Pakistan: verkrachte 13-jarige bevrijd zichzelf uit haar graf

Screenshot_46

Kairat Soomro is een ander Pakistaans slachtoffer van verkrachting. Hoewel ze door de dorpsoudsten uit haar dorp werd verbannen toen ze dit in 2007 vertelde, blijft Soomro andere vrouwen waarschuwen voor de gevaren van seksueel geweld

Dit verhaal behoort tot de schoonheden van de islam, tot de verhalen die in de Oriënt zo populair zijn en door de marktvertellers aldaar steeds opnieuw herhaald worden, totdat de daad zodanig verheerlijkt wordt dat iedere domme kleine fanatieke vrouw de heldin wil proberen te evenaren, net zoals ooit het verkrachte kindvrouwtje Aisha of de verbrande Indische weduwe Sita.

Onze heldin van de mannelijke wreedheden is deze keer een 13-jarige “vrome” moslima genaamd Siddique Mughal, die regelmatig de Koranschool bezocht om daar de god van de wreedheden te prijzen. Deze god (Allah) verhoorde het kind en stuurde op zekere dag een paar barbaarse verkrachters op haar weg. Deze hadden, om hun daad te verbergen, Siddique na de verkrachting begraven. Het meisje bevrijdde zichzelf echter uit haar graf:

Een 13-jarig meisje uit de Pakistaanse provincie Punjab was juist op weg naar de Koranschool, toen het ontvoerd werd. Haar vader informeerde de politie dat zijn dochter ontvoerd zou zijn. Maar deze weigerde met de ontvoerders te onderhandelen.

De ontvoerders namen het meisje mee naar een afgelegen plek, verkrachtten het en begroeven het levend, bericht de “New York Post”.

Maar het meisje ontpopte zich als een vechtster, ze bewees een tomeloze overlevingsdrang. Het wroette zichzelf uit haar graf! Daarna kon het meisje twee voorbijgangers aanspreken, die haar naar een ziekenhuis brachten. De politie wilde eerst helemaal geen onderzoek instellen.

Blick

Is dit geen prachtig verhaal? Sentimenteel? Zou het echter niet beter zijn dat het iets minder bombastisch zou zijn? Als we in plaats daarvan zouden kunnen lezen dat de dader zijn terechte straf krijgt? In plaats daarvan moeten we lezen dat ook in Europa zich zulke bombastische Oriëntaalse verhalen verbreiden en door onze mannelijke en vrouwelijke goedmenschen minimaal indirect begroet worden. Hoe anders valt het uit te leggen dat de linkse journalisten en journalistes al bij de minste of geringste opmerking “seksisme!” krijsen, terwijl zij de barbaarse massaverkrachtingen door geïmmigreerde Pakistani en andere “Zuidlanders” niet eens noemen?

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/31/pakistan-13-jaehrige-vergewaltigte-befreit-sich-aus-ihrem-grab/#more-49918
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pakistan, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Pakistan: verkrachte 13-jarige bevrijd zichzelf uit haar graf

 1. Republikein zegt:

  Die verdient de nobele prijs 2014?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Een heerlijke cultuur bij draag om bij ons per direct in te voeren.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Wat ik niet begrijp is dat die feministische wijven met een enorme grote bek geen reacties hierop hebben. Geen enkele feministisch instituut reageert. Of zouden ze stiekum ook graag zo´n behandeling willen hebben? Diep verstopte sexuele verlangens?

  Like

 4. daisy zegt:

  @Joost Visser. Ik ben geen wijf, tenzij in de Engelse taal en ja, zo’n behandeling (zonder het begraven) heb ik reeds mogen proeven. Het gaat me dan ook te ver, dat vrouwen gestraft worden, omdat over-hun-paard getilde mannen hun driften niet kunnen/willen/hoeven te beheersen. Jullie goden zijn venten, naar welke naam ze ook luisteren. De burka is er om de vrouw te isoleren van de rest van de maatschappij (geen concurrentie van andere mannen.) De besnijdenis zorgt voor verminderd libido. Totale controle van het mannetje over de ongebreidelde seksualiteit van zijn vrouw. Triest en denken dat sommigen hier de sharia willen invoeren en zelfs de grondwettelijke eed afleggen. Eén van hun programmapunten is dan ook de verlaging van de huwelijksleeftjid van de meisjes tot 12.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s