Halloween 2013

Screenshot_13

Geplaatst door
E.J. Bron
(h/t Jean)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Halloween 2013

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, hè? Mij doet het denken aan een andere cartoon, die ik ooit ben tegengekomen en waarin een spook en een vrouw elkaar in het oog krijgen: “Help, een spook!” “Help, een mens!”
   Ik heb er ook wel eens één gezien van een groot en een klein spook -vermoedelijk vader en zoon- die samen oer een landweg zweven. Het kleine spook kijkt schuw om zich heen en het grote zegt wrevelig: “Hoe vaak moet ik het je nu nog zeggen? Mensen bestaan niet!”

   Like

 1. luckybee zegt:

  Halloween kwam uit Amerika naar ons toen toegewaaid.Het is niet onze traditie, van mij mag ze gewoon weg.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Gekkies!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Hahahaha, 1 vuilniszak viert Halloween. Maar is dat wel haram?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Natuurlijk niet, Tom! Althans, ik neem aan, dat je ‘halal’ bedoelt en dat is het zeker niet. Haram (slecht, fout) is het in ieder geval. -Denk aan die allochtone kinderen bij jullie in….. -was het zelfs niet Roermond? die niet eens carnaval mochten vieren! Maar wie zegt ook, dat ze het viert? Ze loopt gewoon in Boerka op straat voor boodschappen en komt een spook verklede Halloween-vierder tegen. Die schrikt zich wezenloos omdat hij de aanblik niet gewend is. Zij verwondert zich daarover omdat ze de aanblik totààl gewend is. LOL!

   Like

 4. bigljohn zegt:

  Je zou er in de nacht in je huis maar eens zo eentje tegenkomen. Eerst flink schrikken, en dan tot de ontdekking komen dat het een echt spook is wat je niet kunt verjagen. Het boerka spook dat gestorven is met een uit de hand gelopen SM spelletje, waarvan de instructies uit de Koran komen. Tuchtigt uw vrouw met dodelijke SM als ze niet wil luisteren.

  Like

 5. Jan zegt:

  Koekje van eigen deeg

  Vrouw zwaait met nepmes in de ene hand en lamshart in andere jaagt kinderen die als heksen en zombies waren gekleed de stuipen op het lijf tijdens Halloween

  After placing the lamb’s heart – which was wrapped in a plastic bag – into the children’s hands, the woman picked up a fake knife and chased after the group.
  The angry father of the children stormed round to the woman’s house to demand why she had played the terrifying prank.
  She reportedly told him she was ‘just getting into the spirit of Halloween’ and meant the prank as a ‘bit of fun’.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2483609/Woman-wielding-fake-knife-handed-trick-treat-children-real-lambs-heart-knocked-door.html

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Hoewel ik zelf nog nooit aan Halloween heb gedaan zou het me best leuk lijken om mezelf te verkleden als Dracula, Weerwolf, Frankenstein, King Kong, Minotaurus, spook, mummie, zombie, vogelverschriker met pompoenhoofd, Mr. Hyde, een horrorclown of anders als een soort monstermutant met een schaarvormige kop,hoofdkam en kreeftachtige klauwen. Om daarnaast nog een enorme spookgier, een Zwarte Kardoes (een zwarte helhond met de kop als van een Egyptische jakhalsmasker) of een monsterachtige krokodil is misschien wat vergezocht al zal het laatstgenoemde reptiel vast geen tikkende wekker in zijn maag bezitten.
  Niettemin lijkt het me vast HEEL erg grappig om dit soort Halloween-figuren op linkse politici, moslimextremisten en allochtoonse aanRanders, verkrachters en zogenaamde “asielzoekers en vluchtelingen” af te sturen en dezen zodanig de stuipen op het lijf te jagen dat ze allemaal halsoverkop de zee in springen en voorgoed wegzwemmen uit Nederland en Europa, gelijk naar wat de spookpiraat Kaper Klauw deed in het verhaal van Dagobert Duck waarbij hij deze steenrijke eend, de Zware Jongens en de marine wegjoeg!
  Ik weet alleen niet of de webmaster aan Halloween doet en zo ja: zou hij mijn verhaal omtrent de laatstgenoemde groeperingen niet geweldig grappig vinden? Als zij inderdad werden verjaagd door Halloween? Ik hoop dat Tom Hendrix, Sjaak, Republikein, Witte Raaf, Driek, BertG., Tistochwat, Jan, Wachteres e.v.a. op E.J Bron dat WEL zullen vinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s