Doorgeschoten asielbeleid

Screenshot_13

Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) is bereid Russen die vanwege hun geaardheid worden gediscrimineerd asiel te verlenen. Dat schrijft hij dinsdag aan de Tweede Kamer.

Laat ik nu altijd gedacht hebben dat asiel verleend wordt aan mensen die in hun eigen land vervolgd worden of de kans lopen vermoord te worden vanwege hun geaardheid, politieke mening, religie of wat voor reden dan ook?

In Rusland mogen homoseksuelen gewoon vrij leven. Seksuele handelingen tussen mensen met een homoseksuele geaardheid zijn ook niet verboden. Wat Rusland wel verbiedt, is propaganda voor een homoseksuele levenswijze. Is dat dan zo bedreigend voor de homogemeenschap dat zij hun land zouden moeten ontvluchten en in ons land asiel moeten aanvragen?

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

7 reacties op Doorgeschoten asielbeleid

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, dat zou dan toch een goeie deal zijn: Alle Russische homo’s er in, (al is het inderdaad nogal een flutreden om voor zoiets de status van asielzoeker aan te vragen) maar dan alle moslims er uit. want tja, dat gaat inderdaad niet samen; móórd en doodslag zou er van komen. Dus, nietwaar……? Leg maar voor aan zowel de Tweede Kamer als aan Brussel, zou ik zeggen…….
  Hou toch op! Heeft zo’n Timmermans nou helemààl een klap van de molen te pakken….?! Of we hier nog niet genoeg ómkomen in de asielzoekers-rotzooi!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Man,man,man wat een non item. Maar ja, het socialisten volk, komen graag op voor allerlei zaken, waar de gewone burger geen tijd aan wenst te besteden. Ik vind het met alle respect een non item, bij de weg, maakt deze salonsocialist Timmermans zich ook maar even druk, als het Nederlanders betreft, die door de maatregelen van het FAALKABINET, ernstig in hun bestaan worden bedreigt? Of over de christenen, die massaal vervolgd en/of vermoord worden door de moslims? Of over de bezetting van ons land door de rode fascistische EUSSR? OORVERDOVENDE STILTE…

  Like

 3. Harry zegt:

  Timmermans is hard op weg om Joop den Uyl te overtreffen , zorgde ome Joop met z’n team voor een olieboycot , Frans zal wel blijven drammen tot Poetin de gaskraan dichtdraait .
  Als het zover is zal je hem stom zien kijken ! Alsof ie sneeuw ziet branden .
  Wedden dat ie dan roept dat ie er niks aan kan doen en dat het allemaal zwaar overtrokken is .
  Eigenlijk heeft Wilders het dan natuurlijk weer gedaan !

  Ga maar vast houtjes sprokkelen , het wordt een koude winter .

  Like

 4. Petrossa zegt:

  Slim. Dat maakt de russen nog bozer en weten we zeker dat de greenpeace teroristen nog jarenlang van hun gastvrijheid kunnen genieten. Ondertussen roest dat schip van ze rustig weg, terwijl bruikbare onderdelen geplunderd worden. Heerlijk.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Franz kan goed praten!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Shit, Timmermans weer in de bocht

  Like

 7. luckybee zegt:

  Zo te zien krijgen wij de hele Kaukasus Moslims bij ons als asylzoekers te gast?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s