Na plasstudies: EU wil toiletspoelingen reguleren

Screenshot_25

De EU heeft twee jaar lang het plasgedrag van de Europeanen bestudeerd. Nu is er een 60 pagina´s tellend rapport. De conclusie van de Europese Commissie: in het vervolg mogen de Europese burgers niet meer dan 6 liter water per wc-spoeling gebruiken. Vooreerst is men niet van plan dit te controleren.

De EU heeft twee jaar lang het plasgedrag van de Europeanen bestudeerd. Nu is er een 60 pagina´s tellend rapport. De conclusie van de Europese Commissie: de wc-spoelingen moeten gereguleerd worden. In het vervolg mogen de burgers niet meer dan 6 liter per wc-spoeling gebruiken. Dit zal vooreerst niet gecontroleerd worden.

In een uitgebreid veldonderzoek heeft de Europese Commissie zich de afgelopen twee jaar met de toiletgewoontes van de burgers beziggehouden. Eerst is er een werkgroep in Brussel bij elkaar gekomen, die daarna het onderzoek in het mooie Sevilla heeft voortgezet, bericht Euractiv.    

Het resultaat is duidelijk: het gedrag van de burgers op de toiletten is niet naar tevredenheid en moet gereguleerd worden. In een 60 pagina´s tellend rapport komt de EU tot de conclusie dat er niet meer dan 6 liter water per wc-spoeling gebruikt mag worden (EU-presentatie hier).

De EU is bij haar veldonderzoek opgetreden met de gebruikelijke uiterste nauwkeurigheid: voor gewoon plassen volstaan 0,5 liter, voor grotere boodschappen moeten de burgers voldoende hebben aan 5 liter. Het radicale voorschrift van de EU werd echter verwaterd door andere deskundigen – zij zeggen dat het acceptabel is de burgers over het algemeen 6 liter per wc-spoeling toe te staan. Het bereikte compromis is er gekomen dankzij de beperkingen in enkele lidstaten: in Nederland, Frankrijk en Portugal zouden anders alle toiletten vernieuwd moeten worden – omdat de gebruikelijke toiletten niet volgens de EU-normen kunnen worden aangepast.

De Britten krijgen voor een overgangstijd de obligate uitzonderingsregeling: voor een beperkte periode mogen zij 7 tot 9 liter water per toiletbezoek gebruiken.

De deskundigen hebben zich ook met ergonomische kwesties op de wc bezighouden en zijn tot het verrassende besef gekomen dat de burgers vaak verschillend op de wc zitten. Er zouden toiletten bestaan waarbij wc-brillen apart verkocht worden, een omstandigheid die de EU nogal radeloos maakte. Bij enkele wc-deksels bekritiseert de EU dat de “wc-deksels in geen enkele verhouding staat tot hun productfunctie”. Helaas zijn er geen afbeeldingen van deze beschuldiging beschikbaar, zodat iedere EU-burger kon controleren of zijn wc-deksel wel overeenkomt met het idee van Barroso.

Vanwege enkele natuurwetenschappelijke verschillen, die de Europese Commissie bij de burgers heeft ontdekt, werd er een wetenschappelijke formule gevonden hoeveel water de EU-burger per wc-spoeling mag gebruiken: “Na discussie met de betrokkenen” is men tot de conclusie gekomen dat de gemiddelde wc-spoeling “het rekenkundige gemiddelde van een volledige wc-spoeling en drie gereduceerde spoelingen” moet zijn.

De Europese Commissie, die met deze overbodige regulering het waterverbruik in Europa wil verminderen, heeft er vooreerst vanaf gezien om de correcte invoering van de nieuwe regulering door een eigen instantie te laten controleren. Brussel hoopt dat de burgers elkaar in de eerste fase wederzijds kunnen controleren, bijvoorbeeld in de vorm van burenhulp.

Als volgende fase is vermoedelijk een gemeenschappelijke controle gepland: men denkt er over om het voorgeschreven gebruik van gloeilampen, stofzuigers en de toiletten in samenwerking met de EU-geheime dienst via militaire drones te laten plaatsvinden.

Het uitermate interessante onderzoek kan hier worden nagelezen:

http://susproc.jrc.ec.europa.eu

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/10/29/nach-urin-studien-eu-will-klo-spuelungen-regulieren/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Na plasstudies: EU wil toiletspoelingen reguleren

 1. louis-portugal zegt:

  Na urineonderzoek, de kromming van bananen, de maat van condooms enz. enz. houdt de idioterie niet op.
  Misschien maar eens met de NSA overleggen om overal cameras te plaatsen.
  En daarvoor hebben ze een kantoor nodig van 350 miljoen om dat te bedenken.
  En wij maar betalen.

  Like

 2. Handen wassen, tanden poetsen niet vergeten, het water loopt…! Overigens zijn er veel meer beperkingen op te leggen aan de weerloze EU burger, wasmachines mogen maar 1 x in de week draaien,en dan alleen nog maar in de nacht. Net als stofzuigers is een maximalisatie van energie aan te raden, een studie in Sevilla is al aan de gang om dit te onderzoeken. De vaatwasser is een ander probleem, iets gecompliceerder, want dit keukenapparaat gebruikt energie en water, ik uit betrouwnare bron al vernomen dat de EU al jaren aan het overleggen is in Venetie. Vervolgens is baden toch een beetje overdreven om dat iedere dag te doen, richtlijnen zijn in de maak om he verbruik te maximaliseren tot 1 in de week. Ik heb vernomen dat het overleg in zonnig Alicante inmiddels door de EU is afgerond. Kortom het waren zonnige jaren van overleg en voordat het licht uitgaat en water opraakt zullen wij ,als EU burger de wijk nemen naar een oord waar het water en de elektriciteit nog niet onderhevig is aan EU regels en ambtenaren die naar mijn idee allemaal een zonnesteek hebben opgelopen.

  Like

  • Plasstudies EU bijna afgerond in zonnig Sevilla.
   Na plasstudies: EU wil toiletspoelingen reguleren zie artikel in de Bron
   Handen wassen, tanden poetsen niet vergeten, het water loopt…! Overigens zijn er veel meer beperkingen op te leggen aan de weerloze EU burger, wasmachines mogen maar 1 x in de week draaien,en dan alleen nog maar in de nacht. Net als stofzuigers is een maximalisatie van energie aan te raden, en een vervolg studie in Sevilla is al aan de gang om dit te onderzoeken. De vaatwasser is een ander probleem, iets gecompliceerder, want dit keukenapparaat verbruikt energie en water, en ik heb uit betrouwbare bron al vernomen dat de EU al jaren aan het overleggen is in zonnig Venetie. Vervolgens is baden toch een beetje overdreven om dat iedere dag te doen, richtlijnen zijn in de maak om het water verbruik te maximaliseren tot 1x in de week. Ook heb ik vernomen dat het overleg hierover in zonnig Alicante inmiddels door de EU is afgerond. Kortom het waren zonnige jaren van overleg en voordat het licht uitgaat en water opraakt zullen wij ,als EU burger de wijk nemen naar een oord waar het water en de elektriciteit nog niet onderhevig is aan EU regels en ambtenaren die naar mijn idee nog geen zonnesteek hebben opgelopen.

   Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  DEZE IDIOTEN ZIJN COMPLEET VAN DE POT GERUKT.

  En dan zijn er nog mensen die durven te zeggen dat als Wilders aan de macht komt, dat de
  bruinhemden dan door de straten zullen marcheren.
  Maar wie zijn die bruinhemden nou eigenlijk? Juist!,……………de door de duivel en waanzin bezeten brusselse elite en de politici waar de anti-Wilders op stemmen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Daiyu-Ninja: 20.56. uur. Op deze SMEERLAPPEN van de EUSSR is van toepassing, wat Winston Churchill heeft gezegd, na Wereldoorlog II, namelijk: ” DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI-FASCISTEN NOEMEN”. Dat Brussels TUIG, van de EUSSR, dat zijn de echte RODE BRUINHEMDEN!!!

   Like

 4. bobzelf zegt:

  volgens mij heet dit : ZEIKEN !!!
  en welke EU figuur komt dan naast mij staan , om dit te controleren ???
  NOU REKEN MAAR DAT IK NIET DOOR HOEF TE TREKKEN , ZEIK WEL TEGEN ZIJN BROEKSPIJPEN AAN ,
  LEKKER EEN DOORSPOELBEURT UITGESPAART !!!
  kOMT HIJ WAARSCHIJNLIJK OOK NIET MEER LANGS !
  Dus letterlijk en figuurlijk : WAT EEN GELUL !!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  IS DIT EEN HOAX?!
  Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd om een uitweg te vinden uit dit ….gekkenhuis!
  Dat ze daar, GVD, al onderzoek naar doen! In sommige opzichten maken ze het bonter dan Orwell het ooit heeft kunnen bedenken!

  Like

 6. Daiyu-ninja zegt:

  Laat ze eerst maar wat aan de overbevolking doen.

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Welkom in de wereld der krankzinnigen.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  `Komen er ook regels voor het plassen in de eigen tuin ? ? of valt dit buiten de reseacrch.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Nog even, en dan wordt het verplicht om in de W.C. en in de badkamer, alsmede de slaapkamer webcams op te hangen die continu in bedrijf moeten zijn, en ons controleren op ons waterverbruik en ons seksleven. Het begrip prive zal een historisch begrip worden. Het gezeik is begonnen toen plassen pissen is geworden. In Brussel wel te verstaan, de stad van Manneken Pis, waar de grootste zeikerds zetelen die de mensheid ooit gekend heeft !

  Like

  • Tistochwat zegt:

   En het wordt nog veel erger; let maar op mijn woorden.
   Binnenkort beginnen ze over het verplicht chippen van de burgers, de melkkoeien, het stomme volk dat alles pikt, de dwazen die elke keer op de verkeerde eurofiele en islamofiele partijen stemmen…

   Like

 10. Jade zegt:

  Wauw, de EU zorgt dus nu ook voor werkgelegenheid…
  Binnenkort weer 200.000 faalhazen aan het werk,
  die in uniform bij u thuis de pot komen inspecteren.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Geen plee is groot genoeg om al die Brusselse rotkoppen door te spoelen.
  Ik spoel m’n plee door met regenwater, ook daar hebben ze geen donder mee te maken.

  Like

 12. Nico Omen zegt:

  Ex-maoïst José-Manuel Barroso http://www.youtube.com/watch?v=wAHv3UnXvmM wenst te worden aangesproken met ‘excellentie’.
  Maar na deze nieuwste oprisping van de door hem in het leven geroepen communistische dictatuurmoloch gelezen te hebben, denk ik dat ‘ZIJNE EXCREMENTIE’ beter op z’n plaats is.

  Like

 13. Tiny zegt:

  Er mach dus maar een soort toiletpot komen. Bovendien ergeren ze zich (EU) aan de onwaarschijnlijke keuze van toiletbrillen. Maar zeggen ze, eigenlijk heeft dit niks met plassen te maken. We gaan gewoon allemaal wildplassen, probleem opgelost. Doen ze in Afrika ook allemaal.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Tip voor degenen die van plan zijn die MUTS M.A.Kowalska te mailen….
  http://susproc.jrc.ec.europa.eu/toilets/stakeholders.html
  Het emailadres op die susproc-pagina werkt voor geen meter.
  Unreroutable address krijg je te lezen… geen reclame voor iemand
  die zitting heeft in een EU-commissie.
  De eerste voornaam heeft kennelijk twee schrijfwijzen:
  Of zata op het eind of zala. Heb beide mogelijkheden getest:
  NOPPES.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Hebben ze niet wat beters te bestuderen als hoe wij plassen?

  Like

 16. Avidia zegt:

  louis-portugal zegt:
  29 oktober 2013 om 20:55

  En een nieuw paleis in aanbouw, je denkt toch niet dat ze in een “aftands” gebouw blijven zitten, onze prinsen en prinsessen van de EU?????

  Like

 17. Martha N zegt:

  Plaspot controle… N u bij mij wordt er geen 6 liter water gebruikt om een plasje door te spoelen. Bij ons ligt een baksteen in de spoelbak, scheelt weer anderhalve liter of meer…

  Het is toch te gek voor woorden, hebben ze daar niets beters te doen dan plassen en zo te controleren. Het juk van de EU wordt steeds zwaarder, waarom trekken ze zichzelf niet door..?

  Like

 18. dutchess43 zegt:

  kijk, dit vind ik nou een hilarisch bericht!!!!
  en nou maar hopen dat we niet met zijn allen de schijt krijgen van Europa, want anders hebben we niet genoeg water voorhanden.
  Aan de houding van veel mensen op het toilet valt ook nog wel het een en ander te verbeteren, van Rompuy zelf komt kijken en controleren of uw houding wel naar de europese maatstaven is!!!!!
  Moet hij maar beginnen in de oost-europese landen waar ze slechts een gat in de grond hebben.

  Like

 19. Jan zegt:

  @E.J. Bron zegt:
  29 oktober 2013 om 21:17

  wethouder pleit voor plassen onder douche
  We moeten plassen onder de douche om water te besparen. Als het aan wethouder Bert Wassink van de Drentse gemeente Aa en Hunze (met dorpen als Rolde, Gasselte en Gieten) ligt, moet iedereen dat doen.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/10/oh-my-god-wethouder-pleit-voor-plassen-onder-douche/

  Kijk, in zulke zunegerds en grienpiet’n zijn de roden van Brussel geïnteresseerd en zij zullen het er ver schoppen als zij zich kandidaat stellen.

  Like

 20. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Waarom geen onderzoek gedaan dat er helaas nog altijd schoon drinkwater wordt gebruikt om de toilet door te spoelen en dat geld ook voor het douche-gebruik en/of bad. Ik heb mij hierover altijd verbaast dat er bij de huizenbouw geen rekening wordt gehouden om regenwater op te vangen zodat dit gebruikt kan worden voor het sanitair en eventueel de vaatwasser. Hierdoor zal het gebruik van schoon drinkwater al afnemen. Nu worden er weer onnodige dure reisjes en kosten gemaakt door ondoorzichtige EU-Commissies en dadelijk weer een hele club van zichzelf zeer belangrijk vinden ambtenaartjes.

  Like

 21. Thomasson zegt:

  Ze begonnen zeker eerst bij hun `eigè pleé´ (op zijn plat Haags) bij het Europese Parlement. Kijkè hoe veel stront en pis de gasten daar achterlatè na het gebruik van een snuffie Cocaine. Ze mote´ toch ons latè zien dat ze hun poen met werk verden´n (dat is Twents). Dat ook zè weitè wat werk is.

  Like

 22. Jean zegt:

  De volgende stap komende van die leeglopers/klaplopers/misdadigers/parasieten van die EU misdaadorganisatie zal zijn: “ontlasting max. xxx grammen” bij hoger gewicht boete.
  Daar liggen bijna zoveel leeglopers te parasiteren dat ze aan elke deur één klaploper kunnen zetten.
  Man man man wat moet ik toch walgen van die EU misdaadorganisatie en die bende rovers kost ons ook nog miljarden.
  Hoelang nog verder modderen met die misdaadorganisatie??? Voor mij tot max. 25 mei 2014.

  Like

 23. Pingback: Europa regelt nu ook het doorspoelen van uw toiletten en urinoirs « Welke toekomst…

 24. mindRider zegt:

  Da’s gewoon ambtenarij: steeds meer regels creëren om steeds meer ambtenaren te kunnen aannemen die op die regel naleving moeten toezien, die vervolgens weer nieuwe…etc, etc. een vicieuze cirkel die doorgaat tot het moment dat een zo groot deel van de werkende bevolking tot de niet geld scheppende maar uitsluitend geld kostende groep behoort dat de wel economisch productieven door de knieën gaan gezien de steeds hogere belastingen die hen worden opgelegd.

  Like

 25. Waterkraan zegt:

  Dacht dat we in een democraties land leven maar begint nu zolangzamere hand op een dictatuur te lijken onderlijden van die argelose eurofielen uit brussel laat ze eerst maar is een studie doen naar hun eigen eurocratiche geld verslindende machine die wij de eu genoemt hebben is te gek voor woorden dat die mensen zich bezig houden met ons wc bezoekjes hebben ze niks beters te doen ofzo ik zeg bom onder brussel zijn we van het probleem af en mocht dat niet helpen hun alle de strop geven en dat onder lijding van de bevolking kijken of ze dan nog steeds hun achterlijke regeltjes ons door de strot willen drukken slaat volkomen nergens op waar ze mee bezig zijn achterlijke eurofielen

  Like

 26. Pingback: EU wijst wet ter bescherming van klokkenluiders af | E.J. Bron

 27. Pingback: BoEUf Barroso: Restaurant moeten in het vervolg volgens EU-voorschriften koken | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s