Ze gaan met opzet uw kinderen verzuipen

Screenshot_39

Want ze zijn u zat en ze willen u en uw nageslacht hier niet langer. U moet opdonderen, uitgemoord en uitgeroeid worden, nadat u al uw geld af heeft gestaan aan de toekomstige bewoners van dit land. Over the top? Niet in Delft:

Screenshot_40

Er is geen geld meer voor die vieze racistische witte kindertjes van u. Daarom ging er ook al jaren tot tweemaal meer geld naar ‘zwarte’ scholen. Dat is geen discriminatie en niet racistisch, want u heeft namelijk een erfzonde, u bent altijd en overal en aan van alles en nog wat schuldig. Slavernij, koloniën en uitbuiting om maar wat te noemen, u heeft meer op uw roomblanke Hollandse kerfstok dan u beseft. U bent in en in slecht en daar zult u voor boeten. Tot het einde der tijden, of uw dood.

U bent veel te duur. De meesten van u betalen namelijk belasting en dan komt de staat weer tekort en dan moet de staat de belasting weer verhogen en dan klaagt u daar weer over, terwijl u er in feite zelf schuldig aan bent en dan komt de staat nog meer tekort en moet de belasting weer verhogen, maar deze logica zult u wel niet kunnen volgen, want u bent ook nog eens een domme xenofobe tokkie, een verwerpelijk onmens, die maar niet in wil zien dat u de continuering van de zieligheidsindustrie in gevaar brengt.

Uw kinderen zijn ook veel te duur. Daarom gaan ze nu dan ook eindelijk verzopen worden, een soort van eindoplossing (hoe heette dat ook weer in het Duits?). Bovendien maakt u er veel teveel. U heeft een ‘fertility rate’ van maar liefst 1.76 en dat overleeft een samenleving niet. U ziet dat het noodzaak is dat u vervangen wordt door Mohammed en Aisha, en Fatima en Ali. Het is dus in het algemeen belang dat die ‘Tante uit Marokko‘ een beetje geholpen wordt en haar kindertjes wel zwemles krijgen.

Er moet namelijk 140.000 euro bezuinigd worden op het Delftse onderwijs. Dat dit teveel kost, komt niet doordat al die zielige kansloze geïmporteerde lieve gekleurde kindertjes praktisch analfabeet zijn en het IQ van hun ouders hebben en tweemaal zoveel kosten dan uw vervelende kroost, die verwende ‘vrije’ kids die denken dat het normaal is om gemengd te zwemmen. Weet u wel hoe aanstootgevend dat is voor bepaalde bevolkingsgroepen? Beter geven we die van u een ophokuur en gaan we bezig met de overlevingskansen van diegenen die hier de toekomst hebben.

Het is volslagen absurd. Bovenstaande ook. Het is volslagen absurd om in een waterig land als Nederland er niet voor te zorgen dat elk kind kan zwemmen. Ja sommigen leren dat zelf. Ik vond het geweldig met pa of ma mee naar zwemles, vooral met het onderwater zwemmen vond ik het een uitdaging om zo ver mogelijk te komen, watertrappelen haatte ik en probeerde ik me altijd onder uit te sjoemelen. Ik ben opgegroeid met sloten, rivieren en kanalen en later grachten. Met de surfplank op de Wijde-A en de Beulakerwiede (als ik zeg elke dag bedoel ik ook elke dag, als er ijs lag gingen er ijzers onder) en met de zeilboot en de catamaran op het IJsselmeer. En tot een paar jaar terug een bootverhuurbedrijf in Amsterdam.

Niet kunnende zwemmen zegt U? Ik ben zelf ooit bijna verzopen. Ik was zo stom in takkenweer niet bij de omgeslagen boot te blijven en naar de kant te zwemmen. Ik was nog een kind. Het was dom. En doodeng. Ik kon goed zwemmen.

Het is ronduit schandalig en immoreel om in dit land niet IEDEREEN fatsoenlijk te leren zwemmen. Als bootverhuurder was ik verplicht tot allerlei veiligheidsmaatregelen en voorzieningen (zwemvesten, reddingsboeien, etc). En terecht.

Het kan best zijn dat het de verantwoordelijkheid van de ouders is, maar niet elke ouder gedraagt zich even verantwoordelijk. Dat is een vervelend feit, maar wel een feit. Omdat er nog al wat, voornamelijk islamitische, ouders zijn die zich überhaupt niet interesseren voor de opvoeding van hun kinderen en soms zelfs de zwemlessen van hun kinderen -meisjes met name- regelrecht tegenwerken. Daarom hoeven de autochtone kinderen nog niet van overheidswege in gevaar gebracht te worden. We hebben wel genoeg betaald zo onderhand. Laat ze zelf maar eens hun verantwoordelijkheid pakken. Als we er dan toch de ouders voor op gaan laten draaien, laat dan diegenen er maar eens voor dokken die in de eerste plaats de gezamenlijke zwemlessen de nek om hebben gedraaid.

Maar waarom in godsnaam (zeg ik niet vaak) bezuinigen op zoiets essentieels als zwemvaardigheid? Er wordt allerlei onzin op scholen onderwezen tot regelrechte indoctrinatie aan toe. Er wandelt een enorm contingent een gore graaiers rond te parasiteren van uw geld. Er valt toch wel wat anders te bedenken.

Kleine kinderen moeten in de eerste plaats leren niet al te snel dood te gaan. Kijk eerst naar links, dan naar rechts en dan nog een keer naar links, want links is nou eenmaal gevaarlijker en gewelddadig. Bij mediaparken moet je extra uitkijken. Daar zijn zelfs parkeerterreinen al gevaarlijk. Ook bij Stadhouderskades moet je extra op links letten.

Een beetje taal en rekenen is ook wel meegenomen, dan kunnen ze zich namelijk verbaal verweren en zich misschien met enig succes de grijpgrage handen van de roverheid van het lijf afhouden. Seksuele voorlichting is ook wel handig, en zelfverdediging. Als ze sissen, moet je je pepperspray gebruiken. Als ze je hoer noemen, moet je ze taseren.

Maar nee hoor. Het zwemmen voor witten (ik ben er klaar mee, ik zeg gewoon wit i.p.v. autochtoon sinds die zwarte piet discussie, een racist ben ik toch wel) wordt afgeschaft. De omgekeerde apartheid, de omgekeerde discriminatie, het omgekeerde racisme, de omgekeerde logica. Het is het einde van elke rede en redelijkheid. En onrede en onredelijkheid valt niet met rede te bevechten vrees ik. Ja, dat vrees ik. (* lees het sterretje)

Lichamelijke opvoeding (klinkt eng en Orwelliaans, ben ik met u eens, en heette in mijn tijd nog gewoon gym) is geminimaliseerd en nu loopt Nederland vol met obesitasjes. Dat is gegarandeerd duurder dan de lessen die wegbezuinigd zijn. De kosten van het niet kunnende zwemmen in een land dat uit water bestaat durf ik niet te schatten.

Het allerkostbaarste is echter dat u en ik geen onderscheid mogen maken op afkomst, kleur, man/vrouw, religieuze- of seksuele afkeur (tsja, waarom staat daar altijd voor-keur?), maar dat de overheid dat wel met u doet. Ik vind dat Discriminatie moet (kunnen).

Ik kon het niet laten even te googelen op ‘lesprogramma’s lagere school’ en ‘lesprogramma’s basisonderwijs’ Misschien dat daar op bezuinigd kan worden?

Lesprogramma Duurzame Energie Verhogen energiebewustzijn van basisschool kinderen

Puur Hoorn lesprogramma voor leerlingen van de basisschool.

Lees het hele bericht op: : http://www.hoornactueel.nl/puur-hoorn-lesprogramma-voor-leerlingen-van-de-basisschool/ | Hoorn Actueel

Hoorn – Puur Hoorn lesprogramma voor leerlingen van de basisschool. Met het lesprogramma wil de gemeente de jongere generatie bewust maken van hun invloed op het klimaat.

Lees het hele bericht op: : http://www.hoornactueel.nl/puur-hoorn-lesprogramma-voor-leerlingen-van-de-basisschool/ | Hoorn Actueel

Aanvraagformulier lesprogramma ‘Doe meer met afval’

Dat zijn de eerste drie dingetjes die ik tegenkom. Stuk voor stuk compleet en totaal Groen Links in opzet. Hoeveel procent vertegenwoordigt Groen Links eigenlijk?

En voor de goede orde. Mijn laatste ex was van Groen Links en juf op een 100% witte school in de Jordaan. Het minderjarige tuig was zodanig door haar gecorrumpeerd dat als ik het lokaal binnenliep om haar te ontvoeren, ik door allerlei kleine mennekes van rond de 6-7 werd neergeschoten. Als ik dan theatraal neerviel, barstten ze in lachen uit. Ze waren namelijk onvoorwaardelijk trouw aan de juf. Denk daar maar eens over na.

PS.: Mijn excuus voor het woordje roomblank en wit en zo. Ik ben absoluut niet van het indelen in kleuren. Wat mij betreft is een mens een mens ongeacht wat dan ook en kan ook een ieder hier wonen, meedoen, en zelfs in uitzonderlijke gevallen het Nederlands staatsburgerschap verwerven, maar dan moet er wel aan bepaalde basiseisen/voorwaarden-vooraf voldaan zijn. Maar dat is een andere discussie.

*The Suicide of Reason: Why the West is losing Blind Faiths By Ayaan Hirsi Ali

Door:
Fubar

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, discriminatie, Elite, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Ze gaan met opzet uw kinderen verzuipen

 1. HUUBSAN zegt:

  tsja men kijkt ons er op aan [de burger ] maar ze vergeten te kijken naar de ware daders koningshuis ,,en die rijke eikel met al eeuwen vermogen van vader op zoon de gene die rijk werden in de gouden eeuw

  Like

 2. luckybee zegt:

  Vergeet niet de hielen likkers voor al uit het Zuiden (Katholieken) , van deze koningshuis.Dat wij van uit Wenen door de strot worden geduwd.Door de RKK, Anglicaanse kerk , en Herformde kerk. Ook de adelstand wordt door ze opnieuw ingevoerd.

  Like

 3. Wat is er tegen een beetje compenserende neutraliteit óók in het schoolzwemwezen?
  Voor een opkontje voor het achtergestelde licht-tot-zwaar-getinte kindje?
  Die witte racisten moeten sowieso uitgedund worden, al zijn natuurlijk zelf al bezig met autogenocide via een veel te laag geboortecijfer.
  Ik schrijf dit allemaal op om te voorkomen dat ik zeg wat ik echt denk, namelijk:
  ^FG*%dood^@*wurgMVmoord(&^#*F !!!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Deze schandalige ontwikkelingen hierboven beschreven zijn terug te voeren op het verdrag van Straatsburg. U weet wel, de olie voor Islamisering overeenkomst tussen het Westen en de Arabische staten. Sindsdien heeft de Moslim vrij spel in Europa, en heeft van de Europese overheden een vrijbrief gekregen om Europa te Islamiseren. Dat verdag van Straatsburg heeft ook onze zeezenders met valse argumenten afgepakt, zoals Radio Noordzee Internationaal met 100 Kw op de middengolf, 49 m band, 31 meter band, en FM 100 Mhz.. Ze zouden andere frekwenties storen. Een pertinente leugen, als men weet dat de desbetreffende zenders geleverd werden door gerenomeerde Amerikaanse fabrieken die om hun kwaliteits producten wereldwijd bekend staan. General Electric en Westinghouse als ik het goed heb. Vandaag de dag echter is commerciele radio en TV niet meer weg te denken uit ons leven. Zolang die rode hordes hun invloed op ons leven kunnen blijven uitoefenen, zolang blijven we steeds verder achteruit hollen. Waarvan akte.
  Leve de PVV !

  Like

 5. exter39 zegt:

  Ik neem aan dat er in Delft ,nog steeds echte hollanders wonen , en die kunnen regelmatig stemmen , voor de gemeente raad , diegenen die met zulke plannen komen , zullen toch geen tweede keer gekozen worden ,zo ja ,dan moeten ze maar verzuipen ook.dan moeten ze daar maar niet op stemmen.

  Like

  • William Spiero - vd Sluijs zegt:

   Stemmen? Ik denk onderhand uit simpelweg een spelletje galgje. Zullen we niet één voor één hier in Delft die gemeenteraadsleden opknopen? Maar even serieus, ik denk dat het geen hol uitmaakt wie er in die gemeenteraad zit. Er wordt daarentegen wel keihard racisme gemaakt.. alweer, net als met die hele zwarte piet discussie. Reken maar dat er Delftenaren zijn die hier tegen opstaan. Als het maar niet weer zo zielig verloopt als de demonstratie afgelopen woensdag tegen de bezuinigingen omtrent de kinderboerderijen en waterspeeltuinen. Ik weet het niet hoor, maar Nederlanders en demonstreren, opkomen voor hun mening. Op de één of andere wijze kunnen ze het niet. Een slap volk dat liever praat en denkt er dingen mee op te lossen of klaagt op feestjes of facebook… Misschien hebben ze die islamisering wel dubbel en dik verdiend… hadden ze de bek maar open moeten trekken.

   Ik heb voor de Delftse gemeenteraad wel een briljant idee om de bezuinigingen verder door te werken. Pleur gewoon een extra lading chloor in het water, worden die getinte kindjes vanzelf ook wit, wat ze automatisch uitsluit voor zwemles 😉

   Like

 6. Dus de autochtonen moeten het nu niet alleen ZELF betalen maar ook MEEBETALEN aan de kosten voor allochtonen!

  Like

 7. felix zegt:

  Werd dat niet altijd “positieve discriminatie” genoemd door de milticul-maffia in ons land? En wij mogen nu de verdere heerlijke vruchten plukken van dit voortrekkersbeleid. Nog even en de autochtone bevolking is te gast in zijn eigen land, ( dat is eigenlijk al zo).

  Like

 8. Harry zegt:

  Goed stuk , Fubar !

  Hoe krijgen we al die imbecielen weer op een normaal spoor ?
  Bij sommigen moet je een bom laten ploffen willen ze wakker worden .
  Ben bang dat dat voor velen al niet eens meer voldoende is .
  Wordt het nou met de dag gekker of komt er steeds meer aan het licht ?
  Ik durf niet eens meer alle artikelen te lezen omdat ik me zo erger dat ik niet meer aan werken toekom .
  Onze regering laat het allemaal langs zich afglijden , net als bij een eend , al donder je er een hele emmer water over , worden ze nog niet nat .
  Het raakt ze kennelijk niet .

  Kunnen we niet een aantal van die gekken voor de rechtbank slepen , wegens verraad of zo ?
  We zullen toch ergens moeten beginnen ?

  Like

 9. helletocht zegt:

  Zo lang wij witte Nederlanders en andere welwillende gekelurde/getinte Nederlanders niks doen gaat de onteigening van onze rechten steeds verder. Ik spreek er met velen over, en eigenlijk hebben ze allemaal dezelfde mening, maar puntje bij paaltje komt, laten ze zich allemaal naaien door een overheid die allochtonen een bijzonder warm hart toedraagt. Nederlanders, stomme klootzakken wordt wakker, is het niet voor jezelf, doe het dan voor onze kinderen.

  Like

  • Marijke zegt:

   Maar wàt kunnen we er tegen doen Helletocht? Het kabinet zit er nog bijna 3 jaar, dus stemmen helpt niet. Tegen die tijd kan het wel eens te laat zijn. Ik ben klaarwakker, maar heb geen idee hoe het tegen te houden.

   Like

   • Marijke zegt:

    Het enige wat ik kan bedenken is dat we ons massaal moeten laten horen bij alle leden van de Tweede Kamer. Massaal laten weten dat de overheid zich aan de wet dient te houden met concrete voorbeelden (zoals deze; aantoonbare discriminatie) en de tekst van de wet erbij. Als 1 persoon een brief opstelt en deze op internet zet, kan men deze overnemen en aan alle leden van de T.K. sturen. We moeten massaal laten merken dat we het niet pikken. Als je in je eentje iets aankaart krijg je geen reacties weet ik uit ervaring.

    Like

 10. Jade zegt:

  Mensen, koop een wapen, of de pil van Drion…
  Want zo zal onze toekomst er ongeveer uitzien…
  http://www.skoften.net/video/zwijn_zit_vast_tussen_hyenas_en_krokodillen

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Goed gedaan Fubar. Deze hele situatie is voornamelijk de schuld, en daarom “eigen schuld, dikke bult”, van het stomme kiesvolk in Nedeland, die maar blijven stemmen op: VVD,CDA,PvdA en D66, en GL. Zolang een non club als demonen 666 nog zoveel zetels haalt in de peilingen bij Maurice de Hond, zolang is er nog sprake van algemene STOMHEID van grote groepen kiezers. Domheid wordt bestraft!

  Like

 12. Fubar zegt:

  Zeeventwintig jaar geleden toen ik als jong studentje in Amsterdam kwam heb ik gewerkt bij M de Hond. Wat moet ik er van zeggen behalve dat enqueteurs vieze vuile doortrapte leugenaars zijn?

  Ik was niet minder erg: nee, mevrouw het duurt maar 5 minuten, ik heb er alle begrip voor dat uw aardappelen op staan. Na twintig minuten kwam er rook uit de keuken. Ik hield ze aan de praat en vernaggelde hun eten, voetbalwedstrijd en al wat meer mogelijk was.

  En tot mijn schande moet ik zeggen dat ik er ook nog wel een bepaald genoegen in zag om zogenaamde targets te halen en de geïnterviewde piepelen.

  Excuus daarvoor.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald. Men leert al vroeg de gore streken van de socialisten te herkennen en doorgronden, wanneer men opgroeit tussen dit socialistische vullis wat Nederland moreel, materialistisch verkocht heeft aan Brussel.

   Like

 13. sylvia Groot zegt:

  Iedere native een officiele klacht indienen wegens discriminatie.
  Delft aan de schandpaal nagelen totdat probleem is opgelost.

  Like

 14. Argusoog zegt:

  Ze zullen niet rusten totdat in de voormalige west europese landen het laatste restje nationaal bewustzijn de nek is omgedraaid. De onvrede neemt toe, voor steeds meer mensen komt de grens tussen lijdzaam toezien en in opstand komen in zicht. Dat gegeven is inmiddels heus wel doorgedrongen tot de torentjes en de achterkamertjes. Maar dat is voor de politiek correcte maffia alleen maar reden om er nog feller op in te gaan hakken. De EU is natuurlijk het ideale instrument om hun dictatuur snel in te kunnen voeren. Europa moet en zal kapot. Maak u geen illusies.

  Like

 15. Pingback: Top 10 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2013! | E.J. Bron

 16. Pingback: We worden snoeihard gediscrimineerd in ons eigen land | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s