Teveel islamisme kan uw gezondheid schaden: het spook van de radicale islam waart door Europa

Screenshot_10

Europe! Here we come!

“Er waart een spook door Europa – het is het spook van het islamisme.”

“Er waart een spook door Europa – het is het spook van het islamisme.” Zo zou de inleidende tekst van het wereldberoemde Communistisch Manifest van Karl Marx en Friedrich Engels, dat in 1848 werd uitgebracht, anno 2013 kunnen luiden, waarbij het oorspronkelijke begrip communisme in de beroemde openingszin werd vervangen door islamismeSinds het failliet van het communisme eind jaren 1980 begin jaren 1990 heeft een nieuw gevaar de kop opgestoken: de islamistische onverdraagzaamheid en het georganiseerd moslimracisme.

Intussen is dat al lang geen spook meer en dat merk je niet enkel in de Verenigde Staten of Groot-Brittannië. Ook in andere landen zoals Nederland en België beginnen de incidenten zich op te stapelen waarbij islamitische onverdraagzaamheid zich manifesteert.

Wat België en meer bepaald Antwerpen betreft, herinnert iedereen zich nog het incident in de Antwerpse Universiteit van 31 maart 2010, toen Benno Barnard een debatavond wilde houden over het verschijnsel van de radicale islam en… prompt het zwijgen werd opgelegd. Dat gebeurde niét door in discussie te gaan en zoals het normaal past met woord en wederwoord, maar door brutaal en keihard te verhinderen dat Benno Barnard überhaupt aan het woord kon komen.

Ontnuchterend en bijzonder schokkend verschijnsel. Sindsdien durft niemand meer een openbaar debat te houden over de islam en wordt elke vorm van kritiek in de kiem gesmoord. Lees op deze blog: Moslimextremisten dreigen met geweld tegen België omwille boerkaverbod

Het verzet groeit

Terwijl progressieve ‘verdraagzame’ westerlingen zich uitsloven om radicale islamieten in de Gazastrook en in Judea en Samaria een flink handje toe te steken om het Islamitische Kalifaat van Palestina op te richten [zie het Free Gaza Flotilla incident] – voor de goede verstaander niet naast, maar in de plaats van Israël, en ‘en passant’ een nieuwe genocide wordt aangekondigd op het Joodse volk van Israël – lijkt her en der in Europa de lokale bevolking zich niet zomaar neer te leggen bij islamitische veroveringszucht naar werelddominantie, te beginnen in uw en in mijn straat.

Screenshot_11

Ook in de Scandinavische landen loopt het onverdraagzaam islamisme de spuigaten uit met als uitschieters de situatie in Denemarken en in Zweden. Op 15 mei 2010 werd de Zweedse cartoonist Lars Vilks het doelwit van moslimfundamentalisten die zijn huis voor de 2e  keer in brand trachten te steken. De immigratie van moslims uit Midden-Oosten ligt aan de directe basis van het groeiend antisemitisme in Zweedse steden zoals bijvoorbeeld in Malmö met het gevolg dat de Zweedse Joden massaal wegvluchten uit Zweden uit angst voor antisemitisme en vervolging.

Progressieve Zweedse journalisten durven in hun onnozelheid islamisten al eens graag een handje toesteken. Verleden jaar op maandag 17 augustus 2009 stuurde de journalist Donald Boström, gedekt door zijn hoofdredacteur Jan Helin, als een ware moderne Julius Streicher (de nazi die met Der Stürmer het Duitse volk de Joden leerde haten) in het Zweedse dagblad Aftonbladet een wel bijzonder kwaadaardige grap de wereld in: ‘Israëlisch leger vermoordt Palestijnen om hun organen te verhandelen’. Jawadde! Donald Boström kreeg van Honest Reporting voor zijn organenhandelsprookje de Prijs voor Oneerlijkste Reporter van 2009. Echter, het kwaad was al geschied en tot op vandaag duikt die moderne versie van het middeleeuwse bloedsprookje te pas en te onpas overal op in het discours van alledag.

Screenshot_12

Mohammed cartoons

In Denemarken wordt het al helemaal te gortig. Op nieuwjaarsdag 1 januari 2010 ontsnapte de Deense cartoonist Kurt Westergaard nipt aan een aanslag toen een islamistische Somaliër hem met een bijl in zijn huis te lijf ging. Westergaard is één van de auteurs van die 12 beruchte cartoons over Mohammed die in de krant Jyllands Posten voor het eerst werden afgedrukt op 30 september 2005, maar die wereldwijd een storm van protest veroorzaakten in de moslimwereld.

Op 12 februari 2008 arresteerden de Deense Veiligheidsdienst en de Intelligentie Dienst PET drie mensen – twee Tunesiërs en een Deen van Marokkaanse origine – die een moordaanslag door wurging beraamden op Westergaard. Naar aanleiding van deze arrestatie drukte de Jyllands Posten de volgende dag – 13 februari 2008 – opnieuw de Mohammedcartoons af. Het moslimgeweld bleef niet lang uit.

Het weekeinde van 17/18 februari 2008 werden door islamistische Denen van Arabische origine op een honderdtal plaatsen brand gesticht, vooral in Kopenhagen, Odense en Århus, de voormalige woonplaats van Westergaard waar hij de bewuste cartoon tekende. Auto’s en scholen gingen in vlammen op. In Iran eisten conservatieve parlementsleden dat hun land alle banden met Denemarken zou verbreken. Woedende moslims staken de Deense en Noorse ambassades in Damascus en Beiroet in brand.

In 2007 en 2008 werden Groenlanders (inwoners van Groenland, een eiland van Denemarken), opgejaagd en vervolgd door racistische Arabische en Somalische moslim immigranten. Aan hun lot overgelaten zat er voor een aantal Groenlanders niets anders op dan hun heil te zoeken in de vlucht. Echter een anonieme verzetsgroep nam het heft in handen en besloot zijn protest te laten horen. Getuige de drie foto’s in dit artikel.

Screenshot_13

De verzetsgroep hekelt in het bijzonder het islamitisch racisme en de moslimonverdraagzaamheid jegens niet-moslims en klaagt de etnische zuivering aan van de Groenlanders. Beeltenissen van Mohammed werden opgehangen aan verkeersborden. Spandoeken werden langs de snelweg in Denemarken opgehangen met slogans zoals “Stop het islamitisch racisme” en “Stop islamitisch racisme, lang leve Groenland.” Poppen met het opschrift “Mohammed” werden opgehangen aan verkeerspalen en -borden met opschriften om de nek als “Pedofiel van de snelweg”.

Door
Brabosh.com
Antwerpen, 3 augustus 2010 – bijgewerkt op 4 november 2013

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op Teveel islamisme kan uw gezondheid schaden: het spook van de radicale islam waart door Europa

 1. daniel deblaere zegt:

  !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  🙂

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ze dogen allebeide niet nog de Manifest van Karel Marx en Engels, nog de Islam.Ze zijn beide als despotisme bedoeld.En bedoeld om mensen de Hel op aarde te laten beleven

  Like

 4. Rudi zegt:

  Zitten er zelfs moslims op Groenland?
  Ik zie het al voor me: een moslim met ijspegels aan zijn baard, klappertandend en met zijn handen in de zakken van zijn djellaba of pyjama, zegt tegen zijn vrouw:
  “Nou Fatima, prijs je gelukkig dat we hier wonen. Hier is het te koud om je te slaan.”

  In het artikel en de link gaat het natuurlijk om Groenlanders die in Denemarken wonen, wat ik eerst niet door had.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  De ISLAM is PUUR GIF voor de mens! Deze perverse weerzinwekkende ideologie zouden we Europa uit moeten schoppen. Vreedzaam kan niet het probleem met de moslims worden opgelost. En LINKS en de EUSSR, dat vuile SCHORUM, verkopen ons dag aan dag aan de HAATBAARDEN! HAATJURKEN GO HOME!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Vanmiddag boodschappen gedaan; OVERAL lopen de hoofddoeken je voor de voeten.
   Je ziet meer moslims dan Nederlanders.
   Wat is uw woede toch herkenbaar, heer Tom.
   Ik denk dat wij beiden evenveel hekel hebben aan dit storende straatbeeld en aan de rest van de islam!
   En natuurljk aan die vermaledijde eu, dat plunderende roversnest in Brussel.
   Hoe komen we daar toch in vredesnaam vanaf…

   Like

 6. Republikein zegt:

  Leef gezond!

  Like

 7. Helena zegt:

  Politie van Oslo geeft het toe, wij zijn de controle over de stad kwijt.
  http://www.siotw.org/modules/news_english/item.php?itemid=615

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Slechts één allahschreeuwer op Groenland?
  Heeftie al een bouwvergunning voor de haatcentrale ingediend?

  Like

 9. Jan zegt:

  Religie van de vrede, voorbeeld Pokistan:

  An unregistered religious seminary was gutted as a result of an explosion that occured allegedly after explosive materials prematurely went off in the Eastern Bypass, an outskirt of Quetta valley, on Sunday morning.
  Deputy Inspector General Police (DIG) Operations Mohammed Jaffar said some religious literature was recovered from the wreckage along with explosives material. He said those in the seminary were preparing explosives that went off prematurely.
  http://tribune.com.pk/story/626566/mystery-explosion-at-balochistan-religious-seminary/

  (Mijn scheikundelessen waren saai in vergelijking)

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Tot op de dag van vandaag begrijp ik maar één ding.
  Al die mensen die hun eigen land verlaten, omdat er daar waarschijnlijk niet te leven valt, gaan naar andere plekken op de wereld om ROTZOOI te schoppen.
  Het is toch heel normaal om dergelijke mensen als persona non grata te behandelen en ze uit het land te verwijderen. Geen thuisland meer?, er is vast nog wel een onbewoond eiland te vinden, dat is het risico in de natuur.

  Like

 11. Tiny zegt:

  Groenland is hard bezig zich weer los te eisen van Denemarken. Ze willen ook zelf beschikken over hun rijke grondstoffen in de bodem. Zouden de Vikingen eindelijk wakker worden daar?

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Teveel islamisme kan uw gezondheid schaden, ook gedoseerd en in een minimale hoeveelheid per dag, per persoon schaadt de gezondheid; islamisatie kan de bloeddruk gevaarlijk doen oplopen zeker bij de senioren onder ons, in ieder geval tenenkrommend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s