Ambtenaar verdacht van lekken over moskee-internaten ontslagen

Screenshot_3

De ambtenaar die wordt verdacht van het lekken van vertrouwelijke documenten over illegale en onveilige moskee-internaten, is per direct ontslagen door zijn werkgever, de gemeente Rotterdam. Hij ontving maandag een ontslagbrief waarin hem door de gemeente “ernstig plichtsverzuim” wordt verweten.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ambtenaar verdacht van lekken over moskee-internaten ontslagen

 1. nieuwenhuis zegt:

  ‘Ontslagen klokkenluider verdient bescherming’

  ”Verbijsterend”, vindt oppositiepartij Leefbaar Rotterdam het ontslag van een vermeende klokkenluider door de gemeente. ”Dankzij deze man zijn er een heleboel dingen naar boven gekomen die helemaal niet deugden”, oordeelt fractievoorzitter Ronald Schneider.

  De gemeente Rotterdam ontsloeg de ambtenaar wegens het lekken van vertrouwelijke gesprekken over de brandveiligheid bij moskee-internaten, maar volgens Schneider stond de man met zijn rug tegen de muur. ”Hij kon niet meer zwijgen.”

  Debat
  Ook de SP vindt dat het ontslag moet worden teruggedraaid. Fractievoorzitter Leo de Kleijn wil zo snel mogelijk een debat met verantwoordelijk wethouder Richard Moti. De Kleijn: “Een angstcultuur dreigt bij de ambtelijke organisatie, dat is precies wat je niet wilt. We hebben kritische ambtenaren nodig, maar op deze manier wordt ze de mond gesnoerd.”

  De Kleijn ziet het schikkingsvoorstel van de gemeente als erkenning dat de gemeente van de zaak af wilde: “Als je zeker weet dat je gelijk hebt stel je geen schikking voor”.

  Schneider vindt het wrang dat de ontslagen ambtenaar door zijn strafontslag geen recht op een uitkering heeft. ”Misschien moet hij zijn huis wel opeten. Ik vind het ongehoord”, briest de politicus, die vindt dat de klokkenluider bescherming verdient.
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/30-10-2013/ontslagen-klokkenluider-verdient-bescherming

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De ISLAMISERING gaat gestaag door in het RODE BOLWERK ALLAHROTTERDAM. Ik vind het een gore schande, dat een klokkenluider moet boeten, omdat hij wijst op levensgevaarlijke situaties. Maar natuurlijk, het betrof de lieveeeee HAATJURK MENSEN, en daar mag van de RODEN NIETS van gezegd worden. Ik word weer een beetje misselijk, en moet geloof ik een beetje huilie,huilie doen………Arm vaderland, kapot gemaakt door LINKS!!!

  Like

 3. bobzelf zegt:

  P.v.dA , P.v.dA , P.v.dA
  Blijf er vooral op stemmen !!!
  U ziet het , je doet je werk , maar als je dan onregelmatigheden ziet !!!!!
  SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTT
  zwijgen als het graf !!!
  anders ontslag , niets lelijks over moskee klanten natuurlijk !!
  P.v.dA . P.v.dA
  waar is in jezusnaam , die P.v.dA gebleven die er vroeger was voor de werkman , de werknemer , de harde werkers , waar de P.v.d A voorop liep als er wat geregeld moest worden , of er gestaakt moest worden ???
  Dus vrienden van de hoofddoekjes lovers , hoop dat U op 8 zetels terecht komt ,
  maar dan moet wel elke allah lover, gekleurde , donker dan wel licht gekleurde uitkeringstrekker op jullie stemmen !!!
  krijg braakneigingen van deze partij

  Like

 4. Cathja zegt:

  Maar als je een bedrijf of een winkel wilt openen, komt er altijd eerst een deskundige van de brandweer kijken, of in het GEHELE GEBOUW aan de brandveiligheidseisen is voldaan. Zo niet, dan kun je dit in orde brengen, en anders wordt er geen toestemming verleend om het bedrijf voor het publiek te openen. Dit zijn keiharde eisen, en terecht! De veiligheid van mensen mag nooit van secundair belang zijn.

  Maar voor de in Nederland levende moslims, die net zo goed als alle andere Nederlanders onder dezelfde wet- en regelgeving vallen, wordt bijna alles door de vingers gezien.
  Waarom?
  Kan iemand mij duidelijk uitleggen waarom brandveiligheid niet van toepassing is op moskeeën, scholen en internaten? Zijn ze soms bang dat er tijdens inspecties zaken aan het licht komen die men graag verborgen wil houden?

  Het is een grof schandaal dat de ambtenaar die deze misstanden aan het licht heeft gebracht, nu ontslagen is! Diep gezonken zijn ze in ons land! In plaats van die man een compliment te maken voor zijn oplettendheid, krijgt hij ontslag. Niet te geloven.

  Ik ga er vanuit dat wanneer er ooit een brand uitbreekt in een internaat, en er vallen slachtoffers, dit nooit op het bordje geschoven kan worden van de brandweer omdat die zijn controlerende taken heeft verzaakt. Want moslims kunnen enorm manipuleren met woorden en het is een tweede natuur van deze mensen om het met de waarheid niet zo nauw te nemen.
  Bij een grote brand kan het dan ook zomaar gebeuren dat er zelfs een schadeclaim neergelegd wordt bij de verzekeraar.

  Ik sta echt nergens meer van te kijken.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Rotterdam? hebben wij daar niet een marokkaan met een mujahedins naam Aboutalib als burgemeester?Verbaasd me niet als iemand over een moskee lekt ontslagen wordt.PVDA is het partij van de Arabieren toch?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @luckybee: 15.20. uur. Klopt helemaal Luckybee! Verder staat de PvdA voor, partij van de afbraak, partij voor de allahtonen, partij van de afbraak, partij voor de a-socialen.

   Like

 6. Rudi zegt:

  En weer is het de boodschapper die het moet ontgelden.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Het laatste woord in deze kwestie is nog niet gezegd. Wacht maar tot de eerste groep geestelijk mismaakte kinderen dit internaat verlaat en de problemen op de samenleving worden afgewenteld. We moeten alleen de naam van de ambtenaar onthouden zodat wij later deze man op passende wijze kunnen belonen voor zijn opmerkzame gedrag. Later zal er een straat en een lager school naar hem worden vernoemd.

  Steeds meer en meer bekruipt mij de overtuiging dat de Partij van de Arbeid de functie begint te krijgen van de zogenaamde vijfde colonne.

  Like

 8. Paardestaart zegt:

  “Begint”??
  Nou moe..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s