Waarom de AIVD Mohammed Bouyeri over het hoofd zag

Screenshot_35

Ooit gold de opsporing van de radicaal-islamitische Hofstadgroep als pronkstuk van de Nederlandse inlichtingendienst. Maar de moord op Theo van Gogh, negen jaar geleden, veranderde alles.

Ze dachten dat ze ermee zouden kunnen pronken. Generaties later zouden mensen praten over hun moed en hun wijsheid. Ze dachten zelfs dat collega’s elders in Europa hun project in hun lesmateriaal zouden opnemen: het Hollandse vernuft.

Maar de Nederlandse aanpak werd plotseling: defense, diplomacy, development and deception. Alles ging in rook op, op 2 november 2004.

Ze waren bedrogen. Ze misten de details.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Naïviteit, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Waarom de AIVD Mohammed Bouyeri over het hoofd zag

 1. peterselie1 zegt:

  Hoorde van morgen een interview met de schrijver Thomas Ross die zijdelings zij nieuwe thriller promootte, beaamde precies het verhaal in Elzevier. Onder andere dat er een wenkbrauw werd gefronst over de rol van Mat Herben die mijns inziens een mol van de AIVD was en geïnfiltreerd was in de LPF met als voornamelijk doel het te prevaleren van de JSF in de politiek. En zoals een ieder het weet is het aardig gelukt.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat wij de moslims hier bij ons niet uitgenodigd hebben.Maar voor al de Geetabliceerde partijen.Ik hoop dat God ons zal helpen deze menetekels kwijt teraken.

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Wie de hele waarheid en achtergronden over dit onderwerp wil weten leze het boek “De 4° wereldoorlog, hat pas van Marx naar Allah” van onderzoeksjournalist Peter Siebelt. (uitgeverij Aspekt ISBN 90-5911-032-3)
  Dan zal U beter beseffen wat voor gespuis zich achteraf in het Haagse pluche genesteld heeft en de echte redenen waarom het AIVD schijnbaar Mohammed Bouyeri over het hoofd zag.
  Het boek leest als een thriller en deed buiten Nederland de schellen van vele ogen vallen over de schrijnende wantoestanden in Nederland. Elian zit er dus gewoon grotendeels naast wat de AIVD betreft. Hij vist een van 2004 gedateerde naald op uit de hooiberg van het sinds 1970 mentaal gehandicapte Nederland en stelt dit voor als een revelatie. Dat is het niet.
  De linkse nestbevuilers en (om Martien een plezier te doen) pestilente rioolratten hadden het hele Nederlandse samenlevingsmodel dat rustte op verdraagzaamheid van binnen uit reeds lang volledig uitgehold en alle diensten die verantwoordelijk waren voor de ordehandhaving buiten werking gesteld op een straffeloos gebleven misdadige manier.
  Als Vlaming voel ik me niet geroepen namen te noemen. Beste mijnheer Elian: lees dat boek!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @lucky9: 15.30. uur. Precies! En het VERRAAD begon voor heel Europa, toen de “vuile ploerten”, van het Europees Parlement, mede op bevel van de BILDERBERGKLIEK, onze familie van A, aandeelhouders van SHELL, via de resolutie van Straatsburg, Europa dwongen om hordes HAATJURKEN en hun familie toe te laten. O wat haat ik deze vuile geniepige smeerlappen, te weten: liberalen, links-liberalen, roden, christen-democraten!
   Mijn haat ten opzichte van deze verraders is immens!

   Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Waarde Afshin, het enige wapen tegen de islam is het gezonde verstand. Vechten in een kroeg doe je met beide vuisten, met een kind stoeit men met één hand. Maar tegen Allah vechten, tegen de islam en dat stelletje halfzachte Mohammed aanbidders kan ik vechten met beide handen op de rug!

  Mohammed Bouyeri heeft nooit begrepen dat zijn vechten vóór Allah feitelijk een bewijs is dat Allah niets voorstelt. Want door Bouyeri’s daad is de Barmhartige Erbarmer verworden tot een slap figuur dat psychologisch nogal krakkemikkig in elkaar zit, de mank lopende god, een psychopathische schepper. Uiteraard is het iedereen duidelijk dat Allah zichzelf zo vaak tegenspreekt dat als hij niet verzonnen was, hij nooit had kunnen bestaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s