Lichtgetint tuig berooft invalide in Alkmaar

Screenshot_1

Boosmaakbeelden du Jour. SchoKkende footage gisteravond vertoond in Opsporing Verzocht. Een lichtgetinte loser op een fiets, die een man van 62 in een scootmobiel berooft. Zomaar die ouwe uit z´n wagentje trekken, en er vandoor gaan met 2 mobiele telefoons en de pillenvoorraad. Invalide man vraagt nog of hij tenminste de pillen mag houden. Maar nee, ook medicijnen kwijt. Wat een ontiegelijk laf minderwaardig stuk stinkend varkenskots ben je dan.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Lichtgetint tuig berooft invalide in Alkmaar

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En heeft de polletiek al gereageerd? Hebben de gutmenschen al gereageerd, door de “stoute witmens”, hiervoor aansprakelijk te stellen? Heeft de VN al gereageerd? Ach, het is toch maar een geboortige, ivalide Nederlander, die telt toch niet mee, hé LINKSE EN RODE KERK. Moe word ik ervan, KOTSMOE!!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou ik denk dat dit de ROOFPIET was !!!
  Hoppa stuur maar lekker door allemaal , . heeft onze GEERT zijn 2 zetels ook weer terug !
  Ben toch benieuwd hoe , onze P.v.dAllochtonen , nu voor een kut excuus hebben ,vanwege deze lichtgekleurde ???? ( volgens mij zo zwart als roet ) mede nederlander !
  Zou toch graag 10 punten geven als zo’n mafketel met een gaatje in zijn hoofd op straat lag !
  DUS KOM OP P.v.d.Armoede , VVD en Draaideur ’66 ,
  BLIJF DE GRENZEN WAGENWIJD OPEN ZETTEN , is goed volk allemaal !!
  want BRUSSEL zegt : !!!!!!!!!! , is al een mooie DOODDOENER geworden !!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Oh, lichtgetint tuig heb je bij ons in Alkmaar in overvloed! Zo’n leuk, ingeslapen stadje schijnen nog steeds velen te denken, die er niet zèlf wonen. Nou, breek me de bek niet open!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ook hieruit blijkt weer dat dit schorem in feite laf is! Een jonge sterke kerel had hij echt niet van zijn fiets af durven trekken, want dat doen ze alleen als er een overmacht aan GETINTE LUI in de buurt is. Nee, als je iemand wilt beroven en je bent alleen, dan pak je iemand die zich moeilijk kan verweren. Een invalide man of vrouw dus. “Je voelt jezelf wel een hele kerel hè, klootzak?. Durf je wel?”. Het liefst zou ik dat tuig een beste klap midden in zijn gore smoel geven!! Je bloed kookt als je dit weer ziet. En de PvdA wil nog véél meer ‘getinte’ mensen binnenhalen!

  Achterlijke lui!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 14.22. uur. Beste Cathja, de PvdA zal uiteraard meewerken aan deze “verrijking”, deze partij van de afbraak, is de schaamte allang voorbij! De oude Drees draait zich om in zijn graf!

   Like

  • nn zegt:

   Nee Cathja, ze zijn bepaald niet achterlijk! De bedoeling van links is altijd geweest om het christendom van de aardbodem weg te vagen. Het gaat ze dan ook niet zozeer om al of niet getint, maar om al of niet christelijk. De islam is in dat opzicht hun beste bondgenoot! En dan gaat het meestal om getinte mensen (licht of minder licht!).

   Like

   • Cathja zegt:

    @ nn 14:47

    Ja, het christendom moet worden uitgebannen. Daar heeft u gelijk in. Maar als de PvdA altijd voor een SOCIAAL beleid stond, dan versta ik onder sociaal toch iets anders, n.l. dat je omziet naar je medemens. Daar horen christenen toch ook bij? Ik vind het bashen van christenen eigenlijk meer iets voor een partij als D66.

    Maar zoals vele partijen tegenwoordig van ‘kleur verschieten’, zal dit zéker ook gelden voor de PvdA.
    @ Tom Hendrix 14:42 zei het terecht: “de oude Drees draait zich om in zijn graf”!

    Like

   • max zegt:

    Sociaal zijn heeft niks met socialisme te maken.

    Sociaal zijn was er al voor dat de socialisten ontstonden.

    Sociaal zijn wordt op de dezelfde manier aan de socialisten geplakt, net als een “arbeider” aan een arbeiderspartij.

    Juist om die woordverbanden worden veel mensen misleid.

    Like

 5. luckybee zegt:

  Lichtgetinte? dus arabier toch?Daar zitten onze steden vol van.Aangezien de grenzen open blijven krijgen we nog meer van deze tuig in huis.

  Like

 6. Jean zegt:

  Het wordt tijd dat wij ons gaan bewapenen zo niet zijn we zelfs in ONZE eigen woning niet meer veilig voor dergelijk krapuul dat nota bene nog dagelijks aangevoerd wordt van uit alle windstreken, dé droom van links en op bevel van die EU lafaards en verraders want ze hebben stemmentjes nodig anders liggen ze uit de boot, letterlijk en figuurlijk en niet in Lampeduza maar hier in eigen land.

  Like

 7. Anneke zegt:

  De huurlingen van de socialistische gekken zijn goed actief; je zou haast zeggen….Hyperactief. Overduidelijk zijn onze dwazen eruit doelbewust op uit om een reuze knal te kweken…De maatschappij moet letterlijk omver geworpen worden. Dit is allang niet meer incidenteel, of individueel…NEE; een collectief gevaar hangt boven de wereld. Nog even en dit valt letterlijk op onze hoofden!!! De NWO-kogels vliegen straks om onze oren en de NWO-concentratiekampen zijn klaar voor gebruik…Nu de inwijding nog!!!

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  @ Anneke: 17.13. uur en 17.14. uur. Anneke, je zit er met je reactie heel dicht bij. Het is frappant hoe, de Openbaring van Johannes, raakvlakken heeft met de huidige tijd. En ook in mijn ogen is het doel, een grote WERELDREGERING onder leiding van de Anti Christ. De Bilderbergkliek en de NWO zijn de wegbereiders ervoor, evenals het GEDROCHT EUSSR! De EU is DE HOER VAN BABYLON, als U gaat kijken in Straatsburg, voor dat VERRADERSHOOFDKWARTIER, dan vind U daar een beeld voor de ingang staan, van een STIER met een VROUW op de rug! Mij zegt dat genoeg!

  Like

  • Anneke zegt:

   Ha Tom…het gouden kalf dat aanbeden – / bereden wordt door die vrouw. De hoer van het westerse Babylon…, máár geloof me: ‘ze’ zit niet meer zo comfortabel op d’r gouden kalven stier…hahaha.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Ik heb steevast de neiging om een heeeeeeele grote steen door de beeldbuis te pleuren als er dit gebeurd, en het is ook gebracht met een air van: Nou mensuh, erg ,is het niet?Rot toch allemaal op met die kutverhalen, DOE iets, nee, daar is de brave domme kijker te sloom voor, of te dom, weet ik veel! MAD WORLD!

  Like

 10. Republikein zegt:

  2x dom en gebeurt, dat is zeker dom van mij! EMOTIE.

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  @Max 06.47. uur. Dat ben ik helemaal met U eens Max! Sociaal zijn heeft in de kern niets van doen met socialisme, maar met menselijk omgaan met anderen. Ook liberalen kunnen sociaal zijn, net als christenen, en mensen die niet geloven all over the world. Het zijn de socialisten die MISBRUIK maken van het woord SOCIAAL!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Een vos verliest wel zijn haar en niet zijn lelijke streken, is een bekend Nederlands spreekwoord. Dat is simpel de aard van het beestje. Stel men verplaatst een baviaan uit de Serengetti reservaat in Tanzania naar een Nederlandse dierentuin of Safaripark Beeksebergen. Betekent dat, dat de baviaan wordt beschaafder? Hij verandert van karakter en wordt een echte heer vol wellevendheid en fatsoen? Nee toch!. Bavianen horen in hun natuurlijke habitat in het land van herkomst. Daar is waar ze vandaan komen en daar voelen ze zich thuis. Het is zo jammer dat onze leiders dit simpele waarheid niet onder ogen willen zien en laten alle soorten wild hier buiten de hekken de boel terroriseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s