België: Dakloze Peraita en corruPSie

Screenshot_12

Pascale Peraita, de directrice SamuSocial, een Brusselse daklozenorganisatie, haalt niet alleen een ultra-riante wedde binnen, maar ze woont ook in een woning die eigendom is van het OCMW. Dat melden enkele media waaronder Le Soir deze morgen.

Haar politieke beschermheren, in casu enkele PS’ers, beseffen niet welke waanzin dit is: een OCMW en al haar middelen, woningen inbegrepen dus, dienen de armsten en de meest behoeftigen. Het excuus van Yvan Mayeur die beweert dat dat Peraita een “marktconforme prijs” betaalt is naast de kwestie. Iemand die een kleine 200.000 euro als jaarwedde krijgt (bruto jaarloon + onkostenvergoeding samen 192.705), heeft geen enkel recht op zo’n woning, noch op andere voordelen van sociale huisvestingsmaatschappijen of sociale diensten.

Lees verder>>>
(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Brussel, corruptie, Graaien, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

9 reacties op België: Dakloze Peraita en corruPSie

 1. Jean zegt:

  Zo is die hele PS bende, één profitariaat én parasitisme en met dergelijk zootje blijven de Vlaamse Verraders Partijen samenwerken en laten ze zich dicteren hoe de roofbouw nog verder uitgebouwd moet worden.
  In 1940 zijn ze voor minder een oorlog begonnen…

  Like

 2. luckybee zegt:

  Een beetje of topic, ik heb gemerk dat op het ogenblik bij ons erg veen Cubaners en andere zuid Amerikanen, rond lopen, zijn ze aan het helpen ons te socialiceren?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Zo kennen we de “socialisten”, wel weer. Huichelen, dat ze er zijn voor de mensen, maar als het erop aankomt, zijn het allemaal laaienlichters, dieven en landverraders. Ik walg van deze mensen!

  Like

 4. Rudi zegt:

  @Jean om 17:43
  Hear hear!
  Aan één kant hebben we in Vlaanderen een arrogante zooi roden (“De kiezer heeft ons niet begrepen”) die ondanks verkiezingsnederlaag na verkiezingsnederlaag mee bestuurt dankzij grote zus die gaat flirten met haar nog grotere zus in Frankrijk. Aan de andere kant de Vlaamse Verraders Partijen die het in hun broek doen voor de socialistische Sturmabteilung: de vakbond.
  De PS is onaantastbaar net vanwege de vakbond, die de werkloosheidsuitkeringen uitbetaalt.
  Deze (overigens stevig gesubsidieerde) bevoegdheid overhevelen naar een overheidsdienst voor werkgelegenheid (RVA of VDAB) zou de belastingbetaler een massa geld besparen en die ‘Eigen Stakers Eerst’ bende wat manieren leren.

  Wat die sloppenwijk aan de E40 betreft, Fred Fait-divers stapt binnenkort op als burgemeester, maar zijn troonopvolger Yvan Mayeur is gewoon dezelfde wijn in een even corrupte zak.

  Bedankt voor dit artikel, Heleen. Het is overigens een interessante site.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Het is een Nationaal Socialiste, dus niks nieuws onder de zon ze doen het allemaal zo in walenland, boekje opendoen over de Vlaamse volksverraders de Nationaal Socialisten onder leiding van de hersenloze minkunkel toback (die zou ik trouwens op straat nog geen trap tegen zijn knietje geven om hem te laten zakken want hij is waardeloos) net als all pelgisisten graaien en feesten op de kosten vn de belastingsbetaler.
  Tip: de rotschoft van de lanotte bijvoorbeeld of het feit dat ze een Nationaal Socialist het crombez geval (een protége van diezelfde graaier lanotte) als fraude”bestrijder” benoemd hebben.
  Ik ben Vlaming en walenland interesseert me NIKS NADA NOTHING AT ALL.

  Like

 6. Jean zegt:

  Rudi, Trucker en andere reageerders,
  Het is te hopen dat er zo ook gereageerd wordt op 25 mei 2014 zodat we eens eindelijk verlost geraken van dat links zootje ongeregeld.
  De krantenwereld stort in mekaar a.g.v. de linkse leugens, duizenden mensen verliezen hun job a.g.v. het extreem links profitariaat, de pakbonden staken alles kapot.
  Ik ben altijd van mening geweest dat gijzelen een misdaad is? Blijkbaar in België niet?
  Staken is gijzelen en als dat dan ook nog eens gebeurd door ambetantenaren is dat een nog zwaardere misdaad want het zootje leeft op onze kosten.
  Laat me zeggen: We gaan ervoor.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Was ik van jou, Jan ik zou daar geen te hoge verwachtingen in stellen, het zal een sof zijn voor ons de rechtsen én islamofoben.
  De propagandamachine van de verkiezingen voor euarabia begint op kruissnelheid te komen en niet verwonderlijk dat de media ook deelgenoot is van die niks dan goed boodschap van het eurabia circus.
  Voorbeeldje: deze avond op de openbare KRomroep BRT radio1 de kwaakster van dienst in het duidingsmagazine Vandaag :”…we gaan het hebben over europa, niet niet over het anti europa ..” en wie was er te gast…tja de vrienden hé de Nationaal Socialist die in eurabia circus zetelt, weet eventjes niet hoe die vent juist heet, het is een islmaiet (dat hij vloeiend Vlaams spreekt veranderd geen jota: het is een islamiet).
  Heb het toestel net niet kapot geramd want het is steeds het suggestieve van de media kwakers die me de strot uitkomt.
  Anti europa, niet waar en de schoften weten dat ook maar ze gaan het de DOMME kiezer niet uitlegen is evident, of misschien snappen ze de nuance europa kritisch niet goed en zijn ze vol van zichzelf want ze mogen al die belangrijke nitwits en parasieten aanspreken…
  De volgende verkiezingen zijn een maat voor niks en in Vlaanderen is er maar EEN EINE UNE ONLY ONE partij waar ik op stem (en ik hoop de rechtsen en islamofoben in vlaanderen ook) en dat is DE partij.
  De achterbakse (LEUGENAAR) de wever bart de gouwleider van de BENDE nva is een NEP Vlaming, PRO immigratie (lees asielTOERISTEN), PRO europa (lees eurrabia), PRO pelgie (hij KWAAKT je reinste bullshit over zijn confederalisme wat een gezeik is me dat zeg).
  Kortom er is enkel het Vlaams Belang die ons kan redden, we weten allen, in Vlaanderen hoe geisoleerd DE partij is : omdat ze een gevaar voor het instituut pelgie is, de monarchie (poppenkast uit de middeleeuwen) de walen (parasieten en profiteurs) en het linkse multikulle geitenwollensokken islamofiel gedaas wil stoppen.
  Dus aartsmoeilijke opdracht als er ipv een bondgenoot een onderhuidse achterbakse pelgisistische VERRADERSPARTIJ met geleuter en leugens de DOMME kiezer weet te manipuleren.
  Nadenken is dan ook vele Vlamingen niet gegeven, zij houden het liever simpel, pint drinke, voetbalmatchke en tussendoor eventjes een wip en dan de maaandag maar zeiken op het werk “die politiekers si en la”.
  Niet moeilijk dat er bij niemand binnekomt en ik geen volk rond mij verdraag.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Trucker om 21:27
   Trucker, ik kijk intussen nog maar zelden tv, maar toen ik je reactie las, zag ik die kop meteen voor me: Saïd El Kadraoui!
   Een aantal maanden geleden, ik geloof in de nasleep van een Nederlandse documentaire over de graaicultuur en het absenteïsme in het Eurabische parlement, mocht hij komen uitleggen dat die europarlementsleden nu ook weer niet zoveel verdienen en nog van alles wat Roboback en le Vilain d’Ostende hem hadden voorgezegd.
   Nee, de tv stelt zich tegenwoordig ten dienste van de nationaal-socialisten. Zelfs kranten lees ik alleen nog via het internet, want die zijn intussen ook allemaal verworden tot partijbladen van links.

   Like

   • Trucker zegt:

    Yep Rudi, that’s the man SEK, ik kan dat opzoeken maar dan ben ik intellectueel niet eerlijk bezig.
    Een islamiet die de telefoonnummers van alle media mannen en vrouwen op zak heeft, laat een scheet en op de openbare KRomroep roepen ze momentje kom vlug naar de studio om het geluid te laten horen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s