De demonstratie van de nationalisten gisteren in Moskou


De nationalisten demonstreerden vooral tegen de moslims, tegen de bouw van moskeeën!

Deze manifestatie vond gisteren plaats in Moskou (verder beneden nog een video). En ook de Duitse media hebben er over bericht, zoals “Der Spiegel”:

De vreemdelingenhaat in Rusland neemt niet af: weliswaar kwamen er maandag minder demonstranten naar Moskou dan de organisatoren hadden aangekondigd, toch gingen volgens het persbureau AFP ongeveer 10.000 mensen de straat op tegen buitenlanders. De politie van Moskou sprak van 8000 deelnemers aan de mars ter gelegenheid van de Dag van de  Nationale Eenheid, de organisatoren meldden 20.000.

Met leuzen zoals “Vandaag een moskee, morgen de Jihad” of “Jonge mensen tegen tolerantie” gaven de demonstranten weinig subtiel uiting aan hun haat tegen islamitische buitenlanders. Ook in Sint Petersburg, Kazan en Irkoetsk gingen nationalisten de straat op (…).  

Tot nu toe zijn er geen meldingen over rellen, waartoe het in de jaren daarvoor bij de mars gekomen was. Gezien het “extreme geweld” bij vorige marsen zou het ook deze keer tot “spontane demonstraties” kunnen komen, had de Amerikaanse ambassade gewaarschuwd. Amerikanen moesten wegblijven uit een arbeidersdistrict van Moskou waar de demonstratie werd gehouden. Ongeveer 30 personen werden gearresteerd wegens ordeverstoringen of omdat zij nazi-slogans en –symbolen gebruikten, aldus de politie van Moskou.

Der Spiegel


We weten, dat “Der Spiegel” de gebeurtenissen in het buitenland romantiseert, zodat de Duitse lezer er zo mogelijk weinig belang bij heeft om over de rand van het bord heen te kijken. Maar desondanks valt één zin op: “Geen ongeregeldheden”.

Dat is zeer ongebruikelijk, en we hebben zoiets al jaren niet meer gehoord over zulke demonstraties – behalve misschien in Hongarije, na de regeringswisseling in 2010. Maar in alle andere landen hadden de afgelopen jaren bij iedere nationalistische gekleurde manifestatie “rellen” plaatsgevonden, en wel bij botsingen met o.a. links-extremisten. Nu hadden er in Moskou 2-3 weken geleden hevige nationalistische rellen plaatsgevonden en daarom zou het te verwachten zijn dat de volkswoede nog niet in slaap is gevallen. Desondanks vonden er tijdens deze demonstratie geen “rellen” plaats.

Het idee dringt zich op dat er in Rusland als een nieuwe fase is ingegaan. De nationalisten schijnen al zo´n grote acceptatie in de samenleving te hebben, ze schijnen echt aangekomen te zijn – of valt iemand een andere verklaring op waarom de “rellen” opeens uitblijven? Als je aandachtig naar de video´s kijkt, vooral naar de tweede, dan merk je heel goed dat daar nationalistisch gedachtegoed voorhanden was en dat allerlei buitenlanders zich daar niet in de buurt lieten zien. Ook Amerikaanse burgers werden gewaarschuwd om deze dag voorzichtig te zijn.

Screenshot_20

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/05/der-aufmarsch-der-nationalisten-gestern-in-moskau/#more-50038
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Moslims, Nationalisme, Rusland. Bookmark de permalink .

22 reacties op De demonstratie van de nationalisten gisteren in Moskou

 1. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Moed is leuk, maar het is niet de enige nuttige eigenschap.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tjesus, wat snak ik naar een beetje van die vreemdelingenhaat híer!

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Vreemdelingenhaat is fout fout fout. Want er blijven altijd mensen in echte nood die menselijk opgevangen dienen te worden. Als voorbeeld noem ik vervolgde christenen uit mohammedaanse landen.
   Waar het om gaat is de bescherming van onze cultuur tegen langzame overname door cultuurvijandig jihadistisch volk.

   Like

   • Theo van Ewald zegt:

    “Waar het om gaat is de bescherming van onze cultuur”

    PUNT. De rest is multicultureel gezeur.

    Like

   • Martha N zegt:

    Sylvia Groot: Daar zeg je een waar woord, de Christenen worden totaal vergeten. Ze worden uitgemoord in moslim landen. Laatst opperde iemand het voorstel dat wanneer er vluchtelingen opgenomen moesten worden, de Christenen uit die landen de echte vluchtelingen waren en we deze op moesten nemen.
    Nou, dat was me toch tegen het zere been… pfffft…
    Die kreeg er van langs…

    Like

 3. nn zegt:

  Het gaat niet om vreemdelingenhaat, het gaat om gerechtvaardigede ZELFVERDEDIGING!!! Laat dat nou eens een keer duidelijk worden. Op de foto dragen de demonstranten een groot kruis en een Christus-ikoon mee ter verduidelijking van waar het om gaat. Door massale volksverhuizingen wordt het Westen geislamiseerd, gebarbariseerd!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @nn: 22.23. uur. Precies zoals U het zegt. GERECHTVAARDIGDE ZELFVEDEDIGING tegen de perverse ISLAM. En in ons land laat de grote massa, de islamisering toe, en slaapt rustig verder.

   Like

  • Martha N zegt:

   NN, ja zelfverdediging, dat is het juiste woord! Door massale volksverhuizingen… etc, Juist.
   Kijk naar de oorzaak van de val en ondergang van het Romeinse Rijk.
   De massale toestroom van buitenlanders en de tolerantie van de Romeinen.

   Like

 4. Fred zegt:

  Rustig maar Theresa, rustig.
  Er zal nog genoeg vreemdelingen(islam)haat komen.
  Wij zullen het misschien niet meer meemaken maar onze kleinkinderen des te meer.
  En die zullen als het er op aan komt niet zo slap handelen als de huidige generatie.
  Zij zijn het die gewapenderhand zullen handelen. Iets wat ons verweten kan en zal worden.
  Zij zullen ons dan waarschijnlijk vervloeken dat we het zover hebben laten komen.
  En wat zeggen we daarop? Wir haben………

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste Fred het zal een utopische gedachte van uw zijn, Nederland heeft een zeer strenge wapenwet, alleen diegenen die lid zijn van een schietvereniging mogen hun wapens onder strenge regels en voorwaarden in huis hebben. Door dat er geen controle en zicht op de imams is diens moskeeën die weten zich gesteund door een geldstroom uit Saoedie-Arabië waarmee de subversieve activiteiten die zeker plaats gaan vinden in de toekomst gefinancierd werden. Net zoals tijdens de zogenoemde ‘koude-oorlog’ werden hier in Nederland her en der, meest ondergronds in de letterlijke zin van het woord wapenopslag plaatsen gecreëerd de ‘stay-behind-organisatie’ van toen werd omschreven als ‘operatie Gladio’ naar Italiaans voorbeeld. Onze kinderen zullen zich niet gesteund van wapens zich kunnen verzetten, laat staan verdedigen in ons door en door gefeminiseerde maatschappij. Door dat de socialistische nazi-doctrine op de basis-scholen zich al ruim 45 jaar voltrekt (volkomen buiten het zicht van de ouders die in het dagelijkse leven de opvoeding van hun kroost aan derden over laat) en uitgevoerd door voornamelijk juffen die het goede gevoel in hun hoofden over wil brengen op de kinderen die hun toevertrouwd zijn. Verder ben ik het helemaal mee eens zoals Theresa Gijssler het stelde en persoonlijk acht ik dat men er een veel kritischer houding tegenover de nieuwkomers zou moet hebben. Maar van het laatste ben ik er niet van overtuigd dat zulks een houding hier in het gezapige Nederland ontstaat om dat de autochtone Nederlanders gewoon een aardig volkje is.

   Like

 5. Rick zegt:

  Mag hier niet!! Is NL véél te democratisch voor 😉
  Hier leggen de kleine minderheden hun wil op aan de grote meerderheden 😦

  Like

 6. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat het Putin is die de macht heeft ,is hij moslim vriendelijk, dan zal Rusland zo blijven zo als het is, is hij antie moslims, dan zal zijn maatregelen heel snel gaan gebeuren sneller als bij ons.Maar toch ben ik voor onze langzame manier van de dingen doen.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Democratie is altijd beter als despotisme.

  Like

 8. Jan zegt:

  Straks wordt West-Europa nog bevrijd door Rusland, Tsjechië, Polen, Servië en enkele andere Oost-Europese landen die geen boodschap hebben aan het gezever, gezanik en gejank van moslims.

  Like

 9. Philippine zegt:

  Waarom moet er weer zonodig muziek van de antisemiet Wagner bij dat filmpje te horen zijn?

  Like

  • Jan zegt:

   WorldNews is CNN en zoals je weet noemen socialisten nationalisten fascisten, nazi’s en dus moet via een muziekfragment, hier ‘ Ritt der Walküren’ de zogenaamde link gelegd worden met Hitler die een fan was van Wagner.

   Like

 10. bobzelf zegt:

  VANDAAG WEER DEMONSTRATIE HIER IN ATHENS !!!
  15.000 studerende jongeren , die hun studies dank zij de bezuinigingen niet af kunnen
  maken .
  UITERAARD weer niks in de kranten DENK ik zo maar ????/ OF OP TV ???
  slaap zacht , RUTTE , BEA BILDERBERG EN BRUSSEL WAKEN OVER U !!!

  Like

 11. bobzelf zegt:

  zo langzamerhand , zo je toch gewoon fan van POETIN WORDEN ???????????
  eerst effe met 2 vingers in zijn neus een NIEUWE wereldoorlog voorkomen !!!
  zo’n 100.000 tjetjjeense islammisten onder de zoden gegooid , zonder protestgroepen !
  effe vertellen wie hier de baas is !!!
  De Politie / M.E die gelijk de kop van je ROMP ramt, !!! en daarna vraagt wat er aan de hand was !!
  Heerlijk , heerlijk, gewoon rustig over straat lopen , zonder uit je invalidekarretje getrokken te worden , door zo’n stuk gekleurd import vuil !!!
  Ik wens u veel sterkte in de FUCKING BEIRUT steden , rotterdam, amsterdam, antwerpen etc .
  MAAR ZOU ZEGGEN , BLIJVEN PAMPEREN , BRUSSEL ZORGT DAT HET GOED KOMT !!
  EN houdt a.u.b. de grenzen open , !!!!

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @bobzelf: 11.01. uur. Dat kan ik voluit beamen Bob. Het gaat ook in Nederland maar door, de islamisering en de overgave aan: ” DE HOER VAN BABYLON, DE EUSSR”. Het is om te janken, dat onze bevolking NIET IN BEWEGING IS TE KRIJGEN! Rusland weet wel hoe ze de MUZELMANNEN moeten aanpakken!

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Kun je nagaan, wanneer ik de video had bekeken, dat shcoott de gedachte later door mijn hoofd: In het democratische Nederland is het absoluut niet mogelijk om zo een demonstratie te organiseren laat staan doorgang te laten vinden, zo moreel laag is Nederland in de stront gezakt.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  dat shcoott = dan schoot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s