Berlijnse justitie stelt paal en perk aan hoofddoektolerantie!

Screenshot_5

De poetsvrouw linksvoor op de foto beweert over zichzelf een “advocate” te zijn. Dat betwijfelen de Berlijnse rechters echter. Zij zouden een advocate eraan herkennen dat zij zich aan de kledingvoorschriften houdt. Deze moslima echter verwisselt een Duitse rechtbank met een openbaar toilet in Istanboel en verschijnt in de werkkleding van een Oriëntaalse toiletjuffrouw:

Advocates met een hoofddoek hebben in Berlijnse rechtbanken tot nu toe in vier gevallen voor conflicten gezorgd. Driemaal stoorden rechters van de arrondissementsrechtbank zich aan het religieuze symbool, eenmaal van het kantongerecht Tiergarten. Dat blijkt uit een antwoord van de senator van justitie Thomas Heilmann (CDU) op een interpellatie van de Groenen. Hierover zouden alle Berlijnse openbaar ministeries en rechtbanken zijn bevraagd, zei een woordvoerster van de senaat.

(…)

De conflicten vonden plaats tussen februari 2011 en april 2013. In het tijdschrift “Der Spiegel” kondigde een gedupeerde advocate al in september aan om beroep aan te tekenen bij het Berlijnse constitutionele hof, als het nog een keer tot een conflict vanwege de hoofddoek komt.

(…)

In Berlijn verbiedt sinds 2005 de zogenaamde neutraliteitswet het aan staatsdienaren zoals leraren, politieagenten of rechters het dragen van welke demonstratieve religieuze symbolen dan ook. Daaronder vallen ook het christelijke kruis en het joodse keppeltje. Na een vonnis van het federaal constitutioneel gerechtshof in het jaar 2003 hadden verschillende deelstaten zogenaamde hoofddoekverboden besloten, meestal vooral voor leraren.

N-24

Welnu, dan moet de hoofddoekpoetsvrouw maar afzien van haar baan als advocate en in plaats daarvan bij “Der Spiegel” solliciteren. Als journaliste van “Der Spiegel” is ze ook in poetsvrouwklederdracht goed genoeg. Kopvoddenbende!

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/02/berliner-justiz-setzt-kopftuchtoleranz-grenzen/#more-49995
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Berlijn, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

29 reacties op Berlijnse justitie stelt paal en perk aan hoofddoektolerantie!

 1. Republikein zegt:

  Opstaan voor de rechtbank zou ik nooit doen! Is al gebeurd trouwens!

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Religieus tuig

  Like

 3. Jade zegt:

  Tja, die dames met een hoofddoek zijn ook zóóó vroom…

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Dat krijg je van het gepamper, door met name LINKS, van de moslims. Overal willen ze hun zin doordrijven, overal. De enige taal die de HAATBAARDENBRIGADE en hun AANHANG verstaan is een KEIHARD NEEN, op al hun dreigementen en gezeur. Ze willen zich potverdomme NIET AANPASSEN. Genoeg is genoeg met dit grafvolk!.

  Like

  • Mr Talkie zegt:

   Hier bij nog een filmpje wat Satire is…
   Of is het geen Satire ….maar of de realiteit ?????
   Het gaat om de tekst en niet om het Filmpje..

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Mr. Talkie: 18.12. uur. Hij is hartstikke leuk! Ik kon er smakelijk mee lachen, hoewel de praktijk helaas om te janken is!

    Like

 5. luckybee zegt:

  Hou de islam buiten de door dan zijn zulke taverelen niet mogelijk in onze landen.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ik weet eigenlijk niet hoe dat in Nederland geregeld is, maar slap, vrees ik. Anders waren we al lang van dat misbaksel Famile Arslan verlost geweest.
  Sommigen weten misschien wel, dat ik al verschillende keren gewag van haar gemaakt heb: Die onderdanige dochter uit een Turks juristennest, die van haar vader en ooms tenslotte rechten ‘mocht’ gaan studeren en in de Esta de zegeningen van de Islam en vooral de Ramadan zat uit te kraaien. Maar goed, die was nu juriste, mèt hoofddoek. En niet eens gedragen zoals de troel op deze foto -die hier trouwens al eerder de revue is gepasseerd, herinner ik me- maar traditioneel onder de kin dichtgebonden. Het doet er verder niet toe: hóe ook omgeknoopt, er mag hier in het westen in GEEN geval worden gepropageerd, dat een vrouw haar eigen haar zou moeten erbergen. En die restrictie moet gewoon beginnen in openbare gebouwen, discussie gesloten. Als je daar niet bijtijds paal en perk aan stelt, is het einde zoek!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Goh Republikein, dat valt me van je tegen. Niet opstaan voor de rechtbank, zoals hier gebruikelijk is, doet die moslim-advocaat Enait (zet die naam maar eens in je zoekmachine)
  ook niet. Meneer Enait weet heel goed hoe Het Project werkt.
  Buiten dat begaat de kybeline-redactie een vergissing door in alinea 2 hierboven de hoofddoek als een religieus symbool te bestempelen. We weten allemaal dat het enkel gaat
  om een vlag, nl. die van het Nieuwe Fascisme.
  Een Algerijnse vrouwelijke minister zei eens dat de hoofddoek een vlag is die door moslimfundamentalisten op het hoofd van vrouwen wordt geplant om daarmee het veroverde gebied te markeren.Zie verder de info achter de knop links naast contact.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom het infiltranten, provocateurs en ook nog ordinaire dieven zijn die op basis van de koran handelen door ongelovigen het leven zoveel mogelijk zuur te maken.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Was er in Nederland niet iets met een islamiet (ik dacht een loepzuivere fundamentalistische haatbaard) die weigerde op te staan voor de rechtbank en dat daar geen gevolg is aan gegeven?
  Ik weet indien ik weiger recht te staan voor de zetelende rechters ik een proces aan mijn broek heb voor minachting (of smaad) of whatever voor de rechtbank.
  De islamiet geniet een voorkeursbehandeling in eurabia daarom dat ik steeds schrijf “eurabia” ipv Europa.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat was dus die Enait, waar G. Deckzeijl het al over had.
   Waardeloze advocaat trouwens, naar het schijnt; heeft geloof ik nog nooit een zaak gewonnen.
   Wat geen verwondering mag wekken, als je die vent hoort raaskallen: Komt zowat óm in de dure woorden, maar allemaal gebruikt in de verkeerde context. Een stuk onbenul. Heeft wel iets weg van de “Dottore” figuur uit de Commedia dell’Arte, als U die toneelvorm mocht kennen. In elk geval is het een karikatuur…..

   Like

   • Trucker zegt:

    Ja nu weet ik het weer die fundamentalist (is per definitie ELKE islamiet behalve dat ze het niet weten over zichzelf en het enige verschil met de vrouwenjurk en de stropdas is de laaste is de GEVAARLIJKSTE want hij wacht op instructies) had ik eens gezien met zijn vader (ook zo’n haatbaard in vrouwenjurk) die niet wou dat er wijn of zoiets op tafel stond.
    Het was de evidentie zelf dat die twee islamofiele geitenwollensokken linkse multikullers (en tussentijds presentators van feelgood televisie) daar onmiddelijk gevolg aan gaven, JAWOHL HERR FUCKING islamiet en verder was er ook zoiets van weigeren met een vrouw aan tafel of een hand te geven.
    Ik als cultuurbarbaar heb al ietsje gehoord over de Commedia dell’ Arte maar ken niet de rollen, rukken aan een stuur kon ik als de beste maar genieten van cultuur, ben wel al naar het Louvre geweest (voor ze die lelijke troep ervoor hebben geplaatst) maar toneel…toen ik nog een snotneus was met moeder mee naar het toneel (zij zag dat graag ik niet).

    Like

  • Rudi zegt:

   @Trucker 8:54
   Dit is de beruchte Mohamed Enaït naar wie G.Deckzeijl om 8:35 verwees

   Like

   • Trucker zegt:

    Thanks man, dat is echt een kop om een “brenneke” in te plaatsen doet me denken aan een pompoen.

    Like

 10. koddebeier zegt:

  Bravo Berlijnse justitie !!!! Ik denk niet dat die flapdrollen in Nederland dit ook durven.

  Like

 11. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Wat ik nooit hoor in dit soort discussies ook niet via de gewone media waarom nooit verwezen wordt naar o.a. Turkeye waar het verboden is om openbare functies uit te oefenen in een Boerka en/of met een hoofddoek op en daar wordt het gewoon door iedereen geaccepteerd. Let wel Turkeye is een Islamitisch land dus de conclusie is dat ze hier bij ons gewoon provoceren en hun zin willen doordrijven!!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Inmiddels islamitisch ingehaald Ronald soeverein Mens: in Turkije dragen nu vier vrouwelijke parlementariërs zonder enige problemen een hoofddoek!!!

   E.J.

   Like

   • Trucker zegt:

    Peins dat de reageerder Ronald Soeverein Mens (nog) niet op de hoogte is dat die “gematigde” (is wat de linkse geitenwollensokken multikulle islamofiele regeringsleiders over die loepzuivere fundamentalist kwaken en de media laat hetzelfde geluid horen) het archetype is van de wolf in schaapsvacht.
    @ Ronald Soeverein Mens surf eens naar BNI daar weten ze zeer goed het gevaar dat uitgaat van het vriendje van moslimbroeder hussein barack, die eertijds in de gevangenis heeft gezeten precies voor zijn “gematigde” islam.
    Dat laaste lees of hoor je NOOIT in de media kwestie van geen valse noot te laten klinken in het kalifaat eurabia in wording.

    Like

 12. Jean zegt:

  Jammer dat die Duitse rechtbank niet verder kijkt dan de muren van de rechtbank!
  Als ze die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij nu eens over het hele grondgebied zouden verbieden dan kwam er weer een beetje ‘respect’ voor de rechtbank en ‘hoop’ voor de autochtone bevolking.
  Dat de Europeanen dagelijks recht in de rug geschoten worden door de EU misdadigers met voorop de schijnheilige Drievuldigheid met maalstrom, aston, verafstoot & co als verdedigers van het verraad is geweten, hopelijk doen de Europeanen er ook iets aan en jagen ze die bende misdadigers weg van het Europees grondgebied daarbij ze eerst alles afgenomen te hebben wat ze bij mekaar geroofd hebben tijden hun stroopjaren.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Als ik zo de ontwikkelingen in West Europa volg, kan ik niet anders concluderen dan dat Moslims van plan zijn in West Europa een Sharia systeem in te voeren, dat nog veel onmenselijker is dan in de Arabische staten. Zij willen een nieuwe vorm van de Islam in het komende Eurabia, die er in voorziet, dat de lokale bevolking eerst geminacht en onderdanig gemaakt moet worden, en daarna uitgemoord. Zij zien in West Europa wat de Duitsers (2e wereld oorlog) van plan waren met Rusland; Lebensraum ! Overigens; Mijn overleden vader zei het al eens; Een rechtbank is een draaibank. Als je er voor je recht komt, kom je er meestal bekaaid af. En anno nu met die Moslims, die een voorkeur positie genieten, geldt dat dus dubbel !

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Als ik de Duitse nationaliteit had en een advocaat nodig zou hebben, wist ik heel gauw wat voor
  advocaat dat zou worden.
  Ganz bestimmt keine wie dieses!!

  http://www.pi-news.net/2013/11/immer-mehr-berliner-kopftuch-anwaltinnen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s