Lachwekkend hoe Nederlandse jihadisten worden ‘bestreden’

Screenshot_12

Nederlandse jihadisten zijn in Syrië betrokken bij extreem geweld. Op een dag zullen zij weer terugkeren in Nederland, maar gelukkig hebben we een heus draaiboek.

Drie ministeries zijn verantwoordelijk voor de nationale veiligheid: Veiligheid en Justitie, Binnenlandse Zaken en Defensie. De coördinatie ligt bij een aparte eenheid, namelijk de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

Op papier ziet dit alles er indrukwekkend uit. Maar hoe gaat het in de praktijk?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Lachwekkend hoe Nederlandse jihadisten worden ‘bestreden’

 1. jowitteroos zegt:

  Werkelijk ongelooflijk, kijken en observeren tijdens de financiële en humanitaire hulp hiero in Nederland voor die vuile vieze moordenaars. Zijn ze nu helemaal gek geworden ( ja, dat waren ze allang in Nederland). Ik zou zeggen, niets geen hulp, ook geen psychische; al die Syrie-gangers uit het land flikkeren en als persona non Grada beschouwen of de kogel, niks geen rechten meer als Nederlander. ( die straffen hier stellen toch geen ene malle moer voor, daar wordt om gelachen……….)

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat is er nou NIET lachwekkend in Nederland? Het is toch één grote slappe hap? Mensen die frauderen worden zelden gepakt, de politie kan en mag niets doen bij geweldsdelicten, want het kan zomaar gebeuren dat een rechter ze dan op de vingers tikt vanwege ‘buitensporig geweld’, jihadisten die in Syrië meevechten worden zeer waarschijnlijk gewoon weer toegelaten tot ons land, want ‘we houden ze scherp in de gaten’.

  En ga zo maar door.

  Maar als je de maximumsnelheid overtreedt, dán ben je het haasje! DOKKEN zul je! Mensen geld afdwingen middels boetes is natuurlijk veel minder vermoeiend dan fraudeurs en criminelen opsporen. Die boetes kunnen makkelijk gescoord worden, want de flitser heeft uw kenteken genoteerd. Simpel toch? Maar controleurs op pad laten gaan kost teveel moeite, en daarom laten we het maar zitten. Geld weg = pech! We halen het verloren bedrag gewoon bij de belastingbetalers terug.

  Wat een onnozel land is dit eigenlijk! Maar wel altijd met het opgeheven vingertje klaar staan richting andere landen. O, wat zijn we toch braaf!

  Maar de bevolking van Nederland zal door dit slappe beleid en deze eigenaardige vorm van tolerantie in de toekomst moeten vrezen voor hun leven en welzijn, met dank aan het softe beleid van de ‘boven ons gestelden’!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik ben ook benieuwd hoe de Marxisten dit willen aanpakken.Dat ze voor iedereen die geen moslims zijn gevaarlijk zijn, dat blijkt wel uit hun daden.Een marxist is ook geen moslim.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  De burgeroorlog in Syrië is de schuld van de Wahhabieten. Zelfs Sji’ieten zullen moeten toegeven dat deze Wahhabieten het best kunnen worden bestreden door hen in te wrijven dat ze zèlf een Drie-eenheid hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s