VIDEO (Engels gesproken): “Multiculturalisme en islam in Frankrijk”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO (Engels gesproken): “Multiculturalisme en islam in Frankrijk”

 1. luckybee zegt:

  Ik ben antie multiculturalisme, dus ben ik het met de Fransen helemaal niet eens.Jezus heeft gezegd vertel de hele wereld over de leer van Jezus Christus, maar hij heeft nergens gezegd dat wij de bekeerlingen mee naar huis zouw mee nemen. maar daar laten waar ze thuis zijn en zo de leer van Jezus Christus in hun levensruimte verkondigen en in practijk brengen.Zo dat het ook daar thuis net als bij ons zullen leven.

  Like

 2. tjonge zegt:

  zou die franse dame nog leven en dat winkeltje hebben, filmpje is al weer bijna 3 jaar oud ?

  Like

  • delamontagne zegt:

   Filmpje is inderdaad al weer paar jaar oud. Jammer toch dat men in NL zo vaak denkt dat ,t overall in Fr zo aan toe-gaat. Het is hier zo dat die “moslim-enclaves” voornamelijk rond de grote steden zijn en dan wel erg groot. Maar hier noemt men “man-en-paard”, dus niet zo euphemistisch als in NL “kracht / oftewel prachtwijken, maar GEWOON “zone-SUS” = (Zone urbaine sensible ), in gewoon NL-s: “mot-je-niet-komen”.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Er is maar één ding van belang hier: Dit is de omgekeerde wereld en dus onaanvaardbaar.
  Wat er op de eerste plaats zou noeten gebeuren: Alle autochtonen, inclusief zoveel mogelijk goedmen sen er van doordringen dat je je best om je medemensen kunt bekommeren, heel mooi, maar dat deze situatie absurd is en herzien moet worden.
  Je mààkt mij gewoon niet wijs,dat linkse mensen hun eigen levenswijze willen inruilen voor een islamitische, uiteindelijk echt niet. Ze zijn er vooralsnog alleen niet van te overtuigen, dat het zo’n vaart loopt. (Natuurlijk ook al niet vanwege het fijne gevoel in hun hoofd, maar ja…..
  Wij moeten ons bezinnen op nieuwe middelen om ze nog meer met de neus op de feiten te drukken; Allicht dat er van tijd tot tijd bij een pààr een lampje gaat branden…….

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 15.36. uur. Je zegt Theresa: “Wij moeten ons bezinnen op nieuwe middelen om ze nog meer met de neus op de feiten te drukken; allicht dat er van tijd tot tijd bij een paar een lampje gaat branden”. Nou Theresa, ik hoop dat dat eens waar mag worden!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ach ja, Tom, je doet wat je kunt om met min of meer steekhoudende suggesties te komen. Lukt de ene keer beter dan de andere, maar bezig blijven, niet het bijltje erbij neergooien, dààr gaat het om.
    Alles beter dan er maar vanuit gaan dat de totale onderwerping onvermijdelijk is en je daar bij neerleggen.
    Geloof het of niet, maar ik ben nog steeds ràzend over dat stuk van Martha N., nu al twee dagen geleden. Dat soort doemdenken is niets voor mij. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat het op den duur schadelijk is. (Mijn persoonlijke overtuiging, uiteraard.)

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Multiculturalisme is niets anders dan een ander woord voor Islamisering. De linkse mens is er een die nooit wat zal leren. Hij of zij is er een van de dialoog met de Islam. Zelfs als het totaal verkeerd afloopt is het eerste waar zij aan denken; De dialoog. Dat werkt bij ons Nederlanders wel, maar niet bij die moordzuchtige primaten uit het midden oosten. Immers de Koran zegt; de Wet van Allah staat boven elke Wet van iedere natie. Net zo min als er palmbomen op de zuidpool groeien, net zo min gedijen Islamieten in Nederland ! Ze zullen tot in den treure proberen hun gastheer uit te schakelen, om vervolgens bezit te nemen van zijn huis. Om te vormen tot een Islamitisch bolwerk.

  Like

 5. Peter Selie zegt:

  Je hoorde het een man zeggen: “onze regering leidt ons naar de oorlog” En dat is wat ik al jaren zie aankomen.
  Het zijn niet alleen de linksen, want ook de Christelijke partijen, D66 en de VVD doen in Nederland niet anders. En hebben wij ooit geprotesteerd? Nou dan, we zijn het er dus mee eens.
  Voor de fascisten die de hoge baantjes hebben, is in Brussel een heel grote schuilkelder met alle comfort en voedsel.
  De opzet is al lang bekend want zeggen de Bilderbergers ër zijn teveel mensen op de wereld, en daar zijn wij mede schuldig aan en hebben die nog gefinancierd ook! Het blanke ras moet worden uitgeroeid!
  Dat willen veel mensen niet zien!

  Like

 6. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Het is jammer dat wij momenteel niet meer zulke mensen in de regering hebben of als staatshoofd zoals een De Gaulle, een Churchill want die zouden er korte metten mee maken. De Gaulle heeft als eens gedreigt in de jaren 60 om het Vreemdelingenlegioen in te zetten als de rellen in Parijs etc niet zouden stoppen en zie na 2 dagen was het over omdat men wist dat hij dat bevel had gegeven.
  Ooit eens in gesprek geraakt in Marseille met een instructeur van het Legioen wat daar trouwens een grote kazerne en aanmeldingsbureau heeft. Hij vertelde mij dat het Legioen het laatste bolwerk is in Frankrijk tegen de Moslims en dat zij niet kunnen wachten om in Marseille te beginnen met de grote schoonmaak. Hun zijn de enige die deze wijken binnen gaan wat wel eens gebeurd en hij vertelde dan gaan de ramen en deuren dicht en iedereen is ineens van de straat want de Moslims weten waar het Legioen voor staat en weten wat wij doen en kunnen en ze zijn doodsbang voor ons!!! Eerlijk gezegd hoop ik dat dit binnenkort gaat gebeuren want dat is de enige taal die de Moslims verstaan.

  Like

 7. Een opstandje van moslims dan meteen er met gummiknuppels en rubberen kogels op af. Helpt dat niet? Dan schieten met scherp en zoveel mogelijk barbaren voorgoed uitschakelen!!! Natuurlijk onder het mom van zelfverdediging en voor de blijvende vrede!!! Een andere uitweg zie ik niet!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  De zegeningen van de islam, beschermer van kunst en cultuur:

  Moslim vernield historisch astronomisch uurwerk in kerk in Lyon:
  An Iranian man has broken the astronomical clock of the ancient Catholic Cathedral in the French town of Lyons. According to “Le Progres.fr”, on March 23, a 28-year-old citizen of Iran tried to put out of action the mechanism of the 14th-century clock in the St John the Baptist Cathedral with an iron bar.
  The St. John Cathedral in Lyons, which was built between 12th and 15th centuries, is a UNESCO World Heritage site. The Cathedral preserves functional the astronomical clock, which is the oldest in France and one of the oldest in the World. The clock was constructed in the 14th century, and restored after destruction by Huguenots in the last quarter of the 16th Century.
  http://www.pravoslavie.ru/english/60470.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s