Foto van de dag: Een voorbeeld van de islamitische “tolerantie”

Screenshot_22

Pakistan: omdat ze de koran afgewezen hadden, werden deze Hindoes levend verbrand.
Een foto zegt meer dan 1000 woorden… en veel kerkmensen geloven erin dat deze mensen tot humanisten muteren zodra ze een verblijf in Duitsland krijgen en leven in het netwerk van de migrantenverzorging.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/01/bild-des-tages-ein-beispiel-der-islamischen-toleranz/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Pakistan, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

27 reacties op Foto van de dag: Een voorbeeld van de islamitische “tolerantie”

 1. “Ach, in het geloof van de vrede heb je ook weleens dingen die niet door de beugel kennen”, zou links Nederland zeggen… “enkele radicalen hebben dat gedaan, en die mensen zijn zo door wanhoop gedreven dat ze zulke dingen doen, ze zijn zó beledigd door moslimhaters dat ze zulke dingen gaan doen, ik kan dat begrijpen”!???

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  krijg altijd neigen van zeer slechte aard als ik dit soort beelden zien, wat een vuile Ty..s bende

  Like

  • jowitteroos zegt:

   neigen moet neigingen zijn, sorry

   Like

   • Kris zegt:

    Of u nu neigen of neigingen geschreven hebt, ik kan u ten stelligste bevestigen dat met alle geweld een einde zou willen stellen aan al wat nog maar naar islam ruikt,en ik kan u verzekeren, het ruikt niet het stinkt. Alleen maar naar dood en verderf heel de de geschiedenis door tot op de dag van vandaag.

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Vuile gore primaten! Het schuim der aarde, en de tering der mensheid, dat zijn de HAATBAARDEN met hun HAATHUTTEN en hun HAATBOEK!

  Like

 4. Dit is de reden waarom ik in al mijn blogs ik de Islam vele benamingen gegeven BEHALVE een religie! Zelfs het woord “ideologie” is hier niet van toepassing. Een ideologie is gebaseerd op een visie en (nieuwe) ideeën. Hiervoor moet je een normaal denkvermogen hebben! En dit ontbreekt bij de volgelingen van de islam! De islam is een dwangmatige neurose, een psychische ziekte dus…

  Like

 5. eerste zin 1 “ik” teveel getypt…

  Like

 6. fce2-brtu-20090604-kljl zegt:

  De moslimvariant van gezellig rond het kampvuur gaan zitten, waarschijnlijk. 😯

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Vanavond heb Ik toevallig een programma zitten kijken waarin het Pakistaanse meisje Mallala haar zegje mocht doen.
  Ze was van mening dat dePakistaanse bevolking onderdrukt word door de Taliban en dat de mensen daar alleen maar vrede willen.
  Haar grote voorbeeld was mevrouw Bhutto die ook vermoord is door de vredelievende moslims of door de Taliban dat ontging me even, maar het meisje zou graag de politiek in gaan om de corruptie in het land uit de wereld te helpen.
  De indoctrinatie gaat dus gewoon verder want wat de gemiddelde kijker over het hoofd zie is wel dat ook dat kind misbruikt word om de religie van de vrede te promoten.
  Welnu men had beter bovenstaande foto kunnen laten zien na het programma dan was duidelijk geweest dat de religie van de vrede een grote leugen is.
  Maar ja de MSM nietwaar.

  Like

  • tjonge zegt:

   precies !!!!!!!

   zolang meisje Mallala haar boodschap verkondigt gehuld in zo een kopvod, is en blijft haar verhaal volkomen ongeloofwaardig !!!!!!!!!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Het meisje Mallala is gewoon een instrument, Islamitische vrouwen zijn voornamelijk masochistische, onderdanige slaven van hun haat-baarden. Mallala met haar loszittende ruime kopvod een betoog hoorde te houden dat de vrouwen wel de kinderen baarden, (ja het omgekeerde heb ik nog nooit van gehoord) werd met zo een intentie gedaan en ging gepaard met het bekende vingertje, nadat ik dat had gezien hield ik het ook voor gezien en zapte vrolijk verder zie al genoeg islamitische dwang reclame voor een groot wereld kalifaat. Trouwens Mallala staat geheel onder de regie van haar vader, waarom niet van haar moeder? u raadt het al Islamistische vrouwen hebben niets te willen dat maken de imams wel uit. De door de socialisten gedomineerde media doen goede zaken om door middel van Mallala en haar vader die op de centjes past, socialistische propaganda te maken en de burgers willen overtuigen dat er ook een gematigde vorm van het islamisme bestaat.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Canere surdo.

  Like

 9. Jade zegt:

  En, Ruttos + politiek Den Haag, vooral doorgaan met moslims importeren….
  Ik hoop maar dat de euthanasie-pillen binnenkort verkrijgbaar zijn bij het
  Kruidvat en DA, want ik maak er liever zelf een einde aan, dan dat ik
  hetzelfde moet ondergaan cq doorstaan…
  Yo, trouwens, Australie heeft olie, hebben ze net ontdekt…
  Nog meer als het huttenland Arabie…
  Kunnen die moslims dan nu eindelijk terug naar huis???
  Make my day & bij voorbaat dank…

  Like

 10. sylvia Groot zegt:

  Te erg voor woorden…

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  “I want London to stand alongside Dubai and Kuala Lumpur as one of the great capitals of Islamic finance anywhere in the world.” — David Cameron, Prime Minister, Great Britain.

  http://www.rightsidenews.com/2013110133421/editorial/us-opinion-and-editorial/britain-a-world-capital-for-islamic-finance.html

  may require the government to restrict its dealings with Israeli-owned companies in order to attract Muslim money

  Like

 12. treintrien zegt:

  Even snel veilig stellen, voordat het weer weggehaald wordt:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3537831/2013/11/02/Vader-waarschuwde-politie-voor-schutter-Los-Angeles.dhtml
  Vader waarschuwde politie voor schutter Los Angeles
  De man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op het vliegveld van Los Angeles stuurde een sms-bericht aan een broer of zus met de mededeling dat hij zelfmoord ging plegen. Daarop waarschuwde de vader de politie. Dat heeft de politie van New Jersey vrijdag gezegd.

  De vader van de 23-jarige verdachte belde de politie met het verzoek zijn zoon op te sporen. Die namen poolshoogte bij de woning van de man. Twee huisgenoten beweerden dat ze hem de dag ervoor nog hadden gezien en niets aan hem hadden gemerkt.

  Bij de schietpartij kwam één veiligheidsbeambte om het leven. Zeven mensen raakten gewond. De 23-jarige verdachte raakte zelf ook gewond en is gearresteerd. Het motief voor de actie is nog onduidelijk. De jongen had een tas bij zich met een handgeschreven briefje dat hij TSA en varkens wilde doden.

  Dat laatste zinnetje zegt mij dat die schietende lamlul ook weer allahuakbarrend door die vertrekhal heeft gelopen.Maar dat mogen de hollanders weer niet weten, gok ik.
  Het is écht niet meer de bedoeling dat wij als westerlingen weten hoeveel islamitisch terrorisme er in de wereld is.

  Wat een vies vuil goor tuig is dat hoernalistenvolk toch!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  …disrespecting the quran….
  Lees ik hierboven. Is gelul. Respect is bedoeld voor mensen, niet voor pseudo-religieuze hersenspinsels incl. een van vrouwenhaat en apartheid doordrenkte veroveringsideologie.
  Hoog tijd dat hier Artikel 6 uit de Grondwet wordt geschrapt. Te zot voor woorden: hersenspinsels die bij wet worden beschermd….
  Meer>> http://tinyurl.com/mzljvg9

  Like

 14. Nou vind ik de titel van het stuk wel héél slecht gekozen.
  “Foto van de dag”?
  Moet dat niet zijn: “Foto die 1400 jaar samenvat”?

  Like

 15. Harry zegt:

  Zie ik het nou goed dat er op de achtergrond zo’n smerige vetklep nog een vreugdedansje staat te doen ook ?
  Ze zouden allemaal door dr Jansen Steur de schedel moeten laten lichten om te ontdekken wat er nou mis is daarbinnen .

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Zodra ze in de meerderheid zijn of de 50% passeren weet je wat je te wachten staat !!

  Like

 17. Marcel020 zegt:

  Overal waar ellende is, wordt dat veroorzaakt door die smerige haatbaarden met hun travestieten jurken. Ze hebben een hekel aan homo, s, maar lopen zelf wel de hele dag in een jurk rond en elkaar op straat te zoenen..bah..vies volk. Een geit naaien vinden ze ook heerlijk, want die lacht ze niet uit om hun kleine pikkie. Zet dat gajes lekker met z, n allen op de planeet Mars, dan kunnen wij hier eindelijk de boel weer op orde krijgen. Graag wel een enkele reis!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s