“Nederland financiert terroristen”

Screenshot_1

Joël Voordewind

Nederland financiert nog altijd Palestijnse terroristen. Dat stelt CU-Kamerlid Voordewind, die vorige week de dubieuze praktijken ter plekke onderzocht. Volgens hem moeten we ons hulpgeld aan de Palestijnen aan keiharde voorwaarden over besteding koppelen.

Ons land geeft elk jaar zo’n 65 miljoen euro aan de Palestijnse Autoriteit voor de opbouw van Palestina. De Palestijnse Autoriteit en ook voormalig minister Rosenthal van Buitenlandse Zaken gaven eerder al toe dat een gedeelte daarvan richting terroristen gaat. De strijders die in een Israëlische cel zitten omdat zij burgers of militairen hebben verwond of gedood, krijgen een uitkering van de Palestijnse Autoriteit en de familie van een zelfmoordterrorist krijgt ook een uitkering uit dezelfde grote pot.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Nederland financiert terroristen”

 1. Rudi zegt:

  Het financieren van terrorisme leek me aan te sluiten bij dit artikel:
  Londen wil islamitische beursindex.
  (Oftewel, The City goes shari’ah)
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20131029_00814932

  Niemand die eraan twijfelt waar het allemaal om draait.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  ook daar kunnen we mee stoppen denk aan Arafat is stinkend rijk gestorven, waar zijn weduwe nu in luxe leeft in Parijs.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Voordewind stelt, maar doet niet zo veel. Ik klap niet voor die man!

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Geschiedkundigen, uit de verre toekomst, zouden de komst van het internet beschouwen als de tijdperk waarin op efficiënte wijze de beerenput van ’s lands politiek werd opengetrokken. Politieke ‘Go-Getters’ en ‘snel Cashers’ hebben weinig tijd om rottigheden uit te vreten. Sociale netwerken en nieuwsgroepen zorgen ervoor dat ze snel op het vuile water naar boven drijven. Nederland heeft vanaf 2008 met een diepe economische crisis te maken. De voedselbanken hebben nu niet genoeg om de steeds groter wordende klantenbestand te verzorgen. Mensen die geen geld hebben, krijgen ook geen medische hulp. De hoge eigen bijdrage houdt ze weg van de specialist en apotheek; al hebben ze de dure medicijn hard nodig om verder te leven. De politiek doet haar best, ons wijs te maken dat het niet anders kan.
  Hier rijzen de volgende vragen: Als de financiële toestand en betalingsbalans van Nederland zo slecht zijn, waar halen politici de verdomde brutaliteit vandaan om 65 miljoen Euro te geven aan ‘s Werelds bekende beroepsbedelaars de Palestijnen? Hoezo verdient dit laag volk deze gunsten? Een volk die gezegend is met twee eigenschappen: moordlust (gepaard met terrorisme) en hoge seksuele drift die voor overmatige wildgroei zorgt. Zijn de Palestijnen belangrijker dan de Nederlandse kinderen voor wie hun moeder geen geld meer heeft om ze fatsoenlijke warme maaltijd te geven? Zijn ze belangrijker dan ouderen die wegkwijnen in verpleegtehuizen omdat er geen geld is voor meer personeel? Belangrijker dan gehandicapten die door gebrek aan geld geen thuiszorg meer krijgen? Voor wie zijn de Palestijnen zo belangrijk? Voor het Nederlandse volk? Of voor Nederlandse (en Europese) corrupte politici, beleidsmakers en EP-leden die graag onder de tafel ‘petro-dollars’ cashen voor hun geheime bankrekening in een belastingvrije paradijs?

  Like

  • Martha N zegt:

   Mijnheer Thomasson, gelijk.
   In de ogen van politici zijn dit soort mensen beter dan onze ouderen, die kunnen de pot op, ofwel zelfs dat niet. Blijf maar in je luier zitten een dagje.

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Gauw klaar dit keer: de Palestijnen zijn een verzonnen volk.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/article20830702.ece
  Benieuwd of die Voordewind dat ook wist.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Na het bezoek van Abbas worden heel veel leden van de Europese Parlement veel rijker dan dat ze nu zijn. Samen met het bezoek van Abbas (of kort daarna) worden in leuke dure restaurantjes deals gesloten tussen EP leden, hoge functionarissen van islamitische organisaties en vertegenwoordigers van rijke islamitische OPEC landen. Een ‘JA!-druk’ op de knop levert aan iedere onbeduidende B-klasse politicus, die de ‘EP Walhalla’ wist te betreden, een aardig bedrag op zijn geheime bankrekening buiten de EU. Tezamen met de exorbitante salaris en torenhoge vergoeding kan zo’n EP-lid in paar jaar tijd tijd zelfs miljonair worden. Het klinkt als een boek van John Grisham over advocaten in een groot gerenommeerde Amerikaanse advocatenkantoor. Het verschil is echter in; dat een advocaat bij Grisham moet de naad uit zijn broek werken en extreem lange (gedeclareerde) uren maken. Men ziet het in de boeken: ‘The Firm’, ‘The Street Lawyer’ enz. En wat doet een stuk EU-stront voor zijn pecunia? Zo goed als niets ; behalve zijn kaart klokken op vrijdag (zie: http://www.youtube.com/watch?v=ZVfwuFrJ-5E) en vier keer per maand vergaderen (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iK8ue7-Shpc).
  Goed voorbeeld voor rijk worden, door niets doen, is de wachtgeldregeling van Catherine Ashton (zie: http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/04/ashton-krijgt-470000-euro-wachtgeld-van-eu). Dus! Het drukken op de juiste knop, bij het tellen van stemmen, is een gouden business. Dat zijn onze vertegenwoordigers waar wij straks voor gaan stemmen. Abbas kan zeker zijn van gunstige resultaten. Het hangt uitsluitend af hoeveel zijn ‘patronen’ in Saudi Arabië en de Emiraten zijn van plan te betalen. Voor niets gaat de zon op. Voor de rest : VISA Card, Master Card en Bahnhofstrasse kaart.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tomasson: 22.59. uur en 23.57. uur, op 29/10. Ik ben het geheel eens met beide reacties van U. Als voorzitter van een cliëntenraad van een Zorgcentrum, heb ik sinds 2009 mogen zien, hoe de Zorg in de Instellingen steeds meer werd afgeknepen. En het is inderdaad om te janken; MARX RUTTE brengt zonder met de ogen te knipperen miljarden naar de communistische EUSSR te Brussel. Deze miljarden gaan ten koste van onze eigen bevolking. Daarom, voedsel-en kledingbanken, verarming, inzakkende economie waardoor nog meer werkeloosheid, etc.etc. Het is om moedeloos van te worden! En dan gloeiende vinketering GELD geven aan een stel vuile TERRORISTENGROEPEN.NEDERLAND=ABSURDISTAN geworden!

   Like

  • Rudi zegt:

   @Jan Wandelaar 00:16
   Het filmpje heb ik maar voor de helft uitgekeken,Jan, want dat hysterisch gegil begon danig op mijn zenuwen te werken.

   Een kind leren haten lijkt me een van de ergste dingen die een mens kan doen.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Dat weet ik al lang daar om geen cent van mij voor Goede doelen.Niet eens voor postcode.Lotterij.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Gevalletje bestuursTERRORISME..!!! Waarom dit land wordt bestuurd door volslagen IDIOTEN.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3535705/2013/10/30/Raad-Amsterdam-Zuidoost-verbiedt-intocht-Zwarte-Piet.dhtml

  Like

 9. Martha N zegt:

  Wanneer een Palestijn een Israeliër doodt en zelf zijn leven verliest krijgt zijn weduwe een pensioen. Doodt hij er meerdere tegelijk, gaat zijn pensioen omhoog… Ja we doen goed werk door dit soort mensen geld te schenken.

  Like

 10. Th.M. van Baarle zegt:

  Dat van die zogenaamde keiharde voorwaarden is baarlijke onzin. In welke vorm dan ook kennen al die goudgeldontvangende jihadorganisaties een soort ALGEMENE MIDDELEN. Voor het oog van de wereld zouden ze zich heel netjes aan die voorwaarden kunnen houden maar door het substitutie-effect betalen wij met onze belastingcentjes toch wel de meest gruwelijke zaken in die moordenaarsnesten.

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Nog even dit.
   Dit is vrijwel de belangrijkste reden om de stompzinnig filantropische EU zo spoedig mogelijk te verlaten. De EU is de meest krankzinnige, oogkleppen dragende geldschieter van de criminele bendes in het Midden-Oosten en Afrika. Daarom ook, Bontes in of Bontes uit, maakt niet uit. Steun de lijn Geert Wilders. De enige, die onverbloemd in de TK zegt waar het op staat.

   Like

 11. Thomasson zegt:

  Degenen die vanochtend naar het nieuws op RTL4 zaten te luisterden, konden horen dat mensen nu massaal kloppen voor (financiële en voedsel)steun bij de kerken. Bij deze groep horen NU ook veel ZZP’rs. Ja! Zelfs de snelle goedverdienende jongens van weleer. Wanneer was zo’n massale stroom voor hulp bij de kerk voor het laatst geweest? Ik denk het was in de eerste helft van de 20ste eeuw: in de grote crisis van de jaren ’30. De ‘goede oude tijd’ van Hendricus Colijn. Natuurlijk kwam het massaal voor tijdens de Hongerwinter van 1944-1945 en direct na de Tweede Wereldoorlog Toen er niets meer was. Niemand kon het ooit voorstellen dat in de 21ste eeuw zal de schaarste weer terugkeren. Colijn heeft zijn hand stroef op de knip geklemd om de waarde van de Gulden hoog te houden. Onze leiders laten de Nederlanders in hun eigen sop gaar koken om ….de Palestijnen en de rest van de Derde Wereld te paaien en hun leiders van ons belastinggeld (nog)rijker te maken. Op 5 december vieren wij Sinterklaas. We hoeven echter niet de hele jaar door, op de kosten van ONZE ARMEN en onze belastinggeld, voor Sinterklaas spelen. De zwarte Pieten van de Derde Wereld moeten maar eens leren voor zichzelf te zorgen. WIJ HEBBEN NIETS MET ZE. ZE KUNNEN DE POT OP!. WIJ ZIJN SAMEN VOOR ONS EIGEN.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Thomasson: 09.49. uur. En het meest trieste- maar ook vermakelijke – is dat nu MARX RUTTE 24/7 SINTERKLAAS speelt met ons GEROOFD GELD!! Ik wacht nu op Dhr. WIEGEL, zodat deze net als toen tegen den UYL, kan zeggen, wijzend op RUTTE, SINTERKLAAS BESTAAT DAAR ZIT/STAAT HIJ. En toen werd het heel sil bij de VVD en Wiegel…..

   Like

 12. wouteenhoorn zegt:

  En wat gaat die man die het kennelijk voor de wind gaat hier aan doen? Of wordt hij de paria van de partij?

  Like

 13. jowitteroos zegt:

  …..Dat het uberhaubt bespreekbaar gemaakt moet worden….gewoon stoppen, geen geld naar de Palestijnen!!

  Wat een achterlijke en dubieus moralistische en – ethische politiek zeg! Maar owee als je 10 km te hard rijdt of als je te laat je belastingformulieren inlevert of als je ‘STOP Islamisering van Nederland’ in de 2de kamer zegt of ‘stop dubbele nationaliteiten’, nee dan pas zijn de rapen gaar! Tjonge jonge zeg……………

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Totaal van de ratten besnuffeld, gestoord, van de pot gerukt en de eventuele krachttermen die ik vergeten ben. Die mag u verzinnen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22014710/__PvdA__Grenzen_verder_open__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s