90 vluchtelingen op weg naar Europa verdorsten in de Sahara

Screenshot_32

Is het niet raar? 90 Afrikanen, allemaal jonge mannen, die hun geluk wilden beproeven ten kosten van de Europese bevolking, lukte dit niet, omdat ze in de Sahara verdwaalden en van dorst zijn omgekomen. Als ze een paar honderd kilometer verder waren gekomen, dan waren ze een jammergeval voor alle Europese tv-zenders geworden. Dan hadden alle zakenmensen van de migratie-industrie in hun naam veranderingen in de asielwetgeving geëist en had Brussel met nog meer aanscherpingen gedreigd.

Zo echter zijn ze in een land gestorven waar niet om doden gehuild wordt, maar waar ze gewoon beroofd worden. In geen enkel land in de Sahara heeft men gewetenswroeging over 90 van dorst omgekomen “vluchtelingen”. Alleen hier en daar in de Europese media staat een beetje geklaag op de voorlaatste pagina, daar waar anders de juridisch afgedwongen rectificaties verstopt worden:

Meer dan 90 vluchtelingen van dorst omgekomen in de Sahara.

Ze waren op weg naar Europa, wilden de armoede in Niger ontvluchten. Op de vlucht door de Sahara zijn in Algerije minstens 92 mensen van dorst omgekomen.

Ongeveer 110 vluchtelingen vertrokken midden oktober vanuit de stad Arlit in Niger in twee vrachtwagens naar het noorden. Maar beide voertuigen kregen midden in de Sahara pech. Slechts 20 mensen overleefden. Verspreid over een reusachtig gebied werden 92 lijken ontdekt. Velen probeerden te voet naar Arlit terug te keren.

Berliner Zeitung

Tsja. Moedertje natuur is gewoon geen zwakzinnig geworden goedmensch. Zij houdt er niet van om voortdurend verkracht te worden door linksen, moslims en vluchtelingen. Dat was weer een keer haar wraak.

Zie eveneens dit Engelstalige artikel (met foto´s):
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2483411/Sahara-desert-deaths-Bodies-92-Niger-migrants-laid-rest.html
(h/t Jan)

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/02/90-fluechtlinge-auf-dem-weg-nach-europa-in-der-sahara-verdurstet/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Europa, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op 90 vluchtelingen op weg naar Europa verdorsten in de Sahara

 1. madeleine zegt:

  Als er al iets is waarvoor Europa zich verantwoordelijk moet voelen, is dat we in plaats van telkens de lijken netjes te begraven en de overlevenden “liefdevol” op te nemen in onze maatschappij, alles in het werk zouden moeten stellen om met duidelijke acties aan te tonen dat het de moeite niet loont om deze levensgevaarlijke reis aan te vangen. Zowel de overledenen àls de overlevenden zouden per kerende moeten worden teruggebracht, met heel veel bombarie zodat het nieuws zich tot in de kleinste dorpen kan verspreiden. Dat men de mensen ginds zelfs leert hoe ze in hun levensbehoeften kunnen voorzien, ipv kapitalen te spenderen aan een enkel reis Europa waar ze in evenveel armoede terechtkomen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Madeleine: 11.15. uur. Dat zou inderdaad het beste zijn, Madeleine. Maar de perfide MALSTRÖM van de communistische EUSSR, en de LINKSEN,RODEN en GUTMENSCHEN in NEDERLAND vinden natuurlijk, dat wij al deze mensen MOETEN TOELATEN. Het blijft maar doorgaan, en het helpt alleen maar, als Europa doet wat U aanbeveelt, terug naar hun landen van herkomst, en als dat niet kan, vangen ze deze mensen maar op in de eigen regio. We zijn toch al het GEKKE HENKIE van Europa. Stop ermee!

   Like

  • Fred zegt:

   Ik denk echt niet dat, eens ze hier voet aan de grond hebben, ze in ARMOEDE terecht komen. Integendeel. De hangmat is gespreid, voor henzelf en hun nakomelingen, in lengte van eeuwen, of tenminste, zolang de voorraad zwakzinnige Europeanen, die bereid zijn hun onderhoud te blijven ophoesten, strekt.

   Like

 2. luckybee zegt:

  Tsia 90 van ze was door de Heer naar de duivel gestuurd waar ze thuis hoorden.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Maar hopen dat de PvdA hier geen lucht van krijgt. Ik zie ze er goed voor aan een verzamelpunt voor gelukszoekers op te zetten in Afrika, zodat die arme mensen veilig hun weg naar Nederland kunnen vinden. Alwaar ze een warm nestje aangeboden wordt, kompleet met een vaste uitkering, en de garantie dat ze nooit meer weg hoeven. En als er overbevolking in Nederland dreigt, zouden ze burgers bij Wet kunnen gaan verplichten vluchtelingen in hun huis op te nemen. Al ergens in een grijs verleden werd al geopperd de Veluwe, Betuwe, van al zijn bossen te ontdoen en te verruilen voor massale huizenbouw te gunste van die zgn. vluchtelingen. We zij er nog lang niet ! Volgens de krant het Brabants Dagblad lopen de immigratiecijfers momenteel weer hoog op. In September kwamen er 1600 asielzoekers Nederland binnen. Uit Syrie, Erithrea en Somalie. Sinds 2002 zijn er nog nooit zoveel aangekomen volgens het BD. Het was maar een klein weggestopt berichtje, en we spreken hier over een MSM krant, het Brabants Dagblad geheten. De werkelijke cijfers zouden wel eens veel hoger kunnen liggen, de illegalen zelfs nog daarbuiten gelaten ! Om nog maar niet te spreken over de Oost Europeanen (waaronder de Roma) die per 1 Januari 2014 er aan komen. De Multicultie show wordt kunstmatig in leven gehouden gelijk een zombie ! Zolang de PVV de absolute macht niet heeft in Nederland, blijft dit doorgaan. Van kwaad tot veel erger !

  Like

 4. Martha zegt:

  32 vrouwen en 48 kinderen omgekomen in de Sahara door gebrek
  aan voedsel en drinken.

  De armoede ontvlucht en op weg naar een beter leven.

  Bij het lezen van zo’n onvoorstelbaar drama is een gepast zwijgen op zijn plaats.
  Graag had ik dit stuk in een andere, meer mede-menselijke toonzetting willen lezen.

  Like

  • Fred zegt:

   Indien de signalen van de zieligheidsindustrie en de collaboratiepolitiek en de tam-tam van de soortgenoten vanuit Europa geen onweerstaanbare lokroep van de kans op een luizenleventje op de rug van de belastingbetaler zouden laten horen, zouden ze deze tocht nooit ondernomen hebben.

   Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  kwoot

  retired, Thomasburg, 23 hours ago
  I conducted for many years Sahara safaris and I can assure you that far more people die of thirst in the desert and most are never recorded.

  Like

  • Tiny zegt:

   Inderdaad, gebeurt vaker dan men denkt. En dat zijn niet eens vluchtelingen. Maar daar is nooit iemand over gevallen en nu plotseling wel?

   Hebben we misschien nog een vliegtuig over, die kan dan de rondjes over de Sahara draaien om aldaar “vluchtelingen” op te pikken. (sarcasme off) Of is ondertussen alles naar Mali, want veel hadden we toch niet. De Orions zijn allang foetsie.

   Like

 6. delamontagne zegt:

  Ze namen dus de route Noordelijk. De route naar ,t Oosten is ongeveer even lang en bovendien komen ze dan zo,n beetje bij Makkah uit, ,t “heilige-land” voor hen dus.
  Nemen de moeilijkste route…..TYPISCH.! ? ! !

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Dat is nou het gevolg van 14 eeuwen genetische manipulatie: ze snappen niet dat je nooit een woestijn in moet gaan zonder voldoende water. Ongetwijfeld zullen ze gedacht hebben: allah
  zorgt wel voor ons…

  Like

 8. Jade zegt:

  Eigenlijk moeten we heel Afrika vol zetten met borden: “naar Lampedusa”.
  Vervolgens laten we ze dan heerlijk rondjes sjokken in de Sahara…

  Like

 9. Je zou het bijna een metafoor noemen, als dit niet zo triest is! Daar sterven mensen van de dorst en HIER van de honger omdat ze zijn kaalgeplukt en de de voedselbanken het niet meer aankunnen!

  Like

 10. Oliebolie zegt:

  Zo zie je maar, dooie negers zijn bij wijze van spreken voor links maar een zandkorrel in de woestijn. De moeite van het verontwaardigd doen niet waard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s