Wat een ongelofelijke en genuanceerde onzin op de Britse tv

Screenshot_4

Met dit stukje televisie is zoveel mis, dat er ten minste een essay voor nodig is om het te beschrijven. Voorlopig een paar korte opmerkingen.

Als de nazi’s naar Engeland waren overgestoken, daar kinderen hadden gekregen en wijkcentra voor nazi’s, die geld inzamelden voor de Luftwaffe, hadden gebouwd, met de bedoeling Engeland over te nemen en de democratie te vervangen door het nazi-fascisme, kan men dan beweren dat die maatschappij Brits is, alleen maar omdat voor dit [veroverings]spel een lange tijd is uitgetrokken? Een gelovige moslim is net zo min Brits of Canadees als dat een koekoek een mus is, alleen maar omdat die in dat nest werd gelegd. Noch is een persoon Engels door een stuk papier dat hem is overhandigd omdat de regering graag de traditionele Engelse mensen, de cultuur en de geschiedenis wil vernietigen, doordat die overspoeld wordt met mensen uit de Derde Wereld.

Het is een totaalpakket dat je Engels maakt, net zoals het een totaalpakket is om moslim te zijn. Het houdt cultuur/recht, gewoontes, bestuur en gedeelde geschiedenis en nog meer in.

Het zou beter zijn als de mensen niet in slaap werden gesust door deze [tv]reeks vol retorische trucs, maar dat zij blijven vasthouden aan de enige hoop die ertoe doet; het behoud van hun eigen cultuur en hun autonomie en dat zeg ik zelfs als de islam niet een kwaadaardige kracht op de wereld zou zijn. Zelfs als die alleen maar vreemd aan ons overkwam en van vreemde oorsprong was zouden mensen van  Europese komaf  er goed aan doen de islam tot staan te brengen enkel en alleen omdat die een bedreiging vormt voor het voortbestaan van de plaatselijke culturen en tradities. Maar de Islam is in die zin consequent dat die ervoor zorgt dat als hij voldoende in aantal vertegenwoordig is, lokale gewoontes, die strijdig zijn met de islamitische wet, worden vermorzeld en als hen dat niet lukt, zullen Moslims in feite nieuwe gewoontes uitvinden, alleen maar om anders te zijn en deze vervolgens gebruiken om lokale gewoontes in naam van de islam de kop in te drukken, omdat ze dat willen. Merk op dat het verbod op varkensvlees, enzovoort in Egypte lang niet zo streng is als in delen van het VK, om maar een voorbeeld te noemen. Evenmin is dat het geval met  de strijd tegen het afbeelden van honden, zoals we dat bij de Schotse politie zagen. Ik hoop echt dat Tommy Robinson niet in die onzin is getuind. Ik veronderstel dat we daar binnenkort achter zullen komen.

Klik om de video te bekijken op onderstaande link naar vladtepesblog!

Bron:
http://vladtepesblog.com/2013/10/26/some-stunning-and-nuanced-bullshit-on-british-tv/
Auteur: Eyore

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in BBC, English Defence League, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wat een ongelofelijke en genuanceerde onzin op de Britse tv

 1. G.Deckzeijl zegt:

  De reportage op LiveLeak heb ik voor de helft gezien. Dat vond ik genoeg.
  Ik vrees dat Tommy Robinson zich heeft laten ompraten, zgn vanwege de “dialoog”.
  Moslims die de indruk wekken de dialoog te willen, zullen altijd proberen zaken in hun eigen voordeel te regelen, maw: als ze niet rechtstreeks een wereldkalifaat + sharia kunnen realiseren, zullen ze dat via een omweg* proberen. Daar zijn ze nu mee bezig.Ze merken dat de oppositie in GB begint te groeien, ze merken dat ze terrein verliezen. Daarom proberen ze niet-moslims op andere gedachten te brengen met sprookjes dat als één of meerdere moslims rotzooi trappen dat niet hoeft te betekenen dat alle moslims niet deugen. Wat mij al jaren stoort
  is, dat als ze WETEN dat er binnen eigen achterban rotte appels zitten, ze het tot op heden verdommen om ze aan te pakken. Ik weet zeker dat ze in geval van overlast door eigen raddraaiers denken: goed dat de ongelovigen een lesje krijgen.
  Nogmaals: ik hoop dat Robinson zich niet laat afleiden en scherp blijft maar op basis van wat ik heb gezien heb ik grote twijfels.
  *beter bekend als TAYSIR. http://tinyurl.com/lj4g3tc
  Trap er niet in!

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Persoonlijk geloof ik daar geen ene malle moer van. Tommy heeft teveel gevochten en teveel geriskeerd ( ook zijn familie). Ik denk echt dat er wat anders achter steekt! Hij gaat niet voor niets met nog iemand het hol van de leeuw in…………………we zullen zien Dekkie.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Helemaal mee eens Gerrit.
   Altijd datzelfde verhaal van een paar FOUTE moslims terwijl Erdogan en andere hoger geplaatsten dan die lulletjes in die filmpjes er nooit geen misverstand over laten ontstaan dat er maar EEN ISLAM is.
   Ik zou die lui wel eens willen horen als ze onder elkaar zijn.

   Like

 2. exter39 zegt:

  Ja voor hen die het te moeilijk vinden om te begrijpen zal ik het nog een keer plat doen,als mijn duitse herder jongen krijgt in een paarden stal ,worden het GEEN paarden.

  Like

 3. Rudi zegt:

  Waarom was Tommy Robinson niet uitgenodigd in dat BBC-programma en die taqquiya-venter wel?

  Zonder het te beseffen gooide die Mo Ansar wel zijn eigen ruiten in door voor een groep mensen te verkondigen dat moslims geen stam zijn. Als ze geen stam vormen, is islamkritiek ook geen racisme.

  Een ‘Clint Eastwood’:

  Jij hebt gezegd: “Moslims zijn geen groep die allemaal hetzelfde denken.”
  Nou Mo, waar was al die commotie om mohammedcartoons dan om te doen?
  (en toen bleef het stil)
  Jij beweert dat de Islam hier niet is om het land over te nemen, noch de wereld.
  Wel Mo, hoe heeft de islam zich dan vanuit Medina in Saudi-Arabië verspreid over Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Azië?
  (wat is het hier stil, zeg)
  Je vertelt dat je er Britse waarden op na houdt, Kun je er eens een paar opnoemen?
  (hoor, de wind waait door de bomen)
  Zozo Mo, jij hebt je eigen islam. Weten ze dat in Caïro en Ryaad?
  O, je geen tijd voor een antwoord, je moet alweer gaan bidden. Nou, de groeten.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/3533747/2013/10/27/Ieder-geloof-of-ideaal-kan-sektarisch-worden.dhtml
  Zie ook dit interview van Pierre Jacques Vinken:
  http://tinyurl.com/7wshph2
  (geloven is verkeerd gebruik van de hersenfunctie)

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Totaal geschift, alle aanhangers van die veroveringsideologie + verzonnen gebruiksaanwijzing.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/10/syrische-terrorist-wilde-klein-meisje-trouwen

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.pi-news.net/2013/10/leipzig-wehrt-sich-gegen-ahmadiyya-moschee/
  Moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een overwinning.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl; 05.56. uur. Ik zal het nog mooier vertellen, Gerrit. In mijn woonplaats waren-let op: moslima’s, deur aan deur aan het collecteren voor een HAATHUT! Nou, van mijn eega kregen ze geen cent. Wat vreemd is, moslima’s mogen dus wel alleen op pad, om ons, “varkens en apen”, geld af te persen. Wat een HUICHELAARS!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Dan zijn ze hier in Nederland al aardig aan de winnende hand !!

   Like

 7. Wachteres zegt:

  “Wij willen GB niet overnemen”.

  Hoe denken deze ‘leiders’ van de islam over de meer dan duizend gebieden in Frankrijk, die feitelijk al in handen zijn van de islam, de zgn. ‘no-go areas’? Noch de politie noch de autochtone inwoners durven daar te komen.

  Dat is niet de islam? Laat me niet lachen.

  Ook in de andere Europese landen hebben we honderden van dezelfde gebieden.

  Nergens meer geweld tegen autochtone vrouwen, geweld tegen de overheid, uitingen van disrespect t.o.v.andersdenkenden enz. enz. dan in deze moslimgebieden.

  Ook dat heeft niets met de islam te maken? Laat me niet lachen.

  Waarom zijn de imams in deze gebieden dan niet in staat om hun aanhangers via de koran te overtuigen dat zij zich anders moeten gedragen? Of willen ze dat in feite niet en jutten zij hen op tegen onze maatschappij?

  De gruwelijke wereld van het Midden-Oosten, vol geweld, minachting voor vrouwen en de meest onmenselijke ‘afstraffingen’ en veroordelingen.

  Dat heeft niets met de islam te maken?

  De islam/de moslims heeft/hebben respect voor andersdenkenden? Laat me niet lachen.

  Als deze bakken ellende, die over onze landen worden uitgestort in naam van de islam, geen deel van die ideologie uitmaken, wat is de islam dan wel?

  De enigen die nog enigszins redelijk kunnen denken zijn degenen die in naam moslim zijn, maar niet meer geloven.

  Helaas voor hen, zij zijn geen echte moslims. Alleen degenen die de koran van kaft tot kaft aanvaarden en in de praktijk brengen, behoren daartoe.

  De islam is een en al leugen en deze fundamentalisten [zie hun kleding] mogen ons volgens de koran zoveel bedriegen en beliegen a;s ze willen en kunnen.

  Het is aan ons om daar niet in te tuinen.

  Like

 8. Jean zegt:

  Het feit op zichzelf al dat ze dergelijke achterlijke gewelddadige barbaren een forum geven is er al voor 1.000% over, wij westerlingen willen die achterlijke gewelddadige barbaarse islamieten én islamtieten NERGENS tegenkomen op ONS grondgebied, voor dat soort is er maar één uitweg nl. via Lameduza met een bootje richting Noord Afrika.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Vergeet de dominion politiek van de Britten niet.Ieder land dat lid is van de Dominion hebben de britse nationaliteit.Dat is heel erg lastig om er van af te komen.

  Like

 10. win zegt:

  …doordat die overspoeld wordt met mensen uit de Derde Wereld….hier had moeten staan: koekoeksvogels uit de derde wereld.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Off topic.
  Ik heb zaterdag j.l. een uitnodiging gekregen van Popned inzake alv dd 23/11 te Groningen.
  Ik denk dat ik ga, en jullie?

  Like

 12. Pingback: Commentaar naar aanleiding van een video | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s