Groen licht voor bouwplannen: 1500 nieuwe woningen in Ramat Shlomo

Screenshot_9

Slechts enkele uren na de vrijlating van 26 Palestijnse criminelen heeft minister-president Benjamin Netanyahu omvangrijke nieuwbouwprojecten aangekondigd. Zo dienen er alleen al in het stadsdeel Ramat Shlomo van Jeruzalem (foto) 1500 nieuwe wooneenheden bij te komen. Het stadsdeel ligt in een gebied in Noord-Jeruzalem waar de Palestijnen aanspraak op maken. De regeringschef beschouwt de omstreden nieuwbouw blijkbaar als schadevergoeding voor de omstreden vrijlating van de Palestijnse zware misdadigers.

De regering geeft niet alleen groen licht voor nieuwbouw in Ramat Shlomo. De inwoners van de wijk mogen nu ook hun huidige onderkomens uitbreiden. In dit gebied woonde in het verleden geen Arabische bevolking. Ramat Shlomo werd op onbebouwde heuvels gebouwd.

Bovendien gaf de regering toestemming voor de bouw van een bezoekerscentrum voor de zogenaamde Davidsstad. Dit deel van de Oude Stad van Jeruzalem wordt door de Palestijnen als “bezet gebied” beschouwd. Bovendien wil Netanyahu vaartzetten achter de plannen voor de opbouw van een nationaal park op de helling van de Skopusberg in Jeruzalem. Het nationale park zou verhinderen dat de Arabische dorpen in dit gebied zich verder kunnen uitbreiden. In plaats daarvan dient daar een terrein voor dagrecreatie, wandelen en fietsen te ontstaan.

Bron:
Israelheute.com
Auteur: Tommy Müller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Israël, Jeruzalem. Bookmark de permalink .

9 reacties op Groen licht voor bouwplannen: 1500 nieuwe woningen in Ramat Shlomo

 1. Jan zegt:

  Een drone rekent wel met hen af.

  Feest natuurlijk bij de Arabieren en Abu Mazen, samen met het uitschot
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/10/moderate-peace-loving-abbas-happily.html#.UnErbeVtCDc

  Like

 2. Anneke zegt:

  Nog geen jaar terug daar nog rondgereden, snik snik snik. Krijg heimwee naar die prachtweken met manlief in Israel. Een prachtland en een prachtvolk, de burgers kunnen goed met elkaar omgaan…Steeds meer palestijnen die aan de kant van de Israelische politiek staan. Daar hoor je hier niet veel over; nee tuurlijk niet!!! Dan zijn alle leugens waardenloos geweest…zijn ze toch al hoor. Vive L’Israel !!! ! !!!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik was toen ik nog muziek maakte ook op de France in Haiffa geweest, ik was kort aan land gegaan maar ik vond het maar niets erg warm en erg geel alles, zand geloof ik.Ook in Alexandrie was ik geweest daar was ik niet eens aan land gegaan.te veel moslims.Ook in Beiroet was ik geweest het was toen nog de Parijs van het Midden Oosten, en niets was kapot.Maar toch was ik blij weer aan boord te gaan.Toen gingen wij richting Pyreus en heb ik Athene gezien ik was op de acropolis. Ook waren wij op Rhodos geweest maar de reus van Rhodos was toen al vernietigd door een aardbeving geloof ik.En gingen wij verder naar Istanbul.Ik was bij de Serails waar de sultan hebben geleefd, en in de Gallata brug heb ik lekker een gebraden visje gegeten, je moet echter niet willen weten, waar om ze zo lekker smaken.

  Like

 4. Mak Assar zegt:

  @Anneke zegt: 30 oktober 2013 om 17:28 Quote. Vive L’Israel !!! ! !!!
  Bravo! … http://tinyurl.com/mm8q6mq

  Like

 5. Jan zegt:

  De antisemiet:
  Amerikaanse fucktard* veroordeelt bouwen van huizen in Jeruzalem want dit “bevordert het ‘vredesproces niet”
  US State Department Spokesperson Jen Psaki responded Wednesday to Israel’s announcement of building 1,500 units in east Jerusalem saying “We do not consider continued settlement activity or east Jerusalem construction to be steps that create a positive environment for the negotiations.”

  Positief wordt het vrijlaten van moordenaars en terroristen beschouwd:
  The State Department Spokesperson also addressed prisoner release, saying it “is a difficult but necessary step to help ensure the success of talks.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4447706,00.html

  * fucktard: A person of unbelieveable, inexcuseable and indescribable stupidity. (Stupidity being defined as “knowing how and doing it wrong anyway”)
  True Fucktards are 100% responsible for their situation and provide vast entertainment as they are usually blissfully unaware of their own Fucktardery. Most politicians for example.
  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=fuck-tard

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s