“Internationale” bende paspoortvervalsers opgerold

Screenshot_31

De politie heeft een “internationale” bende paspoortvervalsers opgerold, die burgers uit Arabische landen en Rusland – vanuit die laatste vermoedelijk Tsjetsjenen en “zwarte weduwes” – Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en andere West-Europese landen binnensluisde.

De bende heeft vervalste persoons- en rijbewijzen geleverd aan illegale immigranten in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Noorwegen en Finland. In samenwerking met Europol vonden er in het kader van de politieactie tot nu toe 29 arrestaties en 50 huiszoekingen plaats in Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en Groot-Brittannië, aldus Europol.

Op de website van Europol wordt gezegd dat een georganiseerd crimineel netwerk massaal vervalste papieren produceerde en verspreidde. Hiermee werd de illegale immigratie ondersteund.

Afnemers: migranten uit het Arabische en Russische gebied

Volgens de Tsjechische politie stond er een 47-jarige Armenië aan het hoofd van de bende. Zijn afnemers waren vooral Russischtalige en Arabische migranten. De betaling geschiedde via overmakingen. Alleen al de Tsjechische tak van de bende heeft hieraan meer dan € 50.000,- verdiend. In Tsjechië dreigen iemand bij een veroordeling voor geld witwassen en oorkondevervalsing tot tien jaar gevangenisstraf.

Deutsche Welle

Die tien jaar gevangenisstraf moeten we nog zien. Daarvoor moet eerst een rechter gevonden worden die deze “internationale” bende volgens de wet durft te veroordelen.

Wij vinden in dit geval de vraag naar de herkomst respectievelijk de nationaliteit van de daders veel belangrijker. Behalve een “Armeniër” hebben we geen andere aanwijzing. Onze algemene verdenking is wel duidelijk, want deze bende heeft steeds paspoorten vervalst die hij op dat moment nodig had: nu van Turkse nationaliteit, morgen de Finse, overmorgen Albanese of Armeense. Laten we dus het begrip van de journalisten maar gebruiken: “internationaal” schorem. Multiculti!

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/01/internationale-passfaelscherbande-ausgehoben/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Arabische wereld, Criminaliteit, Multiculti, Tsjetsjenië. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Internationale” bende paspoortvervalsers opgerold

 1. Jan zegt:

  Altijd hetzelfde smerige volk:

  Two men who ran a ‘sophisticated’ forgery factory producing passports, cash and bank cards from London suburb are jailed
  Belkacem Lakehal, 41, and Mohand Said Mouchache, 45, were ‘family men’
  More than 130 partially complete forged passports for a number of EU countries, forged driving licences for various EU countries and numerous National Insurance number cards were uncovered.

  Also in the room was a ‘kit’ to manufacture counterfeit £1 coins including lead ingots, casting moulds and an electro-plating tank, as well as a total of 1,896 cast lead counterfeit £1 coins.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2483958/Two-men-ran-sophisticated-forgery-factory-producing-passports-cash-bank-cards-London-suburb-jailed.html

  Like

 2. luckybee zegt:

  Op de Tchtetchenen na zijn alle arabieren te zien hoe ze er uit zien.Gewoon pakken en er uit smijten lijk mij het gedkoopste . Wij moeten wel de wetten die door de Marxisten zijn ingevoerd weer ongeldigd verklaren.

  Like

 3. Roni Thome zegt:

  De bende van paspoorten- en documentenvervalsers, eigenaren van de smokkelbootjes vanuit Noord Afrika en de organisatoren van ‘reisjes’ naar Europa hebben een ding gemeen: islamitische organisaties en financiers uit rijke Arabische OPEC landen. Er wordt alles op alles gezet om Europa, op korte termijn, te overspoelen met moslim gepeupel uit Arabische landen, de Kaukasus, de Aziatische Republieken van de voormalige USSR, Afrika en de rest van de wereld. Maar ze hebben nog een ding gemeen!: geheime hoge politieke contacten binnen de Europese landen en de EU. Valse ‘Gutmenschen’ die voor geld hun land aan de vijand verraden en hun ziel verkopen aan de duivel. Voor een ‘Vuist vol dollars’ (of Euro’s) krijgen ze het voor elkaar de sluipende vijand, in de mom van “arme vluchtelingen”, in het land te laten blijven. In EU verband schreeuwen de Verraders dood en moordslag om de “mensen in nood op de bootjes” te helpen. Zij dwingen de landen de indringers te huisvesten. Met ‘Quislingen’ of ‘Neo NSB’ers eigen gelederen, kunnen wij afrekenen. NOOIT meer stemmen op de partijen die gevoelig zijn voor verraad. Tweede optie is een algemeen verzet; die niet hoeft gewelddadig te zijn.
  De EU is een vijand waarmee serieus rekening moet worden gehouden!. Zolang de EU bestaat, leven wij, iedere dag op nieuw, onder groot gevaar voor leven huis en haard. Het is tot de bot corrupte organisatie met een dictatoriale neigingen die zich steeds meer gedraagt als een bezetter. Net als bij de top van de Nazi en Sovjet regime zijn welzijn en veiligheid van de onderdanen geen prioriteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s