De kranten hebben weer voer! PVV in beeld!

Screenshot_26

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland

PVV BESTEEDDE 80.000 EURO OP ILLEGALE WIJZE? De PVV heeft maar liefst 80.000 euro aan belastinggeld voor verkeerde doeleinden gebruikt..! DE PVV weer natuurlijk, fijn toch dit soort berichten die bedoeld zijn om de kiezer te bedriegen, want WAT doen de andere partijen..?

Zijn dit de braven zonder zonden, figuren die ONS  land denken te kunnen leiden.? MIS-LEIDEN zou een juister woord zijn!!! Heilige boontjes voorop..! WAAROM altijd de PVV met grote letters door zeverende verslaggevers in de U weet wel zetten!

PvdA… Ramon kom terug…

Nee, met ALLE RESPECT voor de man, die zijn verantwoordelijkheid heeft genomen en nu niet meer daar is (persoonlijk leef ik mee, het IS een ramp voor zijn familie), maar het gaat hier wel om feiten!

Lees verder:
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3530610/2013/10/21/PvdA-leden-in-tranen-over-vermist-raadslid-Kom-terug.dhtml

Helaas, duizenden (?) euro’s zijn uit de DUIDELIJK wel OVERZICHTELIJKE PARTIJKAS van de PvdA verdwenen!
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3534420/2013/10/28/Chaos-binnen-gedupeerde-PvdA-stichting-Amersfoort.dhtml

ONDERWIJS MILJOENEN VERDWENEN!
http://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/29/onderwijsmiljoenen-zijn-alweer-verdwenen-voor-ze-zijn-uitgegeven/

Het regende miljoenen de afgelopen weken. Terwijl het kabinet overal bezuinigt…?, kreeg het Nederlands onderwijs tweemaal een enorme zak geld toebedeeld. Er leek bijna 1,3 miljard euro extra gereserveerd te worden voor het onderwijs. Uit onderzoek van NRC Handelsblad blijkt vandaag dat er netto uiteindelijk 808 miljoen euro extra wordt geïnvesteerd in het onderwijs.

WAAR IS DE REST DAN GEBLEVEN..?

Rehwinkel PvdA.
https://www.google.nl/#q=van+Rehwinkel&tbm=nws

De Spaanse droomvilla van Rehwinkel. Terwijl in Nederland grote ophef ontstond over zijn vertrek als burgemeester van Groningen om in Spanje een onbetaalde functie te gaan vervullen en ondertussen wel gewoon wachtgeld op te strijken, hield PvdA’er Peter Rehwinkel zich verscholen in zijn luxe Spaanse droomvilla. … hij heeft geen betaalde baan gevonden. De PvdA’er deed eerder al bij menigeen de wenkbrauwen fronsen toen hij 3150 euro bij de gemeente declareerde: voor een cursus Spaans.

De PVV wordt voor minder op het matje geroepen!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/vvd_statenlid_dreigt_vriendin.html

VVD Statenlid dreigde vriendin naar betere baan… Ohjee, daar gaat weer een carrière van een politicus… VVDer..? De weledele wethouder wordt namelijk beschuldigd van intimidatie, fraude en vriendjespolitiek in zijn vorige functie als directeur van kinderopvangorganisatie Kindzorg/Freekids. Oud-marinier Loggen (LinkedIn) zou bij Freekids (website, acht vestigingen in de Zaanstreek, 160 man personeel) personeel hebben geïntimideerd, vertrouwelingen (die ‘the untouchables’ werden genoemd) hebben voorgetrokken en mensen gedwongen hebben om de boekresultaten kunstmatig te pimpen. Dat is allemaal naar buiten gekomen via brieven van Kindzorg-medewerkers aan de lokale Zaanse partij Forza! en de burgemeester van Zaandam. RTV Noord-Holland quote een mooi maffiavoorbeeldje

http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/De-verkwisters-van-de-VVD.htm

DE VERKWISTERS VAN DE VVD..! De VVD past goed op ons geld, aldus de beeldvorming. In werkelijkheid zijn VVD’ers vaak allesbehalve zuinig, betoogt Bart de Koning.

http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/De-verkwisters-van-de-VVD.htm

En lezers, kijk vooral eens naar de foto van Rutte badend in het geld!

Joop den Uyl is al weer een kwart eeuw dood, maar als boeman is hij nog springlevend.

Bij de aftrap van de VVD-campagne haalde Mark Rutte hard uit naar het socialistische beleid uit de jaren zeventig: ‘Dat willen wij liberalen nooit meer.’ Hij waarschuwde tegen Den Uyls erfgenamen, de hedendaagse ‘socialisten’ die de tekorten laten oplopen. De VVD hamert op zuinigheid en belooft de begroting het snelst van alle partijen op orde te hebben, terwijl tegelijkertijd ook de belastingen omlaag gaan. ‘De VVD wil geen euro meer belasting heffen dan absoluut noodzakelijk´, is de eerste boodschap die de bezoeker van de partijwebsite onder ogen krijgt.

Gul met subsidies
Het is misschien wel het meest succesvolle marketingverhaal in de Nederlandse politiek: het beeld dat de VVD van zichzelf heeft neergezet als liberale partij waar de hardwerkende Nederlander zijn belastingcenten met een gerust hart aan kan toevertrouwen. Het is een aantrekkelijk verhaal, dat het goed doet bij de VVD-achterban. Zelfs de meeste linkse kiezers, leven in de veronderstelling dat de VVD een bijzonder zuinige partij is, zij het over de rug van de zwakkeren. Er zullen waarschijnlijk zelfs mensen zijn, die door de economische crisis sterker geneigd zijn op de VVD te stemmen, omdat die partij tenminste goed op de centen past.

NOTE:.
Maar dat imago is slechts deels gebaseerd op feiten. Gerrit Zalm heeft met zijn Zalm-norm de basis gelegd voor een begrotingsdiscipline die internationaal tamelijk uniek is. De VVD snijdt hard in ambtenaren, zorg, uitkeringen, publieke omroep, cultuur, milieu, defensie en ontwikkelingshulp. Maar dit betekent nog niet dat de VVD ook de beste bewaker van de schatkist is.

EN ZO IS HET GEGAAN..!

http://www.suzannedendulk.nl/onrustinvvd.html

Afgescheiden raadslid Den Dulk beschuldigd van ‘greep in de partijkas’

ONRUST IN ALKMAARSE VVD HOUDT AAN

Alkmaar – De rust binnen de Alkmaarse VVD is nog altijd niet weergekeerd. Raadslid Suzanne den Dulk, die zich onlangs van de partij heeft afgescheiden, zou een ‘greep in de partijkas’ hebben gedaan. Zij is zeer verbolgen over de aantijging en spreekt van ‘smaad’. Ook drie andere ex-raadsleden van de VVD zouden geld hebben onttrokken aan de partijkas. Peter de Baat, Rob van Beckhoven en Hans Tanger keerden de partij de rug toe nadat Arie Epskamp met een ‘coup’ partijleider was geworden. De Baat en Van Beckhoven begonnen de … lees verder…

http://www.binnenlandsbestuur.nl/

Geld uit de kas in Almelo…

http://www.nujij.nl/

http://www.nujij.nl/

Voor wie dit wil, kijk en lees… over de PvdA…

http://www.joop.nl/

Tweede Kamer houdt 27 miljoen euro aan eigen subsidie geheim. Update: CDA, VVD en SGP houden subsidie-uitgaven geheim…Andere partijen geven openheid van zaken. De Tweede Kamer heeft besloten geen openheid van zaken te geven over de 27 miljoen euro die de Kamerfracties in 2010 aan subsidie hebben ontvangen. Dat meldt de Volkskrant op basis van een eigen onderzoek. Achter gesloten deuren is besloten over de vertrouwelijkheid van deze gegevens. Ook is een protocol opgesteld over hoe om te gaan met vragen uit de media over de ‘fractiekostensubsidies’.

Regeringspartijen VVD en CDA en oppositiepartij SGP hebben aangekondigd geen openheid over de subsidies die ze hebben ontvangen te zullen geven. De meeste andere partijen zullen dit wel doen. Dat schrijft onder meer het Algemeen Dagblad.

 MOET DE PVV DAN WEL VERANTWOORDING AFLEGGEN..?

http://www.joop.nl/politiek/

En NU DE SP..? ROEMER  uitleg geven! Ik ben vol verwachting! GEHOORD, mag ik zeggen dat het ik nu nog niet veel wijzer ben. Dagelijks bestuur ontneemt SP half miljoen euro Presidium: Kamerfractiesubsidie is niet bedoeld voor verspreiden van krantjes …

SP: ‘We maken zelf wel uit hoe we politiek bedrijven’

WAT verwijt men Wilders dan..?

http://www.rijksoverheid.nl/

Besteding subsidiebedrag

Politieke partijen mogen de subsidie gebruiken voor de volgende activiteiten:

 • Politieke vormings-, scholings- en wetenschappelijke activiteiten.
 • Werven van leden en informatievoorziening.
 • Onderhouden van contacten met zusterpartijen buiten Nederland en ondersteunen van hun vormings- en scholingsactiviteiten.
 • Activiteiten die de politieke betrokkenheid van jongeren bevorderen.
 • Activiteiten voor de verkiezingscampagne.
 • Werving, selectie en begeleiding van politieke ambtsdragers (dit zijn ministers, staatssecretarissen en leden van de Tweede Kamer).
 • Betrekken van niet-leden bij bovenstaande activiteiten van de partij.

Laten we afsluiten… kijk en lees.

… Dan is Wilders zeker niet schuldig, mocht hij al subsidiegeld uit de partijkas hebben gebruikt om leden te werven…

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, Nederland, politici. Bookmark de permalink .

32 reacties op De kranten hebben weer voer! PVV in beeld!

 1. Joost Visser zegt:

  Ja wat wil je als je een Brussel ziet die het voorbeeld geeft.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad Martha, ze hadden bij de PVV het volle recht, om de Koekamp manifestatie mogelijk te maken. En laat de rest van de hypocrieten van VVD,CDA,PvdA en D66, hun grote mond maar houden. Want deze partijen zijn er debet aan dat we nu in de ROTZOOI zitten van de EUSSR, de gasbel van Slochteren is verjubeld, massa-immigratie heeft plaatsgevonden onder HUN 45 jaar REGERINGSDEELNAME. Maar dat vegen ze het liefste onder het tapijt!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Degenen die een ander wijzen op het splintertje in diens oog, zien de balk in hun eigen ogen niet!
  (Niet dat Geert iets in zijn oog heeft.)

  En nu maar weer hopen dat het domme volk niet nóg meer hekel aan Wilders en de PVV krijgt.
  Wel toevallig: elke keer als het goed dreigt te gaan met de PVV, holt er weer iemand naar Pauw en Witteman met een leuter-verhaaltje en hebben we er weer een politiek eenmans-partijtje bij.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Leg je er aar bij neer: Zolang de MSM gemanipuleerd worden door Brussel zal de PVV steeds op alle manieren van alle kanten de Zwarte Piet toegespeeld krijgen, ook al zijn ze in feite op geen enkel punt een uitzondering. Het tij zal pas keren wanneer de zaken waarvoor de partij al sinds jaar en dag waarschuwt opeens catastrofale vormen aannemen, zodanig, dat niemand er meer omheen kàn. Dan is het meteen afgelopen met al die haarkloverijen, maar helaas waarschijnlijk tevens te laat voor redding…..

  Like

  • Rick zegt:

   Jan Maat, Pim en nu Geert.
   Eenieder die aan de ivoren torentjes toornt wordt verguisd!!
   Zelf het willens en wetens in de hand werken van moord en doodslag wordt niet geschuwd.

   Like

 5. Lotte zegt:

  Je word altijd door een strontkar overreden.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @Tistochwat: 21.13. uur. Beste Tistochwat, deze praktijken zullen blijven doorgaan, gesteund door de volkomen door LINKS gecontroleerde (KR) Omroepen en de totaal door links gecontroleerde kranten en de rest van de MSM. Vooral K&B, knabbel en babbel, en P&W= Pauwel en Zauwel, hebben daar een dagtaak van gemaakt. En de stomme massa maar stemmen op: pvda,vvd,cda en demonen 66! Nou ja, DOMHEID wordt BESTRAFT.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Het betreurenswaardige, beste Tom, is dat wij NIET dom zijn en dat WIJ door het stomme stemgedrag van de dwazen eveneens worden bestraft. 😦

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Tistochwat: 21.54. uur. Dat ben ik met je eens. Dat is ook het trieste van dit alles, doordat er zovelen zo stom zijn op de betreffende partijen te blijven stemmen, zitten ook wij met “de gebakken peren”.

    Like

  • Rick zegt:

   Komen we ook nooit meer vreedzaam van af Tom. Alle sleutelposities in de maatschappij worden, van hoog tot laag, bezet door de (S)linkse Gutmenschen 😦
   Vooral in het onderwijs kunnen zij dan ook al vroeg beginnen met het indoctrineren van onze kinderen. Hetgeen de afgelopen 40 jaar ook met veel resultaat heeft plaatsgevonden. En zo zijn “wij” verworden tot de maatschappij waarin we momenteel leven.

   Like

 7. Jade zegt:

  Prima stuk.
  Man, wat word ik moe van dat demoniseren…

  Like

 8. Tiny zegt:

  Schreef al eerder, zoals het rondgebazuind wordt, klopt er helemaal niets van, Bovendien zijn er dingen uit voorgaande jaren bij gedaan die allang weer verrekend zijn. Begrip niet dat het interview zoals op GS stond nog niet op de site van de PVV staat. Kan ook zijn at dit al veel eerder is gegeven.

  Like

 9. exter39 zegt:

  AlleS word geregiseerd en gemanipoleerd zo ook dit , alleen komt dit een paar jaar later pas uit , want nu moet GEERT een kopje kleiner gemaakt worden, en als dit niet lukt word het pas echt gevaarlijk..

  Like

  • Martha N zegt:

   Exter39 ja, het is tijd dat hij een stel stemmen verliest.
   Het is ongelooflijk dat mensen denken dat de media gelijk hebben.
   Zelf denken is er niet meer bij voor velen, er wordt voor U gedacht.
   De VVD gaat weer omhoog, juist de partij die er voor zorgt dat Nederlanders steeds meer moeten inleveren en opschikken voor nog meer mensen erbij.

   Like

 10. luckybee zegt:

  De Media is totaal anti Wilders , hier kunnen wij niets aan veranderen. Na 60 jaar links indoctrinage is dit het resultaat

  Like

  • Martha N zegt:

   Luckybee, wat doen wij hier dan nog..? Niet zo somber hoor…
   Ik wordt er niet beter van om te schrijven en met het woord te protesteren…
   Opgeven zit er echt nog niet in… er zijn heel andere belangen in het spel. Ik steun Wilders omdat hij de enigste is die het aandurft EN in dit wereldje thuis is.
   Wij die hier schrijven en protesteren zijn de laatsten die proberen de mosliminvasie te keren (ik heb het niet over andere landen, maar daar zijn er ook genoeg)

   Like

 11. Avidia zegt:

  Nee, we zijn zeker niet dom, en Wilders heeft gelijk om alles te doen zoals hij doet, ik blijf hem steunen, mijn vader zei altijd hoe meer ze over je lullen hoe belangrijker je bent, dus andere partijen, lul maar een eind weg, wij blijven PVV omdat hij zo belangrijk is, en die minkukel brengen het nergens, net zo min als die andere minkukels, dit zal nog wel even doorgaan tot de echte PVVers over blijven, tot zolang zal er nog veel over de PVV gesproken worden, degene die daar als trol zitten worden ontmaskerd, en er zal een hechte PVV fractie overblijven.

  Like

 12. Jan zegt:

  Het gaat er om wat met het geld is gebeurd en daarover is nog niet eens het laatste woord gesproken:

  PVV: we hebben niet gesjoemeld met fractiegeld

  Volgens de PVV is helft van het bedrag gebruikt voor fractiebijeenkomsten in 2010. Daarvan werd 80 procent gebruikt voor beveiliging. “Fractiebijeenkomsten van andere partijen hebben niet te lijden onder hoge beveiligingskosten. Deze kosten zijn overigens in overleg met de Kamer gekort op onze fractievergoeding van het jaar erna.”
  De andere helft betreft de kosten toen Geert Wilders en Louis Bontes naar de rechter stapten om het ESM tegen te houden. “Dit is volgens ons zonder meer een fractie-aangelegenheid. Het presidium van de Tweede Kamer moet zich daar nog over uitspreken. Ook de Verzetstoer is een fractie-aangelegenheid. Daarover spreekt de accountant zich pas in 2014 uit”, schrijft de PVV.

  “De Partij voor de Vrijheid ontvangt geen partijsubsidie en wil dat ook niet. Dat heeft de belastingbetaler tot dusver ruim 10 miljoen euro bespaard.”
  http://politiek.thepostonline.nl/2013/10/28/pvv-we-hebben-gesjoemeld-fractiegeld/

  Aardig is het commentaar van iemand die wijst op het eindeloos sjoemelen, liegen en bedriegen door gemeenten:
  Jaarrekeningen gemeente Zwolle misleidend, door accountant bevestigd
  In de door gemeente Zwolle in de jaren 2005-2008 uitgebrachte jaarrekeningen presenteerde het gemeentebestuur een saldo van opbrengsten en kosten van 11,7 miljoen euro. In werkelijkheid hield de gemeente in die periode 68,3 miljoen euro over.
  http://www.leoverhoef.nl/persberichten/pb20090519.html

  Citaat:
  De opbrengst van de onroerende-zaakbelasting (ozb) was in die periode circa 2 miljard euro. Dat betekent dat er over die periode 20% teveel ozb is geheven. Als je de jaarrekeningen van de gemeente kritisch doorneemt blijkt het overschot in die periode maar liefst 4,2 miljard te zijn. Een fraude van 3,8 miljard dus.
  Leo Verhoef heeft gelijk, maar hij krijgt het niet
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/03/leo-verhoef-heeft-gelijk-maar-hij-krijgt-het-niet/

  Wilders overvalt tenminste geen daklozen om hen van hun laatste cent te beroven en dat kun je van de rode bloedzuigers niet zeggen

  Like

 13. Jan zegt:

  Het knoeiwerk van het accountantsberoep in gemeente- en provincieland is ongelofelijk
  Boekhoudfraude bij gemeenten en provincies schering en inslag
  http://www.leoverhoef.nl/

  Like

 14. Monalisa zegt:

  De kranten hebben weer voer! zouden ze ook voer hebben voor deze partij de zelfde doelstellingen zijnhttp://basisinkomenpartij.nl/?p=631

  Like

 15. Philippine zegt:

  Ik denk dat iedereen bang is voor het bezoek van Marine le Pen 13 november aanstaande.

  Like

 16. Theodoor zegt:

  De Nederlandse Pers en PO is een offensief begonnen tegen de PVV, waarom,er zijn verkiezingen in aantocht, eerst zondag de Hond met een prikje en nu barst het los.
  Heerlijk dat domme gedoe te zien van toch allemaal volwassen mensen, het is weer echt genieten.

  NEE, kinderen journalisten, er is wel ander werk aan de winkel, het gaat slecht met Nederland en toch nog zo rijk dat we het geld over de balk blijven gooien
  OA hier, waar altijd heel veel bloed vloeit ;

  Ons land geeft elk jaar zo’n 65 miljoen euro aan de Palestijnse Autoriteit voor de opbouw van Palestina.

  Maar net doen als altijd, gewoon wegkijken en vooral op de PVV letten, die zou eens de grootste kunnen worden ennnn…………. WEG BAANTJES.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s