EU bekritiseert de Turkse minister van Europese Zaken Bağiş

Screenshot_9

Je gelooft je ogen niet – de EU durft de Turkse minister van Europese Zaken Bağiş te bekritiseren dat hij in het vervolg op zijn woorden zou moeten letten als hij in gesprek zou zijn met EU-ambtenaren. Het is inderdaad onverdraaglijk, wat deze onbeschaafde grootbek in dienst van Erdoğan er de afgelopen jaren al tegen het Westen heeft uitgekraamd (bekijk ook vooral de links onderaan het artikel!). Maar stop! Te vroeg gejuicht! De Nederlandse EU-kontlikker Ria Oomen-Ruijten (foto boven) geeft de Turkse machominister alleen maar een berisping, omdat zij de vruchtbare toetredingsonderhandelingen met Turkije niet in gevaar wil brengen!

Ja, deze slijmerige slak van de EUSSR gaat zelfs nog verder:

“I told Mr. Bagis that he should use this type of language only in internal politics. I told him that such harsh language creates a negative reflection in Europe,” added Ruijten.

In het Nederlands betekent dit, dat de grootbek intern in Turkije rustig op de EU mag blijven inhakken, maar niet in Brussel, want daar zou dat wel eens een gefronst voorhoofd kunnen veroorzaken. Door zulke abnormale, goed betaalde Brusselse Europa-verraadsters wordt de EU in haar eigen nadeel vertegenwoordigd in het buitenland! Dat is hun instelling! Morgen wordt er een nieuw toetredingshoofdstuk geopend!

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/11/eu-kritisiert-turkischen-europaminister-bagis/#more-368689

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op EU bekritiseert de Turkse minister van Europese Zaken Bağiş

 1. Marc Bouwman zegt:

  Zo Turkije iets is, dan wel een bananenrepubliek!

  Het land wordt voor de onverantwoorde behandeling van protesterende Turken door de EU daarop aangesproken (waarom eigenlijk niet door Timmermans?) of de man spreekt over ‘een prijs’ die daarvoor zou moeten worden betaald. De man dreigt dus!

  In plaats van onderhandelingen direct af te breken en Turkije vaarwel te zeggen, laat Oomen het bij deze ‘berisping’. Tja, als dat voor dat mannetje geen uitnodiging is de daad bij het woord te voegen…?

  Opvallend fraai vind ik overigens zijn laatste toezeggen: “Als de Cyprus-kwestie op opgelost, als de hereniging van Cyprus daar is, zullen alle 14 geblokkeerde hoofdstukken over dat onderwerp worden gedeblokkeerd”.
  De man spreekt dus over hereniging van Cyprus. Wat moeten we ons daar dan bij voorstellen? Hereniging onder Cypriotische, of onder Turkse vlag? Is het nu een toegeven aan de Cyprioten en een erkenning dat de Turkse bezetting van de afgelopen veertig jaar onrechtmatig was, of is het een indirecte oorlogsverklaring aan Cyprus?

  Is hier sprake van takya? Gezien zijn eerdere formuleringen aan het adres van de EU lijkt mij dit van wel.

  Like

 2. Martha N zegt:

  Dacht heel even dat ze bij de EU het licht gezien hadden…

  Like

 3. luckybee zegt:

  Niet bananen maar noten, daar voor gebruiken ze zelfs kinderen als dwang arbeiters

  Like

 4. Pingback: Een vingertikje voor Turkije | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s