VIDEO: Islam – hoe je je vrouw moet slaan

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO: Islam – hoe je je vrouw moet slaan

 1. Jan zegt:

  Dan is zo’n boerka toch wel verrekte handig …

  Like

 2. Avidia zegt:

  Gelukkig voor die man dat hij mij nooit is tegengekomen, wat een engerd, ik zou een zweep kopen om hem eens goed af te rossen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ook alweer een interpretatie: Die ouwe viezerik van een Imam of een sheik of wat het ook is, vindt dàt natuurlijk het allerbelangrijkst…….
  Wat je trouwens telkens weer terugziet: Restrictie hier, restrictie daar, hij mag niet hier slaan, niet daar slaan en alleen met dit of dat…..En dan denken ze het prima geregeld te hebben en de vrouw te ‘eren.’ Leg ze maar eens uit, dat dat in onze ogen geen eren ís. De man mag (moet zelfs) van hen bevóógden, wat naar westerse maatstaven voor haar al een vernedering is, omdat ze niet als gelijkwaardig wordt beschouwd. En dat je, als je in het huwelijk de één boven de ander plaatst, de deur open zet voor veel ernstiger mishandeling, met fatale afloop, omdat die kerels denken, het voor het zeggen te hebben, hoeveel restricties je ook geeft…..
  Maar daarvoor zijn ze dan weer horende doof en ziende blind. Logisch trouwens: Zo’n officieel wijze man is uiteindelijk gewoon een MAN.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Is al 1400 jaar bekend en degenen die het iedere keer opnieuw ventileren, zijn net zo geschift
  als de inhoud van het verzonnen GESCHRIFT waaraan ze refereren.
  Maar het voorgaande zal wel weer “racisme” zijn in de beleving van mentaal gestoorden die iedere dag 5 keer voor dat verzonnen geschrift en hun dito schrijvers knielen en ook nog hun bruine oog naar het Westen richten.
  Hetgeen ik als een duidelijk teken van minachting beschouw.

  Like

 5. Jan zegt:

  Geheel volgens voorschrift. Moet je maar geen broek willen dragen

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik kan mezelf steeds beter begrijpen waarom ik zo’n verschrikkelijke HEKEL heb aan dit soort moslims! TUIG is het!! Van het ergste soort!
   Niet normaal meer wat ze deze vrouw aandoen. Het beste zou zijn om deze ‘agenten’ een ferme trap in z’n kruis te geven, maar dan is meteen haar laatste moment aangebroken!

   Like

   • Jean zegt:

    Bij het zien van dergelijke perverse misdaden tegen vrouwen, uiteraard alleen mogelijk bij moslims & islamwaanzinnigen blijft er maar één reactie over: Afmaken dergelijke barbaren en dat met een stok omwikkeld met pinnekesdraad.
    Bah wat moet ik toch walgen van die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij en dan zouden die EU misdadigers én die linkse ratten ons willen verplichten die perverse rotzooi komende van een perverse pedofiel te respecteren? Zouden die echt van Mars komen?

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja: 11.21. uur. Van mij mogen ze die vieze HAATJURK ophangen aan zijn HAATBAARD. Ik ben helemaal klaar met de GEITENEUKERS!!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb het al eens gezegd en ik zeg het nog eens: Verzamel alle exemplaren van dit soort filmpjes die in omloop zijn, ook die van misdrijven tegen mannen voor mijn part, leg ze op de één of andere manier voor aan onze zogeheten regering en EIS dat ze er een duidelijk oordeel over geven EN een antwoord op de vraag of dit ook maar voor één fractie in het westen zou mogen worden geïntroduceerd!
   En als ze het blijven verdommen om daar een duidellijk antwoord op te geven, weten wij definitief, waar die lafbekken op het Binnenhof voor staan!
   Godverdomme! NOOIT hoor je ze hierover!!!

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Van die lafbekken zal nooit iets komen want die zijn veel te veel bezig met de postjes en de poen. Of het nu die van Nederland, Vlaanderen, Duitsland, Frankrijk, G.B. of eender welk ander land betreft het zijn een bak lafaards en verraders van ONZE normen, waarden, cultuur én beschaving en dat aan een mesthoop barbaren in soepjurken en kopvodden.
    In Vlaanderen, waar de politiek nog in de middeleeuwen leeft, zijn ze momenteel aan ’t nadenken of ze de stemplicht wel zouden afstaffen omdat toch ± 45% al niet meer gaat stemmen, over die barbarij bestrijden horen we die zakken en eikels niet, stemvee weet u wel!.
    Ik heb 3 eisen:
    Stemplicht afschaffen.
    Stemrecht voor vreemdelingen afschaffen.
    Allochtonen met pervers islambloed buiten flikkeren.
    Mijn keuze op 25 mei 2014 staat al lang vast, dat wordt sowieso Vlaams Belang en gelukkig ik niet alleen.
    Er zullen op 26 mei 2014 véél politieke klaplopers om een nieuwe pamper schreeuwen want degene die ze aanhebben zal bescheten zijn.

    Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom bijna ieder hersenspinsel levensgevaarlijk is.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/22005942/__Vijfjarige_ritueel_gedood__.html
  Mijn tip: zet iedere idioot die de onbedwingbare drang tot moord heeft op basis van hersenspinsels(zoals bv. de islam, zie verder bij Project, wereldkalifaat, sharia, etc)
  samen met z’n geestverwanten op een onbewoond eiland, uiteraard ver van de bewoonde
  wereld. De rest moeten ze zelf maar uitzoeken.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   G.Deckzeijl zegt:
   27 oktober 2013 om 08:19

   Mijn tip: zet iedere idioot die de onbedwingbare drang tot moord heeft op basis van hersenspinsels(zoals bv. de islam, zie verder bij Project, wereldkalifaat, sharia, etc)
   samen met z’n geestverwanten op een onbewoond eiland, uiteraard ver van de bewoonde
   wereld……………………………..

   Maar zet ze dan wel op een eiland zonder bomen, want dan gaan ze daar vlotten van maken en dan komen ze WEER onze kant op.

   Like

 7. Niet te geloven dat er “geciviliseerde mensen” zijn die nog steeds deze primaten verdedigen! Ik denk dat daarom onze cultuur steeds achterlijker en barbaarser wordt!

  Like

  • Tiny zegt:

   Klopt als en bus. Maar dit is maar een klein gedeelte van de werkelijkheid. Dit betreft voor het grootste gedeelte het volk dat daar binnengekomen is uit de zuidelijkere regio’s in alle kleuren en hun kroost. Die worden gewoon ook Duitsers genoemd, was ze dus niet zijn met of zonder cadeau gekregen paspoort. De kinderen zitten op scholen samen met de originele Duitse kinderen. Het schoolsysteem is op al die scholen volledig aangepast aan de behoeftes, of beter gezegd niet behoeftes ( waarom zouden wij taal en rekenen leren) van de binnenlopers uit alle windstreken. En dat al sinds jaren. Hier noemen we dat zwarte scholen, een benaming die zo gebruikt in Dld. een storm van verontwaardiging zou doen losbreken. Het niveau is dan ook meer dan bedroevend. Tel daar bij op die 10 duizend + lui die maand voor maand voor maand erbij komen, officieel dan hè, dan kom je daadwerkelijk al heel snel tot deze getallen van analfabetisme.. Niks nieuws onder de Duitse zon. Het schiet al aardig op met “Deutschland schafft sich ab”.

   Like

 8. Cathja zegt:

  Vuile rotschoften! Hier moeten de VN en mensenrechtenorganisaties zich eens mee bezig gaan houden!
  De VN maakt zich drukker om onze zwarte Pieten dan dat ze eisen gaat stellen aan de binnen de Europese grenzen levende moslimmannen.
  Wat is dit toch een achterlijke zooi, wát een primitieve idioten, misdadigers, en dominante gekken!

  Leuker kan ik het niet vertellen.

  Like

 9. Jean zegt:

  Is het mogelijk? Zou het kunnen? Dat wij westerlingen die achterlijke gewelddadige baardaap in stinkende vodden gewikkeld eens ‘even’ mogen alleen spreken? minuten maar…
  Hij zal NOOIT meer zo degenererend over vrouwen spreken, ik denk dat hij met ‘zijn’ speelgoed in z’n handen zal zitten en schreeuwen op hulp van allah, ha ha ha ha ha ha ha ha.
  Wat voor diersoorten houden wij toch in leven?

  Like

 10. luckybee zegt:

  Een vrouw mag je niet slaan, het is onze levensbron.Net zo heilig als een altaar.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Dat crapule verschuilt zich ALTIJD achter de koran.
  Ze hebben geen gram eigen verantwoordelijkheid trouwens ze mogen niet nadenken want dat is al twijfelen aan allah waar de doodstraf op kan staan..
  Het ergste vind ik dat er westers opgevoede mensen zijn die dat toelaten en erger nog verdedigen.

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @Daiyu ninja
  Er zitten genoeg haaien in de Pacific.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   G.Deckzeijl zegt:
   27 oktober 2013 om 16:38

   @Daiyu ninja
   Er zitten genoeg haaien in de Pacific.

   Mooi, dan hoef ik me er geen zorgen over te maken dat ze hier weer voet aan land zullen zetten (smile)

   Like

 13. henk zegt:

  waarom laten alle vrouwen zich eigenlijk gijzelen door die idiote zich man noemende moslims?
  Vooral die NL vrouwenbewegingen die gelijk in de gordijnen hangen als het een Nederlandse man (hier geboren bedoel ik!) betreft. Kennelijk vinden ze die moslimmannetjes toch wel aantrekkelijk of hebben ze toch een ietsje pietsje last van machochisme?

  Like

 14. bousra zegt:

  WTF? JE MAG GEEN VROUWEN SLAAN!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Q: What do you ask a man who’s just converted to Islam?

   A: Have you started beating your wife?

   Vraag: Wat vraag je aan een man die zich sinds kort tot de is = lam heeft bekeerd??????

   Antw::Ben je al begonnen met je vrouw een pak slaag te geven.!!!!!!!!!!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s