Stelend PvdA-raadslid wil wachtgeld hebben

Screenshot_16Want ja, hoe kan ‘ie anders die gestolen 40.000 euro terugbetalen aan de Utrechtse daklozenkrant?

Het verhaal van het opgestapte Utrechtse PvdA-raadslid Bert van der Roest wordt steeds vreemder en schimmiger. Even een recap: hij heeft volgens berekeningen 40.000 euro gejat uit de kas van de Utrechtse daklozenkrant Straatnieuws. Er zou geen aangifte (!) volgen als hij dat bedrag in een jaar zou terugbetalen. PvdA-partijvoorzitter Hans Spekman deed een beroep op hem: pak nou niet ook nog wachtgeld mee, dat zou niet zo netjes zijn.

Volgens lokale media beweert Van der Roest nu dat ‘ie het gejatte bedrag al heeft terugbetaald, namelijk 14.000 euro. Daar klopt geen snars van, want dat is 26.000 euro te weinig. Nu wil de PvdA’er ook nog wachtgeld vangen om de rest van het gestolen geld terug te kunnen betalen (waarvan hij zegt dat hij alles heeft terugbetaald, wat dan weer een grove leugen is). Hij kan als oud-raadslid aanspraak maken op zes maanden wachtgeld, 7620 euro in totaal.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Stelend PvdA-raadslid wil wachtgeld hebben

 1. bobzelf zegt:

  Partij van de Allochtonen !!!
  Als geert een scheet laat staat de wereld op zijn kop !
  Als 42 P.v.d.Armoede figuren jatten , liegen , bedriegen , cursussen spaans gratis doen van mijn centen , wachtgelden innnen , stelen , dan hebben de media daar een doekje voor , om er overheen te gooien !!
  alsof het niet gebeurd is !!!
  Ja, teveel zetels in de prognoses , dan wordt de emmer met stront weer boven de ENIGE MAN IN NEDERLAND , die met gevaar voor eigen leven U probeert van de ondergang te redden uitgestort !!!
  Waarom zijn figuren als gerrit Zalm met de miljarden diefstal bij het omrekenen van de gulden naar de EURO , Balkenende bij het verraad van Lissabon , de Jager en Rutte tekenen bij het kruisje voor het E.S.M. ,
  Bea als voorgangster van de Bilderberg bende , nog niet opgehangen ??
  DAAR WEL EENS OVER NAGEDACHT !!!
  Maar U wordt allen wel een keer wakker hoor, ALS HET TE LAAT IS !!

  welterustennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Linkse smeerlap ! Als hij de rest wil terugbetalen gaat hij maar werken. Maar dat is waarschijnlijk een vies woord voor iemand uit de partij van de ARBEID ??

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vraag me dat af of hij als oud-raadslid aanspraak kan maken op zes maanden wachtgeld.
  Mitsgaders er geen wijzingen aangebracht zijn in het ambtenaren reglement bestaat er geen recht op wachtgeld indien het ontslag op eigen verzoek is dan wel te wijten is aan eigen toedoen.
  Dat laatste lijkt me dus wel duidelijk. Ik kan me er dan ook geen voorstelling bij maken dat ontslag wegens criminele activiteiten beloond gaat worden met een wachtgeld uitkering.

  Like

 4. Ron V zegt:

  Hier nog een allochtoon die voor de Partij van de Allochtonen in de 2e kamer zit en ook voor de rechter moet komen.

  http://www.telegraaf.nl/feed/22012364/__PvdA-Kamerlid_moet_voor_de_rechter_komen__.html

  PvdA-Kamerlid moet voor de rechter komen

  DEN HAAG –
  Het PvdA-Kamerlid Selçuk ztürk moet voor de rechter verschijnen. PvdA-leider Diederik Samsom was er niet van op de hoogte en zei dinsdag in een reactie dinsdag dat hij er graag eerder over had willen horen.

  Volgens PowNed moet ztürk op 20 januari voor het gerecht in Roermond komen. Het zou volgens bronnen gaan om een zakelijk conflict uit het verleden.
  De in Turkije geboren ztürk was voor hij vorig najaar in de Tweede Kamer kwam ondernemer in Roermond. Tot april dit jaar was hij ook gemeenteraadslid voor de PvdA in Roermond.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Ron V: 17.32. uur. Als Roermondenaar weet ik dat dit klopt wat U zegt. Zijn achternaam is echter Oztürk. Verder ben ik het eens met @ bobzelf dat men het liefste alles wens toe te dekken, als het fraude betreft bij de linksen. Klopt de bijnaam Partij van de Afpak ook weer! Maar de RODE OMROEP zal hier niets over melden, want is niet de PVV.

   Like

 5. HUUBSAN zegt:

  gewoon een straf korting op uitkering sociale dienst ,,meer niet geven en laten wachten moeten wij ook als men denkt dat iets niet klopt ,gaan ze het eerst uitzoeken en kan jij een half jaar wachten op geld ,,,waarom niet bij die lui ,gelijke monniken ,,gelijke kappen …

  Like

 6. luckybee zegt:

  Tsia de PvdArabieren,en Turken, hebben zo te zien al het graaien van de Nomen Clatura overgenomen.En bedienen zichzelfs rijkelijk, net als eens Ulbricht en Honnecker hebben gedaan of Chauchescu, Kim yong Il, Mao Tse Dong en alle andere zoortgenoten .In hun landen waren de enige die vet zijn geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s