Duitsland: christelijke liederen ongewenst in de voetgangerszone

Screenshot_6

(Door: Michael Mannheimer)

De atheïste Oriana Fallaci noemde zichzelf terecht een “cultuur-christin”. Het christendom heeft een duizendjarige traditie in Europa en Duitsland. Het heeft ons continent en ons land meer vormgegeven dan alle andere invloeden bij elkaar. Maar 40 jaar van aanwezigheid van moslims bedreigen onze culturele wortels erger dan Mussolini, Hitler of Stalin. Een cultuur, die haar verleden niet koestert en haar heden niet kan verdedigen, is veroordeeld tot de ondergang (Michael Mannheimer).

Nieuws uit een multiculti stadsdeel: christelijke liederen ongewenst in de voetgangerszone

Een christelijke zanggroep zong in een voetgangerszone van een multiculti stadsdeel in een grote stad. Er vormde zich al snel een behoorlijke mensenmenigte, omdat de muziek uitstekend klonk en de zielen van de mensen beroerde. Groot applaus na de liederen en een grote bereidheid om een schenking te doen waren vanzelfsprekend. Aan de fantastische sfeer werd spoedig een einde gemaakt. De politie kwam en maakte er een einde aan…

Wanneer andere straatmuzikanten op deze plek muziek maken, is er niets aan de hand. Waarschijnlijk heeft de politieactie iets met de christelijke muziek, die ten gehore werd gebracht, te maken, die bepaalde medeburgers en anders gelovigen beledigd heeft en waarvan aangifte werd gedaan.

Christenvervolging en discriminatie zijn in onze samenleving al lang aan de orde van de dag, tenzij men zich politiek correct gedraagt, zoals de Groene evangelisch-lutherse kerk dit doet. Christelijke muziek is tegenwoordig voor veel tijdgenoten een ergernis en vormt schijnbaar een belediging van niet-christenen. Afgewacht moet worden hoe deze tendens zich verder ontwikkelt. Daarbij valt te denken aan de discussie in Berlin-Kreuzberg betreffende de afschaffing van de kerstmarkten door deze Winterfeesten te noemen.

Bron:
http://michael-mannheimer.info/2013/11/01/deutschland-christliche-lieder-in-der-fussgaengerzone-unerwuenscht/
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitsland: christelijke liederen ongewenst in de voetgangerszone

 1. Republikein zegt:

  In moslim ogen is een atheist nog minder dan een varken!

  Like

 2. Urbanus zegt:

  Tja als het beledigend is voor islamitische voorbijgangers?
  Dat willen we natürlich nicht!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Gewoon doorgaan. Zingen is niet strafbaar. Dat staat in geen enkele grondwet! Lak hebben aan de politie en steeds opnieuw laten blijken dat men niet wijkt voor ‘anders denkenden’. Niemand ondervindt nadeel van het gezang en wie het niet wil horen loopt maar door.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Cathja: 21.45. uur, op 2/11. Precies Cathja. Het is natuurlijk weer “den linkse kerk”, deze moslimknuffelaars, wensen dat wij de muzelmannen overal in tegemoet komen. Stelletje vuile verraders, en ach de politie, die wordt door de RODE LEIDING- van Justitie en Politie- ingezet TEGEN de eigen bevolking. En dat zal nog erger worden, ook door toedoen van de EUSSR!

   Like

 4. treintrien zegt:

  Juist.
  Ik neem aan dat de heren agenten het artikel kunnen noemen waarin staat dat je niet mag zingen ;). Zo niet, gewoon doorzingen.
  Over het algemeen is het in het europese recht zo, dat alleen datgene strafbaar is, wat omschreven staat in de wet als strafbaar, met sanctie en alles erop en eraan. (legaliteitsbeginsel)
  Als er dan een apv tevoorschijn wordt getoverd, waar in staat dat je niet mag zingen, dan moet je wél stoppen natuurlijk.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Nog niet Cathja!

  Like

 6. wouteenhoorn zegt:

  Nou ik ben atheïst maar ik heb niks tegen gristelijke muziek.Als nou iemand vindt dat ik atheïst mag zijn is mijn dag goed.Cultuur-christen is goed gevonden door Fallaci. Mijn favoriete schrijfster trouwens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s