München is veelkleurig: Moslim onthoofdt zijn vrouw

Screenshot_11

(Door: Michael Stürzenberger)

Hasan is was een veelkleurige burger van München. Volgens zijn buren was hij “een mens met twee gezichten”, enerzijds liefdevol, hulpvaardig en aardig. Het volgende moment plotseling opvliegend en onberekenbaar. Zo kunnen moslims zijn. Als iets hen niet past, dan stijgt de bloeddruk. Als het om vrouwen, de eer of de islam gaat, kan de bloeddruk zomaar omhoog schieten naar 180. Afgelopen vrijdag was Hasan woedend op zijn bezit vrouw Ulfiye. Hij ging tekeer en schreeuwde. Zij vluchtte naar het balkon van de woning (foto´s) en riep wanhopig om hulp. Toen was het plotseling stil. Doodse stilte. Islamkenners vermoeden al wat er zich toen in de woning heeft afgespeeld…

Hasan had een scherp hakbijltje en bewerkte daarmee de hals van Ulfiye, totdat de kop eraf was. In de AZ staat te lezen:

De mensen aan de Stutenanger in Oberschleißheim zijn geschokt. In een vlaag van verstandsverbijstering heeft een buurman zijn vrouw regelrecht onthoofd met een hakbijl. Daarna sneed hij bij zichzelf zijn halsslagader door (…)

Tegen 17.30 uur kwam een van de dochters langs bij het echtpaar. De 21-jarige vond haar ouders dood in bed. De vader had met een bijl het hoofd van de moeder bijna volledig afgeslagen. Daarna ging de 48-jarige naast het lijk liggen en sneed bij zichzelf met een Stanleymes de halsslagader door. Hasan C. bloedde binnen enkele minuten dood.

In de tz staat over het betreurenswaardige slachtoffer:

Ze lang onder het bloed en met vreselijke wonden aan haar hals in bed.

Teveel koran gelezen Hasan?

“…Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.” (soera 8, vers 12)

Ook zijn voor eeuwig geldende voorbeeld Mohammed onthoofdde ook graag diegenen die het niet met hem eens waren. Bijvoorbeeld bij 800 gevangen Joden in Medina in het jaar 627. Hasan was dus een gelovige en volgzame moslim. Maar wat vermoedt de AZ?

De 48-jarige zou psychisch ziek geweest zijn, werd ook door familieleen bevestigd. Daarom was er vaak ruzie. Velen waren op de hoogte van de psychische problemen van de 48-jarige en van de spanningen in zijn huwelijk. Maar niemand had erop gerekend dat deze waan op zekere dag zou ontaarden in zo´n bloedige daad.

Zulke “psychische problemen” en “waan” komen vaker bij moslims voor. Hoe zat dat nog maar in juni vorig jaar in Berlin-Kreuzberg? Orhan S. onthoofdde na een ruzie zijn vrouw en gooide haar hoofd en andere lichaamsdelen van het dakterras van zijn huis op de binnenplaats. Daarbij riep hij:

“Allahu Akbar!”

Tsja, dat psychische probleem bestaat uit vijf letters en heet :

I-S-L-A-M

Screenshot_1

Het zijn echt betreurenswaardige islamitische vrouwen, wier mannen bij de bestraffing van vrouwelijke ongehoorzaamheid soera 4, vers 34 niet ver genoeg vinden gaan:

“… En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar.”

Dan kan ook nog wel eens soera 4, vers 15 van pas komen:

“…sluit haar dan in de huizen op, totdat de dood haar achterhaalt…”

Of je gaat meteen naar het dak van je huis, onthoofd je opstandige vrouw en gooit het hoofd en overige lichaamsdelen naar beneden. Allah is gewoon groter dan al het andere.

Duitsland wordt steeds veelkleuriger…

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/10/munchen-ist-bunt-moslem-kopft-seine-frau/#more-367708
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op München is veelkleurig: Moslim onthoofdt zijn vrouw

 1. Jan Wandelaar zegt:

  the European Parliament is quietly considering a proposal that calls for the direct surveillance of any EU citizen suspected of being “intolerant.”

  http://www.gatestoneinstitute.org/4036/eu-intolerant-citizens

  “Religious intolerance is understood to cover Islamophobia”

  Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Ies koeltoer toch.
  Daarom willen met name de groene partijen de Joods Cristelijke cultuur om zeep helpen want die is lang niet zo enerverend denk Ik

  Like

 3. nn zegt:

  Waarom niet eens een petitie voor een verbod op de Koran, als boek dat haatzaait jegens ongelovigen, vrouwvijandig is en discrimineert, lijfstraffen eist, slavernij toestaat…… enz. om maar eens wat te noemen…. De Koran als misdaad tegen de menselijkheid.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @nn: 20.15. uur. Dat lijkt mij een heel goed idee, nomen Nescio! Een petitie tegen deze waanzinnige CULTUUR DES DOODS-DE ISLAM. Wie o wie, stelt deze op? Ik teken gelijk.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Het schoot me al door het hoofd terwijl ik het zat te lezen. Psychisch ziek…..wat mankeert hem? Dat-ie moslim is, natuurlijk. En ziedaar…. Verschrikkelijk voor die vrouw en vooral voor zijn kinderen, natuurlijk -die dochter werd toch ook maar weer met zo’n aanblik geconfronteerd- maar ik begin me er, geloof ik, langzamerhand van te distantiëren in het besef dat het kennelijk dat soort mensen hun noodlot is. Er schoot me ook nog een fragment te binnen uit “Rabbi Jacob”: Victor Plivert (Louis de Funès) door de telefoon tegen de politie: “Ik zit hier in een fabriek met een stel Morianen, die elkaar aan het afmaken zijn…..Ja, moet U horen, als ze elkaar willen afmaken moeten zij dat weten, maar alstublieft níet in ons gezegende Frankrijk…..” Nou, zo ga je er als Islamkritisch mens gaandeweg dus óók tegenaan kijken: Doe onder elkaar wat jullie kennelijk niet laten kunnen, maar alsjeblieft níet in onze omgeving; ga daarvoor in Godsnaam terug naar waar je vandaan komt…..
  Genoeg bakken met die lui beleefd; es reicht…….

  Like

 5. rommel zegt:

  Ik wil het toch even nuanceren. Niet alle moslims doen dit bij elkaar.
  Helaas.

  Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Islam is letterlijk onchristelijk!

  Like

 7. Rudi zegt:

  Bill Maher interviewt Brigitte Gabriel over een gelijkaardig voorval in Amerika.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dat krijg je vanzelf op je bordje, bad karma zal ik maar zeggen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Hasan was helemaal niet psychisch ziek…
  Hij is echter alleen als kind geprogrammeerd om
  dit soort dingen te doen in het latere leven.
  En het is gelukt, petje af , Hasan.
  Weer een broedmachine en een stel uitkeringen minder…

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Deze wereld is hard op weg één gigantisch gekkenhuis te worden.
  Zie verder One Flew Over The Cuckoo’s Nest.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Islam, de koran is liefde. Veel zogenaamde islamitische geleerden verkondigen en daarmee de slecht of niet ontwikkelde mensen aan het lijntje houdend. Maar ik als nuchtere Nederlander kan het maar niet begrijpen.
  Wie legt dat eens NUCHTER uit, die liefde en dan ook het verschil in liefde van de soennieten en sjiieten, de liefde dan. want daar heb ik het over en wie staat er dichter bij hun grote baas.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Zo iemand wil toch niemand als buurman hebben neem ik aan?

  Like

 13. Ekster zegt:

  Natuurlijk was ie psychisch gestoord want hij was moslim.
  Geestelijk gehandicapt gemaakt door het boek der dwazen en bloeddorstigen, de koran.

  Like

 14. Jan zegt:

  Kijk, dat vind ik dan weer positief, zichzelf doden, bespaart de staat geld.

  Like

 15. petra zegt:

  Als het een Duitser was geweest had men het een familiedrama genoemd en had men de dader verward of psychisch gestoord genoemd.Maar men had niet zijn geloof of cultuur er bij gehaald. Nu het een moslim is haalt men ineens wel zijn geloof en cultuur er bij.Generaliseren heet dat.De schrijver doet ook veel aan onbewezen feiten er bij halen.Ipv het erg te vinden dat er iemand is vermoord kan hij het niet laten om dit als Islambashen te gebruiken.En die reacties , men juicht bijna om de moord op die vrouw!Wat moet het verschrikkelijk zijn om zo te haten.Ik kom nu weer bij toeval op deze site terecht, de haat tegen andersdenkenden druipt er nog steeds van af, precies hetzelfde als waar jullie de moslims van willen beschuldigen.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Vertel mij nou nog één keer waarom het zo’n verrijking is, stelletje van de pot gerukte gutmench idioten en links tuig !!

  Like

 17. win zegt:

  …verstandsverbijstering heeft een buurman…hoort inderdaad… wetsgetrouwheid heeft een buurman…te zijn.
  wellicht in combinatie met enige eeuwtjes neef/nicht verbintenissen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s