Tanja Nijmeijer valt van haar linkse voetstuk

Screenshot_6

Heel schokkend, maar Tanja Nijmeijer blijkt een wanstaltige hypocriet te zijn. Vreemd zeg!

Wie had dit durven denken? Een radicale, gewelddadige revolutionaire marxist die van het goede leven geniet? Een linkse hypocriet pur sang die stiekem als motto heeft: laat arbeiders maar doorploeteren, ik ga lekker een rondje varen op ons jacht?

Een lui-lekkerende Tanja Nijmeijer zorgt wederom voor opschudding in het Zuid-Amerikaanse Colombia. Op een foto genomen op een plezierjacht op de Caribische Zee zit de linkse terroriste luierend tussen twee commandanten in van de FARC-terreurgroep, die op Cuba al een jaar over vrede aan het onderhandelen is.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Tanja Nijmeijer valt van haar linkse voetstuk

 1. aquarius4422 zegt:

  Kwestie van strategisch de beentjes spreiden vermoed ik.

  Like

 2. Rick zegt:

  Off-Topic
  Die gasten zijn ook zo gek als een deur:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/11/Kannibalisme-in-Syri-veroorzaakt-zeer-zeldzame-besmettelijke-dodelijke-ziekte
  Maar dan ook helemaal niets barbaars is de islam vreemd!!

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Links zijn is al bij voorbaat altijd hypocriet. Kijk maar naar de schooiers van de PvdA en Groen Links. Wat gebeurt met een radicale, gewelddadige revolutionaire marxist die van het goede leven geniet? Ja!. Tanja Nijmeijer is van richting verandert. Ze ploetert niet meer in de jungles van Colombia, zij is nu de ‘troostmeisje’ geworden voor de helden van FARC (die tevens ook in de drugsbusiness zitten). Het onzalige gezelschap geniet lekker van het leven op een jacht.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia zo als gezegd ze behoort tot de Nomen Clatura, de enige in marxistische paradijs , die de bloemetjes buiten kunnen zetten.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ach hypocritic van haar, even een tijdje er tussenuit úit die vochtige oerwouden van Colombie. (humidite 90%, ,t zweet loopt je de… uit! ! ! ) Maar of die “:companeros” uit die dorpen er beter van worden.? ? ? /
  Ik zou ook nog weleens zo,n tochtje op die caribbeasche zee willen doen.
  Maar ook in NL zijn er…………… ZEER ………….. hoog-geplaatsten, die de mond vol hebben over “Eerlijk delen” , die daarginder [ o.a in Curacao aan ,t Spaanse Water ] een heerlijk 3/4/ 0f zoveelste optrekje hebben. Met JACHT voor de deur, ik bedoel achterdeur. Nee, huichelarij komt in alle rangen en standen voor.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Verbaast mij niets, nee, totààl niet! Ik heb het altijd al een vreselijke trut gevonden, een opportuniste pur sang, die in haar studententijd haar hele omgeving al het Marxisme zat op te dringen, met idealistische voornemens naar Colombia vertrok, en daar haar relatie inde steek liet om zich in de ”revolutie” te storten -wat heet: Het is algemeen bekend dat die ‘arme boeren’ in Colombia van die FARC geen cent wijzer worden, integendeel, ze worden geïntimideerd en uitgezogen- en toen die dagboeken van haar, waarin ze bladzijden lang spendeerde aan dat-en-dat nieuwe liefje van die-en-die commandant die allemaal ‘zo vreselijk dom waren.’ Ja, ja, zal wel. In die periode was ze natuurlijk gewoon jaloers! Op zichzelf best te begrijpen, maar kom er dan normaal voor uit; deze houding, als ze het toen niet door had, was niets beter dan van de eerste de beste nitwit. Enfin, sinds die FARC-top ontdekt heeft, dat ze bruikbaar is als onderhandelings-paradepaardje heeft Madame haar draai gevonden, hoor! Paraderen voor de camera’s als boegbeeld van de revolutie en zwèlgen in de aandacht. En ondertussen mede-schuldig zijn aan het afslachten van God weet hoeveel weerloze slachtoffers, zogenaamd voor de goede zaak! En nu daar als een revolutionaire diva op Cuba relaxen en pronken met haar ‘status’ en……God nog aan toe, wat een eerste klas rótmeid! Verrót door puur opportunisme en tegelijkertijd door verregaande onnozelheid! Want ze denkt, dat ze nu heel wat is, terwijl elke opmerkzame outsider kan bedenken, met welk doel die FARC-klootzakken juist hààr hebben ingezet: Omdat die even onnozele linkse nitwits overal ter wereld dit typetje goed ontvangen, nergens anders om! Omdat ze -toevallig- alles in zich heeft, dat die blinde onnozelaars verrukt van haar maakt! Maar níet buiten linkse kring,níet door mensen als wij, nee, daar kunnen ze lang op wachten. Het is, dat niets me met dit pracht-exemplaar verbindt, anders zou ik me kapót generen, dat het ook nog een Nederlandse is! -Telkens als ik een foto van haar tegenkom, denk ik: Meid, veeg die grijns van je gezicht, vóór ik hem er af slà! Ik kan tóch al niet tegen mensen, die dood en ellende zaaien en er tegelijkertijd van overtuigd zijn, dat ze de ‘goede zaak’ dienen en ik kan er nog minder tegen, dat er dan ook nog hele volksstammen rondlopen, die zo’n misbaksel als een heldin wensen te zien! Voor mijn part wordt ze binnenkort nog eens m et kogels doorzeefd!
  Nou, lieve mede-reageerders, u merkt het zeker wel: Eén foto’tje van la Nijmeijer en direct gaan bij mij alle sluizen open. Vergelijk het maar met Martien, als hij zich op de één of andere media-nitwit stort: hetzelfde effect.
  Niettemin: Ik meen elk woord hiervan!

  Like

 7. Trucker zegt:

  Vraag me af waarom ze dat kreng niet gewoon door haar kop hebben geschoten toen ze de onderhandelingen over een bestand (of was het “staakt het vuren”) zou leiden op cuba bij de slachter aka massamoordenaar fidel.
  Ook de Colombianen hebben special forces die op honderd meter een euro(tje) “doorboren” en indien ze niet zeker waren konden ze het SAS inroepen (voor hun a walk in the park zo’n akkefietje).
  Het is een bloedmooie vrouw geweest maar enkel uiterlijk want de realiteit is dat ze een ijskoude moordenares is die dode en martelde.
  Velen weten niet dat het farc medogeloos was (net als alle linkse terroristen) en ze ook kinderen ontvoerden die soms later teruggevonden werden, gruwelijk gemarteld voor hun dood.
  Zij is, net als de terroristen waar ze bij aangesloten is schuldig aan ontvoering, foltering en meervoudige moord en poging tot.
  Ik geloof dat ook de US haar uitlevering willen om moord of iets in die richting, reden genoeg om haar te elimineren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s