Islamles voor journalisten: Twee Franse journalisten in islamland ontvoerd en vermoord

Screenshot_7

En opnieuw een les voor journalisten over de vriendelijkheid van de vredelievende moslims. Twee Franse journalistes werden ontvoerd in Mali – en tegelijk islamitisch afgeslacht:

Twee Franse radioverslaggevers werden door gewapende moslims in de stad Kidal in het noorden van Mali ontvoerd en vermoord, zeggen de Franse autoriteiten.

Het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat het gaat om Claude Veron en Ghislain Dupont van RF1-Radio.

Business Insider

Als je er goed over nadenkt hoezeer de journalisten het Europese publiek over het wezen van de islam en de doelen van de islamitische immigranten misleiden, dan zal het nauwelijks mogelijk zijn medelijden voor deze twee gedode journalisten te voelen. Natuurlijk waren zij ook mensen. Maar ze hebben het zelf gewild. Ze waren door het Franse leger van tevoren gewaarschuwd daar niet naartoe te gaan. Maar ze hadden veel sympathie voor de zwarte radicale islamieten en ze wilden gewoon zo´n bericht maken zoals journalisten ons tegenwoordig dagelijks door de strot duwen: niets meer over onszelf, maar dagelijks en ieder uur berichten over de islam. Nu zijn ze zelf een bericht over de islam geworden.

Screenshot_8

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/03/islamunterricht-fuer-journalisten-zwei-franzoesische-journalistinnen-in-islamland-entfuehrt-und-geoetet/#more-49997
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, mainstream-media, Mali, Moslims, Naïviteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islamles voor journalisten: Twee Franse journalisten in islamland ontvoerd en vermoord

 1. HUUBSAN zegt:

  zou het iets zijn voor Femke halsema ,of een paar andere vara prominenten om daar hun steun te laten zien aan dat lieve vredelievende volk

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @HUUBSAN: 10.21. uur. Niet alleen die Huubsan, maar ik stel voor dat den hele “Linkse kerk”, er onder aanvoering van de Partij van de Arabieren (pvda) vrijwillig daar naar toe gaan. En laten ook alle HAATBAARDEN uit Nederland maar mee gaan! Dat zou pas een GOEDE OPLOSSING zijn!! O laat het toch waar worden…

   Like

 2. daniel deblaere zegt:

  Wat is de boodschap op de vlag die onze Islamitische “broeder” zo hoog in het vaandel (letterlijk) voeren aub ?

  Like

 3. Theodoor zegt:

  De grote domheid van Europa wordt weer eens ten toon gesteld doordat links denkenden zo vreselijk naïef zijn dat de gehersenspoelde moslims goede en lieve mensen zijn. FOUT!
  Kijk het artikel hieronder waar hetzelfde wordt uitgedragen maar dan zonder bloedvergieten.
  Je hebt je maar aan te passen PUNT ook al is het dan nog geen moslim land.

  “De poetsvrouw linksvoor op de foto beweert over zichzelf een “advocate” te zijn. Dat betwijfelen de Berlijnse rechters echter. Zij zouden een advocate eraan herkennen dat zij zich aan de kledingvoorschriften houdt. Deze moslima echter verwisselt een Duitse rechtbank met een openbaar toilet in Istanboel en verschijnt in de werkkleding van een Oriëntaalse toiletjuffrouw”

  Like

 4. Maloch zegt:

  http://www.nu.nl/politiek/3618469/kabinet-moet-loyale-bondgenoot-zijn.html

  Het leek mij nou eens leuk als Nederland het voortouw ging nemen in zo’n missie. 380 soldaten? Ben je gek, 3800 komt eerder. Goede soldaten die daar eens flink huis gaan houden.
  Zo erg dat het gewoon een begrip wordt voor die jihadisten. Voor allen die de islam aanhangen.
  Kranten die berichten; ‘Nederland klaar met de islam en laat het weten ook.’

  Maar helaas….

  Like

 5. luckybee zegt:

  Denk je dat onze linkse journalisten hier van iets leer?

  Like

 6. Jean zegt:

  Is dat nu niet de uitgelezen plaats, die moslimgetto’s, om nieuwe kernbommen uit te testen?

  Like

 7. Jean zegt:

  Als militairen of journalisten sneuvelen in die moslimlanden dan raakt mij dat niet, ze moeten daar maar wegblijven, laat die moslims hun eigen rotzooi opruimen maar zorg er voor dat geen enkele moslim Europa binnen kan geraken en dat ALLE moslims die er momenteel terug gedreven worden naar hun homelanden want dat terreurzootje zijn wij méér dan spuugzat.

  Like

 8. Jean zegt:

  Door mijn heftige reactie was ik een woord vergeten nl. ‘rondlopen’, er moet gelezen worden: …en dat ALLE moslims die er momenteel rondlopen terug gedreven worden naar…., sorry.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Laatst zag ik een blonde vrouw op de TV, een helpster in zo’n gevaarlijk gebied waar sharia aanhangers veel leed bezorgen ergens onder een plaatselijke bevolking in Afrika. Die extremisten hadden haar ontvoerd, een hele tijd vastgehouden, mishandeld en meerdere malen met de dood bedreigd. Toen ze door groot geluk wist te ontvluchten en weer terug in Nederland was, verklaarde ze voor de TV dat ze weer terug wilde naar die arme bevolking om hen weer te gaan helpen !!! Hoe zot en levensmoe kan iemand toch zijn ! Mogelijk de zoveelste krankzinnige uit het linkse kamp ! Misschien is er iemand op deze blog die toevallig wat meer achtergronden weet, zoals namen en plaatsen. Als ik er wat meer acht op had geslagen zou ik het nog precies kunnen weergeven. Je hoort en ziet zoveel geks de laatste jaren.

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Hands off of the Nederlands, sukkels…………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s