VIDEO: Islam in Zweden (Engelse ondertiteling)


Geplaatst door
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Islam in Zweden (Engelse ondertiteling)

 1. Dit zal, als er niets ondernomen wordt binnenkort ook HIER gebeuren! Het is geen doemdenken. maar doodgewoon een conclusie gebaseerd op een waarneembare tendens:

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor; 22.06. uur, op 27/10. Inderdaad, in onze grote steden is het al zo ver! In Zweden is dit tevens een gevolg van 10 tallen jaren socialistisch beleid! Tenzij we de moslims niet massaal dwingen, om zich of “aan te passen”, of te vertrekken, komt HIER geen einde aan. Zachte heelmeesters, stinkende wonden. Ik rust mijn kaas.

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    En zeggen dat het probleem zo opgelost kan worden:
    Een allochtoon/vreemdeling die afzakt naar onze landen geeft een DNA af en ondertekend een papier waarop hij/zij bevestigd de normen, waarden, wetten, zeden, taal én cultuur te respecteren.
    Hij/zij ondertekend eveneens dat de nationaliteit eerst kan bekomen worden na 5 jaar als hij/zij die 5 jaar heeft bijgedragen aan het sociale systeem én een totaal blanco strafregister heeft zo niet ‘vertrekken’ waarbij dat ‘vertrekken’ onmiddellijk start na een criminele daad.
    Wedden dat we een prachtig Nederland, Vlaanderen, Europa bekomen na enkele jaren, het is alleen nog het probleem voor de politiekers, u weet wel dat lafhartig verraderstuig wat leeft op onze kosten, waar we er overal veel te veel van hebben en waarbij de gevaarlijkste van dat tuig samenhokken in Brussel, een misdaadorganisatie die MOET uitgeschakeld worden.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Jean: 16.37. uur. Jean, dat is de juiste manier, om vreemdelingen c.q. immigranten te benaderen. Het is evident, dat deze mensen zich conformeren aan onze wetten en regels.
    Verder ben ik het met U eens Jean, dat de vermaledijde EUSSR, deze splijtzwam, in onze samenleving dient opgedoekt te worden. Terug naar de eigen soevereiniteit. En samenwerken in Europees verband kan zoals dat binnen de EEG gedaan is.

    Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Maar moet je die politie toch eens horen over de moslims.
  Sarc modus off

  Like

 3. luckybee zegt:

  Wat de Zweden kunnen doen is smijt de Socialisten uit de regering.Dan kan Zweden nog gered worden.

  Like

 4. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Hier moet men keihard en vernietigend een einde aanmaken en wel door het leger met overmacht in te zetten in deze wijken en laten weten dat bij een volgende poging om hulpverleners te bekogelen en op ander wijze te hinderen dat dan de complete families worden opgepakt en zonder pardon en/of proces met een enkele reis Zweden worden uitgezet terug naar hun land van herkomst zonder ooit nog in Europa te mogen komen voorgoed. Dit zouden andere Europese landen ook moeten gaan doen overal waar men last heeft van dit soort tuig!! Dit is helaas de enige taal die moslims verstaan!!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Zweden niet gewenst

  70% van de 200.000 nieuwe banen sinds 2006 ging naar tapijtvreters

  Integratieminister Erik Ullenhag: “We’ve had a very positive development when it comes to immigrants in the Swedish labour market in that we’ve never had so many people that were born other counties that actually go to work,”
  Hoewel het percentage onder de autochtone Zweed ligt is Ullenbag hoopvol gestemd: “Wij gaan er hard aan werken, ons doel is volledige werkgelegenheid”

  Net de PvdA (‘Volledige werkgelegenheid – wij geloven dat het kan. En de PvdA wil het ook), zelfde zwetsers en fantasten

  Like

 6. Jan zegt:

  Necrofilie: Somaliër verkracht dode vrouw
  A 34-year-old man from Somalia accused of raping a dying woman in a garage in Stockholm. According to the prosecutor died the woman during the rape, but the man chose to continue the abuse.
  When police arrived at the scene they found a 34 year old man from Somalia, who was in the midst of an anal intercourse with the woman. Police checked the woman’s pulse and found that she was dead.
  http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/sweden-police-found-somali-raping-dead.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s