Hof van Justitie van de EU tegen Nederland: homoseksualiteit is reden tot asiel

Screenshot_1

Vonnis van het Hof van Justitie van de Europese Unie: in het vervolg volstaat het dat de Afrikanen net doen alsof ze homoseksueel zijn om asiel te krijgen.

Deze melding vinden we in de jongste Engelstalige editie van de Deutsche Welle. Misschien kan iemand een melding in het Nederlands vinden? In ieder geval is het griezelig. Dit gerechtshof doet herinneren aan een gerechtshof van waanzinnigen uit een middeleeuws griezelverhaal:

Het Hof van Justitie van de EU oordeelt, dat homoseksuelen asiel kunnen aanvragen in de EU. Het Hof oordeelt, dat homoseksuele mannen en vrouwen, die aangeven in hun landen vervolgd te worden, in de EU recht op asiel genieten. Het vonnis ondersteunt de klacht van drie Afrikanen in Nederland.

Deutsche Welle

Screenshot_4

En we hoeven er alleen maar op te wachten wanneer deze drie zogenaamd homoseksuele Afrikanen over een weerloze Nederlandse heen vallen en haar groepsverkrachten.

Omdat de homolobby´s beweren dat ongeveer 10% van de mensen homoseksueel zou zijn, en omdat bijna in heel Afrika homoseksuelen vervolgd worden, betekent dit vonnis dat 10% van Afrika automatisch recht op asiel heeft in de EU.

Screenshot_5

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/07/europaeisches-gericht-gegen-niederlande-homosexualitaet-ist-asylgrund/#more-50108
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, Derde Wereld, EUSSR, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hof van Justitie van de EU tegen Nederland: homoseksualiteit is reden tot asiel

 1. Joost Visser zegt:

  En komen ze dan ook maar gelijk met al hun kinderen, met hun huishoudster´?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, hoe dan ook: Als ze zich inderdaad één keer schuldig maken aan -heteroseksuele- groepsverkrachting vallen ze definitief door de mand! Ayaan is tenslotte wel voor minder het land uitgezet.
  Dus……dan kent iedereen de consequenties, niet waar?
  En als het dan op de één of andere manier toch weer zo gedraaid mocht worden, dat ze tóch mogen blijven, weet iedereen prompt, waar die hele verdomde EU staat en kunnen onze heren politici zich eens in ernst gaan bezinnen op dat, ons door de strot geduwde, lidmaatschap. En als ze daar niet toe neigen, weet iedereen meteen definitief, waar ZIJ staan enzovoort…..
  ’t Is maar een suggestie hoe je de bal nog eens aan het rollen kunt krijgen.
  Geloof me, met zogenaamde homofielen nemen ze hoe dan ook een flink risico!

  Like

 3. Jade zegt:

  Ach gut, en plotseling blijkt half Afrika homo te zijn.
  Niets is hen te gek voor de verblijfsvergunning en gratis onderdak.
  En als kers op de vla worden we straks nog even afgeslacht in eigen land.

  Like

 4. Geert zegt:

  Ik zeg neem de gehele planeet maar op, de wereld is van iedereen?.

  Like

 5. Trucker zegt:

  http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2013/11/EU-hof-vervolgde-homoseksuelen-hebben-recht-op-asiel-1405213W/

  Tja, het hek is van de dam, de horden islamieten die nu masssal toestromen zal aleen maar groter worden.
  Dit waanzin heten is een vergoeilijking van een bewuste strategie van de eurabia despoten om verzekerd te zijn van een never ending binnenkomen van alles en nog wat.
  Wie denkt dat het nog geen derde wereldoorlog is mag eens de gehanteerde maatregelen die de eurabia despoten (sedert het door de oud europese burgers weggestemde grondwetrotzooi in voege is getreden) al genomen hebben: eerste stap is een totale volksverhuizing organiseren, is uiteraard om de woede van de burger te kanaliseren op andere zaken als de sluipende instalatie van een regelrechte dictatuur.
  Met de islam(ieten) binnen te halen, blijf het eindeloos herhalen er is maar één SOORT die niet “spoort” en dat is de FUCKING islamiet in de Vrije Westerse Wereld zijn de despoten uit brussel verzekerd van twee wetmatigheden: de islamiet zal na korete tijd zich “profileren” lees hun achterlijke barbaarse rotzooi manifesteren in de Vrije Westerse Wereld en twee door hun aangeboren onmenselijkheid zijn ze ideaal om in nakende conflicten (de oud europeaan tegen de nieuwe euabia orde) te smoren in geweld.
  Het is een perverse versmelting van de medogenloosheid van stalin met de kranzinnige mao zijn plannen om het land te “hervormen”.
  Destabiliseren van naties zijn de despoten met bezig, derde wereldoorlog is het want in de US zit een islamiet in het witte huis en zijn missie is :steek het midden oosten in brand, zorg dat Israel er in betrokken wordt en in eurabia zijn ze vleugellam maw een kip om geplukt te worden.
  Mesjogge van de pot gerukte knettergekke natie verraders die denken dat ze gaan wegkomen met hun plannen.
  De idioten hebben reeds lang de doos van Pandora geopend het is wachten tot het zich manifesteert en dan is het voor hun ook afgelopen.

  Like

  • Jean zegt:

   Die EU misdadigers willen niet zien dat de meerderheid van Europa die islamietische rotzooi weg wil en als puntje bij paaltje komt zullen die achterlijke gewelddadige islamieten verdreven worden, als het kan geweldloos maar als er verzet komt van die achterlijke barbaren dan zal het met geweld plaatsvinden maar opsodemieteren zullen ze.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   “uiteraard om de woede van de burger te kanaliseren op andere zaken als de sluipende installatie van een regelrechte dictatuur” Jawel Trucker helemaal jouw ding en mijns inziens heb je 100% gelijk met deze redenatie, kan er nog ten overvloede er aan toevoegen dat de islamieten niet tot integratie te bewegen zijn, laat staan tot assimilatie. Men moet maar eens op letten dat bijvoorbeeld dance-feesten, festivals, popconcerten en andere publieks evenementen de moslims ontbreken of in een gering aantal aanwezig zijn en aan hun lichaamstaal valt af te zien dat zij ons als insecten beschouwen. Amerika beoogt de destabilisatie van Europa door de soennitische richting van de islam in allerlei gluiperige, onzichtbare diplomatische manieren te steunen. Herinner alleen maar het bombarderen van Belgrado, waar haalden zij de gore, morele moed vandaan en om Kosovo te ontfutselen van de Serviërs en het aan de etnische Albanezen te schenken een gebaar wat moet uitdraaien dat Albanië het volgende EU lidstaat wordt, waardoor de nationale lidstaten nog meer gefragmenteerd en moeilijker bestuurbaar wordt zodat de roep van uit Brussel om één federaal Europa nu uiteindelijk doorgang te laten vinden.

   Like

   • Trucker zegt:

    Thanks man, altijd prettig wat feedback te krijgen, clinton de sigarenrokende leugenaar is een regelrechte schuldige aan misdaden tegen de menselijkheid door Servische onschuldigen te laten bombarderen (louter als signaal) en de slachtpartij in Waco Texas is voldoende om hem op te knopen, met paardedieven deden ze het ook in de US hem er tussen hangen misstaat niet.
    Ik heb het al eerder geschreven dat de islamieten zwangere vrouwen LEVEND tegen deuren spijkerden en hun buik opensneden, de TALLOZE onthoofdingen…geen mens die er nog iets over zegt…nu is het een islamietenstaat in eurabia ingekaderd.
    Het meest jammere aan de zaak is dat er velen denken dat er twee categorieen islamieten bestaan, flauwekul natuurlijk ze zijn allemaal Dr Jekyll and Mr Hyde .
    Ik hoef ze niet rond mij en ik omschrijf het dan nog zeer vriendelijk

    Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Nou nog even wachten tot zweetvoeten ook recht geven op een uitkering.
  Klinkt lullig maar het werkt wel zo.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Naast de homo’s gaan jullie nog vele duizende Britten moeten opvangen want deze is goed bezig en waarschijnlijk is hij nog niet tevreden met het islamofiele regeringsbeleid van de volksverrader cameron, beetje reppen rat cameron of ze gaan er uw kop als eerste afsnijden.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  1,033 miljard (2011)
  Afrika, Bevolking

  Gemiddeld 10 % van een bevolking zou dus homoseksueel zijn.

  10% van 1,033 miljard is dan 103.330.000

  Europese bevolking in aantal

  830.364.178

  Zullen ze ooit stoppen. Nee ze zullen nooit stoppen. Want de voor hun ideale uitdunning van de oorspronkelijke Europese bevolking is nog lang niet bereikt.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @GuusVelraeds: 22-06. uur, op 7/11. U zegt – terecht- ” zullen ze ooit stoppen”. Neen, meneer Velraeds, dat zullen ze helaas niet! We – de oorspronkelijke Europeaan van geboorte, zal deze WAANZIN blijvend opgedrongen krijgen. Alles op bevel van het “vierde Rij”, de ” HOER VAN BABYLON”, de EUSSR. Daar zit een rode mafketel Malmström, en die is van mening dat de hele wereld recht heeft op de uitkeringen van Nederland c.q. Europa. Doodmoe ben ik ervan Guus!

   Like

 9. Republikein zegt:

  Niet ontvankelijk!

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  VAL DOOD EUSSR, VAL IN GODSNAAM HELEMAAL DOOD!! Ik walg en braak al bij het woord EU!

  Like

 11. Cathja zegt:

  Ze zullen net zo lang homo zijn totdat ze hier een huis, een uitkering en een heerlijk leven hebben bemachtigd, en daarna komen vrouwen en eigengemaakte kinderen allemaal hier heen in het kader van de gezinshereniging!
  Natuurlijk zijn ze bijna geen van allen homo!
  Welke stomkop bedenkt deze idioterie om zoveel mogelijk uitbuiters hierheen te halen?
  Voor het tribunaal met die zooi!

  Like

 12. Jan zegt:

  “Hof van Justitie van de EU tegen Nederland: homoseksualiteit is reden tot asiel”

  Ik wilde tegen jullie zeggen dat jullie allemaal naar de hel kunnen lopen, maar aangezien ik er werk wil ik jullie niet iedere dag tegenkomen.

  Like

 13. luckybee zegt:

  Homo sexualiteit is niet de smaak van iedereen en helemaal niet van Hetero’s. Maar het bleek dat God homo sexualiteit op zijn rekening wil houden. Het is een zaak tussen hem en de homo’s, en wij mensen zullen hier buitenhouden, niet oordelen of veroordelen dat is de zaak van God, en van niemand anders.Zo bleek dat uit de bijbel.wie hier tegen verstoot, begaat een zonde, en zal de rekening van God gepresenteert krijgen.

  Like

 14. oogenhand zegt:

  Moslims kunnen niet alleen liegen dat ze homo zijn, ze kunnen ook liegen dat ze Christen zijn, of liegen dat ze Atheist zijn. Wij kunnen liegen dat we Salafist zijn, en vluchten naar Saoedi-Arabië.

  Nogmaals, de problemen zijn wereldwijd, en in deze globaliserende wereld komen Nederlanders er niet onderuit om MASSAAL Arabisch te leren en zo Saoedi-Arabië in de gaten te houden. Vrijwel iedere Nederlander MOET Arabisch leren!!!

  Like

 15. Jean zegt:

  Wat zijn dat voor pipo’s in die tuin van Justitie?
  Is hier nog wel sprake van Justitie?
  M.i. zijn dat overbetaalde uitgerangeerde ambetantenaren die doen wat hun gezegd wordt te doen, u weet wel: “Wiens brood men eet diens woord men spreekt”.
  Ik zou zeggen, verticaal klasseren en vooral niets van aan trekken.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Als ze hier lucht van krijgen zijn waarschijnlijk ineens allemaal homo !!

  Like

 17. Peter Rissing zegt:

  Nog eens in de cijfers gedoken.
  De huidige bevolking van Afrika is nu meer dan 1.000.000.000
  Stel, 10% daarvan is ‘gay’ > 100.000.000
  Stel, slechts 10% daarvan verkeren in de omstandigheden om daadwerkelijk gebruik maken van de laissez passer die het Europese ‘Court of Justice’ hen aanbiedt > 10.000.000
  Stel, 10% daarvan kiest er inderdaad voor om in het homo-vriendelijke Nederland neer te strijken > 1.000.000 !
  De factor ‘gezinshereniging’ laat ik aan u zelf over als mede de toepassing van de redenatie op alle onderontwikkelde landen op deze aardkloot.
  Vast staat, ook het EU hof, kan de implicaties van de uitspraken die zij doen niet overzien.
  Het is dus een waardeloos stelletje amateurs.

  Like

 18. Pingback: Arabische “mensenrechten” voor gehandicapten (+ video) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s