Grootmoefti van Saoedi-Arabië wil vernietiging van alle kerken op Arabisch schiereiland

Screenshot_10

De Grootmoefti van Saoedi Arabië, sjeik Abdul Aziz ibn Abdullah, heeft voor een delegatie van Koeweiti’s gezegd dat de vernietiging van alle kerken op het Arabische schiereiland noodzakelijk is. Volgens hem zou de eliminatie van kerken in overeenstemming zijn met de seculiere regel die wil dat de islam de enige godsdienst is die op het schiereiland beleden mag worden.

Lees verder>>>
(h/t Pieter Veenstra)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Grootmoefti van Saoedi-Arabië wil vernietiging van alle kerken op Arabisch schiereiland

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Geen zaken meer doen met dat land.

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit tekent de kleinzieligheid van de islam. Er zijn geen grenzen aan hun kortzichtige, domme superioriteitsgevoelens. Alles moet wijken voor hun IDEOLOGIE.
  Het wordt tijd dat WIJ in het westen wakker worden en deze alleen-aan-zichzelf-denkers met gelijke munt terugbetalen.
  Alle moskeeën sluiten en afbreken. Er is in het westen plaats voor alle godsdiensten behalve de islam. Dat is dan ONZE seculiere gedachte.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Th.M. van Baarle 12:34

   Uw woorden zouden ook mijn woorden kunnen zijn. Helemaal mee eens. Ons werelddeel gaat ten onder aan verregaande tolerantie, waar de aanhangers van de islam zeer dankbaar misbruik van maken!
   Het probleem voor ons is die oude ‘overeenkomst’ OLIE VOOR IMMIGRATIE. Van die overeenkomst plukken we nu al lange tijd de verschrikkelijkste vruchten! Stoppen we met deze overeenkomst, dan gaat de oliekraan voor een groot deel dicht, maar blijven we tóch met enorme aantallen moslims in Europa zitten.
   En verder zijn er teveel Europese landen waar de islam inmiddels met open armen is verwelkomd.
   Van deze landen hoeven we geen totale omkeer te verwachten.
   Alle moskeeën sluiten en afbreken is dan ook een droom die nooit werkelijkheid gaat worden.

   Like

   • oogenhand zegt:

    Als de oliekraan voor een groot deel dicht gaat, worden ook de moslims in Europa getroffen, tenzij ze de moskeeën volgepropt met vaatjes olie hebben. Overigens, als de Europese economie kapot gaat, zijn de aandelen van de oliesjeiks in Westerse bedrijven waardeloos. Bovendien kan China dan niks meer verkopen, en gaat dus ook op de fles. Nog meer aandelen waardeloos.
    Tenslotte is het kapot bombarderen van de oliebronnen veel minder omstreden dan het kapot bombarderen van Mekka. Ook wat grote steden in de Golfstaten kunnen de Hamburg/Dresden ervaring meemaken.

    Overigens is het waarschijnlijk dat de Bilderbergers/Illuminati allang alternatieven gebruiken.

    Het is inderdaad zo dat we niet op onze regeringen moeten vertrouwen. Beter is het de theologische aanval in te zetten. Het soennisme vernietigt zichzelf in Egypte. Het was Saoedi-Arabië dat de Moslim Broederschap een hak wilde zetten.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Th.M. van Baarle: Inderdaad SLUITEN de HAATHUTTEN in NEDERLAND! Het is verdomme altijd hetzelfde met deze MOSLIM PRIMATEN, alles maar naar HUN richting, anders, MOORD,DREIGEN,ZEIKEN,HALSAFSNIJDEN enz.! Ik ben in staat om VARKENSKOPPEN bij hun MOSKETEN neer te leggen! EN ONZE POLITICI: DIE LATEN HET MAAR GEBEUREN! Kots tering grafvolk!

   Like

 3. Josh Bensen zegt:

  “Lekker ventje ” deze Groot(heidswaanzinnige) Muf(fe)ti. En ook lekker tolerant bezig. Dit bewijst dus maar eens te meer wat voor klootjesvolk ze zijn. Dan lijkt ’t me dus duidelijk wat ONS te doen staat , ALLE huidige Moskeeen sluiten en afbreken , en GEEN enkele nieuwe vergunning voor de bouw van ’n nieuwe moskee uitgeven. NIKS geen gezeik meer over discriminatie en racisme of onderdrukking e.d. Laat hen eerst maar eens het tegendeel bewijzen ivm HUN tolerantie jegens anders gelovigen enz enz.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Nee, nee. Om zeker te zijn dat we een levend schild tegen olieboycots en terrorisme blijven houden, is het beter deze meneer 3Uthaymeen, die door zelfbevlekking blind geworden is , met de Hel en Verdoemenis te bedreigen. Immers, deze Wahhabiet leert dat er drie Eenheden zijn, Eenheid van Heerschappij, d.w.z. dat wie niet volgens de hele shari’a regeert, een afvallige is, Eenheid van Aanbidding, d.w.z. dat heiligenbeelden ver boden zijn, en Eenheid van Namen en Eigenschappen.

   Nu zullen jullie denken, daar heb je die zeur weer, maar het aanvallen van de Wahhabitische godsdienst, is het beste wapen dat we hebben. We hoeven er niet op te rekenen dat de regeringen van het Westen ooit Mekka zullen platgooien, of in Europa alle moskeeën zullen sluiten. We zullen zèlf aan het werk moeten, d.w.z. zo veel mogelijk vrienden en kennissen op de hoogte brengen van de Wahhabitische Drieëenheid.

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Mag geen verwondering wekken, deze uitspraak; Het tuig is er al volijverig mee bezig!
  Trekt nu, bijvoorbeeld, een zekere F I in Rome z’n bek nog eens open, of hoe zit het?!
  Het is evenzeer tegen ZIjN kerken gericht, als-ie het nog niet wist!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Zijn er dan nog Kerken in Saudi Arabie?of beter gezegd in het Arabische schiereiland?

  Like

 6. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Wanneer zullen onze eigen blanke verraders eens gaan inzien wat er werkelijk aan de hand is.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Inderdaad, daar is die zeur wéér(13:35).
  Zeg eens, meneer de crypto-reli-specialist:denk je nou echt dat Rutte de wapens zal oppakken
  tegen wat jij noemt de wahabistische godsdienst?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s