DE NAZI-LAARS VAN DE EU

Screenshot_7
Ik schrijf dit naar aanleiding van:
https://ejbron.wordpress.com/2013/10/30/eu-wil-intolerante-burgers-controleren/

Aanhaling bericht:

Het Europees Parlement discussieert op dit moment over een verontrustend voorstel, dat regeringen ertoe verplicht om burgers, die als ´intolerant´ worden beschouwd, te controleren. Dit kan bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de islam of het feminisme leiden.”

Note:

Alle kritiek op de islam, waarbij de EU door de kranten is weggelaten, want het gaat namelijk eveneens over het strafbaar maken van kritiek op de EU..!

Dit is een zeer gevaarlijke situatie! Dat dit plan doorgaat, is zeker..!

Wij, de kleine groep demonstranten en aanhangers van Wilders, kunnen wel roepen: Dit zal nooit gebeuren, wij laten ons dat niet aandoen, wij blijven protesteren… het is ons recht!!! Nee, wij, U de bloggers hier en de rest van het Nederlandse Volk, wij hebben geen recht van spreken meer. Het is zover… Het gaat ons afgenomen worden en wel zeer, zeer binnenkort!

Oh nee, niet direct, maar zachtjes…en onbemerkt door velen. In ieder geval komt deze Europa wet erdoor (als ik het zo mag noemen) en dan is dit het einde van onze vrijheid..!

Het sluipend gevaar van de dictatuur door de EU is door velen onderkend..! Het werd vol verve als geweldig zijnde bij de Nederlanders in de strot geduwd, gelijk een gans die vetgemest wordt, en heeft het gewenste doel bereikt! Met open ogen zijn de meeste Nederlanders in de door de politieke leiders, met als aanvoerders Rutte en Samsom, in de val gelokt! Hierin bijgestaan door christelijke partijen… Allen tegen één: als het maar tegen Wilders was en is… Dát is het enige waarin zij geïnteresseerd zijn… Hoestom en blind kun je zijn..?

Begrijpt de Nederlander wat hier staat geschreven en is aangekondigd..?: Alle kritiek op de islam..! De meesten hebben het niet gelezen, staat het duidelijk in de Telegraaf of zo..? Werd het besproken bij P&W..?

Wij allen worden monddood gemaakt, en zeg niet nee, dit sta ik niet toe, wij protesteren door… dan zijn wij één van de eersten (na Geert Wilders), die “politieke gevangenen” zijn. Misschien wel met terugwerkende kracht, want wij zijn geregistreerd en met ons alle anderen die in de ogen van de EU politiek gezien niet in orde zijn.

Wat wil dit zeggen..? Dat er een breed begrip ontstaat over “politiek gezien” onjuist zijn. Er wordt hier een “recht” , een wettelijk recht, in elkaar gezet, dat een ieder die tegen de EU is, die ook maar enkele verkeerde opmerking maakt tegen de EU-wetten (over buitenlanders in het algemeen en moslims), gezien kan worden als tegenstander van dit recht..!

We spreken niet alleen over Nederland, maar over Duitsland en België, over Frankrijk en…

Is dit gebeuren eveneens te zien in het kader van de toetreding van Turkije..?

Het nieuwe regime is daar..! Dit besluit gaat op dit moment volkomen onopgemerkt aan de burger voorbij. In het begin is het nog niet merkbaar, maar er gaat een “recht” vastgelegd worden, en dat wil zeggen dat iedereen, iedere burger of welke persoon dan ook binnen de EU kan (en zal worden) berecht die tegen de beslissingen van de EU is. Wij, die tegen de EU zijn, zitten eerder in de bak dan de allergrootste misdadiger, want ageren tegen “het regime” heeft voorrang boven alle andere rechtszaken.

We staan nu op hetzelfde punt als waar Mussolini stond in de beginjaren ’20 van de vorige eeuw.

Screenshot_8

Het sluipend gevaar, de EU, heeft zijn prooi besprongen en is “nu” de nieuwe wereldmacht..! Wie denkt U zal als eerste opgepakt worden..? In Nederland: juist… Geert Wilders, want vanaf het moment dat dit besluit in werking treedt, is het afgelopen met hem. Hij is immers een politiek  incorrecte man, die tegen buitenlanders is en haat predikt..? Hij is intolerant en beledigt het EU-gezag EN de buitenlanders… Moet ik nog meer zeggen..?

Vanaf dat moment is Geert Wilders weg, wanneer hij nog één keer zijn mond in die richting opendoet… Hij is kapot..! Wordt een “politieke gevangene”… Oh nee, ze doen het niet opvallend direct, maar ze hebben het recht en hij zal aangeklaagd worden en aangeklaagd worden…

En met hem al zijn aanhangers, dat wil zeggen: de kiezers, die dan ook wijselijk hun mond houden daarna… en ook wij, die tegen zijn en de gevaren proberen door te geven, zijn aan de beurt! In Frankrijk Marine le Pen en in andere landen… laten we zeggen: ieder die op eenzelfde wijze ageert tegen de EU.. die nu gaat vastleggen dat het strafbaar is…

Denk niet dat ook wij, de bloggers en alle mensen die tegen zijn, hier mee wegkomen… Het is niet de bedoeling iemand bang te maken… Ik ben ook niet bang, anders zou ik dit niet durven schrijven… Ben ik een doemdenker… Nee een realist!

Wij, dit zijn allen die tegen de EU zijn en tegen de islam en de islamisering, wij zijn de spin, ofwel de mier die vertrapt wordt door het regime van het EU-Reich. En met “wij” bedoel ik “allen” die voor Vaderland en Vrijheid zijn..!

De tijd is daar..!

Het boek van Orwell, geschreven in 1948 en zijn visie op de westerse wereld anno 1984,waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair bewind, is nu een feit geworden! Hij was zijn tijd ver vooruit, alleen was het niet 1984, maar werd het 2013, een 29 jaar later. Dit doet niets af aan het feit dat hij volkomen gelijk krijgt. Hij waarschuwt  tegen totalitaire regimes, zoals Nazi-Duitsland, dat net verslagen was, en Stalins Sovjet-Unie.

De EU is dit nieuwe totalitaire regime..! Zeg niet, het zal niet gebeuren, het gebeurde en niet alleen de Nederlanders zijn er met open ogen ingelopen.  Mensen die begrijpen wat er aan de hand is, waarschuwden en waarschuwen, als belangrijkste persoon en aanvoerder in Nederland: Geert Wilders…! Maar dat is maar een raar mannetje, vinden de Nederlanders, opgefokt door de rooie haan media. Uiteraard staan deze kraaiers achter de EU en achter buitenlanders.. Zij zijn de helpers om de weg te effenen naar het rode regime dat EU heet, dat wil zeggen: de totale onderdrukking en overheersing van persoonlijke gedachten en idealen..!

Ook wij Nederlanders zullen leren onze mond te houden en wel rap.

Bedenk hoe het er in Noord Korea aan toegaat..! Denk aan Rusland… ben je tegen de leider, dan ben je weg, je verdwijnt… Een eerlijk proces..? Wat deed Stalin? Wat deed Hitler? Hoe gaat er aan toe in China, waar mensen protesteren..?

Wij die achter ons Vaderland en VRIJHEID staan… VERGEET het maar..!

Opnieuw heeft het Deutsche Reich gewonnen, want alle geld komt in principe van Duitsland (en Nederland), met Angela Merkel als aanvoerster. Bedenk wat haar oorsprong was en is en waar zij in haar jeugd voor stond en nog staat..! Let op de tweede en derde letter: D..EU..TSCHE REICH.

De EU…

Screenshot_9

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Eurabië, EUSSR, Islamkritiek, Krankzinnigheid, landverraad, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

67 reacties op DE NAZI-LAARS VAN DE EU

 1. Dit is ook de reden dat de Social community sites 1 voor 1 gaan verdwijnen (zie Hyves)! Omdat daar veel groepen en blogs kritiek leveren op zowel de EU als de Islam!

  Like

 2. Martha zegt:

  Chapeau, Martha N.!
  Buitengewoon zorgwekkend.
  Ik ga uw bericht delen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Nou vuile gore EUSSR ROTPLOERTEN, zak wat mij betreft vanavond nog in de stront. Potverdomme, moet ik op http://www.geenstijl.nl lezen, dat de HAATBAARDEN volgende week hun HAATBIJEENKOMST houden in Almere. Potverdomme, een ideologie van nazi signatuur heeft meer rechten dan ons! Onze politici verraden ons, dag aan dag, uur na uur! Ecrasez línfame zeg ik net als Voltaire!

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Hoogste tijd dat de bedrogen burgers van Europa in opstand komen tegen de onderdrukkers. Daarom PVV.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Als dat toch doorgaat, die, ik noem het maar anti dissidenten wetgeving in Brussel…..Een combinatie van totalitair regiem waartegen geen verzet mogelijk is, met daarnaast de Islam die van zins is van Nederland een Sharia staat te maken. Wie wil er nou in zo’n wereld leven. Ga je niet dood van de ellende, dan komt de Moslim jou (als zgn. ongelovige), of komen de mannen van de E.U. jou wel even ophalen. Gelijk als in de tweede wereldoorlog, al was het toen de sicherheitsdienst. E.U. of Nazi sicherheitsdienst, wat is het verschil….Wil je niet meegaan, of verzet je je, dan wordt je voor de deur van je eigen huis vermoord. Waarschijnlijk met (Moslims) dat kromzwaard of een mes. Velen zullen zelfmoord plegen, terwijl anderen verzetsgroepen gaan vormen. Is dit nu de verdienste van een bevrijd Europa van 1945 ? Een vreselijke nachtmerrie is nog vriendelijker, je gaat daar niet dood aan, en je wordt er tenminste nog van wakker van.

  Like

 6. benkok zegt:

  De ontwikkeling naar de globale regering van de ultieme antichrist gaat gewoon door, leve de NWO.
  Maar er is Iemand anders, die het laatse woord heeft en Die Zijn plan volvoert, zie
  http://tora-yeshua.nl/2013/11/wie-is-de-mashiach-joods-orthodox-of-bijbels-tenach-nt-groot-verschil-voor-jouw-toekomst/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik weet hoe de islam is, het is anti humanisme. Ik zal niet zweigen ook, bij al die verboden.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Zullen deze mensen de geschiedenis ingaan als de landverraders?
  Rutte, Samsom, Pechtold, Slob, Burema en natuurlijk de politieke mensen die hun bijstaan beslissingen te nemen. De tijd, na mij, zal het leren.

  Like

 9. JooJootje zegt:

  Laten wij dan niet dralen maar ons alvast voorbereiden op wat komen gaat.
  We gaan ondergronds met alle randverschijnselen die daar bij horen.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Moeten ze wel de parlementaire onschendendbaarheid van UKIP-parlementariers opheffen.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Chapeau? Ik vind het nogal wat om dit eventjes als een voldongen feit neer te zetten en te suggereren dat het gebeurt en dat er niets tegen te doen valt!
  En dan nog en passant tussendoor verzekeren, dat U niemand bang wilt maken, mààr……
  Als U daarvan zo overtuigd bent, wat wilt U dan precies met dit artikel? Wat heeft het precies voor nut om dit dan aan te kondigen?
  Kom liever met deugdelijke richtlijnen, hoe we ons hiertegen kunnen wapenen en als U die niet bij de hand heeft, kom dan ook niet met deze toekomstschets; Dat werkt desillusionerend en destructief!
  U vindt Uzelf waarschijnlijk vréselijk realistisch, maar ik kan U wel dit zeggen: MIJN realisme is het niet!
  Laat ieder nemen, zoals hij wil, maar ik weiger, deze gedachtengang over te ne en. En ik kan U verzekeren, dat IK me, voor zover het mogelijk is, tot het laatste tegen alles zal blijven verzetten!
  En nu eerst maar eens kijken of het werkelijk zo ver komt. -Ja, als U er toch geen remedie tegen heeft, heeft het verder ook geen zin om er serieus rekening mee te houden, dunkt me.
  Dan zien we wel. Maar eerst ZIEN! En ons blijven verzetten, tegen àlles!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   7de regel van onderen: ne en= nemen, uiteraard.

   Like

  • Martha N zegt:

   Weet je Theresa, ik geef iets door dat HEEL belangrijk is voor ieder.
   De oplossing ligt bij de mensen die achter de vrijheid van hun Vaderland en gebruiken staan. Ik alleen kan de wereld niet veranderen, noch jij, maar gewaarschuwd kunnen we misschien nog wat doen.
   Je moet MIJ niet aanvallen, maar je richten op meer belangrijke zaken.
   Ik val niemand persoonlijk aan, jij bent uit ander hout gesneden.
   Even goede vrienden.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je zou zeggen, dat wij dan op één lijn zouden moeten zitten. Edoch: Dit comment zegt toch weer iets anders, dan uw artikel: Dàt liet het voorkomen alsof er niets tegen te doen viel, geef het toe!
    U zou het dan juist moeten waarderen, dat ik strijdbaar wil blijven en niet wil horen van: Er valt niets aan te doen….
    Als U wilt ‘waarschuwen, probeer het dan eens op een meer constructieve manier te doen. Dat is nu eens een goedbedoelde raad van MIJ.
    En nóg een raad: Kom bij mij niet al te snel aan met : Je MOET….Daar kan ik namelijk niet al te best tegen. Ik probeer het in mijn reacties zelf ook zoveel mogelijk te vermijden.
    MOETEN doen we niets; we zijn vrije mensen.
    Verder valt U niemand persoonlijk aan, nee, maar tegen een steek onder water op z’n tijd heeft U geen bezwaar, geloof ik. Al heeft U dat zelf misschien niet eens door.
    Denk er maar eens over na; dàt kan nooit kwaad.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa 19:49

   Hoewel ik van mening ben dat er in Brussel achter (voor ons) gesloten deuren niet veel fraais wordt bedacht, kan ook ik me niet indenken dat er geen verzet zal komen in alle lidstaten, en dat men zijn vrijheid zomaar in zal leveren! Er is nu al verzet waar te nemen in verschillende landen, en als het er werkelijk op aan komt, zullen onvermoede krachten opstaan! Wij zijn burgers in een vrij werelddeel en laten ons niet zomaar in een dwangbuis stoppen door een stel hersenloze gedrochten. Het is wel opmerkelijk dat velen de donkere wolken niet (willen) zien, en denken dat het zo’n vaart niet zal lopen.
   Ik denk dat we zeer waakzaam moeten zijn.
   De koning had het bij zijn inhuldiging over “De Acte van Verlatinghe”. Wat hij daar precies mee bedoelde is me niet duidelijk, maar als hij zijn ambt serieus neemt zal hij in moeilijke tijden voor zijn volk moeten opkomen.
   Maar wij moeten constant verzet laten zien bij elk nieuw besluit wat nergens op slaat, en wat enkel te maken heeft met macht krijgen over het volk. We laten ons niet zomaar kapot maken.

   Like

   • Martha N zegt:

    In dit opzicht heb je gelijk Cathja, er is verzet maar veel en veel te weinig.
    DAAR gaat het niet om, het gaat om het feit, dat die wet erdoor komt. Een wet die de EU het recht geeft om mensen die tegen de EU zijn en kritiek uiten op de Islam, op te pakken en voor de rechter te brengen.

    Die wet die ze nu aan gaan nemen, die er zeker doorkomt:
    Ik haal de woorden aan:
    Dit kan bijvoorbeeld tot een verbod van alle kritiek op de islam of het feminisme leiden.”

    Hierin zit een gevaar in voor bv. Wilders en Marine le Pen.

    Er is niets meer tegen te doen, het wordt NU besproken en er wordt NU binnenkort gekozen. Ook de “Grondwet” van Nederland is erdoor gedrukt zonder verder de Burger te laten kiezen. Ze hebben gewoon de naam iets aangepast.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Lieve Cathja, van die ‘koning’ verwacht ik totaal niets. Die leeft in zijn eigen schijnwereld, zodat hij niet eens door heeft dat je als staatshoofd met al die ellende tegenwoordig niet eens meer 50 miljard zou mógen hebben, zonder zelfs belasting te betalen; dat je dat zou moeten aanwenden voor de zwakkeren in de samenleving of in elk geval aan je fiscale plichten zou moeten voldoen, net als iedereen. Als hij zelfs dàt niet door heeft,wat dan wèl?
    Maar met je ‘waakzaam blijven’ kan ik instemmen: Dat is al weer een heel ander geluid dan in dit fameuze artikel. Voor het geval Martha N. dat weer mocht gaan tegenspreken: Ik heb het daarnet nog weer eens helemaal overgelezen en NERGENS komt ze met ook maar één suggestie hoe we ons daartegen zouden kunnen wapenen. Nergens! Ze brengt alles als een voldongen feit, waar we in moeten berusten.
    En dat is een tendens waartegen ik me blijvend zal verzetten.

    Like

 12. Thomasson zegt:

  Denk maar aan de top van de EU. Het bestaat uit Maoïsten zoals Barosso, de oud Communist Martin Schulz, Cultureel Marxist Daniel Bandiet Kohn en ga zo maar door. Vergeet niet dat Angela Merkel is geboren en getogen in Oost Duitsland. Ze is een waar product van de DDR. Ze kan ons vertellen over de martelkamers van de Stasi, de jachtmethoden van de VOPO’s (Volkspolizei) en de exacte locaties waar de arbeidskampen waren voor mensen die niet van de Sovjet Unie en het Communisme hielden. Helaas zijn wij degenen die de hele tijd hebben geslapen (nog steeds). Wij lieten ons misleiden. Zelfs toen de leugens grove vormen begonnen te krijgen; net als bijvoorbeeld bij de introductie van de Euro. Zonder dat wij het in de gaten hebben, worden nu al in Strassburg en Brussel de blauwdrukken gemaakt voor de bouw van nieuwe concentratiekampen; bedoeld voor alle mogelijke rechtse anti-gasten: anti-Islam, anti-EU, anti politiek-correct, anti multiculturalisme enz. Iedere land zal haar eigen ‘Íjzeren Man’ (Vught) en Kamp Amersfoort hebben. In Frankrijk zal men de kiezers van Marine Le Pen naar Drancy and Natzweiler-Struthof sturen (voor degenen die in Elzas en Lotharingen wonen). De Duitse PRO NRW lieden gaan lekker naar Sachsenhausen of Dachau. Voor de Oostenrijkse aanhangers van Elisabeth Sabaditsch-Wolff en FPO leden is er nog plaats in Mauthausen. Iedere jaar komt op de televisie, zo midden april, de slagzin : VRIJHEID IS NIET VANZELFSPREKEND. Tot nu toe had dat uitsluitende betrekking op de 4 en 5 mei viering. Nu hangt er een reële bedreiging op onze vrijheid als mensen en de onafhankelijkheid van Nederland.

  Like

  • Martha N zegt:

   Thomasson, ja zo zal het er uit kunnen gaan zien.
   Ik geef alleen de gedachte door over wat er aan de hand is, dat zullen vele denkende mensen met mij eens zijn.
   Helaas zijn er velen die dit niet begrijpen…

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Martha N
    Tot laat in de jaren ’30 van de vorige eeuw (zelfs tot de eerste dag van de oorlog op 10 mei 1940) waren er genoeg mensen in Nederland die absoluut niet konden geloven dat Hitler en zijn nazi regime zo ver zouden gaan. De Engelsen zongen “We will hang our washing on the Siegfried Line” (met andere woorden de oorlog is een grote bullshit). Maar de oorlog kwam en Europa was voor vijf jaar lang geknecht en miljoenen van mensen vonden de dood. De bobo’s van de EU – en onze politici – zijn sluwer en veel gladder dan hun dictatoriale voorgangers. Ze gebruiken moderne psychologie om hun doelen te bereiken. Een van deze methoden is: stapje voor stapje. Laat de mensen maar wennen aan het idee. Methode twee is: zegt dat het voor hun eigen bestwil; aangezien het verleden was zus en zo. Ze gebruiken bijvoorbeeld de horror van het verleden (NKVD van Stalin, Gestapo van Hitler, DDR Stasi enz.) om ons te waarschuwen dat dat kan in de toekomst herhalen mits …wij kiezen voor de dictatuur van de EU!. Het ergste van al is dat wij worden verraden door de leiders die van ons (op democratische wijze) mandaat hebben gekregen Nederland te leiden. Een (toekomstige) baan bij de EU is voor hen belangrijker dan onze vrijheid en onafhankelijkheid. In de Tweede Wereldoorlog heeft de NSB samengewerkt met de Duitse bezetter. Nu hebben wij (bijna) een hele Tweede-Kamer vol met NSB’er; die hun kans afwachten bij de toekomstige bezetter.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    In ieder geval onderschrijf ik de gedachtegang van jouw artikel, de slagzin : “VRIJHEID IS NIET VANZELFSPREKEND” is gewoon een gegeven. Er is geen ontkomen aan de geschetste gedachte spinsels in het artikel, hoe zou men het moeten ontkrachten dan, niemand van ons burgers beschikt over voldoende informatie om het luchtig weg te wuiven. Er zijn talloze artikels over verschenen je kunt ze niet op een hoopje schuiven en handen wrijvend zeggen: zie zo dat slechte gevoel is uit mijn hoofd verdwenen, zo werkt het jammer genoeg niet. Een ieder zal voor zich zelf uit moeten maken hoe schadelijk het er voor hem of haar gaat uitzien en dat geldt ook voor de rest van de Europese bevolking, wanneer deze plannen in ongewijzigde vorm plaats gaan vinden. Het zelfde gaat ook op voor een natuur-ramp hoe houd je die tegen. Ook ik ben niet tevreden wanneer later blijkt dat deze theorieën grotendeels op waarheid berust. Alleen discussie en het lezen van iemand anders zijn gedachte spinsels kan tot verheldering leiden.

    Like

 13. Republikein zegt:

  Ik kom ook ,genoeg parkeerplek!

  Like

 14. sylvia Groot zegt:

  Nederlands monument:

  Een volk dat voor tirannen zwicht
  zal meer dan lijf en goed verliezen…
  dan dooft het licht

  Zal dat dan ook worden weggehaald?

  Like

 15. Avidia zegt:

  Hij is kapot..! Wordt een “politieke gevangene”… Oh nee, ze doen het niet opvallend direct, maar ze hebben het recht en hij zal aangeklaagd worden en aangeklaagd worden…

  Ze hebben helemaal geen recht, wij hebben massaal tegen de EU gestemd, er zitten ongekozen mensen, ze hebben NIETS te vertellen!

  Like

  • Martha N zegt:

   Avidia: Helemaal gelijk ze hebben GEEN recht, maar ze NEMEN het recht!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Avidia, 02.16u., Zo is het! Martha N.”geeft alleen maar door wat er gaande is.” Zegt ze.
   “We zullen er in moeten berusten. ” Vindt ze.
   Nou, ik zou mezelf niet bepaald bind willen noemen voor de dreigende tendenzen, maar dít gaat me doodgewoon te ver!
   Ik kan er met mijn verstand niet bij, dat iemand die evenmin in de toekomst kan kijken als wie dan ook met zo’n desillusionerend artikel aan komt!
   Nee, ik blijf erbij, dat is een streven, waar ik niet achter kan staan…..

   Like

 16. Tiny zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  5 november 2013 om 20:33

  Don’t shoot me, ik bedoelde het sarcastisch. Dacht dat dát nu wel duidelijk was. 🙂

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, lieve help, Tiny, ik bedoelde het ook totaal niet aanvallend, níet naar jou!
   Zo reageer ik nou eenmaal altijd als WA of de salsa-teef ter sprake komt….

   Like

   • Tiny zegt:

    Is al goed Theresa, voel me door jouw niet aangevallen hoor. Het het geschreven woord komt vaak genoeg niet over zoals het bedoeld is. Maar jouw reactie betreffend die volgevreten zuipschuit met die pampa übersloerie, daar ben ik het volkomen mee eens. De duurste, vreemde uitkeringstrekkers, ultieme jat tokkies , wat er in ons land de tenten heeft opgeslagen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tiny, über sloerie, die houden we er in echt Duits.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Moet dan strikt genomen zijn: Überschlampe!

    Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  @Tjonge,5 November, 20.48u. Don’t shoot the messenger. Nee. Behalve als de messenger pretendeert, het allemaal te weten en vanuit die hoek met niet meer of minder dan een doem-scenario komt aanzetten. Als het allemaal al vast ligt, wat doen we dan bijvoorbeeld nog met deze site?
  Elkaar gaan aanpraten, dat er allemaal niets aan te doen valt en dat we moeten leren, onze mond te houden? Dank je hartelijk!
  Dit blog is het levenswerk van E.J. Bron en als we allemaal in pessimisme vervallen verpesten we het voor hèm, hou daar rekening mee!
  Wanneer ik redenen zie om me tegen een bepaalde visie te verzetten (bijvoorbeeld omdat die destructief kan werken) dan zal ik dat doen! Take it or leave it.

  Like

 18. Martha zegt:

  @Cathja 06:34

  Gisterenavond gingen mijn gedachten ook naar De Akte van Verlathinge waar
  Willem-Alexander in zijn toespraak naar verwees.

  De koning dient het welzijn van het volk, blijft hij in gebreke en ontwikkelt hij zich
  tot een tiran, dan heeft het volk het recht zich van hem te ontdoen.

  Lees de volgende link maar, als u wilt:

  http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/31620/terecht-noemde-willem-alexander-het-plakkaat-van-verlatinghe-de-geboorteacte-van-nederland.html

  Like

 19. Martha zegt:

  Excuus, moet zijn: Akte van Verlatinghe

  Like

 20. lucky9 zegt:

  Van 22 tot 25 MEI 2014 kan in heel Europa de islamofiele fascistische bende afgestraft worden. Daar moeten wij ons op concentreren. Tegen dan zo veel mogelijk mensen informeren over wat de EU-nomenclatuur van plan is, lijkt me een veel betere strategie dan ons te laten wegglijden in een fatalistisch pessimisme.

  De officiële slogan van de EU: ACT/REACT/IMPACT (http://www.europarl.europa.eu/pdfs/news/expert/infopress/20130906IPR18827/20130906IPR18827_nl.pdf ) lijkt me wel wat.
  Laat het gevolg van ons eigen handelen zo zijn dat het impact van deze verkiezingen vernietigend zal zijn voor de actuele potentaten. De gegijzelde MSM informeren niet maar indoctrineren, dat weten we al. Echte bewustwording vergt echte informatie. Daarom moeten we de plaatselijke afdelingen de anti-EU partijen zo veel mogelijk daadwerkelijk steunen. Alle beetjes helpen.

  Er bestaat genoeg materiaal om te gebruiken, desnoods kan het gedownload en afgedrukt worden.
  De bruggetjes printen als visitekaartje met de uitnodiging om zelf de teksten te gaan lezen op het internet is een ander idee.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/30/eu-wil-intolerante-burgers-controleren/ is er slechts een van. U vind er wel meer op deze site. Op http://www.nageltjes.be werden er de afgelopen maand ook twee bijdragen aan gewijd.

  Zo veel mogelijk mensen informeren en trachten te overtuigen om voor de PVV of het VB te stemmen is niet alleen een plicht voor de kandidaten die op de lijsten zullen staan maar voor elke militant van de vrijheid. Wandelen is gezond. Lid of geen lid, trek de wijk of het dorp in en tracht zo veel mogelijk mensen in te lichten of te overtuigen. De straat, het kerkportaal, de werkvloer, de markten, de voetbalkantine, de winkel of de supermarkt zijn hiervoor allemaal geschikte plaatsen.

  Blijf niet passief maar doe er zelf iets aan! Achteraf klagen heeft geen zin. Wees serieus en neem uw eigen verantwoordelijkheid op! Organiseer U desnoods met 2 of met drie dat is ook sociaal. Er resten nog slechts zes maanden. De tijd dringt. De vrijheid heeft U nodig.

  Like

 21. Mr Talkie zegt:

  Waarom horen en zien we er niets van bij de NPO ???
  Of is dat nodig om het ook maar in de bekende doofpot te houden..
  Met de gedachte van wat niet weet wat niet deert !!!
  De hele EU met hun regels kunnen me wat,want ik ga door met alles wat EU & islamitisch is,
  Op hun gedrag te beoordelen of te veroordelen..en daar houd niemand mij van tegen!!!!!!

  Like

 22. eleen zegt:

  Beste mensen,

  Ik zag onlangs een documentaire op de televisie die ronduit schokkend is, het is te zien op http://www.brinktv.com en deze docu bestaat uit 4 delen genaamd reformatie of islamisatie.

  Wie wil weten hoe het het zit, raad ik dringend aan om hiernaar te kijken en vooral ook OM WAKKER TE WORDEN.

  Als er niets gebeurt komt er een tijd dat wij worden afgeslacht als varkens omdat wij de islam niet aanhangen.

  Zeg niet dat u niet gewaarschuwd bent!!!!

  eleen

  Like

 23. Pingback: Is het einde van de democratie nabij? | Niek1953

 24. Avidia zegt:

  We zijn het met elkaar eens: Aktie!!!!!

  Like

 25. Jules Vismale zegt:

  Ik heb recent geleden tijdens mijn vakantie, op 8 juli 2018 jongstleden, in Berlijn ontdekt bij een expositie in het documentatiecentrum Topographie des Terrors (waar de geschiedenis van de SA, de SS, de Sd, de Gestapo, Heinrich Himmler, Reinhard Heydrich e.a.) dat er een ongekende Duitse verzetsgroep bestond die eveneens de Europese Unie heette en zelfs een Belgische verzetsgroep, genaamd de Zwarte Hand. De eerste verzetsgroep streefde toen al een Verenigd Europa na zodra WO II was afgelopen! En met de meesten van deze verzetsstrijders is het later bar slecht afgelopen omdat velen van hen voor het Volksgerichtshof terecht moesten staan onder Roland Freisler die velen van hen ter dood zou veroordelen!
  Daar komt zelfs nog bij dat er in dit documentatiecentrum een groot aantal foto’s hingen van Duitse verzetslieden van de Witte Roos, de Rote Kapelle, de aanslagplegers van 20 juli 1944 enz. en dat er film van de showprocessen die Freisler voerde werden gedraaid. Wie dit echter wilden horen moesten alleen koptelefoons opzetten omdat anders iedereen zich kapot was geschrokken van de hysterische showprocessen die overigens in het Engels werden ondertiteld!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s