De “vluchtelingen” van de voor Lampedusa vergane boot werden daarvoor door hun islamitische mensenhandelaars verkracht

Screenshot_15

Slachtoffers van de scheepscatastrofe voor Lampedusa

Kunnen we ons nog de grote verslagenheidshysterie bij de goedmenschen en in de vijandige media herinneren? Ze probeerden uit alle macht schuldgevoelens aan te praten vanwege de 200300 verdronken Afrikaanse “vluchtelingen”. Daarbij is nu de vraag gerechtvaardigd of niet bijvoorbeeld die reisorganisatoren verantwoordelijk zijn voor het zinken van de boten, of zij niet met opzet de boten lieten zinken, opdat de wereld niet ontdekt wat ze daarvoor met hun klanten hebben gedaan:

Dit deelde de politie van de Siciliaanse stad Agriegento vrijdag mee. Vluchtelingen in Lampedusa zouden de mensensmokkelaar herkend hebben en geprobeerd hebben hem te lynchen.
De man wordt een serie misdaden ten laste gelegd, o.a. verkrachting en ontvoering. Overlevenden hadden verteld, dat alle vrouwelijke passagiers door leden van de mensensmokkelaarbende verkracht zouden zijn, zei de chef van de politie Corrado Empoli. Andere overlevenden vertelden van martelingen.

Der Westen

En? Heeft iemand al schuldgevoelens over de verkrachte “vluchtelingen”? Of misschien vanwege de bijna gelynchte edele wilde? Vanwege de vluchtelingenhelpers? Hoe het ook zij, schuldgevoelens zijn verplicht! Zoeken jullie zelf maar uit voor welke kant jullie je liever schuldig willen voelen.

Want:

De shock, en nu?

Na de catastrofe van Lampedusa: Er zouden mogelijkheden bestaan om vluchtelingen te beschermen, zonder de welvaart van Europa te bedreigen. Nu ligt het aan de politiek.

Zeit Online

Misschien zou de EU-politiek de edele verkrachters een handje kunnen helpen? Want iets moet de politiek ook kunnen: of verkrachten, of zich laten verkrachten.

Bron:
Kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op De “vluchtelingen” van de voor Lampedusa vergane boot werden daarvoor door hun islamitische mensenhandelaars verkracht

 1. Een opsporingsbericht; twee moslima’s beroven 84 jarige vrouw en pinnen 3500 euro van haar bankrekening. http://www.youtube.com/watch?v=x3uZPWzemqk&feature=em-hot De verrijking!!!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Luister, al Decennia lang wordt de westerling van alle kanten schuldgevoelens aangepraat, voor alle ellende, waar dan ook. Het is maar de vraag, in hoeverre we het ons làten aanpraten.
  Ik ben er mee opgehouden, dat is alles.

  Like

 3. Fred zegt:

  Wie gelooft er nu een woord van wat die derde/vierde wereldparasieten zeggen. En de EU-politiek beperkt zich met volle overgave tot het verkrachten en laten verkrachten van diegenen die de europese staten met bloed en zweet hebben opgebouwd, dank u zeer.

  Like

  • Tiny zegt:

   Dat was het eerste wat ik dacht bij het lezen van dit artikel.
   Ik geloof helemaal niks van al die verhalen.

   Laten we ons inderdaad liever richten on onze eigen verkrachters en verraders en zorgen dat die verdwijnen. Voor mijn part zetten we ze in zulke bootjes en sturen ze Atlantische Oceaan op.

   Like

 4. Vederso zegt:

  Ik vindt het wèl schokkend, maar misschien ben ik niks gewend.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ze worden tenminste door hun eigen zoort genoten verkracht, mischien maak dat ietsje minder erg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s