LONDONISTAN 2050

Screenshot_19

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op LONDONISTAN 2050

 1. daniel deblaere zegt:

  Sprookjesachtig … (sic)

  Like

 2. De stad van El Blair…

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, omdat het LONDEN betreft….Daar zit dan nog wel iets in: Die stommelingen laten het zelf zo ver komen. Uiterst bedenkelijk, maar wààr.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theresa: 20.45. uur. Inderdaad Theresa. De islamisering gaat daar echt met sneltreinvaart! En dat onder zich conservatief noemende verrader Cameron. Churchill draait zich om in zijn graf! Walgelijke verraders, dat zijn de conservatieven geworden!

   Like

   • Martha N zegt:

    Ja, Tom het gaat bijzonder snel daar, bij het idiote af, maar Nederland begint er ook aardig op te lijken. Ook deze stommelingen laten het zover komen.

    Like

 4. Trucker zegt:

  Zal mezelf beperken tot wat ik al heel lang verkondig nl Groot Britagne is de eerste natie die islamietenland zal worden.
  De rotschoft cameron, hem islamofiel heten is een understatement want hij wil Grote Dame Margaret Thather’s erfenis om zeep helpen door de islamiet het beleid te laten bepalen.
  Van moslimbroeder hussein barack de negroide islamiuet die door fraude en vreemdelingen in het witte huis zit weten we dat hij de wereld in brand wil steken te beginnen met het midden oosten, Israel in de koelkast stopt (de islamiet is trouwens een van de eersten op het hoogste ambt die dit doet) en zo hoopt op escalatie, maar de rat cameron is onderhuids steels en smerig de trotse natie naar kl***n aan het helpen en laat de islamiet ongehinderd alles doen.
  Hoe anders trouwens met president Poetin, in Rusland hoeven ze dat islamieten gezeik niet http://www.barenakedislam.com/2013/11/04/after-clogging-the-streets-of-moscow-for-years-muslim-headbangers-and-throat-cutters-may-have-to-move-their-vile-death-cult-underground/ daar weten ze dat de islamiet maar één taal kent geweld natuurlijk dus niet zoals in eurabia (de naam zegt het zelf in feite) waar ze de fucking islamiet alle voordelen gunnen zelfs hun barbaarse oefenrituelen om iemands keel over te snijden, de media heet dit het offer**** ik het dat simpelweg niks feest maar een jaarlijkse oefensessie voor scherpe messen een zachte kelen.
  TO HELL WITH THE FUCKING ISLAM CRAP.
  Massaal op boten vliegtuigen, treinen naar hun achterlijke landen, de hele hap per maand een duizendtal moet toch echt lukken, wil nog geld deponeren voor financiele hulp aan de uitzettingsploegen.
  Tja, tussen haakjes hoeveel Nobelprijzen hebben ze reeds gekregen, ik geloof dat Joden er vele tientallen of meer (ben geen bolleboos in het onthouden) hebben en de islamieten éne voor het ontdekken dat één en één twee is en dan fokken maar.
  Het is Godgeklaagd dat de asielTOERISME industrie MILJOENEN euro’s heeft per jaar (heb het al eerder gepend het is een subsidiekraan die nooit dichtgaat) in tegenstelling tot Vlamingen met een gehandicapte in huis die recht hebben op een (minieme) subsidie, daar is het geld reeds op voor dit jaar GODVERDOMME.
  En ja ook voor illegalen is er een never ending foentijn van geld gevonden…de belastingsbetaler natuurlijk die opdraait voor asielTOERISTEN, illegalen (negentig % islamiet)
  en dan moeten ze lezen dat er geen geld is om fatsoenlijke politiekorpsen uit te breiden of een tekort aan beveiling waar dan ook.
  Dat ze simpelweg massaal munitie opslaan en gebruiken bij escalerende rotzooi, zou wel eens willen zien dat ze in Poetin’s Rusland 80 (TACHTIG) politielmannen en nog een aantal honden nodig hebben om 1 (ENE) FUCKING islamiet op te pakken..ze lachen zich daar te pletter met de mietjes van cop’s bij ons, een team, en dan niet meer als zes van ex-special forces (zitten massaal bij de Russiche politie) zouden de klus geklaard hebben, zij schuwen geen geweld en lopen nooit weg.
  Dat is het verschil, lees net dat in Vlaanderen http://www.zita.be/nieuws/binnenland/2887199_7-op-de-10-agenten-geconfronteerd-met-agressie.html# tja dan weet je het wel zeker, dan schort er toch iets aan of de opleiding of het “veldwerk”.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Big Ben Ali.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  We vergeten Hollandistan, een Islamitische Republiek in wording. We kunnen dus beter naar Nederland zelf kijken. Vele politieke kiezers zijn even dom als de Londonaren, en laten ons land veranderen in een provincie van zowel de E.U. alsmede een provincie van die andere infiltrant; De Islam. Het meest walgelijke is nog dat u en ik gedwongen mee zullen moeten rijden !

  Like

  • Martha N zegt:

   JUIST bigljohn… Laten we een voorbeeld aan de UK nemen van hoe het NIET moet.
   Helaas… de mens leert niet van het verleden, noch van hetgeen in andere landen aan het gebeuren is.
   Wij, zo denkt de Nederlandse regering ahum, laten we zeggen uit naam van de Nederlanders, zijn anders, zoiets overkomt ons land niet…
   We zitten er midden en ze zijn ziende blind omdat hen dit zo uitkomt, het gros van de bevolking volgt als een kudde schapen.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Zo lang als de GB Dominion politiek bedrijven, zal de islam in GB niet meer te stoppen zijn.
  Beste bigljohn; ik geloof niet dat dat met Nederland zal gebeuren, niet vergeten dat God deelgenomen heeft aan de oprichting van Nederland, Hij zal op zijn tijd al de vijanden van Nederland elimineren.

  Like

 8. Helena zegt:

  Verrassend interview op de BBC’s Sunday Politics waar Farooq Murad (Secretary General of the Muslim Council of Great Britain) toch wel enigszins het vuur aan de schenen gelegd wordt.
  Eén van de toegestane vormen van liegen tegen de kufars heet “murana” wat zoveel wil zeggen als, gebruik flexibiliteit om je schijnbaar te vermengen met de lokale bevolking en/of omgeving, bv door het dragen van westerse dracht, geen baard e.d. Natuurlijk mag je gelijktijdig ook de andere soorten van liegen gewoon gebruiken zoals taqiyya en kitman. Van alle drie zien we in deze video een prachtig staaltje.
  http://www.answeringmuslims.com/2013/11/andrew-neil-exposes-farooq-murad-on.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+answeringmuslims%2FynNl+%28Answering+Muslims%29

  Like

 9. Johan zegt:

  BigLJohn,
  Wij hoeven niet mee te rijden met de trein van de moordzuchtige islam. Maar het oproepen tot ( gewelddadig ) verzet wordt niet gehoord! Het achterlijke nederlandse volk is veel te druk met de nieuwste tablet te kopen, of de nieuwe auto, of ze moeten nog 3 keer per jaar op vakantie en dit allemaal voor de buren.Feit is dat de meerderheid doof is en blind is voor het gevaar! De paar mensen zoals wij, zullen waarschijnlijk het verschil niet maken, want als wij ontdekt worden rennen de politiek correcten met een rotgang naar de pliesie, en verraden ons, dat geeft ze een goed gevoel!!!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  De volgende uitvinding zie ik als een lapmiddel. Ik ga niet uitleggen waarom ik dat vind. Dat zou idioten alleen maar op ideeën brengen. Mijn stelling luidt: als je als man vrouwen niet kunt respecteren, niet met rust kunt laten, ongeacht hoe ze gekleed zijn en ongeacht hoe ze zich gedragen, hoor je niet op deze wereld thuis.
  Dan ben je zoals ik dat zie alleen maar een grote KLOOTZAK die niet hard genoeg aangepakt kan worden.
  http://www.knack.be/nieuws/ondertussen/aangepaste-slip-moet-verkrachting-voorkomen-video/article-normal-114664.html

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  … op een graf knielen omdat ze geen sex met hem wilde…
  (ik had ‘m met dezelfde gang z’n hersens ingeslagen)
  http://michael-mannheimer.info/2013/11/05/augsburg-tuerke-liess-frau-auf-grab-knien-wiel-sie-keinen-sex-mit-ihm-wollte/

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, ja… het internationale tapijtvretersgilde heeft zowaar gevoel voor humor.
  Wat nou wéér, zult u zich afvragen. Nou, dat zit zo.
  Volgens de overlevering zouden de richtlijnen voor steniging in de koran moeten staan.
  Is niet zo. Maar nu wordt beweerd dat ze er wel in stonden.
  Op een gegeven moment ging -volgens dezelfde overlevering- allah de pijp uit.
  (hij ging z’n 72 maagden een veeg geven of zoiets)
  De dood van allah hield de achterblijvers bezig, ze moesten ‘m afleggen, in een kist
  stoppen, afijn, u weet wel hoe dat in z’n werk gaat.
  Onderwijl verschijnt -volgens de overlevering- een geit ten tonele en die vreet de stenigings-richtlijnen op. Dat zou volgens een allahschreeuwer met een lange naam authentiek moeten zijn. Ja vast. Maak ’t effe spannend zeg.
  http://www.pi-news.net/2013/11/al-hayat-tv-die-ziege-und-der-steinigungsvers/
  Om een lang verhaal kort te maken: islam, koran, allah, z’n pedofiele schoenpoetser mo
  inclusief die grote zwarte kei waar ze ieder jaar tegen de klok in omheen kuieren,
  zijn loepzuivere producten van eeuwenlange indoctrinatie en duimzuigerij.
  Punt.

  Like

 13. Jan zegt:

  Londonistan 2014

  Hezbollah & Iran Flags, Netanyahu Effigies, and Cameron’s Head on a Stick: London’s Latest Anti-Israel Protest
  http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/08/09/Hezbollah-Flags-Iran-Cameron-on-Stick-Gaza-Protest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s