitkerings instanties stompzinnig goedgelovig in het verstrekken van GELD aan mannen met verschillende vrouwen in verschillende steden! Ook dààr in Australië durft men nix te zeggen omdat je dan de KLOS bent! Vrienden van mij in Australië vertèllen mij dit zèlf! Van Queensland tot Adelaïde en van nog veel andere steden! Wij kwamen er in 2008 achter, toen wij dachten te kunnen ontvluchten naar Australië…. NOT dus! De ‘imams’ halen daar exact dezelfde streken uit ald zij hier doen! De LINXE regeringen en gutmenschen zijn hier SCHULDIG aan! En iedereen die zijn mond houdt tegen beter weten in uit ANGST!

  Like

 10. Ekster zegt:

  Hoe is de situatie in Nieuw-Zeeland eigenlijk, weet iemand dit? Zou het mogelijk zijn daarheen te ontsnappen of heeft dat ook al geen zin meer? Wsl. niet want de islam is de kanker van deze wereld. Omdat er niets tegen wordt gedaan kan het zich overal verspreiden en voortwoekeren tot we eraan onderdoor gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s