Blanken verdienen het overvallen te worden?

Screenshot_18

(Door: Fjordman)

Twee bekende Noorse journalisten, die gewerkt hebben voor NRK (de Noorse staatsomroep), schrijven na een overval in een artikel in de krant Dagbladet dat ze desondanks niet racistisch zijn geworden. Integendeel, ze pleiten nu voor nog meer open grenzen. Twee andere schrijvers, Bruce Bawer en Fjordman, reageerden op bijna dezelfde manier op dit artikel; op zoveel onverstand móet een normaal mens wel reageren. Dat dachten ook vele doorsnee Noren en kort voordat Dagbladet de reacties verwijderde, werden deze nog gekopieerd door Christian Skaug van de website document.no.

Fjordman schrijft: …. Het echtpaar werd midden in de nacht op hun bed vastgebonden en beroofd van hun waardevolle spullen. Een van de jonge buitenlandse criminelen werd later gepakt. Hij bleek een 18 -jarige Noord-Afrikaan uit Algerije, die al enkele jaren in Spanje gewoond had. Het vrouwelijke slachtoffer, Elin Ruhlin Gjuvsland, is opgelucht dat ze geen racist is geworden vanwege deze traumatische beproeving.

Het bleek dat de twee jonge criminele mannen asielzoekers waren, van wie onlangs de aanvragen voor een verblijfsvergunning was afgewezen. De conclusie van de slachtoffers Arild Opheim en Elin Ruhlin Gjuvsland was dat zij en andere Noren het verdienen met geweld te worden aangevallen vanwege het vermeende restrictieve immigratiebeleid van het land (in werkelijkheid bevat de hoofdstad Oslo al meer etnische groepen dan er lidstaten van de Verenigde Naties zijn).

Screenshot_22

Deze journalisten refereerden niet aan illegale immigranten, zelfs niet aan “migranten zonder papieren”, maar aan “dromers”: aardige mensen die gewoon dromen van een beter leven in Europa, maar dit wordt hen onterecht ontzegd. Ze gebruikten in dit krantenartikel expliciet een term als “verdiend” over deze gewelddadige aanvallen op oorspronkelijke bewoners. Betekent dit dat een 90-jarige Noorse vrouw, die door buitenlanders is aangevallen en beroofd in het land waar haar voorouders op een of andere manier sinds de prehistorie hebben geleefd, “dit heeft verdiend?” Volgens dit artikel “verdient” de blanke meerderheid van de bevolking het blijkbaar om te worden aangevallen en beroofd.

Bovengenoemd artikel heeft geen leeftijdsgrens vastgesteld. Het leek erop te wijzen dat 9-jarige meisjes en 90-jarige vrouwen het verdienen fysiek te worden aangevallen door immigranten, uitsluitend omdat deze blank zijn en hun land nog niet een onbeperkte massa-immigratie van miljarden mensen heeft geaccepteerd. Niet alleen deze twee journalisten van de staatsomroep zeggen dit, de krant Dagbladet zag zich ook genoodzaakt om deze bewering te publiceren.

Screenshot_23

Dit bijzondere artikel was zo extreem, zelfs voor Scandinavische normen, dat het snel honderden reacties van lezers op het internet verzamelde. Allemaal zonder uitzondering werden deze al snel verwijderd, omdat de krant ze “beledigend” vond. Dus deze krant publiceert een artikel, waarin in met duidelijke woorden wordt gezegd dat de Noren het in het algemeen verdienen te worden aangevallen vanwege het vermeende restrictieve immigratiebeleid van hun land, maar dat ze niet de reacties van de lezers kon toestaan die het beledigend vonden dat hun moeder, zus of zoon het verdiende te worden aangevallen. Gelukkig zijn de dissidente schrijver Christian Skaug en anderen op de alternatieve website Document.no erin geslaagd om een kopie van de vele reacties van lezers te maken voordat Dagbladet deze verwijderde.

….

Wat de linkse pro-multiculturele krant Dagbladet heeft aangetoond, is, dat het oké is  om ongefundeerde beschuldigingen tegen bepaalde (blanke) mensen in naam van antiracisme, diversiteit en “tolerantie” te publiceren. Het is eveneens oké om artikelen te publiceren dat ALLE blanken het verdienen om fysiek te worden aangevallen als ze weigeren om helemaal af te zien van de bekende landsgrenzen. Aan de andere kant kunnen ze niet nog eens beweren dat als een niet-Europaan wordt doodgeslagen door een Europees iemand, dit iets met racisme te maken zou kunnen hebben.

Screenshot_24

De mensen die dit beleid uitvoeren, zijn dezelfde mensen die beweren dat er geen bevooroordeling van de media is en dat elk gepraat over mediacensuur een “mythe” is.

(Op snaphanen.dk gepubliceerd samen met Gates of Vienna).

Update van Fjordman:

PS: De auteurs van dit essay hadden een zeer slechte timing. Slechts een paar dagen later, op 4 november 2013, werden drie mensen doodgestoken in een lijnbus in het westen van Noorwegen. De moordenaar was een afgewezen Afrikaanse asielzoeker die de volgende dag zou worden uitgezet.

Bruce Bawer schrijft:
http://frontpagemag.com/2013/bruce-bawer/victimized-by-muslims-you-deserve-it/

Screenshot_20

Bron:
http://snaphanen.dk/2013/11/06/do-whites-deserve-to-be-attacked/
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noorwegen, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

25 reacties op Blanken verdienen het overvallen te worden?

 1. Willie zegt:

  Zijn die daar ONNOZEL of wat ?????

  Like

 2. geen woorden voor…….alles wat ik zou schrijven is valt in t niet bij deze domheid!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ik weet niet meer precies, welk artikel er ook alweer zei, dat juist ons land -Nederland- in het snelste tempo islamiseerde (vond ik toen al overdreven) maar wie bij deze nog ontkent, dat niet de Nederlandse, maar de Nóórse pers de hand heeft weten te leggen op het kampioenschap ‘wegmetonsisme’ moet toch echt nodig naar de brillensmid!
  Deze Noorse berichtgeving is wel zó ziek, zó buitenproportioneel ziek, dat je je afvraagt, of de Noorse media misschien te rade gaan bij adviseurs, afkomstig uit immigratie-landen. Anders kan ik dit totaal waanzinnige streven om de eigen bevolking de Zwarte Piet (vooruit maar; daar gaat-ie weer) toe te spelen niet verklaren!
  We wisten intussen, dat Scandinavië op het gebied van het goedmensendom was doorgedraaid, maar dit…….
  Het soort bladen, dat deze baarlijke nonsens, die bovendien de autochtone bevolking vogelvrij verklaart, in alle ernst publiceert, zou aangeklaagd en vervolgens verboden moeten worden!
  En aan wie is weer te danken,dat deze wantoestanden het buitenland niet helemààl ontgaan?
  Aan niemand anders dan aan de voortreffelijke Fjordman!
  Op een dag zullen de Noren zich nog eens realiseren, dat deze man een standbeeld verdient!

  Like

 4. Jan zegt:

  En dan ‘verbijsterd’ zijn over iemand als Breivik. Allemachtig, wat lopen er veel krankzinnigen los die levenslang in een dwangbuis moeten.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Met zoveel zwaar gestoorde linkse idioten heb je geen vijanden meer nodig in een Westers land, dan zijn we reddeloos verloren. Ik kom woorden en gedachten tekort om hier ook maar enigszins bij te kunnen. Ik krijg steeds meer begrip, zelfs beetje ontzag voor Breivik die jaar na jaar dit imbeciele linkse gekonkel moest aanzien.

  Like

 6. Die Noren zijn allemaal “van de pot gerukt!”

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Je hebt effectief mensen die echt iets leren van het feit dat ze kwaadschiks worden geconfronteerd met de realiteit. Helaas heb je ook mensen die er NIETS van leren. De reden daarvoor is vrij simpel dat de laatsten meer belang hechten aan hun serviliteit tov van links gedachtengoed dan aan de schok van de realiteit zelf. Wat eigenlijk wil zeggen dat dergelijke personen MEER belang hechten aan vast blijven kleven aan links gedachtengoed en te worden waargenomen als goedmens (wat je een vorm van narcisme kan noemen) dan aan het terugkeren naar wat ik common sense wil noemen. Dat betekent niets anders dan dat sommige mensen liever fanatiek willen vastkleven aan een irrationele ideologie als ze zich daardoor van “de grote (en volgens hen cynische) massa” kunnen blijven onderscheiden. Hoogmoed / Narcisme, gevoed door ideologisch fanatisme. Daar ligt bij hen de prioriteit. Dat je daardoor eigenlijk op een zielig stupide niveau afdaalt, raakt hun kouwe kleren niet. Voor linkse idioten gaat het om een soort van religieus geloof, beste mensen.

  Dus de vergelijking met Jihad en Islam fanatisme is meteen duidelijk wat mij betreft. Niemand gaat mij vertellen dat Links en Islam NIETS met mekaar gemeen zouden hebben. Fanatieke stupiditeit is wat beiden aan mekaar bindt.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ook hier maken we weleens een (zeer) enkele keer mee dat er bezoek komt, die er over begint te zeiken dat ze ( de import-z.g.n.-asielzoekers-en-aanverwanten ):: = SCHULD VAN NEDERLAND ZELF, WANT ZE KOMEN NU TERUGHALEN WAT WIJ ( de NL-ers ) vroeger uit de kolonien hebben gestolen.! ? ! ? etc
  Als ik dan zeg niet te weten NL ooit een kolonie heeft gehad in Maroco of Somalie, is er wel iets anders.
  Wat ik weleens doe (……….heel gemeen…..) dat boekje van “,t Vlaamsch Bl =.”Hoe overleven in een islamitische samenleving ” door Filip de Winter……………………….
  heel OPVALLEND / onopvallend op de koffie-tafel leggen. Maar linksche “vluchtelingen-uit-NL”, zijn hier niet zoveel. De meesten zijn gelukkig zo rechts als de……………[ zelf invullen ]

  Like

 9. Trucker zegt:

  “…is opgelucht dat ze geen racist is geworden…” de vrouwen in haar plaats die hetzelfde hebben ondergaan zouden God op hun blote knieen danken dat ze niet verkracht zijn of wat voor smeerlapperij er kon gebeuren.
  Hier lees ik dat dat wijf (weg in deze reactie mijn respect voor dit stom vrouwmens) bezorgd was dat ze zou kunnen besmet geworden zijn met realiteitszin en nuchter denken.
  Dat wijf mogen ze van mij mey die vent naar somalie, nigeria, jemen, sudan, saoedia arabie sturen, kan ze zien waarom er (Rechtse) islamofoben bestaan?
  Knettergek is in dze het understatement van het jaar, ik zal mezelf niet meer kunnen overtreffen.
  Wegvoeren naar vergeetmeniestan.
  Misdadig zijn ze met hun kennis die velen in Noorwegen ontberen en dan nog de lezer/kijker suggereren dater niks aan de hand is met de islam(iet), net alles is bij die soort fout hun geboorte om te beginnen.
  Afvoeren die twee islamofiele kranjorum schrijvelaars en ze met een bootje het water op sturen naar noord afrika en jawel met hun twee ongenode vriendjes die ze niks tegenhebben.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Groot gelijk: met dit soort slachtoffers kan men geen mededogen meer hebben; door hun uitlatingen weken ze alleen maar woede op!
   Waarom? Simpel: Dat ze zelf wensen te kronkelen in het goedmensisme is nog tot daaraantoe, maar door deze uitspraken voor de toch al doorgedraaide media te doen, slepen ze hun mede-Noren mee in deze misplaatste nederigheid!
   “Ja hoor, lieve allochtonen, bind me maar vast. doe me ik weet niet wat aan, beroof me van alles; ik blijf mijn best doen om jullie niet te haten, want ik ben een autochtoon en heb dit verdiend. Wij hebben dit allemààl verdiend…..”
   Afvoeren naar paviljoen 5 en wel onmiddellijk!

   Like

   • Trucker zegt:

    Afvoeren naar paviljoen 5 en wel onmiddellijk!

    Euh Dame Theresa toch niet voor nog een lobotomie er is nu niet veel meer om nog weg te snijden.

    Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Ze zijn daar in het Noorden niet meer te redden.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ik ben zelf van jaargang 1950. Ik heb vanaf 1965 bewust meegemaakt hoe generatie op generatie geestelijk verkracht werd met het politiek correcte virus. Ik herinner me nog de sensitivity trainingen op de sociale academie waarin je zogenaamd minder gewenste maatschappelijke kanten te kijk werden gezet en waarin je gemanipuleerd werd je van huis uit meegekregen ideeën vaarwel te zeggen ten gunste van de nieuwe wel geaccepteerde politiek correcte ideeën en deze in het vervolg toe te passen binnen de cursussen sociologie, psychologie, andragogie en verder de hele reutemeteut. Ik hoor nu nog de discussies in de “”zelflerende groepen”” (ook zo’n linkse uitvinding) om pedofilie uit het strafrecht te halen en op gelijke hoogte gezet werd met hetero seks en homo seks. Alle gedachten en gedragingen wat een Europese en cultureel nationale achtergrond had en wat als burgerlijk omschreven kon worden werd overgoten met een racistisch, koloniaal en imperialistisch sausje. We beseffen nog maar nauwelijks hoe maatschappij en cultuur vernietigend de generatie 1968 te werk is gegaan. De psychische ravage en ontreddering die deze cultuur marxisten veroorzaakt hebben zal Europa voor altijd veranderen. In het ooit verlichte Europa gaan langzaam de lichten uit en we kunnen er niets meer aandoen.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Laat ze maar eens komen bij mij, ik stuur zo mijn katten op hen af :-}

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  We leven in Europa dankzij de socialisten en marxisten in een VOLSLAGEN KRANKZINNIGENGESTICHT. Ik geloof dat als het zo doorgaat, ik zelf helemaal leip ga worden, want dat is misschien nog het beste! Als je dan helemaal koekwaus bent, prakkizeer je niet meer, maar vindt je de WAANZIN gewoon. Man,man,man wat hebben ze ons land en de rest van Europa kapot gemaakt! En dan bedoel ik zoals @ guusvelraeds terecht aangeeft de rebellen van 1968.
  Waar moet dat heen!

  Like

 14. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Als dit zo door gaatin Noorwegen dan is het slechts afwachten tot de volgende Breivik opstaat en een nog grotere slachting aanricht onder dit soort ,asiel,zoekers. En ik vrees dat dit niet alleen voor Noorwegen geldt maar ook voor de andere Scandinavische landen waarna het overwaait naar Europa!

  Like

 15. Charles Martel zegt:

  Of de psychose van de linkse moraalridders: gewoon de glasheldere feiten ontkennen, typisch voor het land van Breivik.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Ach, Nederland is net zo gek of eventueel nog gekker.

  Twintig [of meer?] jihadstrijders worden zorgvuldig opgevangen en krijgen alle hulp en steun die ze nodig hebben.

  En als bij één van hen of bij meerderen de stoppen doorslaan dan wordt daar niet over nagedacht en worden er geen conclusies getrokken. De enige reactie zal zijn: maar niet alle moslims zijn zo .. En dat er dan een aantal autochtonen of/en allochtonen op een gruwelijhke manier worden omgebracht, moeten we maar voor lief nemen.

  Guusvelraeds heeft gelijk: de lichten gaan uit en we kunnen er weinig of niets aan doen, eenvoudigweg omdat onze ‘elite’ bewust zeer kwaadaardig bezig is en het ‘klootjesvolk’ te stom is om voor de duvel te dansen.

  Like

 17. baksteen zegt:

  @Guus, Wordt je hier weer wat positiever van?
  http://www.idverzet.org/

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Ik moet weer denken aan die nederlandse ? vrouw die in Verwegnistan gekidnapt en verkracht werd.
  Die had ook begrip voor die verkrachters.
  Ik vrees dat veel mensen niet beter verdienen.
  Het vervelende is natuurlijk dat het vaak mensen overkomt die er niet van gediend zijn.

  Like

 19. Republikein zegt:

  Hemeltergend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s