VIDEO: Seks-Jihad in Syrië – getuigenissen van moslima´s

Islamitische vrouwen en meisjes getuigen hoe zij participeerden in de nog steeds voortdurende “seksuele dienstverlening” ten behoeve van Al Qaida en Al Nusra Jihadisten en ander islamitisch terreurgespuis die de extreem gewelddadige erfenis van de profeet met steun van het Westen en een aantal oliestaten aan het verzilveren zijn in Syrië. De Arabische naam voor dit soort activiteiten is Jihad Al-Nikah, oftewel plat gezegd “Seks-Jihad”.

Engelse ondertiteling is beschikbaar: Als de Engelse ondertiteling niet automatisch start, klik op de afspeel button en klik op het rechthoekige icoon direct naast de klok beneden aan de rechter kant van de video player.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Syrië. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Seks-Jihad in Syrië – getuigenissen van moslima´s

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ik wéét dat iedereen zo zijn eigen kijk heeft op mijn artikel van 27 Oktober jl., maar geloof mij nou maar: Je kunt het heel goed op deze manier bekijken:
  Het denkt zelf dat het Godvruchtig, zuiver en onderworpen is en dat het de GOEDE zaak dient, maar het is wreed, bloeddorstig, pervers en hypocriet met respect voor niets en niemand. Wat is het? een satanische ideologie?
  Nee, nog veel erger! Het is de ISLAM!

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Inderdaad, Theresa, je kunt hier een heleboel bijvoeglijk naamwoorden opplakken, van walgelijk tot onmenselijk, maar bij ISLAM kan alles vervormd worden tot het doel heiligt de middelen. Deze dames (?) worden met soerahs en dergelijke het hoofd gek gemaakt om hun lichaam ter beschikking van de gewapende jihadstrijders te stellen.
   Ongetwijfeld past dit ook in het PROJEKT en wie weet hoe onze kinderen en kleinkinderen er in een toekomstig kalifaat mee geconfronteerd worden.

   Like

  • Republikein zegt:

   Nou Theresa, ik zou willen zeggen, hier is veel werk ingestoken, dat is op zich al een hele opgave, en k heb het enorm gewaardeerd! Ik kijk uit naar je nieuwe openbaring!

   Like

 2. luckybee zegt:

  In Indonesie heet Nikah trouwen, maar zo te zien is dat het zelfde Arabische woord voor verkrachten!Proost Maaltijd.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  De islam, is een mensvijandige CULTUUR DES DOODS! Deze ideologie is nog perverser als de nazileer, nog veel erger! Deze CULTUUR DES DOODS/PISLAM heeft in 1400 jaar tijd het leven gekost aan meer dan 270 miljoen mensen. HE LINKSEN LEZEN JULLIE DAT EVEN MEE!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Een geweldige ideologie die islam.
  Een fatwa en je kunt er alle kanten mee op.
  We hebben wel eens iets over de hypocritie bij bepaalde gristelijken maar die moslims zijn mijn kampioen.

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s