Noorwegen: Soedanees steekt 3 mensen in bus dood

Screenshot_4

Dat is nieuws, waarvan inmiddels iedereen, die niet achter de maan woont, onmiddellijk weet dat het voor 99% moet gaan om een migrant uit de islamgordel. In een bus in Noorwegen werden de chauffeur en twee passagiers doodgestoken. Wie doet zoiets? Allen zij! FOCUS draait zich in allerlei vreemde bochten en spreekt van een man van een jaar of 50 van niet etnische Noorse herkomst. In de Süddeutsche Zeitung staat dat de dader een Zuid-Soedanees zou zijn. Quod erat demonstrandum! Hier op de site heb ik steeds opnieuw bericht over o.a. het feit dat alle verkrachtingen in Oslo voor rekening komen van geïmmigreerde buitenlanders!:

https://ejbron.wordpress.com/2011/09/29/noorwegen-vreemde-daders-binnenlandse-slachtoffers/

https://ejbron.wordpress.com/2011/10/29/epidemie-aan-verkrachtingen-in-oslo/

https://ejbron.wordpress.com/2013/08/25/verkrachtingen-in-scandinavie-maar-men-zet-gewoon-oogkleppen-op/

https://ejbron.wordpress.com/2012/06/05/noorwegen-serie-verkrachtingen-wakkert-vreemdelingenhaat-aan-video/

https://ejbron.wordpress.com/2012/08/08/uit-het-archief-5-noorwegen-16-000-verkrachtingen-per-jaar/

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/11/norwegen-sudanese-ersticht-drei-leute-in-bus/

Vertaald en bewerkt door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Noorwegen, Rotzakken, Scandinavië. Bookmark de permalink .

38 reacties op Noorwegen: Soedanees steekt 3 mensen in bus dood

 1. Ach, drie ongelovigen dood. Volgens het islamitisch recht gaat ie vrijuit. Drie kafir dood.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Verschrikkelijk triest, wanhopig triest, islam is liefde toch, ik kan het maar niet begrijpen, wilden die mensen euthanasie of zo, hebben ze er om verzocht, is het wel lief gebeurd, heeft de dader de slachtoffers geruststellend toegesproken, vragen, vragen, vragen. Ik hoop dat de passagiers linkse Noorse politici zijn want anders wordt er alleen maar weggekeken. Ja en ook door de PO in Nederland, want wij linksen hebben alleen maar medelijden met de dader.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Theodoor: 12.54. uur. De RODEN en de rest der politiek, van links tot rechts, hebben ons opgezadeld met dit volk Theodoor. En de ellende is begonnen in 1975, toen de moslimhorden vrije doorgang werd verleend naar Europa. Denk maar even over: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG”.

   Like

   • fleckie zegt:

    Bij het sluiten van de Limburgse steenkolenmijnen, was De INSTROOM van ARABIEREN(moslems) reeds begonnen! Werkzaam ter afsluiting! Daarna begon de ARABISCHE stroom oa. NOORDWAARTS, etc.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  Had gisteren in engelstalige krant al gelezen. Maar ,t zou een somalier zijn. De straffen zijn anders hier in FR wel strenger…………..
  Hier is gisteren ene “Fouad” door de rechtbank tot 4 mnden cel veroordeeld.
  Had telefonisch de Joodse school inToulouse met nieuwe moorden bedreigd en het doden van de Joodse kinderen, voorig jaar door Mohammad Merah, verheerlijkt…………

  Like

 4. luckybee zegt:

  Worden deze mensen niet door de Socialistische Noorse regering aan gemoedigd om te komen?

  Like

 5. Republikein zegt:

  Focus? Vreemde naam, of niet?Ik denk, verkeerde richting!

  Like

 6. Monalisa zegt:

  De mens wil het niet zien herr Bron ze komen er te laat achter dan is het geschiet.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Laatste nieuws: de dader was een Soedanees die uitgezet zou worden.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Goh, daar kan deze Soedanees ook niets aan doen. Is een plotselinge opwelling van Jihad. Wat er met de paplepel ingegoten wordt komt vroeger of later er altijd weer uit. Laatst las ik ergens dat 20% van alle moslims potentieel gevaarlijk kunnen worden (zijn) voor hun omgeving. Dat zijn er best veel. Voor Nederlandse begrippen zouden dat er dan pakweg tweehonderdduizend zijn. Kom laten we niet kinderachtig doen, we maken van die twintig procent twee procent. Dan spreken we nog steeds over twintigduizend potentieel gevaarlijke individuen. Maar blijkbaar wil onze elite dit cijfer op de koop toe erbij nemen. Het gaat immers om de ideologie van de “”oh zo gewenste regenboog samenleving”” die belangrijker geacht wordt dan het welzijn en de economische voorspoed van het autochtone volk.

  http://plazilla.com/nieuwe-fase-islamisering-moslimwijken-in-nederland-een-feit

  Like

 9. Republikein zegt:

  Gekken heb je overal, maar de duivel binnenhalen als cultuurverrijking is een natte wensdroom van de linkse “übermensch”. Niet goed opgelet in de klas!
  http://www.gilde-samenspraak.nl/sitebuilder/index.asp?nodeid=235

  Like

 10. Q zegt:

  De man zou dit gedaan hebben omdat hij vandaag eigenlijk uitgezet zou worden.
  Duidelijk is in elk geval dat hij nu wel wat langer in het land mag blijven al is het maar achter tralies. Hij zal dat wel fijner vinden als elders op straat wonen.

  Het antwoord van de Noorse regering laat zich ook al wel voorspellen :
  Als we nu geen enkele zuid-Soedanees het land uitzetten, dan voorkomen we dit soort gevallen.

  Like

 11. Jean zegt:

  Ik ben het met die allochtonen op ons grondgebied spuugzat en kotsbeu, elke dag ergens in Europa hoort men over “geweld, geweld en geweld” komende van dat onderontwikkeld gewelddadig barbaars zootje ongeregeld.
  Flikker ze nu eens allemaal Europa uit zodat er terug rust, veiligheid en leefbaarheid komt.
  Een dikke proficiat aan de politie die korte metten maakt met dat straattuig.
  DE OORZAAK van al die ellende ligt voor 100% bij die EU misdaadorganisatie, die bende haalt dat straattuig naar hier om op die wijze de wil van de Europeanen te breken want door ‘overal’ geweld te laten plaatsvinden durven de Europeanen straks niet meer buiten komen.
  Op 25 mei 2014 zal ik stemmen voor het definitief sluiten van dat die EU misdaadorganisatie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Uitstekend, Jean! Ik ben vreselijk opgelucht, toevallig even een comment als het jouwe te lezen!
   Ik heb me vanavond behoorlijk opgewonden en misschien kun je wel vermoeden over welk artikel; doemdenken voegt volgens mij nu eenmaal niets toe. Maar dan kom ik gelukkig weer een reactie tegen, die de geest ademt van “je maintiendrai….”
   Bedankt. Dat had ik even nodig.

   Like

 12. nieuwenhuis zegt:

  Buskaper moest Noorwegen verlaten OSLO – De man die maandagavond in het zuiden van Noorwegen een snelbus kaapte, is een 30-jarige asielzoeker uit Zuid-Sudan. Hij zou dinsdag uit het Noord-Europese land worden gezet. Dat heeft de Noorse politie dinsdag tijdens een persconferentie gezegd. De man ligt in het ziekenhuis. De politie heeft hem nog niet kunnen verhoren.

  De man stak de drie overige inzittenden van de lijnbus dood. Het gaat volgens de politie om twee Noren en een Zweedse man.

  Inmiddels is er kritiek op de Noorse politie, die er meer dan een uur over deed voor zij bij de gekaapte bus op de rijksweg bij het dorpje vre Ardal aankwam. De politie zegt dat de dichtstbijzijnde surveillancewagen 90 kilometer moest afleggen en dat het sneeuwde.

  http://www.telegraaf.nl

  Dus hij zou uitgezet worden ????

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Toen de verkiezingsuitslag in Noorwegen werd bekend gemaakt, was ik blij. Eindelijk zal dit noordelijk land een verantwoordelijke regering krijgen. De twee ijzeren dames Erna Solberg en Siv Jensen zouden voor de Noren en Noorwegen kiezen. Ze zullen de vrije val in de multiculturele ravijn stopzetten. Helaas, blijkt nu dat de Noren weer bedrogen uit de bus kwamen. De twee ijzeren dames zijn papier tijgerinnen met valse tanden. De “vluchtelingen” en “asielzoekers” uit Afrika en de islamitische wereld lopen nog steeds in Oslo en andere Noorse steden rond en zoeken naar verkrachtingsprooi voor hen exotische hongerige geslachtsorganen. https://ejbron.wordpress.com/2011/10/29/epidemie-aan-verkrachtingen-in-oslo/
  Daarbij dragen zij nog, onder de leden, een hele vuilnisbak vol met microben uit hun verloren vaderland. Als zij niet bezig zijn met het verkrachten als hobby en het overbrengen van alle mogelijke smerige tropische infectieziektes, zijn ze bezig met Jihad. Het vermoorden, in de naam van hun bloedige god Allah, van “ongelovigen” die ze (uit humanitaire redenen) hun helpen. De laatste moord in de Noorse bus is een lesje voor heel Europa!!!. Humanitaire hulp aan vluchtelingen en gevoelens van barmhartigheid tegenover islamitische en Afrikaanse “stakkers” lonen niet!!. Ze zijn eerder gevaarlijke bezigheid. Van nu af aan moet Europa volgens een nieuwe slagzin leven: OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Hoezo, modesty?*
  http://www.barenakedislam.com/2013/11/04/because-muslim-women-wearing-head-bags-in-public-is-all-about-modesty/
  *bescheidenheid
  Waarom dragen ze een hoofddoek? Niet uit bescheidenheid, maar omdat het provocateurs zijn.
  http://tinyurl.com/qe4wcpn

  Like

 15. Republikein zegt:

  NB. Deze gek zou uitgewezen worden, maar nu kan hij alsnog blijven.
  Deze zotheid ziet men hier ook bij o.a. de zeepiraten, waarbij “wij”ze zelf per vliegtuig gaan ophalen op dat ze hier onderdak mogen vinden in de staatshotels!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Republikein: 14.24. uur. Precies Henk. We zijn het AFVOERPUTJE van de hele wereld geworden, dankzij de “linkse volidioten”. We moeten zonodig verrijkt worden. Dit gaat nog veel geweld opleveren Henk, er komt een moment dat de bevolking het niet meer pikt van de moslims.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   G.Deckzeijl zegt:
   5 november 2013 om 14:25
   …………………….De jonge generatie moslims wil haar religieuze identiteit niet langer verloochen………………………..

   Waarom zou een heel continent wettelijk overhoop gehaald moeten worden om aan de eisen van de moslims tegemoet te moeten komen?
   Het is toch te absurd voor woorden dat het bedrijfsleven/economie zich aan hun grillen en nukken moet aanpassen?
   Ze vinden dat ze hun geloof niet moeten verloochenen maar eisen wel van ons dat wij onze cultuur en wetten, omwille van hen, moeten verloochenen. Bah !!!
   Als ze zo graag als moslim willen leven ga dan naar een moslimland.
   Ze kunnen kiezen uit 60 landen.

   Like

 16. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Goed gedaan wachteres.
  Als ik het goed begrijp heeft hij alle mensen die in die bus zaten vermoord want er zaten verder geen mensen in de bus.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  En die linkse rotzakken maar doorgaan met islamtuig te importeren !!

  Like

 18. Jean zegt:

  In Brusselallahbath, jullie weten wel, de hoofdstad van Europa waar ook die EU misdaadorganisatie is gehuisvest, zetten ze een troep illegale krakers uit een pand en ze gaan er nu voor zorgen dat die een mooi appartement krijgen om in te wonen??? De rekeningen voor stroom en verwarming en gedekte tafel betalen de Vlamingen wel…
  Bij een normaaldenkend wezen zakt nu de broek af. Waarom die troep niet dadelijk op een vliegtuig richting homeland? Waarom die troep op onze kosten hier de boel laten verder verzieken?
  Ach ja, was het even vergeten, de gemeente heeft een turk als burgemeester!!!
  Hallo het licht gaat uit in Europa maar het tuig wrijft zich in de handen, “alweer een overwinning op dat racistisch autochtoon Vlaams gespuis” zingen ze in koor en de Vlamingen blijven als tamme honden maar betalen aan dat Brussels gespuis.
  Waar blijft de REVOLUTIE? Is iedereen te moe of zitten ze achter de buis naar bullshit te kijken?

  Like

 19. delamontagne zegt:

  Hij zal wel gestraft worden volgens de ( Noordse strafwetten ). Heb eens images gezien van de (cellen.kun je het niet noemen …….) verblijven aldaar in de gevangenis. Zouden die lui dat weten.? ? ? Moet voor hen gewoon LUXE zijn. Nee, dan die cachotten in land van herkomst.! ! Dat is pas wat………………

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ, 16:12
  Ik mag hopen dat je het begrip populisme niet denigrerend bedoelt.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   NEE!!! Zeker niet!!! De Fremskrittpartit van Siv Jensen is mijn favoriete Noorse partij!!!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Als je die Bruce Bawer dan mag geloven / en volgen, heeft ze nog heel wat “voor-de-boeg”, om de boel een andere wending te geven.
    Maar GOED, beter ………..laat……… dan nooit.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Bruce Bawer woont zelf in Noorwegen. De man is uitstekend ingelicht! En na zoveel jaar socialisme in Noorwegen zal het inderdaad heel erg moeizaam gaan om een wending ten goede te bewerkstelligen. Het volk is al decennia lang links geïndoctrineerd van de wieg tot het graf!

    E.J.

    Like

 21. delamontagne zegt:

  Hij heeft begin jaren 90 in NL gewoond ( meen een jaar of 2 ). Was verbaasd over de vrijheid in A,dam om te kunnen zijn wie je bent. Had hij als homo in N.Y nog niet (zoo) meegemaakt. Ondertussen merkte hij de tweedeling in NL ( A,dam ) op. Wijken, niet zoals in N.Y, gescheiden/bevolkt door verschillende afkomsten qua nationaliteit [ is trouwens ook iets uit ,t verleden aan ,t worden……] , MAAR naar geloof.
  Is helaas met zijn Noorse vriend in Oslo gaan wonen, vind ergens verlies voor Nederland….

  Like

 22. Jan zegt:

  Nieuws over Utøya

  Utøya survivor faces deportation over false asylum claim
  Khaled Ahmed Taleb claimed he was a Somali fleeing civil war, and went on to become a Labour party youth leader in Norway
  http://www.theguardian.com/world/2013/oct/14/utoya-survivor-deportation-asylum-norway

  Like

 23. Jan zegt:

  Noren dood gestoken met messen die zij aan asielshoppende Saracenen uitdeelden als ‘welkomsgeschenk’
  Norway’s Welcome Gift To Muslims: The Murder Weapon
  …what was in the mind of the Norwegian Directorate of Immigration (UDI), when at some point, they decided it would be appropriate to give Muslims … whose holy book advocates the killing of infidels (non-Muslims) … a 12 inch (30 cm) butcher’s knife, as a welcome gift.

  … believe it or not, the knives have been used in several murders in Norway … all traced back to the UDI gift.
  … the UDI has no plans of halting the free weapon upon entry.
  http://clashdaily.com/2013/11/norways-welcome-gift-muslims-murder-weapon/

  Duidelijk een geval van Herr Biedermann und die Brandstifter

  Max Frisch reloaded: Biedermann und die Euro-Brandstifter

  Like

 24. nieuwenhuis zegt:

  misschien deze gast ??
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/11/vluchteling_is_geen_vluchtelin.html

  Ja, je weet ut niet……………….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s