HERDENKING MOORD OP THEO VAN GOGH : zaterdag 2 november 2013, 9 jaar na de moord

                                                             Screenshot_26

                                                             UITNODIGING

LINNAEUSSTRAAT te Amsterdam,  PLAATS VAN DE MOORD, OMSTREEKS 14.00 UUR

BLOEMLEGGING, 1 MINUUT STILTE

SPREKERS o.a.: de heer Dick van Sluis, voorzitter Vereniging Leefbaar Rotterdam

Jack Terrible, zanger, schrijver, kunstenaar uit Amersfoort 

OOSTERPARK te Amsterdam BIJ HET BEELD “” DE SCHREEUW“, OMSTREEKS 14.30 UUR

BLOEMLEGGING, 1 MINUUT STILTE

SPREKERS o.a.: de heer Dick van Sluis, voorzitter Leefbaar Rotterdam Jack Terrible, zanger, schrijver, kunstenaar uit Amersfoort 

Dat het een waardige herdenking mag zijn. Allen die zich geroepen voelen om te spreken zijn hierbij ook van harte uitgenodigd.

Namens:
Stichting Beeld van Pim
Stichting Vrienden van Pim Fortuyn
Pim Fortuyn Foundation
www.beeldvanpim.nl
www.herdenktheovangogh.nl
www.herdenkpimfortuyn.nl
email: beeldvanpim@live.nl
ov-pim@live.nl

Voor meer informatie
020 6711 531
06 16 83 85 90

Door:
Jack Terrible

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op HERDENKING MOORD OP THEO VAN GOGH : zaterdag 2 november 2013, 9 jaar na de moord

 1. Cathja zegt:

  Heel belangrijk dat we opnieuw stilstaan bij de gewelddadige dood van Theo van Gogh.
  Opdat we NOOIT zullen vergeten welke barbaar onze democratie en vrijheid heeft aangevallen en heeft geprobeerd om zeep te helpen.

  Ik hoop dat de herdenking niet zal worden verstoord!

  Like

 2. Martha N zegt:

  1 minuut stilte. OK, zullen we doen en niet alleen vanwege Theo en Pim, maar eveneens vanwege al de mensen die vermoord zijn vanwege hun overtuiging door de moslims.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Komt dan onze ex koningin ook?Eindelijk dan?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eerlijk gezegd hoop IK van niet, Luckybee.
   Ik heb me net voorgenomen om te proberen, zelf te komen en persoonlijk hoef ik daar de bolle harses van Madame -sans gêne- Bilderberg niet bij te hebben.
   Dat zou me trouwens een huichelachtige vertoning worden! Nee, laat maar wegblijven, die Troela!

   Like

  • Tiny zegt:

   Als ze maar wegblijft daar. Heeft ze niks meer te zoeken. Fatsoen moet je doen. Maar ze heeft keer op keer bewezen er geen greintje van in haar donder te hebben. Laat ze maar op de thee gaan in de EBZ, Vught.

   Like

 4. wouteenhoorn zegt:

  Hopelijk een zéér grote opkomst.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Deze bijeenkomst (maar ook andere) kunnen maar niet vaak genoeg herhaald worden. De moord op Theo van Gogh is een voorbode geweest van wat ons allemaal te wachten staat. Islam terreur en volkerenmoord voor West Europeanen die het niet met de Islam eens zijn. Het tij is helaas al niet meer te keren, want zowel de E.U. alsmede de hoge en lage Europese overheden stimuleren de Islamisering, en discrimineren hun eigen autochtone onderdanen ten gunste van de Islam. Verzetsgroepen zoals in de tweede wereldoorlog zijn de enige vorm van verzet die we nog kunnen bieden. Al het andere verzet is totaal zinloos, omdat daarmede zowel de E.U. alsmede voornoemde overheden onze strot zullen door knauwen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn: 11.34. uur. Precies zoals Theo vermoord werd, willen de HAATJURKEN ons ook vermoorden. Zo gauw deze GEITENEUKERS 15% van de bevolking uitmaken, gaat het los John. Daar ben ik van overtuigd!

   Like

 6. Mooi dat je De Herdenking Theo van Gogh 2013 weer geplaatst hebt, E.J. Bron!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Uiteraard Jack! Als er eentje was die vocht voor de vrijheid en tegen de islamisering dan was het Theo wel!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoe gaat het er nu mee, Jack? Buikgriep, zei E.J. Buikgriep kan een mens verdomd uitputten! Ik hoop, dat je je intussen weer iets beter voelt.
   Natuurlijk ook met het oog op Zaterdag. Ik zal even kijken of ik ook nog kan komen, maar weet niet zeker of ik het red. Ik weet wel, waar het is: Binnenkort moet ik ook weer naar het OLVG om mijn resterende tanden te laten trekken; in dat kader was ik al in de buurt.
   WE zien wel Doe JIJ maar kalm aan!

   Like

   • @Theresa; het gaat al weer een beetje, beste meid. Ik heb een week lang op bed en in de bank gelegen. Steeds wat koels drinken. Veel kon in niet binnenhouden en af en toe een vinger in mijn keel. Eten kon in ook niet maar een paar keer een beetje vla gegeten. “Je bent afgevallen” zei de huisdokter die bij me thuis is wezen kijk. Af en toe met de hond lopen. Straks ga ik weer met de hond lopen om kracht op te doen. Ook veel drinken. En straks weer een blik soep nuttigen.

    Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Past hier wel, denk ik. Want iedere keer als ik zoiets lees wordt m’n bloed karnemelk,
  van woede.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22018468/__Hardloopster_zwaar_mishandeld__.html

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Iets vergeten…
  Ik hoop nog eens op de dag dat we in de krant lezen:
  mishandelaar zwaar mishandeld.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Wordt er dan eindelijk eens een plaquette op die plek gedaan. Of mag dat niet in Nederland? ? ?

  Like

 10. Anneke zegt:

  Negen jaren zijn verstreken en het kwaad is nog niet geweken !!! ! !!! Máár heeft gelukkig steeds meer tegenstand, meer en meer schandalen worden openbaar. Hup…aan de schandpaal met al dat tuig. Nagel ze aan het VLOEKHOUT….dit zou zeer terecht zijn. Gebeurd niet letterlijk/direct, maar WEL indirect. In deze fase is de wereld inmiddels al beland…De planeet-reiniging gaat gewoon heel gestaag door. “Mag van mij wel in een vlotter tempo…Vader G’d. Ben wat ongeduldig geworden de afglpn jaren”.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  @E. J. Bron, Vanmiddag vermoedelijk geen comments van mij, E.J., ik ga straks naar het station: Ik heb besloten, dat ik er heen ga!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Fantastisch Theresa. Voor mij is het veel te ver weg. Vermoedelijk zul je Martien daar ook wel ontmoeten. Maak wat foto´s, indien mogelijk!!

   E.J.

   Like

   • Republikein zegt:

    Met mijn hart was ik er ook bij! Wat zien we op de foto s? Anderhalve man en een paardenkop!
    Jack, ik heb er wel waardering voor, ik ben allergisch voor grote mensenmenigte.
    Wie schiet mij af??

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 11.17. uur. Veel succes! En we horen hoe het gegaan is wel van jou Theresa!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom en E.J.: Reken maar, jongens!
    Alleen die foto’s gaan niet, E.J.; ik heb nu geen camera, jammer genoeg….

    Like

 12. Jan zegt:

  Impressie van de herdenking van Theo van Gogh:

  Die Überwachung:

  Park:

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Nou, mensen, ik ben er weer!
  De opkomst was ronduit gezegd bedroevend; anderhalve man en een paardenk….hóófd. Maar toch ben ik dolblij, dat ik het gedaan heb. Want: E.J., wat ontzettend attent van je om Martien te bellen! Het was zó fijn om eindelijk kennis te kunnen maken, dat wéét je niet!
  Ik was zo rond half twee in de Linnaeusstraat, maar daar bleek toch niets te doen. (Hoe had dat ook gekund: hondsdruk die straat en ontiegelijk veel verkeer! Toen maar naar het Oosterpark -op aanwijzing van de plaatselijke sleutelspecialist, die ik het wel durfde te vragen, want dat was tenminste een autochtoon. Het monument “De Schreeuw” was gauw genoeg gevonden en er brandden ook al waxinelichtjes, maar dat was wel alles. Ik stond daar geruime tijd met twee lokiale journalisten en twee of drie burgers, waarvan één vrouw geruime tijd stond te beweren, dat Mohammed B. binnenkort óók vrij zou komen. De ene journalist en ik gingen er om het hardst tegenin van : Dat kan niet en U bent in de war en bedoelt van der Graaf,maar zij hield maar vol, nee, nee, WIJ waren in de war. Ik zei: Kan niet, want hij heeft levenslang en dat is hier nog altijd levenslang…. Nee, nee…..Tenslotte raadpleegde ze de gegevens in haar mobieltje en zei opeens: Oh nee, het was Samir A….. Tjonge. Nou.
  Intussen al tien voor half drie en nog steeds anderhalve man en …..enfin. Maar toen kwam Jack tenminste; Hij was meteen doorgekomen, want zijn trein had vertraging gehad. En de vertegenwoordiger van Leefbaar Rotterdam kwam, met aanhang, en een ‘goede vriendin’ van Pim Fortuyn, die deze gelegenheid maar oor Pim mee pikte en de hele tijd met een bos meegebrachte bloemen stond te stuntelen, en opeens dan een onbekende, die op mij af kwam, en vroeg: Theresa Geissler? Ik begon an : Ja, hoe weet U….. Maar hij gaf een hand en zei: Martien Pennings. Nou, dàt was de verrassing van de middag!
  Zoals jij misschien denken kunt, E.J., had Martien het zielige zootje al snel gezien en kneep er nog even tussenuit, maar hij kwam ook weer terug, tenslotte, omdat hij vooralsnog niemand van ons mee kreeg om wat te gaan drinken. Ik wou wel, maar ik moest toch minstens wachten tot Jack’s declamatie geweest was. De spreker van LR sprak vrij redelijk, opgevolgd door de een of andere schrijver met een boekbespreking met een soort complottheorie. Daarna kwam Martien dus terug -Goddank- en hield het cluppie het voor gezien. Jack en de Fortuyn-vriendin bleven eindelijk toch nog doelloos hangen, dus gingen Martien en ik tenslotte alleen.
  Dat was hartstikke geslaagd; ik heb nog kennis gemaakt met bekenden van Martien, geschikte lui, en hoewel hij nog iets anders te doen had, heeft hij me zelfs op de trein gezet!
  Nou, dat was het ècht zo’n beetje, E.J., leuker kunnen we het niet maken…..
  Maar fijn heb ik het gevonden, Webmaster! Jij ook reuze bedankt voor je attentheid!

  Like

 14. Republikein zegt:

  jack, telefoonnummers?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s