Politie van Saoedi-Arabië schiet illegale migranten dood

Screenshot_6

Iedereen heeft zo zijn eigen methodes in de omgang met migranten, vooral met die uit Afrika. Duitsland, Italië en Zweden bijvoorbeeld stuurt hen een troep blonde activistes, die voor hen de benen spreiden of moeten spreiden, terwijl de migranten hongerstakinkje spelen. Saoedi-Arabië stuurt hen echter een afdeling politieagenten, die hen een slavo in hun achterste schieten. En mocht daarbij een Afrikaan op de grond blijven liggen, dan maakt niemand zich daar druk om. En er komt al helemaal niet iemand op het domme idee om “schadevergoeding” te betalen aan de familie van de illegale immigrant die op de grond is blijven liggen.

Ethiopische migrant bij razzia van de politie in Saoedi-Arabië gedood. De Afrikaan verzette zich tegen zijn arrestatie, toen de politie optrad tegen de illegalen, aldus de autoriteiten. Er werden 16.000 gearresteerd.

De razzia vond plaats na zeven maanden van waarschuwingen door de regering. Men had een inzetcommando van de politie bestaande uit 1200 man opgesteld, dat alle winkels, restaurant, bouwplaatsen, bedrijven enz. uitkamde om naar illegale buitenlanders te zoeken. Volgens de autoriteiten werden daarbij meer dan 16.000 illegalen gearresteerd.

De krant Saudi Gazette berichtte dinsdag dat de inwoners last kregen van het dagelijks werk van de migranten, zoals het ritueel wassen van lijken, de bezorging van levensmiddelen en het inpakken van groente.

Het koninkrijk heeft eveneens meer dan een miljoen definitieve uitreisvisa aan Afrikanen verstrekt, die het niet is toegestaan ooit nog terug te komen.

Al Jazeera

Er werden ook 5000 pelgrims gearresteerd, die na hun pelgrimstocht niet meer terug wilden.

Ja, voor Saoedi-Arabië begint het er zo langzamerhand ook om te spannen. Ook al wil menig rijke Saoedi het niet toegeven, de staat heeft de arbeidsplaatsen voor de eigen zonen nodig:

De helft van alle Saoedi´s is jonger dan 25 jaar en van de jongeren is meer dan een derde deel werkloos, waarbij de statistiek alleen de mannelijke bevolking omvat. Vooral afgestudeerde studenten vinden moeilijk een passende baan. Een meerdere jaren oud programma van “Arabisering” heeft veelmeer tot onzekerheid bij buitenlandse werknemers bijgedragen dan kantoorbanen voor Saoedi´s gecreëerd.

Men wil niet meer hordes illegale zwartwerkers gewoon het land binnenlaten, terwijl de werkloosheid onder de zonen van de Saoedi´s steeds groter wordt. Want in de Saoedische economie gaat het (nog!) niet om de belastingheffing van arbeiders.

Dat helpt allemaal niets. Net zomin als in europa, Australië of elders. Je kunt ze uitzetten, je kunt ze doodschieten, je kunt ze in de Middellandse Zee laten verdrinken, je kunt in de Sinaï hun organen verwijderen voor de orgaanhandel, desondanks komen ze. Zo lang men Afrikaanse vrouwen ongebreideld kinderen laat verwekken, produceren ze jonge mannen, die voorgeprogrammeerd zijn op emigratie. Dat is de belangrijkste economische slagader van Afrika.

Waarom de moslimmigranten nooit meer naar huis zullen gaan

Screenshot_7

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/07/saudiarabische-polizei-erschiesst-illegale-migranten/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Europa, Immigratie, Islam, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

27 reacties op Politie van Saoedi-Arabië schiet illegale migranten dood

 1. Marc Bouwman zegt:

  Dat is nog eens immoreel: een bevolking waarvan 50% jonger dan 25 jaar is!

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Ik heb het, geloof ik, al vaker gezegd onder een stuk van deze Kybeline.
  Jaja!
  Toen wees je me er nog op, webmaster, dat het een vrouw is.
  Maar ik wou nog eens een keer zeggen dat iets in de toon van deze Kybeline me helemaal niet bevalt.
  Er is een bepaalde onnodige grofheid, iets van kille ontmenselijking die mij aan het antisemitisme van de nazi’s doet denken.
  Laat ik ook maar eens grof worden: er is een ondertoon van bereidheid tot kille massamoord in deze mevrouw.
  Zelf heb ik ook wel eens een gewelddadige neiging.
  Zoals ik Bas Paternotte ooit toevoegde: http://bit.ly/1efVm5i :

  “Ja, ik heb wel eens een impuls richting bloedpap, vlammenwerpers, mitrailleurs, over het asfalt uitgesmeerde hersens, met blote handen operatief ingrijpen en wurgen. Dat komt doordat ik evolutionair nog niet zover gevorderd ben als jij, Betere Bas. Jij bent gewoon een edeler mens. Maar ik ben op een ander punt wél weer verder: ik laster en ik lieg niet, zoals jij.”

  Maar dan gaat het over woede jegens concrete types, doorgaans om sharia of om Hitler schreeuwende baardapen, die mijn onderbuikimpulsen echt verdienen.
  Bij deze Kybeline is er iets kouds, onpersoonlijks, iets Auschwitz-achtigs.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   “Trucker” heeft onder dit stuk http://bit.ly/17c64Hc een YouTub-filmpje geplaatst van precies zo’n om sharia schreeuwende baardaap die echt het allerdiepste aan moorddadigheid in mij naar boven haalt:

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kijk, als je nu, op de één of andere manier,op het moment-zelf face to face met deze……móslim had gestaan…….
    ZOU JE HEM MET LIEFDE NAAR DE KEEL GEVLOGEN ZIJN, HEM Z’N GORE NEK HEBBEN OMGEDRAAID EN HEM VOORAF HEBBEN GESLAGEN EN GESCHOPT WAAR JE MAAR RAKEN KON! BLOED ZOU JE WILLEN ZIEN!
    En dàt méén ik nou eens.

    Like

  • Lucky9 zegt:

   We kunnen zelf ook wel lezen. Uw hetze tegen Kybeline is totaal ongegrond en puberaal.

   Like

 3. Jan zegt:

  Nieuwe wet in Rusland aangenomen die bepaald dat familieleden opdraaien voor de schade en ellende die moslimterroristen aanrichten in Rusland

  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/11/07/russias-new-law-relatives-of-terrorists-pay-the-bill-for-the-damages/

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Die politie daar, is natuurlijk geen NL-se pliesie. Ik kwam er pas kort geleden achter, dat de foto,s ( in de krant ) van die mannen en vrouwen in een soort geel-bovenkant-trainings-pak met soort petje, DE NL-SE PLIESIE IS. Erg dom van mij natuurlijk, ben hier gewent aan wat autoriteit-uitstraling bij politie. Die ethiopiers hadden mischien wel een bijbeltje op zak, MAG DAAR NIET.

  Like

 5. Pingback: De jacht naar illegalen is open in Saoedi-Arabië | Golfbrekers

 6. Theresa Geissler zegt:

  Je comment was interessant genoeg, Martien, om dit hele artikel nog eens aandachtig te gaan overlezen.
  En ik geloof wel, dat ik je gelijk moet geven.
  Die Kybeline uit de verwensingen die in haar opkomen zo kalm en emotieloos, dat het een bepaalde grens overschrijdt. Men is geneigd daar overheen te stappen zolang het maar een “gemeenschappelijk doelwit” betreft, maar de manier-waaróp geeft te denken, inderdaad.
  En ik kan het niet laten, dit even met een heel ander voorbeeld te illustreren:
  De “onafhankelijke predikant” Goldschmeding raakte alweer een tijd terg in opspraak, omdat hij in zijn preken propageerde, kinderen van tijd tot tijd te ‘kastijden.’ Hij beval dit aan als opvoedingsmiddel en, nog afgezien van het feit, dat wij het er in deze tijd over eens zijn, dat je kinderen juist níet mag slaan, overschreed hij in zijn redenaties op zeer grove wijze een bepaalde grens:
  Hij propageerde namelijk in alle ernst dat de ‘kastijding’ moest worden toegediend met een speciaal daarvoor in reserve gehouden voorwerp -een houten lepel of iets dergelijks- dat zich op een bepaalde plek in huis bevond -ergens boven in een kamer of zo- en waar alle gezinsleden van afwisten.
  Dit gíng gevoelsmatig al over de schreef, maar het werd nog gecompleteerd doordat de Heer Goldschmeding benadrukte dat het belangrijk was, dat de disciplinaire maatregel moest worden uitgevoerd op het moment dat er in de ouder feitelijk GEEN WOEDE AANWEZIG WAS.
  En dit, nu, overschreed, voor wie er even over nadenkt, alle grenzen van het toelaatbare:
  Het ís altijd ogelijk, dat een ouder, in pure drift ‘uithaalt’ omdat het kind hem tot het uiterste drijft, niet goedkeurenswaardig, maar vaak nog wel te begrijpen. Maar deze bewuste, weloverwogen en breed geëtaleerde vorm van fysieke ‘kastijding’ als correctie, tevens duidelijk bedoeld als afschrikwekkend voorbeeld voor de andere kinderen, is in deze tijd, die zich niet meer afspeelt in desfeer van ‘little house on the prairie’ (Die jeugdboeken èn de serie haat ik trouwens óók) totaal onaanvaardbaar! Die kinderen hadden stante pede bij hem weggehaald moeten worden en zijn gemeente gesloten!
  Natuurlijk is dat allemaal weer niet gebeurd. Maar enfin….
  Het is zeker waar, dat datzelfde kille, berekenbare van deze ‘christelijke pedagoog’ terug te vinden is bij Kybeline, zij het dan op hààr vlak. Dus daarmee overschrijdt ze de grens van het aanvaardbare.
  In tegenstelling tot jou, die, dat voelt de lezer met zijn klompen aan, van alle verwensingen die je over je objecten uitbraakt, iin de praktijk nog geen tiende ten uitvoer zou brengen.
  Je WOEDE is ongeveinsd, dàt in elk geval!-En dat is ook na te voelen. Maar dat is niet hetzelfde.
  En Bas Paternotte liegt en veinst, dat is wéér een andere categorie.
  Niettemin heb je gelijk: De stijl van Kybeline ademt iets twijfelachtigs, dat bepaalde grenzen overschrijdt. Enigszins moeilijk benoembaar, maar tóch…..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   9de zin van boven: terg=terug.
   21ste zin van boven: gelijk=mogelijk.

   Like

  • Lucky9 zegt:

   Wat krijgen we nu, Theresa. Schuldig door associatie?

   Kille? berekenbare? Kalm en emotieloos? Is dat niet hetzelfde als afstandelijk en objectief? Wetenschappelijk verantwoord en on topic synthetisch, zodat niemand meer naast de feiten zou kùnnen kijken?

   Elke auteur heeft het recht zich zelf te beschermen tegen de horror waarover hij of zij verslag uitbrengt, op zijn of haar eigen manier. Het psychologisch zelfverdedigingsmechanisme van een andere auteur beoordelen met een individuele emotie, is begrijpelijk maar niet objectief. Deze subjectieve appreciatie delen als bekommernis mag ook als dusdanig. Maar niet als onderhuidse en niet gestaafde kritiek. Dat verdient alleen minachting.

   Martien Pennings werd zelf al elfendertig keer poco uitgescholden voor zijn eigen “toon”. Daarom was ik altijd een van zijn verdedigers tegen leugenachtige lafaards die zijn boodschap trachtten te ontkrachten. Omdat de toon er helemaal niet toe doet. Het is de inhoud die telt. En de inhoud bij Kybeline is altijd objectief en subliem geschreven. Als Martien Pennings dit niet aankan moet hij de originelen zelf en de vertaling ervan door E.J.Bron maar links laten liggen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mag zijn, Lucky, maar de praktijk is gecompliceerder dan de theorie.
    Als ik oprecht redenen meen te zien om het, bijvoorbeeld nu met Martien, eens te zijn, dan schrijf ik dat gewoon.
    Het omgekeerde kan ook voorkomen.
    Die Kybeline, wie het ook is, schrijft inderdaad wel wat emotieloos en klinisch over dat soort dingen, dat geeft te denken.
    Je hoeft niet allemaal op commando te applaudisseren omdat het Kybeline is.
    En die associatie kwam spontaan bij me op. Is natuurlijk iets heel anders, maar ligt wel min of meer op hetzelfde vlak.
    In ieder geval: Een tendens, waarmee je moet oppassen..

    Like

  • Martien Pennings zegt:

   Dank je Theresa, voor je medegevoel.

   Like

 7. Anneke zegt:

  En wàt zou dhr. Spekvet; oei, bedoel natuurlijk Spekman van de PvdA hiervan vinden???!!! Gáát hij met de zijnen nu een mondiale actie op touw zetten??? “Nee; wat in Africa gebeurd, daar heeft deze man géén interesse voor. Die mensen illegaal of niet, ziet hij niet”. Ver van zijn bed show hoe ernstig/dramatisch de situatie ook is.

  Like

 8. luckybee zegt:

  In een absulte staat is zo iets overal mogelijk. Remeber de DDR waar het regiem zgn republiek vluchtelingen dood schieten.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Als Saoedi-Arabië niet langer migranten toelaat, zullen de Saoedische werkgevers veel hogere lonen moeten betalen. Dit betekent een klassenconflict tussen de Saoedische werkgevers en Saoedische werkzoekenden. Dit betekent vervolgens dat het Islamitische ideaal van klassenharmonie op de schop gaat. Klassenstrijd zal de Islam vernietigen!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   vermoedelijk zullen veel “hoger geschoolde Saoedies toch NIET (verfoeilijkt) werk,,datanderen nu opknappen ,gaan doen,maar als GEZAGSDRAGERS OOK uitzwermen naar de DHIMMIELANDEN!!

   Like

   • oogenhand zegt:

    Gelukkig heb ik een boekje voor het leren van Saoedisch. In American Book Discount is er een hele plank met uitsluitend lesboeken voor Arabisch en Chinees.

    Like

 10. Republikein zegt:

  Allemaal bloedige taferelen en comments.
  Vakantiegangers op het strand!

  Like

 11. Jean zegt:

  Wat staat ons nog te wachten met die import barbaren?
  E.T. zal wel zorgen dat ze ver van zijn villa vandaan blijven.
  Zou er nog een grotere valse lafaard bestaan?
  Als hij 0.001% oprechtheid zou bezitten in het belang van Europa dan stond hij zelf aan de grens om de achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij tegen te houden maar neen, Links Lullen Rechts Vullen.

  Like

 12. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Ook is Saoedi-Arabië is twee plus twee gewoon vier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s