Bad Homburg: kinderdagverblijf geeft St. Martinus feest een andere naam

Screenshot_11

Kinderdagverblijf “Leimenkaut” in het Duitse Bad Homburg

Blijkbaar zijn onze cultuur en onze gebruiken echt aanstootgevend, in ieder geval voor alle “ware gelovigen”. Maar in plaats van onze waarden, feesten en gebruiken te verdedigen en in ere te houden, wordt in vooruitsnellende gehoorzaamheid alles opgegeven wat tot nu toe bij ons leven hoorde. Nu heeft een kinderdagverblijf in Bad Homburg zijn bijdrage aan de afschaffing van Duitsland geleverd.

Zoals de Frankfurter Neue Presse bericht, wordt “uit respect voor leden van andere cultuurkringen” in het stedelijke kinderdagverblijf Leimenkaut geen St. Martinus, maar het “zon-maan-en-sterren-feest” gevierd.

Aan verontwaardigde ouders werd uitgelegd dat St. Martinus een andere naam zou hebben gekregen om “niemand” te discrimineren en bovendien zou het “zon-maan-en-sterren-feest” “politiek correcter” zijn. Nu lopen ze in het kinderdagverblijf Leimenkaut gewoon politiek correct met lampions door de straten, met aan het eind een groot heidens vuur. St. Martinus op het paard mag niet meer afgebeeld worden. Dat is nu dus zoiets als een kerstspel zonder kindeke Jezus, maar in plaats daarvan met het slachten van de os aan het eind.

Hoe men het ook brengt, belangrijk is blijkbaar alleen maar dat er niets christelijks meer plaatsvindt in onze kinderdagverblijven, scholen of openbare plaatsen. Geflikflooi ten koste van onze tradities en waarden.

Screenshot_12

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/10/bad-homburg-kita-benennt-martinsfest-um/
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Groenen, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

17 reacties op Bad Homburg: kinderdagverblijf geeft St. Martinus feest een andere naam

 1. Jan zegt:

  Burgemeester van Bad Homburg is Karl Heinz Krug en die is lid van……… de SPD, waarvan anders, dus een Arschloch. Daarvoor zat er ook al een eikel, een Groene, Michael Korwisi

  Bad Homburg-eikels en dhimmies: “Ich fand’s interessant”.

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   geluid uit
   fast forward
   maffe-petjes feest ?

   Like

   • Jan Wandelaar zegt:

    Liev mutsje

    Like

   • Trucker zegt:

    Heb deze op BNI gezien, kan je je afvragen hoe hij met zijn kinderen heeft omgegaan (met hun was hij “niet zo” kwaakt hij).
    Dit is een loepzuivere -archtype bijna- psychopaat, daar zou de forensische wetenschap een vette kluif aan hebben.

    Like

   • Trucker zegt:

    aaaaaarch zetduivel weerom heb gecorrigeerd

    Heb deze op BNI gezien, kan je je afvragen hoe hij met zijn kinderen heeft omgegaan (met hun was hij “niet zo” kwaakt hij).
    Dit is een loepzuivere -archetype bijna- psychopaat, daar zou de forensische wetenschap een vette kluif aan hebben.

    Like

 2. luckybee zegt:

  Tsia Marxisten wordt nog onze dood.Dan hebben wij geen jihadi’s nodig.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links blijkt toch wel erg laagwaardig vuilnis !!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Ach die Duitsers. Liepen ze vroeger met hun handje omhoog achter Hitler aan, nu vinden ze het weer hip om zichzelf te verloochenen om de Moslim te gerieven. Maar het zijn wel onze oosterburen. En samen met Engeland dat diezelfde koers vaart zitten wij er tussen in geklemd. Zweden aan de noordkant moeten we er ook nog bij rekenen, en Frankrijk en Belgie beginnen ook al behoorlijk te kuren. Het is niet meer dan een optelsom. Nederland volgt alras, dat merk je aan alles. Europese eenwording, gelijkschakeling door de Islam, terwijl in een tweeduizendjarige geschiedenis van Europa geen enkele eenwording in wat voor vorm dan ook denkbaar was. Smerige Europeanen die zo ons continent cadeau willen geven aan die barbaarse Moslims ! Met plezier hun eigen doodvonnis ondertekenen. Zo zout heb ik het nog nooit gegeten !

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  DEUTSCHLAND SCHAFFT SICH AB!!! Het bewijs is hier wel geleverd mensen. En dit alles is in Duitsland nog erger, omdat men daar NOG MEER POLITIEK CORRECT wenst te zijn als in Nederland en andere Europese landen. Alles wat van het GEDROCHT EUSSR, het VIERDE RIJK bevolen wordt, daar geven de Duitse politici, nog sneller gehoor aan dan bij ons. Hun SCHULDCOMPLEX over de periode 1933 t/m 1945 is zo groot, dat ze er HUN EIGEN DUITSE BEVOLKING VOOR OPOFFEREN! Zo ver is het al gekomen. Verder sluit ik me aan bij @ bigLjohn om 18.34. uur.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  We houden helemaal niets westers meer over…
  Het gaat hard, die islamisering…
  En er is er maar één in dit land die hiervoor waarschuwt en juist diegene wordt elke seconde van de dag getreiterd en gedwarsboomd: Geert Wilders.
  De rest legt ons heel graag op het altaar om te worden geofferd aan die ‘kont-omhoog-zitters’.

  Like

 7. Trucker zegt:

  De grootste smeerlappen (ik wik mijn woorden niet meer en wie het niet graag leest ga bij de FUCKING islamieten gaan uithuilen) zijn de Nationaal Socialisten, ik weet hoe die breed grijnzende schoften in Vlaanderen Heiligen Kruizen in alle openbare gebouwen van de muren haalden sommigen op deze http://www.youtube.com/watch?v=LLZFhNcHFAo&feature=player_detailpage wijze.
  Hun haat tegen het Katholiek geloof is zo erg dat ze er toendertijd in slaagden om het op te nemen in een regeringsbesluit : ban alle Kruisbeelden uit alle publieke gebouwen.
  In die tijd (jaren tachtig) was de fucking islamiet nog niet aan de orde, lees : ze waren nog niet nodig als kiesvee voorhet linkse Nationaal Socialistische tuig) en vreemd genoeg (eigenlijk niet) was het voor de CVP (Christelijke VolksPartij) geen enkel probleem, maar zij hebben dan ook later het Christelijke uit hun partijnaam geschrapt (is cdv of zoiets geworden weet het niet en het intereseert me geen bal) en uit hun partij programma.
  Voor de duiding : een Chistelijke, (want zo denken ze over zichzelf die schoften als Christenen) partij die uiterst tevreden was met het perfide homohuwelijk én de wet van adoptie door homosexuelen.
  De schoften die nu de (deel)regeringen uitmaken stoopen niks, zij zien geen probleem in het stoppen van oude gebruiken en is het Sinterklaas of Kerstmis…ze gaan het uiteindelijk bannen want de islamiet wil het niet.
  We gaan nog feestadagen krijgen exclusief voor de fucking islamiet en geen mens die het zal kunnen tegenhouden.
  Gisteren dacht ik nog in en reactie gezlzen te hebben dat ieamnd opperde van “volksopstand” of zoiets, lees mijn comment https://ejbron.wordpress.com/2013/10/28/kostenexplosie-350-miljoen-euro-voor-eu-paleis-in-brussel/#comment-126217 de realiteit is dat een “volksopstand” in de lage landen zo de kop wordt ingedrukt…blijkbaar zijn er nog lieden die denken dat alles is als in de jaren tachtig of zo uit de vorige eeuw FORGET ITT het is niet meer mogelijk op grote schaal georganiseerd verzet te plegen kleine speldenprikken and that’s all.
  Velen onderschatten nog altijd de mogelijkheden die het digitale tijdperk heeft voor veiligheidsdiensten en verliezen uit het oog dat de overheid met “één druk op de knop” alle mobiele communicatie uitschakeld (om maar één voorbeeld te noemen), ikk zal verder beleefd blijven en niet de reageerder beschouwen als niet logisch denkend hoel…LEES SUN TZU GODVERDOMME die heeft het zo goed uitgevlooid dat ze in West Point zijn handboek nog altijd gebruiken en het dateert van voor onze jaartelling.
  We zitten op de Hghway to hell en ACDC wist het reeds a long time ago.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Trucker
   “Hun haat tegen het Katholiek geloof is zo erg dat ze er toendertijd in slaagden om het op te nemen in een regeringsbesluit : ban alle Kruisbeelden uit alle publieke gebouwen.”

   Om verder te gaan op je comment, Trucker, zou men kunnen stellen dat het (nationaal-) socialisme dezelfde tactieken gebruikt als de islam: ‘Geen god, dan Marx’ in dit geval.
   En de zogenaamde christen-democraten moeten niet veel zeggen. Tijl De Clerq was de architect van de Resolutie van Straatsburg en om aan de macht te blijven al die jaren heeft de januspartij CVP concessies gedaan die niet anders te omschrijven zijn dan met het woord ‘cultuurverraad’.

   Iemand zou het zootje dat ons al decennia bedriegt en regeert eens een spiegel moeten voorhouden: “Kijk, dit bent u, dit hangt u aan!” en op de spiegel zou een foto van ‘der Korporal’ prijken.

   In ruil voor ons stilzwijgen en een schijnverkiezing om de zoveel jaar worden we verkocht en verraden.
   Judas was tevreden met dertig zilverlingen. En die had dan nog het goed fatsoen zich nadien op te hangen.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Rudi; 20.35. uur, op 30/10. Beste Rudi weet je dat het CDA, momenteel moslims opneemt als lid, en ze zelfs namens deze partij in de 2e kamer zitten/ konden zitten? Ja,ja het CDA is geworden: christenen dienen allah. Zo zit het nu namelijk bij deze partij.

    Like

   • Rudi zegt:

    @Tom Hendrix 08:12
    Ja, daar ben ik van overtuigd, Tom. Niet omdat ik het CDA zo goed ken, maar omdat ik hetzelfde zie gebeuren in Vlaanderen. Al jaren zitten er moslims in de CD&V en niet omdat ze opeens christen, westers of islamkritisch geworden zijn, maar om in die machtspartij te infiltreren en op tv te kunnen vertellen dat “De AKP of de Moslimbroederschap net hetzelfde zijn”. In wezen zijn zij wolven in schapenvacht, ze belichamen het goed georkestreerde Project (‘macht door infiltratie’).
    Maar, laten we eerlijk wezen, het is een win-win situatie. De machtspartij in kwestie
    kan zich met deze schijnbaar geïntegreerde moslims namelijk op de borst kloppen dat hun beleid werkt en elke kritische stem afdoen als ‘racisme’ en ‘etnocentrisme’..

    Pittig detail: bij ons in Vlaanderen noemt men een huichelaar of verrader ‘nen tsjeef’ en een mes in de rug wordt ‘nen tsjevenstreek’. Dat kom van de West-Vlaamse uitspraak van CVP, ‘Tsjee Vee Pee’. (De antichristen-demagogen zijn daar erg populair)
    In het Maasland, waar ik vandaan kom, ben ik het nog niet tegengekomen.

    Like

 8. Pingback: BadHomburg verkracht Sint Maarten . - Stormfront

 9. Avidia zegt:

  We houden geen feest meer over, waar ik geboren ben en woon is Sint Martinus een groot feest, hij rijdt zelfs door de stad, op de trappen van ons prachtige stadhuis zit een zwerver in zijn bijna blootje, Sint Martinus op zijn paard komt aanrijden en de zwerver vraagt hem om eten, hij haalt een stuk brood onder zijn jas vandaan en gooit het naar de zwerver, dan zegt de zwerver, maar ik heb het ook zo koud, Sint Martinus pakt zijn zwaard en snijdt een stuk van zijn mantel af en gooit ook dit naar de zwerver. Dan komen de kinderen met hun kaars verlichten lampions en begeleiden Martinus naar een groot plein en daar zingen ze Sint Martinus liedjes.
  Denken jullie nu echt, dat de moslims in onze stad ooit enige bezwaren hier tegen kunnen maken???? Nooit van z’n leven, NOOIT. Er komt hier ook geen moskee, ze mogen bidden in een overtollige school en verder mond houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s