Protesterende Moslimbroeders maken mij trots op christendom

Screenshot_13

Tot vervelens toe verzekerden Nederlandse arabisten ons dat de Moslimbroeders geweld hadden afgezworen. Maar afgelopen zomer laaide de jacht op christenen in moslimlanden weer op. En de arabisten blijven stil.

Stelt u zich eens voor dat we in de nasleep van onze nationale discussie over racisme en Zwarte Piet in volle woede massaal naar wijken trekken waar veel zwarten wonen om hun bezittingen in brand te steken, opdat hun straten nog lang herinneren aan onze vergeldingsactie.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Protesterende Moslimbroeders maken mij trots op christendom

 1. luckybee zegt:

  Arabisten zo als Maurice Bergen heel zeker ik ben niet eens zeker dat hij niet tot de islam is bekeerd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mij heeft hij hier niet direct mee, want ik vind dat hele Maria-Dogma walgelijk, vrouw-onvriendelijk en oneerlijk. Maar het is natuurlijk een provocerend gebaar naar èlke westerse religie; daarvoor zou je hem tóch nog opknopen!

   Like

 2. nn zegt:

  ‘Het eigenaardige is dat deze groepering (de moslimbroeders) haar intenties en ambities nooit heeft verborgen. Sterker, in 1980 vaardigde haar moefti en tevens bestuurslid Mohammad Alkhatib een fatwa uit waarin vernietiging van kerken als een religieuze plicht werd gepresenteerd.”
  Schrijfster verbaast zich erover dat de Westerse leiders de moslimbroederschap voortdurend steunen, ondanks het feit dat ze hun gewelddadige gezicht nooit verborgen gehouden hebben. Schrijfster kan beter meteen de conclusie trekken: Westerse leiders steunen de gewelddadige islam juist! De gewelddadige islam zal het Westen kunnen gaan overheersen! En dat is de uiteindelijke bedoeling.Voor leiders heeft de islam grote voordelen, velen kijken met scheve ogen naar de Saoedische koning, reken maar!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Een heel goed stuk van die dame.
  Met dank aan wachteres om het hiet op te wijzen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Fijn dat de schrijfster van dit artikel er zo trots op is om in Nederland te wonen en zo blij is met het sociaal-politieke klimaat hier. Zij lijkt echter (nog) niet volledig te beseffen, dat dit klimaat niet alleen wordt gevormd door het Christendom, maar door de juiste combinatie Jodendom-Christendom-Humanisme. Maar misschien woont zij hier nog niet àl te lang en groeit dit inzicht nog met de jaren…..?

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Eindelijk eens iemand die ook het Humanisme er bij betrekt. Je zou als ongelovige bijna gaan denken dat je op geen enkele site welkom bent. Gaan we soms terug naar de oude tijd?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat mij betreft niet, hoor. Heeft U mijn artikelen hier al eens gelezen? Ik ben onbeholpen met linkjes plaatsen, maar mijn artikelen zijn van 14 September jl. en 27 Oktober jl. -voor als het U mocht interesseren. Onder mijn eigen naam, dus dat kan niet missen.

    Like

 5. jowitteroos zegt:

  LIFE NU!! Watch live now – the dictator-dominated UN Human Rights Council is attacking Israel in a 3-hour review of its human rights record: http://www.upr-info.org/-Webcast,1274-.html
  Follow live tweets @UNWatch
  http://www.upr-info.org/-Webcast,1274-.html

  Like

 6. schnoebel zegt:

  Wat een verademing, mevrouw Néhmé zegt gewoon waar het op staat. Ooit zat zij in het publiek bij P&W. Drie VVDers zaten aan tafel het VVD-beleid te verdedigen/promoten en mevrouw Néhmé, VVD-lid zijnde, nam plots het woord. Zij reageerde op de betogen van die drie mannen op een manier die hen zowat sprakeloos maakten. Één voor één nam zij hen “de maat”. Al stotterend trachtten de heren haar “aanval” te pareren maar Néhmé liet zich niet van haar stuk brengen. Echter de presentatoren werd het te gortig en ontnamen haar het woord. Ben benieuwd of zij nog steeds VVD-lid is.

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Puppy Bombs’ Rescued from Egyptian Violence
  Two puppies from Egypt were rescued just moments before they were to be used by the Muslim Brotherhood in their protests as “puppy bombs” dipped in gasoline and set on fire.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/173343#.Um_tTOVtCDd

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik kan de video’s niet ontvangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s