Verkracht door illegaal na bijwonen van een pro-illegalenfestival

Screenshot_14

De illegale Marokkaanse verkrachter Sahly Buojemaa (32) 

Afgelopen maandag werd in Italië een man gearresteerd op verdenking van een verkrachting in juni. Nieuwswaarde nul zal u denken. Ook het feit dat de verkrachter een illegale Marokkaan is zal je niet echt boeien. Wanneer blijkt dat het slachtoffer de Marokkaan leerde kennen op een festival ten voordele van illegalen, dan wordt het plots wél interessant.

Het slachtoffer is ‘sociaal werkster’ zoals dat heet en had het goed naar haar zin op een multicultureel feestje in de regio Emilia in Italië. Ze was er met haar verloofde en leerde de Marokkaan Sahly Buojemaa (32) kennen. Een toffe peer, je kent dat wel, gezellig praten bij de waterpijp en een kom couscous, bij voorkeur met de handen gegeten, over de vreselijke vlucht vanuit Marokko naar Lampedusa alwaar de boot werd genomen richting het noorden van Italië. Na vermoedelijk één of meerdere joints werd afgesproken dat de juffrouw en haar verloofde zouden blijven slapen bij Sahly en Co. Zo gezellig! De multiculturele droom nabij!

Eens aangekomen bij onze cultuur-verrijkende vrienden bleek echter dat Sahly andere plannen had met de jongedame. Onder bedreiging van een mes en een ijzeren staaf werd de verloofde van het slachtoffer vastgehouden in de hal van het appartementsgebouw. De sociaal werkster werd de trap opgesleurd en vervolgens in een appartement verkracht. De dame werd tevens tijdens de verkrachting meermaals met een ijzeren staaf geslagen.

Tijdens een verhoor zou de juffrouw aan de politie verklaard hebben dat het een appartementsgebouw betrof dat illegaal bewoond werd door enkel en alleen vreemdelingen en dat die zich bezighielden met online zaakjes.

Of ze nog gelooft in de multiculturele droom hebben we nog niet mogen vernemen. Al is de kans groot dat ze vindt dat ze deze verkrachting verdiende, omdat haar volk, de Italianen de vreemdelingen slecht behandelen. Naïef zijn doet geen zeer, al kan de verkrachting die erop volgt en die we voor alle duidelijkheid niemand toewensen(!) wel eens het tegendeel bewijzen.

Lees eveneens:

http://topconservativenews.com/2013/10/anti-racist-activist-raped-after-attending-anti-racism-festival-in-italy/

http://parma.repubblica.it/cronaca/2013/10/25/news/assistente_sociale_violentata_a_reggio_arrestato_il_presunto_stupratore-69399428/

http://www.reggionline.com/notizie/2013/10/24/reggio-emilia-prima-le-avances-poi-il-feroce-stupro_43675#.UnBBxHBwp8E

http://www.thegatewaypundit.com/2013/10/italian-anti-racist-activist-raped-by-illegal-alien-from-morocco/

Bron:
http://www.bloggen.be/roeland/archief.php?ID=2360586
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Immigratie, Italië, Marokkanen, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

19 reacties op Verkracht door illegaal na bijwonen van een pro-illegalenfestival

 1. Martha N zegt:

  In ieder geval is haar droom alvast wreed verstoord. Marokkanen zijn geen droommannen, Wanneer zullen Nederlandse meisjes dat nu eens leren en niet alleen meisjes.
  Romantiek is hen vreemd, je bent alleen maar een ongelovige slet…
  ZIJ hebben het mannelijke recht om te doen met kind/jong meisje/jonge vrouw en zelfs met hun eigen moeder… wat zij maar willen en dat zijn nog hun eigen mensen ook, laat staan wat zij met blanke domme vrouwen mogen doen, vanaf 8 jaar…

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Hoe kan je nou zo stom zijn, om met een volgeling van MO mee te gaan! Iedere muzelman is onbetrouwbaar. De verkrachting mag hij doen, omdat wij slechts: ” apen, honden en varkens zijn”, volgens het HAATBOEK de KORAN!!

  Like

 3. luckybee zegt:

  De illegalen zijn meestal moslims ; verkrachten hoort bij hun cultuur. Als je verkracht wordt is dat je eigen schuld,dan moet je niet voor ze illegalen gaan protesteren.

  Like

 4. Jan zegt:

  Kijk, dat is nou eens mooi nieuws. Jammer dat dit niet vaker gebeurt.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, wens je het zulke multikuls nu wel of niet toe?
  Moeilijk. Feitelijk niet en ergens tóch weer wèl omdat ze maar niet naar redelijke argumenten willen luisteren en mensen als wij voortdurend in het erdomhoekje weg zetten. Op laatst ben je dan ergens tóch blij dat ze eens met de neus op de feiten gedrukt worden.
  En de feiten zijn (wat een verrassing) Door al dat tuig binnen te laten, graaft een staat zijn eigen graf, aangezien ze, vanuit hun reli-cultuur op niets anders uit zijn dan parasiteren en uitplunderen en dat zeker blanke rouwen van hen geen respect kunnen verwachten doordat ze te kennen geven, aan hun kant te staan. Maakt ze geen donder uit; ze làchen er om!
  Maar evengoed best kans, dat die onnozele hals achteraf komt met iets als: “Maar zo zijn ze toch niet allemààl……”

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Maar evengoed best kans, dat die onnozele hals achteraf komt met iets als: “Maar zo zijn ze toch niet allemààl…”

   Ik denk dat uw conclusie het meest steek houd, ze zal misshcien iets voorzichtiger zijn maar de kans is (zeer) groot dat ze denkt zoals u pent.
   Multikul links islamofiel (en het geitenwollensokken gedoe er bovenop) is niet iets dat vluchtig is, het is eerder of aangeboren dan wel “ziekelijk” het doet sterk denken aan het “kop in het zand” of erger de totale ontkenning van de realiteit.
   Voor mij niet gelaten, ik zal niet pennen “goed dat het dat wicht overkwam” want kon ik blaasde ik met een twaalf die fucking islamiet naar zijn schepper: de duivel, het enige positieve voor haar (directe omgeving included) is misschien dat het een “eye opener” is geweest, indien niet jammer voor lieden die niet zien wat wij weten.

   Like

 6. realist zegt:

  het slachtoffer geworden van haar eigen naieve idealen,hopelijk ontwaakt ze nu uit haar multiculturele droom die in werkelijkheid een multiculturele nachtmerrie is

  Like

 7. Q zegt:

  Al is de kans groot dat ze vindt dat ze deze verkrachting verdiende …

  Nooit gedacht dat ik het ooit ook maar ergens over eens zou zijn met een dergelijk type
  maar als zij dat werkelijk zou vinden
  dan geef ik haar gelijk.

  Like

 8. Jan zegt:

  En dan wil de pvdallahtonen illegalen hier niet strafbaar stellen ?? Zal toch mooie boel worden …Bekijk’ t ff , zeg !

  https://ejbron.wordpress.com/2013/11/01/burger-bewust-tegengewerkt-bij-doen-aangifte/

  En weer : ” Harder lopen voor de burger ipv z’n portemonnee ? ” Vergeet het maar …en al helemaal niet voor zielig verkracht linksgutmensch-vrouwtje dat op pro-illegalenfeest ‘ er om vraagt ‘ want dat krijgt ze natuurlijk wel te horen ..dat zal die linkse dolle mina’s en feministen zeer doen 😉

  Like

 9. Jan zegt:

  Me multiculturele droom van socialisten! ze krijgen wat ze wilden .. Maar hopen dat je buurman geen pedo of illegaal is komt dan gauw op tweede plaats

  Like

 10. Argusoog zegt:

  Doet me denken aan het geval Hanneke Groenteman. U weet wel die fervent voorvechtster van de multi-culti droom die ook weigerde in te zien dat niet elke moslim een lieve verrijker is.
  Totdat ze op straat door enkele van haar lieve verrijkers beroofd werd en klappen kreeg. Het was daarna opvallend stil aan het groentemannen-front…

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  “Naïef zijn doet geen zeer, al kan de verkrachting die erop volgt en die we voor alle duidelijkheid niemand toewensen(!) wel eens het tegendeel bewijzen.”

  Alles kwaadschiks leren is voor dit soort mensen de enige manier om op langere termijn wijzer te worden. Geen medelijden mee !

  Like

 12. Jan zegt:

  “Vrouwen zijn er zelf schuldig aan als zij verkracht worden”

  Rape victims can be partly responsible for what happened to them, according to a leading lawyer.
  Barbara Hewson, a human rights and civil liberties barrister at London’s Hardwicke Chambers, challenged the idea that ‘the victim is utterly innocent and the victimiser is utterly guilty’.
  She said: ‘We need to make a distinction between legal responsibility and moral responsibility.

  ‘The law does not attribute any responsibility now to the victim of rape whereas traditionally we know the judge would say when they came to sentence “well she was contributorally [sic] negligent” or something like that.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2483390/Barbara-Hewson-Rape-victims-morally-responsible-ordeal-says-woman-barrister.html?ico=home%5Eheadlines

  Like

 13. win zegt:

  …of je loopt de rest van je leven met een dodelijke ziekte…

  Like

 14. tjonge zegt:

  zou willen dat alle goedmensen werden verkracht !

  en doe politiek denhaag (op de pvv na) ook maar dan !

  Like

 15. realist zegt:

  zou ze nu door hebben dat mensen die angst hebben om door moslims verkracht te worden geen fobie (irationele angst) hebben maar hun angst meer dan terecht is.

  Like

 16. Pingback: Politie van Saoedi-Arabië schiet illegale migranten dood | E.J. Bron

 17. Pingback: De jacht op illegalen is open in Saoedi-Arabië | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s