Bloedbad op christenen in Syrië

Screenshot_27

Volgens informatie van de Vaticaanse persdienst Fides werd vorige week donderdag in de stad Sadad, 100 kilometer ten noorden van Damascus, een bloedbad op 45 christenen gepleegd. Onder de vermoorde slachtoffers bevinden zich ook vrouwen en kinderen. De Syrisch-orthodoxe aartsbisschop van Homs en Hama, Selwanos Boutros Alnemeh, wist te vertellen:

“We hebben wanhopig om hulp gevraagd, maar niemand heeft ons gehoord.”

Islamitische milities hebben meedogenloos scholen en kerken met de grond gelijkgemaakt. Als gevolg daarvan vluchtten 2500 families het platteland op.

De aartsbisschop sprak van “het grootste bloedbad” op Syrische christenen sinds het begin van de burgeroorlog twee en een half jaar geleden. De christenen gelden onder de islamitische strijders als bondgenoten van president Baschar al-Assad en worden massaal vervolgd.

Screenshot_26

Bron:
http://freiheitgebloggt.wordpress.com/2013/11/04/massaker-an-christen-in-syrien/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bloedbad op christenen in Syrië

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En ondertussen doet de RODE FASCIST VON DER DUNK, deze NAZI, een aanval op Wilders en de PVV op GeenStijl. Deze vuile kwal zal net als de rest van LINKS zich niet bekreunen, om het feit dat de HAATBAARDEN massaal christenen en andersdenkenden vermoorden. NEEN, hun HEILIGE HYPOCRIETE KERK, daar moet je het van hebben! Rood en islam= een giftige mixture!

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Ook als atheïst verafschuw en veroordeel ik het gedrag van de islamisten in Syrië.
  We moeten ons met hand en tand verzetten tegen de bloeddorstige criminaliteit van de aanhangers van de roverhoofdman Mo. Ook in Nederland want ondanks alle vergoeilijkende woorden is de ISLAM DE ISLAM. De koran schrijft dit voor en ieder die de koran als de leidraad in zijn leven aanvaardt is MEDESCHULDIG aan deze gruwelijke misdaden.

  Like

 3. Dr. Kwast zegt:

  Jihadstrijder.

  Syrië’s grond bebloed, door linkse goed mensen gevoed.
  Wij betalen mee om te doden, want wij voelen ons zo goed.
  De gillende jihadstrijder met mes en zwaard.
  Allah is groot, de ongelovigen niks waard.
  Mijn in stukken gereten lichaam is Allah waard.
  Want ik nam verschillende ontkenners mee.
  Ook het verbranden van de levenden is het waard.
  Koppen hakkend, vrouw en kind verkrachtend.
  Tweeënzeventig maagden verwachtend.
  Het laagste in de jihad-mens is verzachtend.
  Ze worden opgevoed en gevoed door de hogere macht die ook verkracht.

  Like

 4. Urbanus zegt:

  ik heb de CDA nog niet gehoord….

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Urbanus: 22.48. uur, op 4/11. En de CU en de SGP ook nog niet gehoord….

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En wat dacht U van de SGP? De CU? Dat zijn nog mooiere voorbeelden! Niet-gelovigen constant de bijbel door de strot duwen, dàt kunnen ze! Maar om hun scheur eens open te trekken als er in moslimlanden christenen worden afgeslacht, nee, dat is ze te veel werk. Te riskant ook. En waar is het Vaticaan? De paus? Goeie God, wat heeft díe man in de korte tijd,dat hij in functie is, zich laten kennen! Wegkijker!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ja, van al deze NEP christenen moet je het hebben, wel elke zondag met je uitgestreken muil in de kerk zitten, maar zodra ze buiten staan zijn ze hun christen zijn weer vergeten.

    Like

 5. Jan zegt:

  Religion of Peace™

  Like

 6. Jan zegt:

  Boko Haram kill 27 in Nigeria
  Dozens of Boko Haram gunmen riding on motorcycles and in pickup trucks have stormed a town in Nigeria’s restive northeast, killing 27 people and razing some 300 homes, a local official says1.

  ‘Gunmen numbering about 70 riding on about 15 motorcycles and hilux (trucks) attacked the village late Thursday,’ said Baba Shehu, an official with the local government in Bama, an area repeatedly attacked by the insurgents.

  ‘They shot down 27 persons and injured 12… About 300 houses were burnt,’ he added.
  http://www.skynews.com.au/topstories/article.aspx?id=921497

  Men zal zich toch eens moeten bewapenen en terug moeten vechten.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Syrische Christenen moeten terug keren naar de Leer van Jezus Christus, zo dat hij weer herkent dat julie de schapen zijn dat hij hoeden moet.
  Matheus 7 DE SMALLE WEG vers 13-32.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Sorry ver13-23

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Ik vraag me af of de christelijk politieke partijen dit allemaal wel weten/lezen.
  Ik denk als we wat willen kunnen we dat op een hele simpele manier, gewoon een e-mail kanonnade naar de politieke partijen, dagbladen NOS, VARA (is islamitisch) enz toe en de kerken, of is dit niets.
  Dus gewoon actie van achter je toetsenbord.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theodoor: 09.34. uur. Dat weten ze verdomme Theodoor! Medio september heb ik nog een artikel erover van “Open Doors”, doorgestuurd naar de SGP. Toen heb ik wel netjes een antwoord gekregen. Bij een 2e melding, aan de SGP, was het afgelopen, NIETS MEER VAN ZE GEHOORD!

   Like

 10. Mr Talkie zegt:

  Ik ga een beetje doemdenken..of zou dit de realiteit kunnen zijn voor 2014-2015 ??

  Like

 11. Jean zegt:

  Als er een foto verschijnt van die achterlijke gewelddadige barbaarse brulapen dan staan die altijd met een grote bek te schreeuwen en steeds met wapens in de hand!!!
  Zouden die wel kunnen ‘normaal’ spreken of hebben ze die achterlijke primitieve kneepjes ook van die pedofiel meegekregen?
  Wanneer wordt die achterlijke barbaarse waanzin nu definitief verboden op Europees grondgebied? Of moeten er eerst nog meer slachtoffers vallen? Jammer dat die slachtoffers nooit vallen onder die EU misdadigers….
  Valt er te vieren (op andermans kosten) dan zitten steeds de mummies vanRAMPay op de eerste rij, en maar trappen naar de Vlamingen en maar parasiteren op de Vlamingen, zo kennen we dat zootje ploerten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s