Dewinter: “Een stamp onder de kont i.p.v. krullenbollen aaien”

Screenshot_38

Hier anderhalve minuut uit een “debat” over integratie dat gisteren gevoerd werd in het Vlaamse Parlement tussen Filip Dewinter en een multikrolse hysterica genaamd Güler Turan. Wie het hele “debat” wil zien, moet zich hier vervoegen vanaf 05:45.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dewinter: “Een stamp onder de kont i.p.v. krullenbollen aaien”

 1. realist zegt:

  ik walg van zo een linkse ss teef,je moet haar werkelijk eens bezig zien.

  Like

 2. Over integratie gesproken: Hitler komt terug in een tijdcapsule, is anti-racist en pro-diversiteit geworden, spreekt de “Children of the Rainbow” toe en gaat in Israël wonen, alwaar hij zich inzet voor een open-grenzen-politiek: http://www.youtube.com/watch?v=jXYCxkdX7fo

  Like

 3. Trucker zegt:

  Ach de heer Pennings plaatst dit, ik weet niet waarom dit precies want El Cid is Vlaanderen beste debatter in de politieke arena (en het is niet omdat ik lid ben van DE partij dat ik dit verkondig) hij heeft al betere staaltjes laten zien/horen van zijn redenaarstalent dan dit niet toevallig gekozen fragment.
  De man is ongeevenaard en heeft een dossierkennis die bijna onze voorzitter evenaard.
  Het is omdat mijheer Dewinter de vinger op de wonde legt dat hij gevreesd wordt door de andere partijen, in zijn jonge jaren was de vrees van velen dan nog ook van fysieke aard, het is omdat hij de partij in feite symboliseert.
  Laat ik het duidelijk stellen, voor mij is hij DE man die de duidelijke koers aangeeft en legt hij de halfzachte heelmeesters van stinkende wonden op zijn boterham, hij is de man die van mij steeds men stem krijgt.
  Zijn discours kan ik perfect volgen en waren er meer als mijnheer Dewinter het zou veiliger zijn in Europa dat ik nu eurabia heet door het islamietentuig en de duidelijke koers die gevaren wordt.
  Een implosie zal het worden en dan niet door “verzet” zoals naievelingen menen of gewapende jeugd…nee veel simpeler eurabia zal de nationalistische tendens niet kunnen stoppen en ondanks de ronduit facistische wetgeving die ze steeds verder uitbouwt zal ze dit niet onder kontrole krijgen.
  Ik weet niet of ik dit nog zal beleven maar het artificiële verenigde staten van europa komt er nooit, met of zonder dwang…komt er nooit.
  De Vlaming, Nederlander of Duitser heten zich geen europeaan, de europese geest zit niet in het hoofd van de mensen, waarom trouwens sedert de gezamelijke munt is het leven voor mij tot 30% duurder geworden, ik hou mijn kassaticketten van de supermarkt sedert begin deze eeuw bij dus is het gemakkelijk om te loze beweringen (“niks wordt duurder door de euro” dat was er eentje van de vuige leugenaar verhofstad) te counteren.
  Onze partij is radicaal teegenstander van het europa zoals vandaag en is de enige partij in Vlaanderen (en bij uitbreiding in pelgie) die in deze duidelijke taal spreekt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed gesproken, Trucker! -Overigens had zeker een deel van uw betoog ook een goed figuur geslagen als respons op het artikel van een paar dagen geleden: “De Nazi-laars van de EU.”

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   “Ach de heer Pennings plaatst dit, ik weet niet waarom dit precies”?
   En dat waarom heb je niet uit die – inderdaad door mij geschreven – drie hele regels kunnen halen, Trucker?
   “Ach, de heer Pennings”.
   Lik m’n reet, Trucker.

   Like

 4. luckybee zegt:

  Güler Turan ? Dat klinkt erg Turkisch?Ze moet nooit vergeten dat voor de Mongolen ze niet meer waard is als hun honden,Turken vreten alles wat de Mongolen op de grond werpen

  Like

  • Rudi zegt:

   @Luckybee 13:25
   Dat heb je goed gezien, Luckybee, Güler Türan is Turkse en zetelt behalve in het Vlaamse parlement ook in de Antwerpse gemeenteraad, net als Filip De Winter, overigens. Ze is schepen van Wonen, Jeugd en ‘Samenlevingsopbouw’, wat dat ook moge betekenen en, hou je vast: Ontwikkelingssamenwerking en volgde in die hoedanigheid een andere rooie trut op die minister van werk werd. Een socialistische minister van Werk, het klinkt alsof ze een krankzinnige directeur gemaakt hebben van het gesticht, maar dit geheel ter zijde.
   Terug naar die Türan: die bestaat erin haar verkiezingsfolders in het Türks te verspreiden. Ze raakte zelfs verkozen in de gemeenteraad van Antwerpen én de districtsraad van Berchem.

   Over het debat nu. Steeds maar weer datzelfde gejengel over discriminatie. Over de hele wereld is er een groot probleem met de islam, zowel waar ze immigreren, als waar ze 1400 jaar geleden naartoe zijn ‘geëmigreerd’, je hoeft deze blog maar te volgen.
   Worden moslims dan overal gediscrimineerd?

   Wat Filip De Winter betreft, ik zie hem heel graag bezig. Zijn kracht schuilt er volgens mij in dat hij altijd heel to-the-point reageert, hij benut de hem gegunde spreektijd altijd om met zo weinig mogelijk woorden zo veel mogelijk te zeggen.
   In tegenstelling tot linkse janussen die zoveel mogelijk aan het woord willen blijven, getuige daarvan die Tükse feeks in het fragment.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Rudi

    Quote: “Een socialistische minister van Werk, het klinkt alsof ze een krankzinnige directeur gemaakt hebben van het gesticht.”

    LOL!!! 😆

    E.J.

    Like

 5. Jean zegt:

  Waarom heeft onze Filip die Turkse fluit geen trap onder haar gat gegeven?
  Wat doet die Turkse fluit in een Vlaams huis?
  Stemrecht voor vreemdelingen/allochtonen afschaffen zodat er snel een einde komt aan dergelijke wansmakelijke ellende.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, waarom niet? Dan had uw Philip het weer gedaan, Jean.
   Niet dat die fysterica het niet verdiende: Het had haar zelfs misschien wel bij zinnen gebracht.
   Maar wees blij, dat Dewinter het verbaal kernachtig wist af te handelen.
   Het blijft toch een politicus van formààt, wat anderen er ook over denken te kunnen zeggen.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jean: 14.35. uur, op 7/11. Inderdaad Jean, ze moeten het stemrecht afnemen van deze barbaren.

   Like

  • madeleine zegt:

   Jean, mevrouw Türan is natuurlijk wel snel gebelgd geweest. Daarom heeft ze twee nationaliteiten: haar échte turkse nationaliteit die ze weigert af te staan, en de opportune belgische nationaliteit. Dit is geen kwestie van stemrecht voor vreemdelingen (allochtonen die snelbelg werden zijn sowieso verplicht om te gaan stemmen) maar gewoon een kwestie van voldoende infiltratie met dank aan Spa Groen!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   In de tweede kamer miegelt het ook van de dubbele paspoorten.

   Like

 6. Trucker zegt:

  comment van heer Pennings gekregen, wat een eer 🙂
  Ik denk dat je weet hoe ze het in de US (het land van Ronald Reagan of Bush sr. of jr.) zeggen want je bent een intelligente vent : go fuck yourself.

  Like

 7. Rudi zegt:

  Dit artikel over discriminatie las ik net op de website van Knack. Het is geschreven door een socialiste-met-de-dubbele-nationaliteit die luistert naar de naam Fatma Pehlivan en dat is er dan ook aan te merken.

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/racisme-en-discriminatie-zijn-blijkbaar-erfelijk-en-onuitroeibaar/article-opinion-115020.html?nb-handled=true&utm_source=Newsletter-08/11/2013&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN

  Ik pik er één stukje uit vanwege de arrogante ondertoon van dit fraaie staaltje projectie:

  “Het lijkt alsof de onderwijswereld de innovatieve krachten ontbreekt om mee te gaan met de tijd. Het is alsof de maatschappelijke dynamiek van de voorbije decennia, de transitie van een monoculturele naar een multiculturele samenleving, aan de onderwijswereld in globo is voorbijgegaan.”
  Mevrouw Pehlivan, het lijkt alsof het de moslimmigrant in West-Europa aan de wil ontbreekt om mee te gaan met de tijd, om te leren leven en functioneren in een moderne samenleving.
  Na veertig jaar is de moslimmigrant nog steeds niet gewend aan het adagium: ‘voor wat hoort wat’, nog steeds niet gewend te luisteren naar een niet-moslimse leerkracht, nog steeds niet gewend aan een minirok op straat, nog steeds niet gewend aan het principe ‘respect moet je verdienen’. En na veertig jaar gaat de moslimmigrant nog steeds zijn partner zoeken in dezelfde negorij in Marokko, Turkije of Algerije, waardoor ze hun eigen achterlijkheid blijven importeren.

  En de hele moslimwereld blinkt natuurlijk uit in maatschappelijke dynamiek. Nog in Syrië, Iran, Pakistan of Saoedi-Arabië geweest de laatste tijd, mevrouw Pehlivan? Heeft uw fascistische vaderland Turkije de genocide op Armeniërs en Grieken al erkend en zich ervoor verontschuldigd?

  Mevrouw Pehlivan, wanneer gaan u en de uwen met de tijd mee?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s